12.06.2015. / BiH - Izrael

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BiH - Izrael

Pobjeda
178
82%
Neriješeno
17
8%
Poraz
23
11%

Ukupno glasova: 218

Champion1
Kontakt:

Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael

Post Postao/la Champion1 » 13 jun 2015, 19:52

terabajt je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:ma jugu je tuca bila ne gore gdje su fanatikosi.
Bila je i na sjeveru, i to opet zbog ciganskog ponašanja fanatikosa, oni su kao neke baje, pa kad hodaju oni od 100 kila moraš se skloniti, i valjda je tako malo gurnuo nekog koji mu je nešto prigovorio i odma su šake sijevale, bilo je i krvi podosta, a redari skoro pa ništa, na kraju su ga nekako uspjeli odvesti. Bio sam tu na tri metra od toga, ali nisam baš sve vidio jer sam bio i ja malo odguran od ljudih, koji su bili bliže pa se sklonjali...

Nego zbog čega je na jugu tuča bila ?
Ne znam stvarno to sam vidio na netu.
valjda je u toj tuci na jugu i uzet onaj trans.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 13 jun 2015, 19:56

@vedator ima li snimak gdje ? :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 jun 2015, 21:09

Vidim gazile su se izraelske zastave, hoce li se gaziti zastave Turske kada budemo sa Turcima igrali prijateljsku?
Sport je lijek za tijelo i duh.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jun 2015, 21:23

storm_raider je napisao/la:Vidim gazile su se izraelske zastave, hoce li se gaziti zastave Turske kada budemo sa Turcima igrali prijateljsku?
Ako je ti budes donio, mozda.
Ja usporedbe i qurca :lolno:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 jun 2015, 21:29

harishp je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Vidim gazile su se izraelske zastave, hoce li se gaziti zastave Turske kada budemo sa Turcima igrali prijateljsku?
Fakat sam svasta procitao na ovoj temi, ali ovo je daleko najgluplje :rol: :facepalm:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 13 jun 2015, 21:49

Nema nikakvih elemenata za kazne nakon ove utakmice,na stadionu i na tribinama sve je proteklo u redu.Zvizdanje himni i skandiranje Palestina ne moze biti uzrokom za nikakve kazne,to nije zabranjeno.Iako vidim da neki portalcici pisu o nekoj kazni zbog skandiranja Palestina,kao da jedva cekaju i kao da je prizeljkuju.I to radi se o tzv.patriotskim portalima.Valjda naviknuti na podanistvo,ko bi ga znao.

Takodje gazenje zastave Izraela ne moze biti kaznjeno jer se to nije desilo na stadionu,prije,u toku ili nakon utakmice.Znaju to fanaticosi,nisu budale,zato su i odbrali ulicu.

Jedino sto moze biti kaznjeno je ona baklja koja je pred kraj utakmice upaljena na jugu,i vjerovatno i hoce.Ne znam samo kakav idiot je to uradio.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 13 jun 2015, 21:55

moj uzor-S.G je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Fakat sam svasta procitao na ovoj temi, ali ovo je daleko najgluplje :rol: :facepalm:
Usporedba je itekako na mjestu. Ovdje se prosipa neka lažna principijelnost, kao židovi vrše genocide i mi samo suosjećamo s jadnim potalčenim narodom Palestine. To je u redu a šta je s Turcima koji su izvršili jedan od najvećihg genocida u historiji i koji tlače Kurde već stotinama godina. Gdje je tu emaptija i suosjećanje prema Kurdima i Armencima? Nema ih zato što su Turci "braća" s kojima vežete našu zastavu i na čiijeg predsjednika svi kolektivno svršavate i čije pobjede na EP (2008.) slavite ko naše.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 13 jun 2015, 21:57

ma to ti je boljka nasih malih naroda.vole lizat supak vecima samo tako. inace stvarno se stidim sto sam bosanac i na ovom ali i na slucaju vranjesa. sve neke patriote, bosna im svetinja. u raskoraku čistom.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 13 jun 2015, 22:01

JonSnow jesi probo svoje misljenje negdje na politickom forumu da izneses?
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jun 2015, 22:05

JonSnow je napisao/la: Usporedba je itekako na mjestu. Ovdje se prosipa neka lažna principijelnost, kao židovi vrše genocide i mi samo suosjećamo s jadnim potalčenim narodom Palestine. To je u redu a šta je s Turcima koji su izvršili jedan od najvećihg genocida u historiji i koji tlače Kurde već stotinama godina. Gdje je tu emaptija i suosjećanje prema Kurdima i Armencima? Nema ih zato što su Turci "braća" s kojima vežete našu zastavu i na čiijeg predsjednika svi kolektivno svršavate i čije pobjede na EP (2008.) slavite ko naše.
Jah taj bi ti sa avatara zavez'o JapanskoAlzirskuObaluslonovacku zastavu i shoupka dao za euro vise. Pa eto na kraju pojedincima nije toliko tesko palo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 13 jun 2015, 22:08

Bio sam na jugu, ali nisam vidio šta se zapravo desilo. Bila je neka frka par minuta i onda su specijalci doslovno iznijeli van stadiona jednog momka i stavili ga u kombi. Također je donešen neki transparent i razmotavali su ga, ali sa stadiona nisam uspio vidjeti šta je pisalo na njemu.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 jun 2015, 22:20

harishp je napisao/la:
Mozda za nekog neobrazovanog i zatucanog. Nije zgoreg i poznavati historiju svog naroda, ne moramo ici do Kurdi.
Osmansko Carstvo je vijekovima "muzlo" ovo podrucje danasnje BiH, ubili su Gradascevica i ostale velikane, a mi ih slavimo?
Nakon sto su nas za "saku dukata" prodali Austro-Ugarskoj mi treba da ih slavimo? Sramota me je bilo onog slavlja nakon pobjede nad Hrvatskom. Zaboravljamo strasno brzo neke stvari, zato i jesmo po cijelom svijetu, raseljeni, rastrkani, neujedinjeni.

