NBA Finals 2015 - PRVAK GOLDEN STATE
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Finals 2015
Alemsa, to ne poricem i slazem se sa tim. Ja bih LeBronu dao da bude MVP finala i ako izgube.
Ne slazem se da je statistika **** obicni. Da pokazuje sva desavanja na terenu - ne pokazuje. Da govori nesto o igrama - govori.
Ne slazem se da je statistika **** obicni. Da pokazuje sva desavanja na terenu - ne pokazuje. Da govori nesto o igrama - govori.
- dobionabingu
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Ma nije bas na nivou ali razlika izmedju njeg i Brona je, sto Bron mora dati 40 poena da mu ekipa ima uopste sansu, dok Curry puca 15% i odu u OTdscile je napisao/la:Pa realno, komplimenti za MVP-a jesu komentari u stilu "gdje je nestao", "raspad u finalu".. kada ima 23.5 poena uz 41% iz igre, 6 asistencija, 5 skokova.. Gledao sam reprizu dva zadnja meca, i jeste da nije bio na svom nivou.. ali ako onako igra kao "raspad", jasno je kako igra kada je na nivou.
upravo to..ovakva ekipa Cavsa nije ni za prve runde doigravanja bez Jamesa..dok Warriorsi imaju sirinu i po 2 dobra igraca na svim pozicijama..realno jbg
- Donnie Darko
- Kontakt:
Curry je debelo ispod svog nivoa, i ispod svih očekivanja u ovom finalu. To govorim kao jedan od većih fanova na ovom forumu.
Prvu utakmicu je bio odličan. Drugu utakmicu je bio užasan i glavni krivac za poraz. Treću je također bio užasan veliku većinu utakmice da bi na kraju samo ušminkao statistiku. Ovu zadnju je bio onako, poprilično slab.
Što se MVP-a tiče, Iguodala treba dobiti (kako stvari stoje). Svaka čast LeBronu, ali ja nisam za to da se ikada daje MVP nagrada igraču poražene ekipe, ma koliko bio dobar. Ako ćemo tako ići Anthony Davis je zaslužio biti MVP u regularnoj sezoni jednako kao i Curry ili Harden. Možda čak i Westbrook.
Prvu utakmicu je bio odličan. Drugu utakmicu je bio užasan i glavni krivac za poraz. Treću je također bio užasan veliku većinu utakmice da bi na kraju samo ušminkao statistiku. Ovu zadnju je bio onako, poprilično slab.
Što se MVP-a tiče, Iguodala treba dobiti (kako stvari stoje). Svaka čast LeBronu, ali ja nisam za to da se ikada daje MVP nagrada igraču poražene ekipe, ma koliko bio dobar. Ako ćemo tako ići Anthony Davis je zaslužio biti MVP u regularnoj sezoni jednako kao i Curry ili Harden. Možda čak i Westbrook.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 13 jun 2015, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Donnie zna
Osim tog zadnjeg paragrafa
Osim tog zadnjeg paragrafa
- Donnie Darko
- Kontakt:
Što se tiče MPV-a finala, ta nagrada mi je ionako uvijek bila glupa. MVP playoffa bi bila puno bolja ideja.
A kako ces odrediti MVP playoffa? Nekog ko je ispao u drugoj rundi, WCF ili sta vec? Ili cijeli playoff ukljucujuci finale? Kakva je onda razlika izmedju tog i MVP finala, jer Blake-u recimo das MVP playoffa, a ispo u drugoj rundi, a mozda bi se usro k'o grlica u WCF ili finalu, ili ne bitno neko ko je ispao u WCF, ECF itd.Donnie Darko je napisao/la:Što se tiče MPV-a finala, ta nagrada mi je ionako uvijek bila glupa. MVP playoffa bi bila puno bolja ideja.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakve druge runde spominješ ba?alemsa je napisao/la:A kako ces odrediti MVP playoffa? Nekog ko je ispao u drugoj rundi, WCF ili sta vec? Ili cijeli playoff ukljucujuci finale? Kakva je onda razlika izmedju tog i MVP finala, jer Blake-u recimo das MVP playoffa, a ispo u drugoj rundi, a mozda bi se usro k'o grlica u WCF ili finalu, ili ne bitno neko ko je ispao u WCF itd.Donnie Darko je napisao/la:Što se tiče MPV-a finala, ta nagrada mi je ionako uvijek bila glupa. MVP playoffa bi bila puno bolja ideja.

