Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Skver
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Skver » 13 jun 2015, 20:48

jovanmaksimovic je napisao/la:gotovo je... cim su tuzlaci nakon jedne godine premijer lige poceli mastati i sanjati o nekim trofejima i konstantnom uspjehu i evropskkim takmicenjima, znaci samo jedno... neko dobro prodaje drogu u tuzli... i ne znam kakvu, ali neku jos nevidjenu...

da sumiram, klub sa tradicijom koji u 96 godina postojanja nije osvojio ni jedan trofej (doduse bili su cak 6 puta u finalu kupa) i koji u posljednih 15 godina samo jednom izborio evropu (mada nisu dobili licencu), zeli da odjednom postane jedan od bitnih faktora u bh premijer ligi... dobri ste vi za max. 4. ili 5. mjesto, ali nizasta vise... budite realni...
"Strucnjak", mi ce mo biti zadovoljni ako naredne sezone izborimo ligu 12......to nam je primarni cilj uz stabilizaciju kluba...sto podrazumijeva podizanje kluba na puno veci organizacijski nivo u svim segmentima.....@tuzlak1987 ti je lijepo i kulturno objasnio plan za naredne cetiri sezone....dakle nikakva prekucavanja lige, grupna faza lige prvaka, kupovanja i prodavanja utakmica, podmladjivanje ekipe izgradnja arene i slicni folovi vaseg predsjednika......dakle, nas niko nece ni da kupi jer nismo u mogucnosti da ponudimo 49% vlasnistva, jer ko bi nas i kupio da i imamo tih 49% jer nam fali onih 51%.......a opet nesto kontam koji ce nam qurac i tih 51%, jer koja ce budala kupiti preostalih 49%, da neko da pare a mi da mu sefujemo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2015, 20:50

solinas je napisao/la:vidis kako okrecu vodu na svoj mlin..niko nije spomenuo borbu za trofeje il koli ****,ja samo kazem da nije nemoguce da zavrsimo ispred tih kluba..
pod kojim uslovima,i kako,bilo mi je danas dugo,i bespotrebno objasnjavati,bio sam u obavezama,i kratak sa vremenom.
to sto pokusavate popljuvati svakoga,to je vas problem..ono sto je cinjenica je da sloboda ubrzano raste,i dize se iz pepela u koji su je zavile razne kriminalne grupe i uprave..
mnogi kazu da seremo oko duga,da je on samo 2.4 mil..jeste jeste,ali samo prema poreznoj....
ukupan dug slobode je iznosio cc 8 mil...taj ukupni dug danas iznosi 4 mil,manje vise..mnogi dugovi su isplaceni,otpisani,reprogramirani....
sto znaci da smo za dvije godine,uspjeli istopiti dug po raznim osnovama,dobavljaci,igraci,uposlenici,ugostiteljski objekti,medjugorje,i td i td za 4 mil km :!:
sto je veliki uspjeh za klub poput slobode,koji je bio ostavljen na vjetrometini.
reprogram duga ce se takodjer potpisati,i vec se radi na tome..priprema papirologije je uveliko u toku,..
od kluba,za koji niko nije htio da igra,danas imamo,
reprzentativnog golmana,jednog pirica,najboljeg mladog golmana u bih,ivetica,koji je u top 5 igraca na svojoj poziviji.
kostica,jednog od najboljih stopera,po statistikama,u bih ligi..ordagica,jednog od najboljih,najperspektivnijih mladih igraca u bih..
zajka zebu,koji je ako ne najbolji,onda top tri veznjaka u bosni i hercegovini..ahmetovica,ciji kvalitet mogu osporavati samo fudbalske neznalice,covjek je godinama resetao mreze u jednoj od jacih liga svijeta,i sigurno je trenutno,po kvalitetu,i imenu sigurno,bez obzira na formu,uz benku najzvucnije ime u napadu...imamo najboljeg trenera u drzavi...svaka cast djeni,ali nije musemicu do koljena...
i imamo najbogatijeg predsjednika bh sporta..covjek je MULTIMILIONER::samo njegove nekretnine,kamioni,stanovi,vile,auta,picke materine,vrijede nekoliko stotina miliona...a dje ZIVI KES...
ja neznam zasto neko omalovazava nasa nadanja da je mozda doslo nase vrijeme,da se necemu nadamo..
sramota za nacin na koji sam citiran gore od nekih navijaca zeljeznicara,koda titula,i snovi o istoj ,rezervisana samo za mumujeve..
zeljo jeste potpisao reprogram,ali zeljin ukupan dug je skoro 5 miliona...nije samo porez dug jarane,a doce sve na naplatu...omalovazavate dovodjenje ordagica,a dizete na svom podforumu dijatu,bog te mazo,hejj...to vam je vrh sada,on i slicni njemu..pa da je mali potpisao za vas,dozivili bi kolektivni orgazam..ali reko vam ja,vama se sad desava ono sto smo mi prezivili,i bice toga jos...pare koje je zvijezda dobila od fudbalskog kluba sloboda,i naseg predsjednika,za ordagica,za vas je,barem trenutno,samo san...vidicese po pojacanjima o kakvim je parama rijec,a vec su poceli ljudi,i neka su...jedva cekam da se vrate..
eno djeko vam treba u romu,svrsavajte,bice sice parica i za vas..
AZMIRE;PISAJ SIROTINJU
Sa sicom od Dzeke se moze pokriti vas kompletan dug :urnebes: Igdje Boga ti nadje da je Zeljo duzen 5 milion porezenoj ???
Nakon godina igranja u PL jos niste naucili da nije smo nakamrati igrace al hajd i za pisanje sirotinje meni je drago da se nudite covjeku da vas popisa zaista neobicno od vas, aferim.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 jun 2015, 21:01

