Navijam za rodjaka, mislim na Ovcinubulbasor je napisao/la:Za koga ces navijati?Nerminovic je napisao/la:Spaho objasnio, ostaje nam jos Danska, nikad se ne zna![]()
![]()

Moderator/ica: Pasha
Navijam za rodjaka, mislim na Ovcinubulbasor je napisao/la:Za koga ces navijati?Nerminovic je napisao/la:Spaho objasnio, ostaje nam jos Danska, nikad se ne zna![]()
![]()
Diplomatski odgovor.Nerminovic je napisao/la:Navijam za rodjaka, mislim na Ovcinubulbasor je napisao/la:Za koga ces navijati?Nerminovic je napisao/la:Spaho objasnio, ostaje nam jos Danska, nikad se ne zna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ta ekipa iz posljske je bila trecerazredna dok ju je vodio markovic, a nakon sto je markovic otisao tao ekipa je zavrsila kao treca u poljskoj ligi..barocco je napisao/la:Opet povrede, opet neuigranost...ali vazno da je trener ponosan na ovu ekipu...naravno da si ponosan kad dovodis svoje igrace (igra nam neki Marko, nema veze s rukometom a ni s Bosnom) a tjeras od sebe oni koji nisu tvoji...pred ovako punom dvoranom bi trebalo biti 10 razlike u nasu korist...a ti govoris da smo bili rezervisani...samo gledas sebe i svoje koristi...ko tebe uze za trenera majko moja mila. Otjerase te ljudi iz Poljske iz nekog trecerazrednog tima poslije pet utakmica...vidjeli ljudi o kakvom "strucnjaku" je rijec...samo nas savez nikako da progleda.
Pa ne bih se bas slozio s tobom..danas svi dobro igraju rukomet a i mi nismo ni malo naivna reprezentacija..avenija je napisao/la:amaterska reprezentacija koju volimo i to je to
Upravo tako ...avenija je napisao/la:amaterska reprezentacija koju volimo i to je to
Forster je napisao/la:Ili ce Litva sa pobjedom protiv Bjelorusije i našim porazom na EP?
Jedina nada je da Danska odigra rekreativnu utakmicu, da odmaraju najbolje.
Ma i ja ću gledati, uvijek kažem, neću, nemam živaca, nisu zaslužili, a onda proradi neki inat u meni kakvi da su naši suManuel je napisao/la:Ja cu pogledati yebat ga
Zamisli dobiju a ono nisi gledao.Ma ne bi nikad sebi oprostioSGD53 je napisao/la:Ma i ja ću gledati, uvijek kažem, neću, nemam živaca, nisu zaslužili, a onda proradi neki inat u meni kakvi da su naši suManuel je napisao/la:Ja cu pogledati yebat ga
Pravi se krug od tri reprezentacije, gleda se ukupna gol razlika ili?newton_heath_lyr je napisao/la:I evo malo za one koji ce vcrs pratiti rukomet. Nacini na koji mozemonproci na evropsko prvenstvo.
1. Ukoliko pobijedimo Dansku
2. Ukoliko odigramo nerijeseno a Island pobijedi Crnu Goru
3. Ukoliko izgubimo a Litvanija pobijedi Bjelorusiju
Mec Bjelorusija- Litvanija se igra u 15:15
Mec Island- Crna Gora u 19:00
Mec Danska- BiH u 20:15 sati
Eto sanse su male ali ih imamo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.