FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LeoMessi
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LeoMessi » 13 jun 2015, 20:57

Enemy00 je napisao/la:Dolazi Zakaric i Blagojevic
Jesil siguran

samogrbavica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samogrbavica » 13 jun 2015, 20:57

Ma Zakaric nema sanse. Govedarica ili neki Srbije kako se suska..

Po ovo video sigurno je da Antolovic ide poslije evrope..
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 13 jun 2015, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 jun 2015, 20:58

ChWilla je napisao/la:
samke12345 je napisao/la:kod nas u slobodi je bio taj Šahman i nije nesto vala bio nije bio u prvoj postavi( izvinite sto je javljam na temu al et da kazem kakav je igrac bio kod nas)
na transfermarktu su mu cijela istorija italija i bijelo polje?
Bio na početku ove sezone na probi u Slobodi, ne znam je li imao bilo kakav ugovor i je li igrao.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

LeoMessi
Kontakt:

Post Postao/la LeoMessi » 13 jun 2015, 21:01

samogrbavica je napisao/la:
Ma Zakaric nema sanse. Govedarica ili neki Srbije kako se suska..

Po ovo video sigurno je da Antolovic ide poslije evrope..
Jel to vam tesko sacekat dva dana pa piskarate imena hajde cuce se brzo ko dolazi

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 13 jun 2015, 21:56

Zakaric ili Govedarica
Ako dode Zakaric bice pod ugovorom od godinu dana, a Govedarica bi potpisao na najmanje 2 godine.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 13 jun 2015, 22:05

Neka Oda radi, pravi ekipu, ja mu vjerujem, ako on vjeruje. Stvarno mislim da nam ovi igrači što su otišli nisu potrebni više. Rekao sam da bi volio da dmo ostavili samo dvojicu od trojca Anes, Stana i Benjo, ali Oda ne misli tako ili ima neki drugi razlog i to je to. Mislim da nisu nenadoknadivi.
Što se tiče juniora meni se čini da su svi 96 + Duraković danas trenirali sa prvim timom a da je ovamo kod juniora Adžem izveo 97 i mladja godišta koja mogu igrati i sljedeću sezonu. Jedino mi je misterija gdje je Midžić? Meni je djelovao baš dobar prtiv pitara. Bojim se samo da nije neka varijanta sa menadžerima jer je mislim njega doveo menadžer od Anesa.
NEko je ovdje spominjao Zubana i spomenuo da se trebamo riješiti menadžra oko kluba. Pa evo primjer Zubana je pravi način kako se to rješava. Imaš čovjeka koji je u jednu ruku i vojnik kluba i svi njegovi igrači su potpisali uklkjučujući i AMira. Mislim da je on odigrao tu značajnu ulogu. Naravno gleda on i svoj interes ali sigurno gleda i interes djece i Želje a ta dva interesa (Željo i djeca) su itekako uzajamno vezani trenutno. Šta bi da nam je tu onaj Husarić i slični. Vi ste npr ovdje spominjali često neke njegove igrače, a to vam je nemoguća misija. Sve njegovo može samo u pitarluk. Ovdje nema pristup.
ISto tako sad je sasvim jasno da Mekić, Hasković i Kašić nisu više tu. Hadžović je izgleda jedini zadovoljio od igrača koji su prošle godine potpisali, a nisu se nametnuli tokom sezone. Vidimo i da je DOgan vodio danas kadete. Znači li to da je ostao? Mislim da bi se trbao klub oglasiti i povodom toga. Neki dan je na **** izašao intervju sa njim, vjerovatno da nam se na taj način kaže da je on još tu jer nigdje nije spomenuto u tom intervjuu da ide, ali klub se trba oglasiti jer je par jakih medijskih kuća objavljeno da je otišao.
Isto tako gledam iz Ollimpica otišli Šivšić i Salihagić. PRvi je ljevak i može igrati i gore i dole. Mislim da bi nam dobro došao i bio dobra zamjena za Kvesu, ako ovaj treba ići, a Salihagić je junior i može igrati i sljedeće sezone za njih. Činio mi se da imap otencijala i ne znam,možda nebi iblo loše da dođe.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 13 jun 2015, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 13 jun 2015, 22:06

3-4 dana

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 13 jun 2015, 22:06

Schwarz je napisao/la:Pitanje pobjednika utakmice riješeno je u drugom dijelu drugog poluvremena. Nakon što je odbrana gostiju srušila Subašića, Bijedić je bio siguran s bijele tačke za vodstvo Plavih od 1:0, što se na kraju ispostavilo kao konačan rezultat. Isti fudbale udvostručio je vodstvo fudbalera s Grbavice koje je danas vodio Mensur Dogan nakon odličnog solo prodora.

Jel Dogan ostaje u omladinskim selekcijama, jer vidim da je danas bio na klupi kadeta?
Zna li neko?
FORZA ZELJO

