Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Cestitke dobar klub. Ima li sta novo oko transfera Zukanovica, Spahica ??Sheyi je napisao/la:Stilić potpisao za Apoel.
riise potpisuje za klub u indiji uskoroceze je napisao/la:Štilić i Riise
Mislim da je pitanje dana kad će se ozvaničiti ovo Zuke i Intera, a piše se da je Chievo zagrizao za Balzaretija što nam također govori da ćr Zuka put Milana.Ajax je napisao/la:Cestitke dobar klub. Ima li sta novo oko transfera Zukanovica, Spahica ??Sheyi je napisao/la:Stilić potpisao za Apoel.
Navodno je Panathinaikos vec posalo ponudu za Spahu i cekaju njegov odgovor. Steta sto je odbio Dinamo neznam dali Panata moze da plati puno vise. Nekako me vuce da ce ipak zaigrati za neki bogati manje poznati klub zbog love. Posebno ako mu ponude ugovor na tri godine.Sheyi je napisao/la:Mislim da je pitanje dana kad će se ozvaničiti ovo Zuke i Intera, a piše se da je Chievo zagrizao za Balzaretija što nam također govori da ćr Zuka put Milana.
A za Spahu nema ništa još, biće zanimljivo dje će on završiti, osrednji klub iz lige petice ili neki jak klub van liga 5?
Da, za repku nikako ne bi valjalo da ode u neku egzotičnu ligu, potreban nam je Spaha koji igra fudbal na vrhunskom nivou, ili koliko toliko vrhunskomAjax je napisao/la:Navodno je Panathinaikos vec posalo ponudu za Spahu i cekaju njegov odgovor. Steta sto je odbio Dinamo neznam dali Panata moze da plati puno vise. Nekako me vuce da ce ipak zaigrati za neki bogati manje poznati klub zbog love. Posebno ako mu ponude ugovor na tri godine.Sheyi je napisao/la:Mislim da je pitanje dana kad će se ozvaničiti ovo Zuke i Intera, a piše se da je Chievo zagrizao za Balzaretija što nam također govori da ćr Zuka put Milana.
A za Spahu nema ništa još, biće zanimljivo dje će on završiti, osrednji klub iz lige petice ili neki jak klub van liga 5?
Sto se tice Stilica vrhunski potez. Poziv u A selekciju olaksava transfere svakako.
+1sajo10 je napisao/la:+1Astren je napisao/la:Definitivno jedno od najjadnijih bića što su ikad kuckali po forumuHead je napisao/la:Sta kazu nasljednik Misketa a u najboljim godinama igra na Kipru.![]()
Head je napisao/la:Sta kazu nasljednik Misketa a u najboljim godinama igra na Kipru.![]()
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 16 gostiju.