gdje sam ja rekao da je zeljo duzan poreznoj 5 mil..hlupas gluposti pilence..neznas ni citati.
hlupas glupost za gluposti,znaci po tebi,od zeljinog sledeceg transfera,dobicete 2 mil eura...aferim vama
daj boze da platite struju i vodu.
vi nemozete vise popisati nikoga,sirotinja vas razvalila u po sarajeva,
raspali celik ubio boga u vama,radnik,i td ..posljednji trzaji pilence..hajde osiguracete opstanak makar,
fakat vas tuzio tomic.aferim,prosla su vremena igranja za klikere...doduse moze vam se..samo klikere i imate ponuditi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseMourinho » 13 jun 2015, 21:05

Izgleda da smo dobili kandidata iz Tuzle za kantu godine, Hlupa frajer Hlupa :rol: :rol:

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 13 jun 2015, 21:06

Šahman naredno pojačanje Željezničara: Crnogorac potpisuje na dvije godine

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 jun 2015, 21:06

JoseMourinho je napisao/la:Izgleda da smo dobili kandidata iz Tuzle za kantu godine, Hlupa frajer Hlupa :rol: :rol:
:rol: :rol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 jun 2015, 21:08

JoseMourinho je napisao/la:Izgleda da smo dobili kandidata iz Tuzle za kantu godine, Hlupa frajer Hlupa :rol: :rol:
:guz: :wave:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2015, 21:12

solinas je napisao/la:gdje sam ja rekao da je zeljo duzan poreznoj 5 mil..hlupas gluposti pilence..neznas ni citati.
hlupas glupost za gluposti,znaci po tebi,od zeljinog sledeceg transfera,dobicete 2 mil eura...aferim vama
raspali celik ubio boga u vama,radnik,i td ..posljednji trzaji pilence..hajde osiguracete opstanak makar,
fakat vas tuzio tomic.aferim,prosla su vremena igranja za klikere...doduse moze vam se..samo klikere i imate ponuditi.
kakav si ti pacenik :urnebes: 2 miliona vode i struje pa ti bi guzice dao da vidis dva miliona na tv a ne da ti neko te pare donese u klub.Zavisi kako gledas mi smo polusezonu odigrali bez poraza zadrzali kostur ekipe iz prvih 11 saradnja nije produzena samo sa Eldarom Hasanovicem i to na insistiranje kluba ocekuje se bolji igrac na toj poziciji, svi ostali pri tome mislim na ove mlade igrace imaju najmanje 3-4 godine ugovora opusteno ba kad krene liga bice jasnije svima pa i tebi.Eto bio je i Zeba na Grbavici danas pa ga pitaj kad svrati.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 13 jun 2015, 21:12

