FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 13 jun 2015, 17:26

ma braća dubravko i aljoša čampara, lijevi i desni krilni napadač :D

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 jun 2015, 17:29

ChWilla je napisao/la:ma braća dubravko i aljoša čampara, lijevi i desni krilni napadač :D
:mrgreen:

A ne ozbiljno, jer ako je onaj Campara sto je igrao kod pitara, taj mali je nase dijete bio. Kad sam jos pratio te mlade kategorije, znam da su mu treneri bili Iso ili Mirnes (koji je kasnije otisao u Stari grad). Uvijek se isticao u svojoj kategoriji, ali splet okolnosti u tadasnjem Zelji je doveo da mnoga djeca koja posjeduju taletan, napuste klub...

@Schwarz

Hvala.

To je taj mali.. ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 13 jun 2015, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 13 jun 2015, 17:29

DzoleZeljo je napisao/la:Da li neko ima sliku tog Campare?
http://www.transfermarkt.co.uk/jasmin-c ... ler/123481
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 jun 2015, 17:35

Znaci za Jocu iz Borca je bila bomba. :eh:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 13 jun 2015, 18:24

to znaci definitivno ostajemo bez zeljkovica, hasanovica, stanica i nuspahica ??
pff meni nekako sva cetvorice zao
stanic moze samo u olimpik hh nakon godinu ne igranja ko ce ga, nuspahic sigurno ima ono nesto al et nikako da pokaze najbolje sta zna
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 13 jun 2015, 18:28

godrina je napisao/la:to znaci definitivno ostajemo bez zeljkovica, hasanovica, stanica i nuspahica ??
stanic moze samo u olimpik hh nakon godinu ne igranja ko ce ga, nuspahic sigurno ima ono nesto al et nikako da pokaze najbolje sta zna
Stanica mogu dovesti samo ekipe koje nemaju ambiciju za nešto više u ovoj sezoni. Meni je jedino žao Zeljkovica koji je dobar igrac za rotacije, u slucaju povreda i kartona da uleti na to mjesto. Nuspahic nema ništa, ima boljih igraca u federalnoj ligi od njega. Kad nisi sposoban da istisneš Bucana iz ekipe onda okaci kopacke o klin, prihvati se neceg drugog jer fudbal nije za tebe. Čovjek je bljesnuo u tekmi sa Makedoncima, svi smo ocekivali da ce kasnije ponoviti bar slicnu partiju ali je ono nažalost bio samo 1 bljesak..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 13 jun 2015, 18:35

Pitanje pobjednika utakmice riješeno je u drugom dijelu drugog poluvremena. Nakon što je odbrana gostiju srušila Subašića, Bijedić je bio siguran s bijele tačke za vodstvo Plavih od 1:0, što se na kraju ispostavilo kao konačan rezultat. Isti fudbale udvostručio je vodstvo fudbalera s Grbavice koje je danas vodio Mensur Dogan nakon odličnog solo prodora.

Jel Dogan ostaje u omladinskim selekcijama, jer vidim da je danas bio na klupi kadeta?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 13 jun 2015, 18:42

Željooooo je napisao/la:
godrina je napisao/la:to znaci definitivno ostajemo bez zeljkovica, hasanovica, stanica i nuspahica ??
Stanica mogu dovesti samo ekipe koje nemaju ambiciju za nešto više u ovoj sezoni. Meni je jedino žao Zeljkovica koji je dobar igrac za rotacije, u slucaju povreda i kartona da uleti na to mjesto. Nuspahic nema ništa, ima boljih igraca u federalnoj ligi od njega. Kad nisi sposoban da istisneš Bucana iz ekipe onda okaci kopacke o klin, prihvati se neceg drugog jer fudbal nije za tebe. Čovjek je bljesnuo u tekmi sa Makedoncima, svi smo ocekivali da ce kasnije ponoviti bar slicnu partiju ali je ono nažalost bio samo 1 bljesak..
ma i upravu si, na stranu sto mi simpatisemo mozda nekog igraca treba radit sto je najbolje za klub
oni ako su tako odlucili ok, ja se jos nadam ostanku stane i zeljkovica pa kako god jer mislim da nece dovoditi nekog ko je bolji od njih a ovi su se i adaptirali i urodili sa klubom i navijacima
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 13 jun 2015, 19:35

Naši juniori dobili juniore Čelika 5:0, i tako potvrdili titulu. Pomeli smo konkurenciju. Treba dodati da nije bilo Beganovića,Memije,Hadžiahmetovića,(prvi je bio na pripremama seniora a Memija i Hadžiahmetovic su bili sa mladom reprezentacijom. Da su igrala ova 3-ca plus vecina standardnih igrača koji su odmarali ovaj put ispod 10 komada ne bi Čelik prošao. To je samo dokaz koliko kvalitetno radimo u omladinskim kategorijama.. :D
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 jun 2015, 19:39

