Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Ko je sad ovaj Denayer? Al ih kote u zadnje vrijeme nisu normalni.
Nasa sansa.Donnie Darko je napisao/la:Ko je sad ovaj Denayer? Al ih kote u zadnje vrijeme nisu normalni.

- dr.van nostrand
- Kontakt:
iz Cityja, ustvari sad je u Celticu, plaho mlad fudbaler
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Belgija je cisto gledajuci igrace sigurno medju pet najjacih reprezentacija na svijetu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma **** to je igrao samo u odsustvu Kompanya. Jedino ako Dzeko povrijedi Kompanya na treningu.

@Greivis objasnio. Dobro od 5-8 mjesta. Ispred Brazila, Argentine, Spanije i Njemacke tesko da su. A onda dolazi jos par slicnih njima. Sto ne znaci da nisu nepobjedljivi.

@Greivis objasnio. Dobro od 5-8 mjesta. Ispred Brazila, Argentine, Spanije i Njemacke tesko da su. A onda dolazi jos par slicnih njima. Sto ne znaci da nisu nepobjedljivi.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 jun 2015, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Spanija je vazda bila takva do ere ovih trofeja od 2008 kad vec pocinju pristizat plodovi uspjehaGreivis je napisao/la:Belgija je cisto gledajuci igrace sigurno medju pet najjacih reprezentacija na svijetu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nije nam dobro ovo stu je Belgija izgubila, uvjek se veliki timovi vrate sa puno motivacije nakon poraza. Lakse bi nam bilo da su dobili Vels, al dobro sta je tu je.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Daleko je Belgija od toga, skup sjajnih igraca, ali kao tim - ne bas. Zato je dobro za nas da Wilmots ostaje.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nije nam dobro ovo stu je Belgija izgubila, uvjek se veliki timovi vrate sa puno motivacije nakon poraza. Lakse bi nam bilo da su dobili Vels, al dobro sta je tu je.

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 13 jun 2015, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pa dobro, ali moraju imati i rezultate da se popnu na 2 mjesto u svjeti na Fifa rang listi. Sa trenutnim talentom su pri vrhu.akisarajevo92 je napisao/la:Daleko je Belgija od toga, skup sjajnih igraca, ali kao tim - ne bas. Zato se nadam da Wilmots ostaje.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nije nam dobro ovo stu je Belgija izgubila, uvjek se veliki timovi vrate sa puno motivacije nakon poraza. Lakse bi nam bilo da su dobili Vels, al dobro sta je tu je.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Oni su jaki, da jaci ne mogu biti...jedino mi mozemo biti jaci...nadam se, da ce momciluci 'napucati' dobru formu do septembra...a onda spektakl..
Dobijamo 2:1
Visca je poludio..uvalice im barem jedan..
Dobijamo 2:1

Visca je poludio..uvalice im barem jedan..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Wilmots belgijski Safet izgleda. I on je zagonetan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Neka čuvaju Safe... pardon, Wilmotsa do septembra, on nam je najveća šansa, jer su igrački armirani beton spram nas. Ne trebamo se plašiti što su izgubili, jer da su pobijedili, još bi se više napalili i pucali bi od samopouzdanja, ovako drhte i njima noge, mogu se porazom dovesti u neugodnu situaciju. Mi ionako nemam šta izgubiti, svaka nam je utakmica k'o finale, uz disciplinovanu igru, za koju je Meša ekspert može svašta da se desi. Ako pobijedimo mi smo na EP 99%, u slučaju boda ili poraza, čekala bi nas grčevita borba za baraž. Joj kljusino zavidovićka, kako nam fale 3 boda protiv šugavog Kipra kojeg svako tambura.
Uzimamo ovdje 6 velikih bodova ako Bog da. Oni definitivno ne igraju onako kako mogu i neka tako bude i protiv nas. To smo vidjeli i na utakmici u Zenici kada smo bili daleko bolji i zaslužili smo pobjedu i to se sve desilo dok nas je vodio Pape, a dobro znate kakva nam je tad igra i atmosfera bila. Sada smo daleko uigraniji, pa hajmo reći i bolji. Druga važna stvar su naši navijači kojih će biti skoro pa pola stadiona, a sjećate se i one utakmice u Gentu (ponovilo se daBogda). Do te utakmice Spahu i Seu pod hitno vratiti u formu i onda sam ubjeđen da "nema zime" za nas. Bešić je već zaustavio Hazarda, neka i ponovi takvu partiju. Ima do tekme još puno, svašta se može izdešavati, ali optimista sam i nadam se pobjedi!
Samo hrabro LJILJANI!
Samo hrabro LJILJANI!
Ma molit Boga da nam se ne povrijede Dzeko, Pjanic, Bega,Kolasinac, Hare, Besic ,Lulic ,Mujdza ,
, da nam igraci procepe bilo u sadasnjim bilo u nekim novim klubovima, Mesa da ih nabrije barem kao protiv Izraela i sa Bozijom pomoci uzeti tri boda Belgiji.
Kad smo sa Safetom uzeli bod sa Mesom vala mozemo tri.
Na papiru su jaki ali nemaju ni oni tu kompaktnost na terenu.Vala nismo ni mi za odbaciti
......................Stoke............................
Freiburg ............Hoffenheim........( ? )...................Schalke
........................Everton............Deportivo...............
Istanbul B. ...........................Roma.............................Lazio
...................................City.....................................
2:1 za nas
Mesa , veliko ti hvala sto si nam vratio euforiju i vjeru u ovu reprezentaciju.