Aerodromsko je napisao/la:
solinas je napisao/la:vidis kako okrecu vodu na svoj mlin..niko nije spomenuo borbu za trofeje il koli ****,ja samo kazem da nije nemoguce da zavrsimo ispred tih kluba..
pod kojim uslovima,i kako,bilo mi je danas dugo,i bespotrebno objasnjavati,bio sam u obavezama,i kratak sa vremenom.
to sto pokusavate popljuvati svakoga,to je vas problem..ono sto je cinjenica je da sloboda ubrzano raste,i dize se iz pepela u koji su je zavile razne kriminalne grupe i uprave..
mnogi kazu da seremo oko duga,da je on samo 2.4 mil..jeste jeste,ali samo prema poreznoj....
ukupan dug slobode je iznosio cc 8 mil...taj ukupni dug danas iznosi 4 mil,manje vise..mnogi dugovi su isplaceni,otpisani,reprogramirani....
sto znaci da smo za dvije godine,uspjeli istopiti dug po raznim osnovama,dobavljaci,igraci,uposlenici,ugostiteljski objekti,medjugorje,i td i td za 4 mil km :!:
sto je veliki uspjeh za klub poput slobode,koji je bio ostavljen na vjetrometini.
reprogram duga ce se takodjer potpisati,i vec se radi na tome..priprema papirologije je uveliko u toku,..
od kluba,za koji niko nije htio da igra,danas imamo,
reprzentativnog golmana,jednog pirica,najboljeg mladog golmana u bih,ivetica,koji je u top 5 igraca na svojoj poziviji.
kostica,jednog od najboljih stopera,po statistikama,u bih ligi..ordagica,jednog od najboljih,najperspektivnijih mladih igraca u bih..
zajka zebu,koji je ako ne najbolji,onda top tri veznjaka u bosni i hercegovini..ahmetovica,ciji kvalitet mogu osporavati samo fudbalske neznalice,covjek je godinama resetao mreze u jednoj od jacih liga svijeta,i sigurno je trenutno,po kvalitetu,i imenu sigurno,bez obzira na formu,uz benku najzvucnije ime u napadu...imamo najboljeg trenera u drzavi...svaka cast djeni,ali nije musemicu do koljena...
i imamo najbogatijeg predsjednika bh sporta..covjek je MULTIMILIONER::samo njegove nekretnine,kamioni,stanovi,vile,auta,picke materine,vrijede nekoliko stotina miliona...a dje ZIVI KES...
ja neznam zasto neko omalovazava nasa nadanja da je mozda doslo nase vrijeme,da se necemu nadamo..
sramota za nacin na koji sam citiran gore od nekih navijaca zeljeznicara,koda titula,i snovi o istoj ,rezervisana samo za mumujeve..
zeljo jeste potpisao reprogram,ali zeljin ukupan dug je skoro 5 miliona...nije samo porez dug jarane,a doce sve na naplatu...omalovazavate dovodjenje ordagica,a dizete na svom podforumu dijatu,bog te mazo,hejj...to vam je vrh sada,on i slicni njemu..pa da je mali potpisao za vas,dozivili bi kolektivni orgazam..ali reko vam ja,vama se sad desava ono sto smo mi prezivili,i bice toga jos...pare koje je zvijezda dobila od fudbalskog kluba sloboda,i naseg predsjednika,za ordagica,za vas je,barem trenutno,samo san...vidicese po pojacanjima o kakvim je parama rijec,a vec su poceli ljudi,i neka su...jedva cekam da se vrate..
eno djeko vam treba u romu,svrsavajte,bice sice parica i za vas..
AZMIRE;PISAJ SIROTINJU

Glupo je ovo govoriti kada ogroman dio stanovnistva zivi bas tako
A vama svaki drugi post " pisaj po sirotinji "
:facepalm:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2015, 21:14

Pa gdje je Zeba sad, jedni govore u Crnoj Gori, drugi u Sarajevu xd

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 jun 2015, 21:16

tuzlak1987 je napisao/la:Pa gdje je Zeba sad, jedni govore u Crnoj Gori, drugi u Sarajevu xd
ama bio krenuo pjeske u sarajevo,dosao do kladnja,nazvao ga gredic,reko netrebas nam,nisi ti kvalitet za nas.
eno ga sad kuci,place.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2015, 21:19

tuzlak1987 je napisao/la:Pa gdje je Zeba sad, jedni govore u Crnoj Gori, drugi u Sarajevu xd
Danas covjek bio na Grbavici gledao omladince.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2015, 21:21

pile87 je napisao/la:
Danas covjek bio na Grbavici gledao omladince.
Saljite ga gore neka potpise ugovor pa neka hoda onda gdje hoce :P