ChWilla je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ko su dva igraca sto stizu, Odovic spomenu ?
evo svi kažu da je jedan blagojević. al' vidjeli smo šta bi za jankovića.
iskreno jedini Velezov u zadnje dvije godine kojeg sam zapamtio,isto kao i Diattu koji je jedini iz Zvijezde da mi se ucinio solidnim,ako to nesto znaci,a vjerovatno znaci samo meni,mozda nismo pogrijesili.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 jun 2015, 20:14

ceze je napisao/la:Imam par pitanja za ove koji su malo više upućeni u rad kluba i omladinskog pogona.

Od juniora koji su bili na prozivci (Ismail Duraković, Edin Hadžović, Adnan Alihodžić, Amer Hiroš, Dino Hasanović, Benjamin Šehić), koji od njih imaju ugovore i kakve ? Ako može i koja riječ o njima, o kakavim se igračima radi, pozicije ?

Koliko sam ja upratio i koliko sam upoznat, Duraković je stoper, Hadžović i Alihodžić lijevi bekovi, Hiroš veznjak, Hasanović zadnji vezni, Šehić desno krilo ?

Šta je sa Ćutahijom ?
U pravu si sto se tice pozicija. Za Sehica vec neko rece da bi mogao biti novi Memija, s tim da Sehic po meni ima jos jednu vrlinu a to je dobar centarsut. Hasanovica ne znam kako opisati a da ga ne uporedim sa Gatusom. Fizicki jak, srcan, trci kao navijen i primarna zadaca mu je destrukcija protivnicke igre. Da je visociji 10 cm bio bi savrsen zadnji vezni. Po meni mu je visina jedina mana ako se tako moze reci. Hadzovic je vec ovu sezonu proveo sa prvim timom. Nije bio u juniorima a kakav je ne znam jer nije nista ni odigrao. Hiros po meni zna igrati lopte ali kako se i ovdje pricalo poprilicno je sebican i kao to mu je velika mana.. Alihodzic i Durakovic su solidni ali, bar po meni, nisu materijal za prvog tima. Onaj Cubara je po meni kompletniji igrac. Protiv pitara super odigrao na stoperu a danas protiv Celika odigrao zadnjeg veznog i malo me podsjetio na Zolotica. Djeluje skromno i mirno ali fino se krece i uvijek je na pravom mjestu a jos ima i nastupa u seniorskoj PL igrajuci za Olimpik..
BUDI ŽELJO !!!

LeoMessi
Kontakt:

Post Postao/la LeoMessi » 13 jun 2015, 20:18

Ovaj Sahman potpisuje na 2 godine

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 13 jun 2015, 20:34

kod nas u slobodi je bio taj Šahman i nije nesto vala bio nije bio u prvoj postavi( izvinite sto je javljam na temu al et da kazem kakav je igrac bio kod nas)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2015, 20:35

LeoMessi je napisao/la:Ovaj Sahman potpisuje na 2 godine
Iz Parme u Zelju :D vise bi mi se svidjalo da je obrnuto...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 13 jun 2015, 20:40

samke12345 je napisao/la:kod nas u slobodi je bio taj Šahman i nije nesto vala bio nije bio u prvoj postavi( izvinite sto je javljam na temu al et da kazem kakav je igrac bio kod nas)
Ma čovjek je i doveden za klupe

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 jun 2015, 20:40

samke12345 je napisao/la:kod nas u slobodi je bio taj Šahman i nije nesto vala bio nije bio u prvoj postavi( izvinite sto je javljam na temu al et da kazem kakav je igrac bio kod nas)
na transfermarktu su mu cijela istorija italija i bijelo polje?

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 13 jun 2015, 20:50

Evo Štilić otišao na Kipar. Sječam se da je bila priča da imamo 15% od njegovog transfera po ugovoru kad je odlazio.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 13 jun 2015, 20:52

bojamora je napisao/la:Evo Štilić otišao na Kipar. Sječam se da je bila priča da imamo 15% od njegovog transfera po ugovoru kad je odlazio.
Otišao je kao slobodan igrač :)

Čestitke juniorima na osvojenoj tituli :clap: :bih:
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 13 jun 2015, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 13 jun 2015, 20:53

Dolazi Zakaric i Blagojevic

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 13 jun 2015, 20:55

Tih 15% smo izgubili 2012 godine kada je otišao iz lecha djabe ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.