Ovaj gore sto si ga citirao sto mu rijec "qurac" ne izlazi iz usta, ovaj put doduse iz ruke nije ni vrijedan spomena. Prvo knjigu u ruke, pa onda izvadi to iz usta. :shh: Mozda ti se dijete vrati u BiH.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 jun 2015, 22:30

Idemo van okvira ove teme, ali samo jos ovo da kazem.
Ti isti Turci su prosle godine nakon stravicnih poplava organizovali sergije po dzamijama i prikupili na desetine miliona KM za ovaj nas napaceni narod, dok sa druge strane imas cif.ute koji bi guzice dali da te istrijebe.
Tako da ne mozes to dvoje stavit u isti kos ama bas nikako!

OT: Nek' smo ih nabili mamicu im njihovu. Pa vidis im na faci da su to go.vna od ljudi :puke:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 jun 2015, 22:30

harishp je napisao/la:
Pored sto su genocidni turci su ubili najveceg junaka kojeg je ova zemlja ikad imala, al ne oni su nasa braca :damn: Reprezentacija ti se zove Zmajevi, a braca turci ubili Zmaja :crazy:

Ova rep je odavno postala "teferic" i mjesto za dijasporsko izdrk.avanje "patriotizma"
=\_1921_/=

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 13 jun 2015, 22:36

storm_raider je napisao/la:
harishp je napisao/la: Ako je ti budes donio, mozda.
Mozda za nekog neobrazovanog i zatucanog. Nije zgoreg i poznavati historiju svog naroda, ne moramo ici do Kurdi.
Osmansko Carstvo je vijekovima "muzlo" ovo podrucje danasnje BiH, ubili su Gradascevica i ostale velikane, a mi ih slavimo?
Nakon sto su nas za "saku dukata" prodali Austro-Ugarskoj mi treba da ih slavimo? Sramota me je bilo onog slavlja nakon pobjede nad Hrvatskom. Zaboravljamo strasno brzo neke stvari, zato i jesmo po cijelom svijetu, raseljeni, rastrkani, neujedinjeni.

Ovaj gore sto si ga citirao sto mu rijec "qurac" ne izlazi iz usta, ovaj put doduse iz ruke nije ni vrijedan spomena. Prvo knjigu u ruke, pa onda izvadi to iz usta. :shh: Mozda ti se dijete vrati u BiH.
Ta priča stvarno nije za ove teme. Ali slažem se sa tobom, zaboravljamo ko nas je ubijao prije dvadesetak godina a ko nam je pomagao, zar ne ? :think:
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 jun 2015, 22:41

Babayaro je napisao/la:[
Ta priča stvarno nije za ove teme. Ali slažem se sa tobom, zaboravljamo ko nas je ubijao prije dvadesetak godina a ko nam je pomagao, zar ne ? :think:
Mozda ti zaboravljas ko nas je ubijao prije dvadesetak godina... Ne treba zaboraviti ko nam je pomogao, ali ni ko nas je dobro unazadio vijekovima u mnogim stvarima.
moj uzor-S.G je napisao/la:Idemo van okvira ove teme, ali samo jos ovo da kazem.
Ti isti Turci su prosle godine nakon stravicnih poplava organizovali sergije po dzamijama i prikupili na desetine miliona KM za ovaj nas napaceni narod, dok sa druge strane imas cif.ute koji bi guzice dali da te istrijebe.

OT: Nek' smo ih nabili mamicu im njihovu. Pa vidis im na faci da su to go.vna od ljudi :puke:
Naravno, i to treba isticati uvijek. Isto kao i da su kao Osmansko Carstvo ubili najistaknutije ljude Bosne i Hercegovine.
Vidis ja sam bio u Sarajevu u ratu i znam da su Jevreji, iako ih je malo cesto pomagali. Nama su vise zla nanijeli Turci nego Jevreji, a jedni su nam braca, a drugi zakleti neprijatelji.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 13 jun 2015, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 jun 2015, 22:41

moj uzor-S.G je napisao/la:Idemo van okvira ove teme, ali samo jos ovo da kazem.

nesto slicno je prije 80-tak godina govorio jedan brko

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 jun 2015, 22:42

invincible1921 je napisao/la:
Pored sto su genocidni turci su ubili najveceg junaka kojeg je ova zemlja ikad imala, al ne oni su nasa braca :damn: Reprezentacija ti se zove Zmajevi, a braca turci ubili Zmaja :crazy:

Ova rep je odavno postala "teferic" i mjesto za dijasporsko izdrk.avanje "patriotizma"
bravo za ovaj post! ali dzaba ti to objasnjavas obicnim konjusarima koji se nikad nece opametiti. oni i ce i dalje baciti drkicu na erdogana.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 jun 2015, 22:46

Hoce li nas kazniti za ovo Palestina skandiranje i gazenje zastave van stadiona ? :think:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 jun 2015, 22:46

placite i uvlacite turke koliko hocete, sinocnja utakmica prosla bez problema i incidenata, osvojeni bodovi, nacinjen zeljeni korak a vi se pušite
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 9 gostiju.