AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ko, Poulsen ili Eriksen? Eriksen je vec dokazao u Totenhemu da je dobar, u reprezentaciji to samo potvrdi. Poulsen je posljednjih utakmica sto sam gledao u reprezentaciji Danske bio vise nego dobar, atraktivan i prodoran po desnoj strani (iako izgleda je vise CF nego RF), mlad je i (pre)jeftin, a vec standardan u jakoj Danskoj. A i u klubu ima odlicnu statistiku.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ma nista specijalno, bolji Niang od njega.
Ja ne promjetih danas Eriksena majke mi, da ga ne spomenuse negdje na kraju ne bi ni skontao da igra.
Al' jeste, ono je jedan od najgorih failova, covjek nam se nudio, dolazio na San Siro, pripremilo se onih 12 miliona koliko se trazilo... i onaj sve blokira i za te pare dovede Matrija. Za naklona mister Allegri.
Ja ne promjetih danas Eriksena majke mi, da ga ne spomenuse negdje na kraju ne bi ni skontao da igra.
Al' jeste, ono je jedan od najgorih failova, covjek nam se nudio, dolazio na San Siro, pripremilo se onih 12 miliona koliko se trazilo... i onaj sve blokira i za te pare dovede Matrija. Za naklona mister Allegri.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
aa taj Niang je dobio više šansi od bilo kojih drugih napadača u Milanu,smješno..bio lik dva put i nijednom nista nije dokazo..ustvari je..da zna promašiti zicer kad je presudno zabit (Barca prvo poluvrijeme,stativa )
If PSG won’t release Zlatan Ibrahimovic, Milan consider alternatives Ezequiel Lavezzi, Karim Benzema, Radamel Falcao and Robin van Persie.
Raiola and Ibrahimovic himself will soon meet PSG's president in Qatar to request Ibra's contract termination.
Tuttosport are also linking Milan to the 26-year-old central defender Mats Hummels
Raiola and Ibrahimovic himself will soon meet PSG's president in Qatar to request Ibra's contract termination.
Tuttosport are also linking Milan to the 26-year-old central defender Mats Hummels
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Dobra stvar je sto se krenulo u pregovore i kontakte prije pocetka prelaznog roka, da se odma vidi na cemu smo i da se mogu alternative ganjati, a ne ko prije do zadnjeg sata ne znas na cemu si... da se vise hoce rijesiti ovo oko Ibre i Kondogbie da se okrenu odbrani i sredini.
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Kasne oni sa informacijama
kakav Persie, Falcao ili Benzema, sad nam ne trebaju, dok Lavezzi moze odigrati dobru sezonu-dvije u Italiji, ali mi vec imamo Saravija (koji je nazalost sklon povredama pa nikad ne znas na cemu si tokom sezone) i Bonaventuru, kojeg mrcvarimo po sredini terena. Ali lijepo je, napokon, citati o velikim fudbalerima kako se povezuju sa nama. Daj nam Humelsa i da onda ganjamo bekove i AMF.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Znači da sumiramo, Martinez je već doveden, Kondogbia je vrlo blizu prelaska, od Ibre nema ništa, sa Atletikom se cijenkamo oko 5 miliona za Mirandu? 
Ovo je ono što je sigurno, ostale su špekulacije valjda
Ovo je ono što je sigurno, ostale su špekulacije valjda
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ajde Hummels brate da svrsim ko coek..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
-
Red or Dead
- Kontakt:
Ibrahimovic wants a 3-year deal worth €6m per year, or a 2-year deal with an annual salary of €9m, according to GdS.
jojjj benzemu kad bi doveli koji bi to bio betonnn
Samo da mi dovedemo sto vise igraca prije pocetka priprema da se od pocetka krenu uigravati, a ne kao obicno 31-og augusta pa cekaj 2 mjeseca da proigra kako treba, martinez je vec jedan ogroman upgrade u napadu u odnosu na ono sto imamo zadnjih godina e sad da se vrati ibra i da dovedemo konogbiju slobodno mozemo ocekivati da budemo konkurenti za titulu, samo je pitanje kako ce se miha snaci na klupi velikog kluba, uglavnom docekali smo napokon da se radujemo transfer roku i da mozemo dovesti kvalitetna pojacanja
Samo treba rezonski i logički razmišljati, davati 35 miliona € za Martineza i 20-25 miliona € za Mirandu mi nikako nije logično i rezonski... Ovo sa Hummelsom i Karimom je već ludnica. Mi imamo 3-4 extra igrača i ako kupimo još 3-4 klase i par talenata to je to. Ne treba ići grlom u jagode i ako imaš pare i mogućnosti.muxa je napisao/la:Ma ja, sad su nam odjednom stari igraci od 29 godina, kao da se potpisuju ugovori na 10 godina a ne na 3-4 godine nakon cega ce imati 33 i opet nije star. Da se mi ipak vratimo Kuckama i Birsama
Galliani + mnogo para = GRANDE MILAN!