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 13 jun 2015, 22:08

3-4 sve ce se znati

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 13 jun 2015, 22:12

bablaz1 je napisao/la:
tmtmtmtm je napisao/la:
bablaz1 je napisao/la:Dobro je.
Moje viđenje stvari:
Zahvalnica: Zeljković, Bučan, Varea, Turković, E. Sadiković, Tomić
Pustiti uz minimalno obeštećenje: Kvesić, Kokot (ako ima ugovor), Čolić, Stanić, Nuhspahić
Prodati za dobre pare: Bajić, Hadžiahmetović (ne ispod 1.000.000 Eura); Beganović, Memija (750.000 Eura), sadiković D. (500.000 Eura) MAX. dvojicu
Potpisati ugovor: Žerić.
Napraviti Istok, prodati Džeku, afirmisati još 2 juniora, dovesti: Zadnji vezni kavaliteta Nyeme, Napadač kvaliteta Armina Hodžića, Afirmisati Uzelca, Dovesti Subića iz Borca BL, Postaviti reflektore na pomoćne,Popraviti marketing, naći generalnog sponzora.
I to je to.
Legendo...citavu ekipu tjeras...imaj respekta prema benji i kvesi koji su ti najvecu radost donijeli ako imalo volis klub...tjeras Seju isto tako kad je najjaci bio plazio si za njim....Nedu treba otjerat sad kad se povrijedio ???? Kad mu je najteze a glavu na kopacku je bacao za ovaj klub...vareu na kojeg si prvi drkao vjerovatno itd itd...sram te bilo...ovo momci su drugi sa bodom zaostatka majstore ako se ne ponosis tim onda si zatucani idiot nazalost....a ti u banja luku pa dovedi subica dovedi kajkuta stokica i ostale a odmah se zah ali kokotu i djelmicu za koje si garant prvi govorio da su losi...sramno kako se nazivas navijacem zelje...
Ne kontam.
Br. 1 : Zeljković je sam već otišao, br.2: Varea :facepalm: Br.3: Turković???? Br. 4 Bučan - Nije dodao 2 lopte kako treba za polusezonu. br.5 E Sadiković (smatram da nije za Želje). Br.6: Tomić (treba li šta reći??) Što se tiče Kvese, Benje, SAtane, Nuspahića, Kokota, - Prema ovim likovima treba biti pošten, pa zato što su dosta dali želji, omogućiti im da zarade. Što se tče omladine, vjeruj mi da će ako dođe ovakva ponuda za bilo koga od ovih naših kraljeva, ista biti realizovana. (NAPISAO SAM DA NE TREBA PRODAVATI VIŠE OD 2 IGRAČA):
Mislim da je Subić jedini koji bi se uklopio u naš sistem odmah (teško da ga možemo dovesti), Kajkuta i Stokića nisam pominjao.
U narednu sezonu ući sa sljedećim igračima:
GOLMANI: Antolović, Kjosevski, Ćutahija
ODBRANA: Memija (?) Kosorić, Bogdanović, Uzelac, Kvesić (?) + 2 perspektivna ili provjerena pojačanja
VEZA: Đelmić, Hadžiahmetović, Sadiković D., Hasanović, Žerić, + Jedan zadnji vezni (Tip Nyema), + 2 perspektivna
NAPAD: Beganović, Bajić + 2 perspektivna ili provjerena igrača
++++++ Priključiti najperspektivnije juniore (Minimalno 4,5.. Kašić,Behram...)

I to bi bilo to.
Čini mi se da sam fulao kod Hasanovića....

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 jun 2015, 22:27

Puno ti igras menadzera :crazy: Ti bgm govoris od dodavanju tih juniora ko da su sve ronaldo do ronalda u omladinskom pogonu :crazy: a sve i da jesu treba da se privinknu na igru...a klub se vise ne smije kockat zacrtace titulu ovesezone kao cilj. Cuj otjerat kokota lik bio najbolji igrac od kad je doso...
=\_1921_/=

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 13 jun 2015, 22:29

Kokot ako bude 100% spreman bice na najvazniji igrac u evropi..
KHAJ PRICE

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 13 jun 2015, 22:38

samogrbavica je napisao/la:Kokot ako bude 100% spreman bice na najvazniji igrac u evropi..
Deset kila viska skine i top forma.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 13 jun 2015, 22:39

Nisam ja rekao da treba nekoga tjerati??? Već pustiti uz minimalno obeštećenje. Mislio sam da Stana, Čola, Nuspahić imaju ugovore, pa da zaradimo šta bilo na njima (kao i na Kvesiću), ali eto odoše bez obeštećenja. Nadam se da nas neće Antolović poslije evrope napustiti. A invincible, mislim da je bolje imati u takmičarskoj ekipi 5 mladih igrača, već Vareu, Bučana, Turkovića, E. Sadikovića...

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 13 jun 2015, 22:40

samogrbavica je napisao/la:Kokot ako bude 100% spreman bice na najvazniji igrac u evropi..
kokot je bolja verzija Laze Popovića :D
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 13 jun 2015, 22:42

Mislim da je kokot tu zbog atmosfere u ekipi.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 13 jun 2015, 22:51

bablaz1 je napisao/la:Mislim da je kokot tu zbog atmosfere u ekipi.
i ja
kažu najbolje pjeva narodnjake, čak mu je alihodžić predlagao da se prijavi na ZG naredne sezone

:mrgreen:
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 13 jun 2015, 22:55

Neandertalac je napisao/la:
Deset kila viska skine i top forma.

Kad je bio u najboljoj formi izgledao je isto kao sad. Takve je građe momak.

A nisam znao da Odovic dovodi igrace da prave atmosferu u svlacionici. Svasta se moze ovdje nauciti. :thumbup:
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 13 jun 2015, 23:00, ukupno mijenjano 2 puta.
KHAJ PRICE

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 13 jun 2015, 22:55

Nakon današnje izjave Odovića da je cilj dovesti pet igrača koji mogu konkurisati za prvi tim, ja sam blagi optimista. Ostala nam je ekipa od prošle sezone ( otišlo je dosta ali to se neće osjetiti jer nisu bitniji igrači) i sa tim novim ako ništa bolja nam je klupa. Jedino što ne bih volio je da ode Antolović. Vidim da se Govedarica povezuje sa nama, lično volio bih da dođe jer mislim da nije loš, možda i za prvih jedanaest s vremenom.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 13 jun 2015, 23:55

Izgleda da nas je Dogan definitivno napustio.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 19 gostiju.