I ova nagrada bi išla logično pobjedniku, samo što bi se gledalo ko je igrao najbolje tokom cijelog playoffa, a ne samo u 4-7 utakmica. Tu bi imalo i više smisla ovo dodjeljivanje nagrade poraženom, jer u tom slučaju ne bi se samo gledala jedna serija. A nema mi smisla da MVP bude igrač koji je poražen u seriji. Postoji razlog zašto je samo jednom to bio slučaj, i to prije 40-50 godina.
Ma dobro ima logike, ali opet ako je najbolji igrac posusto u finalu zbog vec radi cega......jer ipak ti je to najvaznijih 4-7 tekmi sezoneDonnie Darko je napisao/la:
Kakve druge runde spominješ ba?To je isto da MVP-a dadneš Cousinsu.
I ova nagrada bi išla logično pobjedniku, samo što bi se gledalo ko je igrao najbolje tokom cijelog playoffa, a ne samo u 4-7 utakmica. Tu bi imalo i više smisla ovo dodjeljivanje nagrade poraženom, jer u tom slučaju ne bi se samo gledala jedna serija. A nema mi smisla da MVP bude igrač koji je poražen u seriji. Postoji razlog zašto je samo jednom to bio slučaj, i to prije 40-50 godina.
A jeste to nekako malo ono "nije to to" dati igracu iz porazene ekipe, ali ako je najbolji igrac serije bez premca, jebga nije onda on kriv za poraz jer nea dovoljno pomoci oko sebe
- Kobe Bryant
- Kontakt:
ovim @DD brani Kobe-a (i ako nije bas neki fan kao sto znamoDonnie Darko je napisao/la:Kakve druge runde spominješ ba?alemsa je napisao/la:A kako ces odrediti MVP playoffa? Nekog ko je ispao u drugoj rundi, WCF ili sta vec? Ili cijeli playoff ukljucujuci finale? Kakva je onda razlika izmedju tog i MVP finala, jer Blake-u recimo das MVP playoffa, a ispo u drugoj rundi, a mozda bi se usro k'o grlica u WCF ili finalu, ili ne bitno neko ko je ispao u WCF itd.Donnie Darko je napisao/la:Što se tiče MPV-a finala, ta nagrada mi je ionako uvijek bila glupa. MVP playoffa bi bila puno bolja ideja.To je isto da MVP-a dadneš Cousinsu.

- Nerminovic
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Gotivim Currya, nacin na koji igra, ali mi bude muka svaki put kada je pauza, a njega zumiraju. Preziva sa onom gumom kao da nije cuclao kada je bio mali. Grozno izgleda.

Iconic heavy metal band Metallica’s James Hetfield & Kirk Hammett to perform National Anthem at #NBAFinals Game 5!

Don't believe the hype.
Bolji je izvodjac himne bio na cetvrtoj utakmici.
Donniele kako se zove film sto LeBron u njemu glumi? Ti moras znati.
Donniele kako se zove film sto LeBron u njemu glumi? Ti moras znati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trainwreck
Ako je suditi po ranim kritikama trebao bi biti jedna od najboljih komedija ove godine.
Ako je suditi po ranim kritikama trebao bi biti jedna od najboljih komedija ove godine.
Glumi u Spy (2 scene), pogledo sam, dobar film
LeBabo veceras pomjera sve kosarkaske granice i donosi novi break za svoj tim.
Belmin6 je napisao/la:LeBabo veceras pomjera sve kosarkaske granice i donosi novi break za svoj tim.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:LeBabo veceras pomjera sve kosarkaske granice i donosi novi break za svoj tim.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- SteveHeighway
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA Finals 2015
Baš kao što je Juve osvojio ligu šampiona.Belmin6 je napisao/la:LeBabo veceras pomjera sve kosarkaske granice i donosi novi break za svoj tim.
Skupile se neznalice jos vam Kawhi fali da upotpuni kvartet.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Neću gledati tekmu večeras jer imam nešto veoma važno rano sutra, ali ne sumnjam u LeBabu.Greivis je napisao/la:Lillard je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:LeBabo veceras pomjera sve kosarkaske granice i donosi novi break za svoj tim.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znam ja da se vama ne radi veceras samo o jednom gameu, vec o citavoj buducnosti. Kako cete pricati u buducnosti da je James veci od omrazenog vam Jordana ako je izgubio finale od nekog tamo mrsavog malog Curry sosa.. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.