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
realno najjaci smo bili kad je prosjek godina bio preko 30
-
Gost
Re: RE: Re: AC Milan
[quote="amstaff"][quote="muxa"]Ma ja, sad su nam odjednom stari igraci od 29 godina, kao da se potpisuju ugovori na 10 godina a ne na 3-4 godine nakon cega ce imati 33 i opet nije star. Da se mi ipak vratimo Kuckama i Birsama :roll:[/quote]
Samo treba rezonski i logički razmišljati, davati 35 miliona € za Martineza i 20-25 miliona € za Mirandu mi nikako nije logično i rezonski... Ovo sa Hummelsom i Karimom je već ludnica. Mi imamo 3-4 extra igrača i ako kupimo još 3-4 klase i par talenata to je to. Ne treba ići grlom u jagode i ako imaš pare i mogućnosti.
Galliani + mnogo para = GRANDE MILAN![/quote]
Rezonski ili ne takvo je vrijeme doslo da moras platit ako hoces dobrog igraca, a Martinez je po mom misljenju extra igrac
Samo treba rezonski i logički razmišljati, davati 35 miliona € za Martineza i 20-25 miliona € za Mirandu mi nikako nije logično i rezonski... Ovo sa Hummelsom i Karimom je već ludnica. Mi imamo 3-4 extra igrača i ako kupimo još 3-4 klase i par talenata to je to. Ne treba ići grlom u jagode i ako imaš pare i mogućnosti.
Galliani + mnogo para = GRANDE MILAN![/quote]
Rezonski ili ne takvo je vrijeme doslo da moras platit ako hoces dobrog igraca, a Martinez je po mom misljenju extra igrac
Re: RE: Re: AC Milan
Rezonski ili ne takvo je vrijeme doslo da moras platit ako hoces dobrog igraca, a Martinez je po mom misljenju extra igracamstaff je napisao/la:Samo treba rezonski i logički razmišljati, davati 35 miliona € za Martineza i 20-25 miliona € za Mirandu mi nikako nije logično i rezonski... Ovo sa Hummelsom i Karimom je već ludnica. Mi imamo 3-4 extra igrača i ako kupimo još 3-4 klase i par talenata to je to. Ne treba ići grlom u jagode i ako imaš pare i mogućnosti.muxa je napisao/la:Ma ja, sad su nam odjednom stari igraci od 29 godina, kao da se potpisuju ugovori na 10 godina a ne na 3-4 godine nakon cega ce imati 33 i opet nije star. Da se mi ipak vratimo Kuckama i Birsama
Galliani + mnogo para = GRANDE MILAN!
Il Club più titolato al mondo!
Ja i dalje ne kontam koji ku.rac ce nam napadac pored skoro deset ofanzivaca u ekipi
Ne mogu vjerovati kako im se ku.rac uvijek dize na napadace i da ne znaju odrediti prioritete, iako si vec spickao 35m na Martineza. Vec si potrosio pola budzeta na dvojicu igraca i ako hoces klasne igrace za ostale tri pozicije, ta druga polovina ce otici ko od sale jer nema danas dobrog igraca ispod 20 miliona. Al' jok, de ti prodaj Saravija, Nianga, Susa, al' nek ti igra metuzalem Ibrahimovic ili raspali Van Persie, buducnost je pred njima.
Pa da nam makar trebaju, pa haj, mozda covjek i ne bi zalio pare, ALI NE TREBAJU NAM, mater mu yebem da mu yebem.
Valjda bi mogli dovesti onog malog brazilca koji je prekucao ligu sa asistencijama. Jest rizicna kupovina jer su te dvije lige nebo i zemlja, al' vrijedi pokusati, mozda bude novi Kaka.
Ne mogu vjerovati kako im se ku.rac uvijek dize na napadace i da ne znaju odrediti prioritete, iako si vec spickao 35m na Martineza. Vec si potrosio pola budzeta na dvojicu igraca i ako hoces klasne igrace za ostale tri pozicije, ta druga polovina ce otici ko od sale jer nema danas dobrog igraca ispod 20 miliona. Al' jok, de ti prodaj Saravija, Nianga, Susa, al' nek ti igra metuzalem Ibrahimovic ili raspali Van Persie, buducnost je pred njima.
Pa da nam makar trebaju, pa haj, mozda covjek i ne bi zalio pare, ALI NE TREBAJU NAM, mater mu yebem da mu yebem.
Valjda bi mogli dovesti onog malog brazilca koji je prekucao ligu sa asistencijama. Jest rizicna kupovina jer su te dvije lige nebo i zemlja, al' vrijedi pokusati, mozda bude novi Kaka.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Inter i Arsenal se također priključili u borbu za Kondogbiu. Inter nudi 15 miliona + Hernanesa.
ma ja oduglovacite vi radi 4-5 miliona ko i uvijek
FORZA MILAN!
Inter ima pun qurac veznjaka ne znam što će im Kondogbia, Arsenal je već opasan konkurent njima hronično fali WC defanzivni vezni od kako znam za sebe imali su problema na toj poziciji.Champion1 je napisao/la:Inter i Arsenal se također priključili u borbu za Kondogbiu. Inter nudi 15 miliona + Hernanesa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.