Na papiru su jaki ali nemaju ni oni tu kompaktnost na terenu.Vala nismo ni mi za odbaciti

2:1 za nas

#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
Re: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Samo si zaboravio u ovoj formaciji napisati da se radi o rezervama Freiburga, Evertona, Deportiva, City-ja, dodamo rezerve Werdera, Stutgarta, igrace bez kluba i zaista imamo respektabilnu ekipu. Al i to je odlicno, jer protivnicki treneri nemaju priliku da skautiraju nase igraceharis92 je napisao/la:Ma molit Boga da nam se ne povrijede Dzeko, Pjanic, Bega,Kolasinac, Hare, Besic ,Lulic ,Mujdza ,![]()
, da nam igraci procepe bilo u sadasnjim bilo u nekim novim klubovima, Mesa da ih nabrije barem kao protiv Izraela i sa Bozijom pomoci uzeti tri boda Belgiji.
2:1 za nas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
Nasa prednost je Safet na klupi Belgije. Ocigledno su slabi na psiholoskom planu, a i nemaju iskristalisanu pocetnu ekipu i igru, moglo bi se desiti da kiksaju pod imperativom, na njima je pritisak.Nadam se da ce ih Mesa kvalitetno prostudirati, u Zenici smo odigrali dobru partiju, mozda nesto tako probati ponovo.
- SasaKajkut
- Kontakt:
Belgija stvarno nije neka sila,bod se moze i mora ocekivat,pobjeda vec tesko al zasto ne
Već smo se počeli kao što Osim kaže precjenjivati i nafuravati.Istina je da nam sada igra liči na nešto ,da ima glavu i rep,i uzeti Belgijancima bod kod njih će biti izuzetno teško ako ne i nemoguće--tri već ulazi u domen fantastike.Belgijanci zaista imaju na svakoj poziciji boljeg ,kvalitetnijeg igrača,,,od 1-do- 11 ,od golmana do napadača.Izgubili su od Welsa ,i sami su svjesni da bi im poraz od nas donosio baraž,da bi ih vodio čak na 3 mjesto i predstavljao veliku opasnost.Međutim da ne ispadnem neki teški pesimista,(ja lično bi volio da ih oderemo sa 3 komada),naša šansa je onaj njihov selektor,repka im je puna zvijezda od po 30-50 miliona,ali se i vidi da nisu nešto ukomponovani,,,treba vjerovati u uspjeh ali i biti realan.treba se truditi se da dohvati to 3 mjesto,a sve preko je poslije onakvog našeg starta pravi bingo..
-
Ma ne vjerujem da je iko toliko blesav da ih podcijeni. Govorimo o 20-30% sanse za remi ili pobjedu i gdje su im slabe tacke, ne treba ih ni precjenjivati, to vodi u siguran poraz.aqarius je napisao/la:Već smo se počeli kao što Osim kaže precjenjivati i nafuravati.Istina je da nam sada igra liči na nešto ,da ima glavu i rep,i uzeti Belgijancima bod kod njih će biti izuzetno teško ako ne i nemoguće--tri već ulazi u domen fantastike.Belgijanci zaista imaju na svakoj poziciji boljeg ,kvalitetnijeg igrača,,,od 1-do- 11 ,od golmana do napadača.Izgubili su od Welsa ,i sami su svjesni da bi im poraz od nas donosio baraž,da bi ih vodio čak na 3 mjesto i predstavljao veliku opasnost.Međutim da ne ispadnem neki teški pesimista,(ja lično bi volio da ih oderemo sa 3 komada),naša šansa je onaj njihov selektor,repka im je puna zvijezda od po 30-50 miliona,ali se i vidi da nisu nešto ukomponovani,,,treba vjerovati u uspjeh ali i biti realan.treba se truditi se da dohvati to 3 mjesto,a sve preko je poslije onakvog našeg starta pravi bingo..
J.b.g Vels im uzeo tri boda, sa nama podjelili bodove, nisu znaci tolika sila da se ne moze igrati sa njima.Ako smo sa dijamant formacijom, Anelom Hadzicem kao lijevim bekom uspjeli izvuci bod vjerujem da i sa normalnim selektorom , normalnom formacijom mozemo se nadati da cemo uzeti 3 b.
Mi definitivno nismo ona ekipa od jeseni , rekao sam gore ako nam glavni igraci budu zdravi i iole u nekoj optimalnoj formi ja mislim da se moze nekako uzeti 3 boda.Nisam ni ja rekao nakantat cemo ih sa 5 razlike ali ne treba ni nas potcjenjivati.
Stanje sto se forme tice ne moze u septembru nikako biti gore nego sto je bilo kad su dosli na ove pripreme, u medjuvremenu neki ce preci u druge klubove, neki izboriti minutazu...
Nas je Safet ubio u pojam definitvno, ubjedio nas da ne vrijedimo kao reprezentacija, da smo goli prosjek...srecom Mesa radi na totalno suprotan nacin.
Mi definitivno nismo ona ekipa od jeseni , rekao sam gore ako nam glavni igraci budu zdravi i iole u nekoj optimalnoj formi ja mislim da se moze nekako uzeti 3 boda.Nisam ni ja rekao nakantat cemo ih sa 5 razlike ali ne treba ni nas potcjenjivati.
Stanje sto se forme tice ne moze u septembru nikako biti gore nego sto je bilo kad su dosli na ove pripreme, u medjuvremenu neki ce preci u druge klubove, neki izboriti minutazu...
Nas je Safet ubio u pojam definitvno, ubjedio nas da ne vrijedimo kao reprezentacija, da smo goli prosjek...srecom Mesa radi na totalno suprotan nacin.
#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.