Probisvjet je napisao/la:Kada ce skupstina OKK i finansijski izvjestaj?

uljepsa mi dan

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Probisvjet je napisao/la:Kada ce skupstina OKK i finansijski izvjestaj?
U sinošnjim revanš susretima polufinala play-offa donesena je odluka o ovosezonskim finalistima. Kao i prethodnih godina u borbi za titulu bit će Široki i Igokea.
Kraj sezone je prila i za sumiranje ostvarenih rezultata. Kada je riječ o posjećenosti, odnosno po broju gledalaca na svojim utakmicama, OKK Sloboda je bez premca u BiH.
Mulinu klapu koja je došla do Lige za prvaka, a kasnije i do play-offa na domaćem parketu gledalo je i bodrilo u prosjeku od 1.500 (kada se utakmice igrale u maloj dvorani) pa do 3.500 gledalaca (kada su se utakmice igrale u velikoj dvorani).
Crveno-crni imali su veliku podršku u Bijeljini, Laktašima, Sarajevu, Kaknju…
Sezona za igrače u crveno-crnom dresu ostat će upamćena i po sljedećim činjenicama:
Almir Hasandić je MVP regularnog dijela lige
Ramo Rizvić je MVP Lige 6
Adi Sarajlić je najbolji asistent Lige 6
Mejdan je najposjećenija dvorana u košarkaškoj Ligi BiH
Može se tu dodat i da je Damir Mulaomerović najgori trener u ligi 6.Gifron je napisao/la:U sinošnjim revanš susretima polufinala play-offa donesena je odluka o ovosezonskim finalistima. Kao i prethodnih godina u borbi za titulu bit će Široki i Igokea.
Kraj sezone je prila i za sumiranje ostvarenih rezultata. Kada je riječ o posjećenosti, odnosno po broju gledalaca na svojim utakmicama, OKK Sloboda je bez premca u BiH.
Mulinu klapu koja je došla do Lige za prvaka, a kasnije i do play-offa na domaćem parketu gledalo je i bodrilo u prosjeku od 1.500 (kada se utakmice igrale u maloj dvorani) pa do 3.500 gledalaca (kada su se utakmice igrale u velikoj dvorani).
Crveno-crni imali su veliku podršku u Bijeljini, Laktašima, Sarajevu, Kaknju…
Sezona za igrače u crveno-crnom dresu ostat će upamćena i po sljedećim činjenicama:
Almir Hasandić je MVP regularnog dijela lige
Ramo Rizvić je MVP Lige 6
Adi Sarajlić je najbolji asistent Lige 6
Mejdan je najposjećenija dvorana u košarkaškoj Ligi BiH![]()
![]()
![]()
Nama dovoljanInstitut13 je napisao/la: Može se tu dodat i da je Damir Mulaomerović najgori trener u ligi 6.
Institut13 je napisao/la: Može se tu dodat i da je Damir Mulaomerović najgori trener u ligi 6.
Pa da, nažalost većini i jest dovoljno. Velika je "uživancija", sjedit u Mejdanu svaku utakmicu i gledat divlju košarku koja prolazi jer nam je liga đeriz i većina timova se sje*e kada dođe u Tuzlu i vidi da neko prati ovaj sport u državi.ChaosX je napisao/la:Nama dovoljanInstitut13 je napisao/la: Može se tu dodat i da je Damir Mulaomerović najgori trener u ligi 6.![]()
Nije roster OKK Slobode nista bio drasticno bolji od ostatka Lige 12, Hasandic, Tanasilovic, Hrncic su iznad prosjeka lige, ostalo je sve slabo, a dobar dio utakmica je odigrano bez nekoga od ove trojice + redovno 2-3 drugih.ultrasstyle_tz je napisao/la:pokusavate to predstaviti kao neki uspjeh, a svi znamo kakav je kvalitet kosarke u A1 ligi..to je sve samo ne profesionalna liga
taj okk koji je pojam organizacije za 90% timova u toj ligi pa na utakmice lige 6 igraci putuju isti dan- gdje to ima u ozbiljnim timovima i ligama
uspjeh je onda i ovo sto radi ŽKK Jedinstvo, jeste bio bi da to nije amaterska liga daleko najnekvalitetnija u regionu..dobro zene imaju 2 ozbiljna tima
Ne ulazim ja u to kako se vodi klub od strane kluba i ti i ja znamo da tu ima hiljadu pitanja zasto, cak sam prije par mjeseci spominjao da je rad da mladim igracima ocajan i sve stoji. Ja sam se samo osvrnuo na post da je Mula najgori trener u Ligi 6 sto nije i to je to, a o klubu se da raspravljati do prekosutra.ultrasstyle_tz je napisao/la:sigurno da nije najgori..igrala se divlja kosarka ali jbg kad nemas takticki skolovanog igraca jedino i mozes pustiti ga da divlja po terenu..njega se moze kriviti jedino za povrede igraca, jer koliko god ti bio baksuzan toliko povreda ne moze biti plod samo tog baksuzluka, ima tu onda i nacina treninga.