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 jun 2015, 21:22

pile87 je napisao/la:
solinas je napisao/la:gdje sam ja rekao da je zeljo duzan poreznoj 5 mil..hlupas gluposti pilence..neznas ni citati.
kakav si ti pacenik :urnebes: 2 miliona vode i struje pa ti bi guzice dao da vidis dva miliona na tv a ne da ti neko te pare donese u klub.Zavisi kako gledas mi smo polusezonu odigrali bez poraza zadrzali kostur ekipe iz prvih 11 saradnja nije produzena samo sa Eldarom Hasanovicem i to na insistiranje kluba ocekuje se bolji igrac na toj poziciji, svi ostali pri tome mislim na ove mlade igrace imaju najmanje 3-4 godine ugovora opusteno ba kad krene liga bice jasnije svima pa i tebi.Eto bio je i Zeba na Grbavici danas pa ga pitaj kad svrati.
izvrces moje rijeci,pa da ti nacrtam,mislim da necete dobiti dovoljno ni struju ni vodu da platite.
ne bukvalno,nego hipoteticki.
to sto tebi treba crtat,ili sto namjerno izvrces rijeci,da pokusas biti neka forumska faca,tvoj je problem.
tu super bajnu ekipu,sa po 3-4 godine ugovora,nadigrala je,u po sarajeva mrtva sloboda,kako je vi zovete...
ali upravu si,kada krene liga bice ti jasnije o cemu pricam..uzivaj.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 13 jun 2015, 21:23

staragarda je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:gotovo je... cim su tuzlaci nakon jedne godine premijer lige poceli mastati i sanjati o nekim trofejima i konstantnom uspjehu i evropskkim takmicenjima, znaci samo jedno... neko dobro prodaje drogu u tuzli... i ne znam kakvu, ali neku jos nevidjenu...

da sumiram, klub sa tradicijom koji u 96 godina postojanja nije osvojio ni jedan trofej (doduse bili su cak 6 puta u finalu kupa) i koji u posljednih 15 godina samo jednom izborio evropu (mada nisu dobili licencu), zeli da odjednom postane jedan od bitnih faktora u bh premijer ligi... dobri ste vi za max. 4. ili 5. mjesto, ali nizasta vise... budite realni...
Jedna sezona u PL :wtf: ...nek si ti mitomane realan :roll:
joj pitarske furke kod petokraka :D :rol:
51%--------49%

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2015, 21:26

solinas je napisao/la:izvrces moje rijeci,pa da ti nacrtam,mislim da necete dobiti dovoljno ni struju ni vodu da platite.
ne bukvalno,nego hipoteticki.
to sto tebi treba crtat,ili sto namjerno izvrces rijeci,da pokusas biti neka forumska faca,tvoj je problem.
tu super bajnu ekipu,sa po 3-4 godine ugovora,nadigrala je,u po sarajeva mrtva sloboda,kako je vi zovete...
ali upravu si,kada krene liga bice ti jasnije o cemu pricam..uzivaj.
Imali smo 5 mladih igraca logicno je da ce oscilirati u igri i da ce biti slabih partija bice ove godine vec dosta bolji.Nadigrali niste nikoga prosrecilo vam se do nerjesenog i to je to.Tebi je to vjerovatno veliki bod meni je mali.Ali eto uzivaj da te Azmir pisa na dobrovoljnoj bazi jer si sirotinja a pokazace teren gdje je ko i ove godine.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 jun 2015, 21:31

E čuj nadigrali oni nekog :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 13 jun 2015, 21:34

pile87 je napisao/la:
zar Zeljkovic nije bio u prvih 11

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 jun 2015, 21:35

da nas pisa na dobrovoljnoj bazi,rece najglasniji pobornik kinga banana...
kakav licemjer

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2015, 21:40

solinas je napisao/la:da nas pisa na dobrovoljnoj bazi,rece najglasniji pobornik kinga banana...
kakav licemjer
Pa ti se sam nudis pises cijelo vrijeme pisaj sirotinju :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []