AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ja se samo nadam da će J. Martinez posjetiti stomatologa prije nego ode na ljekarski, isto važi i za Kondogbiju!
J. Martinez, Ibra, Kondogbija još Chalanoglu i dajte nam sad Sasuolo da se igramo!

J. Martinez, Ibra, Kondogbija još Chalanoglu i dajte nam sad Sasuolo da se igramo!
PSG's president Al-Khelaifi:"There was never a problem with Ibra. PSG wants to keep him and the Swede wants to stay"
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
I neka nece, nabijem ga na ku.rac.  
Kondogbia odbio Inter i zeli preci samo u Milan cijena se spustila na nekih 28-30 miliona tako da mislim da nece biti problema oko placanja, valjda ce se sve kroz par dana rijesiti. Puno nam pomaze i partnerstvo sa Doyenom u svemu tome.
  cijena se spustila na nekih 28-30 miliona tako da mislim da nece biti problema oko placanja, valjda ce se sve kroz par dana rijesiti. Puno nam pomaze i partnerstvo sa Doyenom u svemu tome. 

Kondogbia odbio Inter i zeli preci samo u Milan
 cijena se spustila na nekih 28-30 miliona tako da mislim da nece biti problema oko placanja, valjda ce se sve kroz par dana rijesiti. Puno nam pomaze i partnerstvo sa Doyenom u svemu tome.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
Hummels,Miranda ,Song ,Pato..probat dovesti nekoga od navedene četvorke

Decki sta je za reći Lima nekakv iz Brazila valjda najbolji ofanzivni vezni brazilske lige, valjda je Doyan 80% vlasnik?! 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne volim brazilce, ali mozemo pokusati s njim ako vec u medjuvremenu ne nadjemo nesto, dug je merkato.
Meni su nekako zanimljivi Pastore, Oscar, Mata, Cabaye, ima njih jos par, ali ovi su mi interesantni. I ako se za onu dvojicu dalo +30 miliona, onda se mora i za nekog kreativca.
Hummels je samo pusta zelja, zar iko u to vjeruje? Mancester je nudio nekih 70-80 miliona, pa su sad zasad ostali odbijeni. Mi tu nemamo nikakve sanse.
  Mancester je nudio nekih 70-80 miliona, pa su sad zasad ostali odbijeni. Mi tu nemamo nikakve sanse.
pa zar opet Songa spominjete, gdje je kraj vise 

i pata nabijem na onu stvar, nek' se k.urva po brazilskim plazama, vise sam takvih slika pohvatao otkako je otisao nego onih kad je na terenu.

Meni su nekako zanimljivi Pastore, Oscar, Mata, Cabaye, ima njih jos par, ali ovi su mi interesantni. I ako se za onu dvojicu dalo +30 miliona, onda se mora i za nekog kreativca.
Hummels je samo pusta zelja, zar iko u to vjeruje?
 Mancester je nudio nekih 70-80 miliona, pa su sad zasad ostali odbijeni. Mi tu nemamo nikakve sanse.
  Mancester je nudio nekih 70-80 miliona, pa su sad zasad ostali odbijeni. Mi tu nemamo nikakve sanse.pa zar opet Songa spominjete, gdje je kraj vise

i pata nabijem na onu stvar, nek' se k.urva po brazilskim plazama, vise sam takvih slika pohvatao otkako je otisao nego onih kad je na terenu.
FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Nisam nigdje vidio da spominju Martiala, to bi bila najveća glupost dati za nedokazanog klinca 30 mil.
Mislim da će Galliani uspjet potpisati nekog brazilca iz Santosa jer je vjerovatno sa njima dogovorio trampu za Alexa.

Mislim da će Galliani uspjet potpisati nekog brazilca iz Santosa jer je vjerovatno sa njima dogovorio trampu za Alexa.
Forza Milan!
Stvarno mi nije jasno zasto se za Hummelsa daje tokiki novac, kad se za duplo manje para kuptiti iskreno bolji igrac, koliko je dobar govori pa jbg Borussia je dobar dio sezone bila na mjestima koja vode u "zweitu"

Uh kako bi nam on sjeo u odbrani, ali nema od toga nistaMaestro21 je napisao/la:Otamendi bog otac za odbranu!!!
p.s. Moutinho iz Monaka bi nam takodjer dobrodosao

FORZA MILAN!
Yebo te, pokupovat cemo pola Evrope kako je krenulo.  

Vidim da se interesujemo za Cabayea, koje bi to iznenadjenje bilo da se od pocetka raspitujemo ustvari za njega, a ne Ibru 

On bi nam pravo fino legao, a vjerujem da ni on ne bi inao nista protiv toga da dodje, igrac taman po mjeri.
A sta tek reci za Pastorea, on mi je zelja vec par godina 

Sto se stopera tice, ima Godin, ima Miranda, oni su meni ok igraci. Ne znam kakvo je stanje sa onim Markinhosom iz PSG-a, mozda bi se cak i mogao dovesti.
Nemam nista ni protiv Silve da se razumijemo

Vidim da se interesujemo za Cabayea, koje bi to iznenadjenje bilo da se od pocetka raspitujemo ustvari za njega, a ne Ibru

On bi nam pravo fino legao, a vjerujem da ni on ne bi inao nista protiv toga da dodje, igrac taman po mjeri.
A sta tek reci za Pastorea, on mi je zelja vec par godina

Sto se stopera tice, ima Godin, ima Miranda, oni su meni ok igraci. Ne znam kakvo je stanje sa onim Markinhosom iz PSG-a, mozda bi se cak i mogao dovesti.
Nemam nista ni protiv Silve da se razumijemo

FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
Navodno smo spremni ponuditi 15 mil za Mirandu dok Atletico trazi 20

Il Club più titolato al mondo!
Meni sto se ne svidja kod ovih igraca jeste da od njih mozes ocekivati jos sezonu -dvije na vrhunskom nivou a placaju se po 20-35miliona.. te pare vrijedi dati kad kupujes igraca koji ima 26 max 27 godina... ovako 29-30-31 godina je previse.... al aj ne idu pare iz naseg dzepa al nam to ne ide u prilog iz jos jednog razloga jer se tesko rjesavamo starijih igraca tj dosta njih ode u penziju od nas ili tamo 34-35 godina kad napuni ode u ameriku itd.

FORZA MILAN!
Pa jest preskupo za jednog 30-godisnjaka, 15 miliona bi bila neka mjera, ali sve preko toga je previse.
Mislim, nisu to velike godine za stopere, cak su tad i najbolji, ali rizicno je iz razloga sto tada u vecoj mjeri nastupaju ozljede, a mi nemamo taj luksuz da nekoga cekamo. Al' yebi ga, mora se odnekle krenuti, pogotovo jer ionako nemamo neki bog zna kakav izbor stopera na trzistu. 

pa zar niko hondi nije cestitao rodjendan, bas ste stoke 

kondogiji se nudi 3m plate, decko zeli milan, pomaze nam doyen, hajde rijesavajte to vise

Mislim, nisu to velike godine za stopere, cak su tad i najbolji, ali rizicno je iz razloga sto tada u vecoj mjeri nastupaju ozljede, a mi nemamo taj luksuz da nekoga cekamo. Al' yebi ga, mora se odnekle krenuti, pogotovo jer ionako nemamo neki bog zna kakav izbor stopera na trzistu.

pa zar niko hondi nije cestitao rodjendan, bas ste stoke

kondogiji se nudi 3m plate, decko zeli milan, pomaze nam doyen, hajde rijesavajte to vise

FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
boli me briga ,nek je i 40 da bar ima kvalitete,maldini je osvajo lp sa 35 i nesto godina ,koliko već,neka i godina i miranda,hummelsa nema boga da ga pusti oni iz borrusije...samo kupuj ali da je dokazan dobar igrač 

Uglavnom tražimo sve što ima 29, 30 i više godina, to je neki cilj izgleda...

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Ma ja, sad su nam odjednom stari igraci od 29 godina, kao da se potpisuju ugovori na 10 godina a ne na 3-4 godine nakon cega ce imati 33 i opet nije star. Da se mi ipak vratimo Kuckama i Birsama 

Il Club più titolato al mondo!
						- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Koja klasa je ovaj Eriksen,fakat prezalosno sto ga nismo doveli kad je trebalo.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.