a to je drugi par patika..zasto roster kluba koji je u 4 najorganizovanija u ligi nije ispratio taj nivo? zasto nije selektiran niti jedan mladi igrac na kojeg se mozes osloniti naredne godine, nema plana, nema kostura ekipe..isforsirani su igraci (latifagic) od kojeg znas da nema nista, a zna se iz kojih razloga- i odmah to nije normalan klub..o selektiranju samo jednog centra ,koji je usput budi receno drvo kako u zivotu nisam vidio, ne treba trositi rijeci..ali to je sve nedostatak vizije
kamaranje igraca da se krpe rupe nije nikad donijelo nista dobra, ali sta ces kad je citav klub napuhan vjestacki pa se i taj uspjeh trazi vjestacki, po svaku cijenu da bi se izvrsio veci pritisak i isisalo vise para
nacin razmisljanja u tz je trenutno haman pa takav da je najbolje uzeti rukometni klub, dat 250-300.000 maraka uzet titulu i onda trazit od grada pare da igras LP i budes konkurentan..tu i tako ces naprije poluciti pravi uspjeh
Tanasilovic je itekako nedostajao i njegovo iskustvo, a i u ovim godinama je kvalitetniji od Keme, Jurkovic je falio, Hasandic i Boljkovac su igrali sa nezalijecenim povredama, Hrncic nije igrao zadnju tekmu itd itd.Institut13 je napisao/la:Nisam pametno izbjegavao da spomenem ozlijede, samo realno kada se sada pogleda na kraju sezone, iste i nisu toliko oštetile Slobodu. Ne vjerujem da je ijedan od tih igrača mogao da podigne igru tima na viši nivo, jer nismo imali neku igru.
Ustvari smo imali i malo "sreće" jer da se Tanasilović nije povrijedio, vjerovatno Omerbašić i ne bi dobio šansu da zaigra, a po meni sem iskustva, Mišo ni u čemu nije bolji od Keme. Ponavljam žao mi je samo zbog Jurkovića, jer mi on djeluje kao pravo školovan igrač koji ne tuši loptu, zna pružit pas i sjajan je šuter. Sve ostale povrede su bile na pozicijama gdje smo ionako nagomilani sem te pozicije centra, gdje ipak Grošiću fali centimetara i ne vidim da bi značajnije pomogao timu i da je bio zdrav tokom cijele sezone...
Sve kada se sabere, barem po meni, Damir nije izvukao ništa preko realne snage iz ovog tima, ulazak u ligu 6 spram ulaganja je i očekivan.
A za drugo Trbić možda i jeste lošiji, ali je evidentno da se Sparsima ne ide u Jadransku, niti da im se dalo ulagati. Ljudi su ispunili svoj plan, prodaće dva talenta, uzet fine pare i izgleda sačekat ovu novu generaciju mladića da stasaju.
Izvini na kasnom odgovoru, nisam imao vremena ovih dana. Nije mi cilj sa postovima provocirati, već da razmijenimo mišljenja, a moje je da smo mogli izvući daleko više od ove sezone, barem u pogledu stvaranja kostura neke buduće ekipe, a ovako idemo "jovo na novo".
aide berbicu, hocemo finansijski izvjestaj...suljooooooooooo trazi izvjestaj od berbicaaaaSkojevski je napisao/la:Hocemo finansijski izvjestaj!
Ne bih se slozio sa vama..Damir je dosao u raspad ekipu i opet je uspio kolko tolko da izvuce nesto od ovih poprilicno nezainteresovanih prvotimaca i "igraca"..ne moze se placat igrac 500 km i 2 pileta iz Binga i ocekivat rezultatiEthel je napisao/la:Institut13 je napisao/la: Može se tu dodat i da je Damir Mulaomerović najgori trener u ligi 6.![]()
Ma najgori u regionu.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 13 gostiju.