Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Koliko god da je ekipa igracki (ne)kvalitetna, mene licno Murinjo i Ferguson ne bi mogli ubijediti da nije kvalitetnija od Albanije, Jermenije i barem egal sa Danskom.
Ne znam ni sto sam gledao ovu reprezentaciju.. sutra cu gledati one koji barem svim srcem igraju za drzavni grb i koji znaju igrati napadacki fudbal.
Ne znam ni sto sam gledao ovu reprezentaciju.. sutra cu gledati one koji barem svim srcem igraju za drzavni grb i koji znaju igrati napadacki fudbal.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 13 jun 2015, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Onda nije do nekvaliteta igraca, nego do toga sto "tu pricu necemo gledati"...MaGiCa je napisao/la:Naravno da bi moglo da bude drugachije - ali tu prichu necemo gledati. Niko ko ima integritet nece saradjivati sa vrhushkom FSSa.marconato je napisao/la:Misljenja si da ne bi bilo nista drugacije da ovu ekipu vodi neki ozbiljan i u svom poslu nezavisan strucnjak?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
dscile je napisao/la:Koliko god da je ekipa igracki (ne)kvalitetna, mene licno Murinjo i Ferguson ne bi mogli ubijediti da nije kvalitetnija od Albanije, Jermenije i barem egal sa Danskom.
To je sve irelevantno. Prichamo o realnosti.
Antic nije bio top struchnjak kada je vodio repku, ali je sa njom neshto napravio. Da li bi neki top struchnjak uradio vishe sa tom grupom igracha
Dakle: moglo se bolje, ali se nije brukalo i rezultati su bili on pair sa kvalitetom.
Danas su rezultati on pair sa kvalitetom, ali se brukamo jer nemamo igru. To je nash problem.
Objasnio si ti sve to lepo na sportnetovom forumu.marconato je napisao/la:Onda nije do nekvaliteta igraca, nego do toga sto "tu pricu necemo gledati"...
Poenta je da je to akutno stanje nasheg fudbala i ne zna se kada ce se okonchati.
Samim tim - ovo je nasha realnost.
Nazhalost...
Mi kvalitet za top3 u ovakvoj grupi, u sbbkbb teorji, imamo, nisu to ne znam kakve klase, ali jedno je individualni kvalitet, daj trenera koji ce uklopiti te igrace, oterati neke lelemude, postaviti neki dugorocni nacin igre, u takvim uslovima ovaj minimum za top3 bi se verovatno ispunio, a mozda bi otisli i dalje. Mozda.
Ovako, realnost je Curcic, trener koji nije za ozbiljnu pricu i diskusiju, realnost je milion svakakvih igraca koji su prosli kroz repku i odlazili, realnost je da Matic ima onako mali broj tekmi u dresu, a da neke "igracine" imaju daleko vise, itd itd, o tome bi se moglo pricati u nedogled. I na kraju kao i uvek dodjemo do FSS-a.
Ovako, realnost je Curcic, trener koji nije za ozbiljnu pricu i diskusiju, realnost je milion svakakvih igraca koji su prosli kroz repku i odlazili, realnost je da Matic ima onako mali broj tekmi u dresu, a da neke "igracine" imaju daleko vise, itd itd, o tome bi se moglo pricati u nedogled. I na kraju kao i uvek dodjemo do FSS-a.
Nije tacno da Srbija nema igracki kvalitet
štaviše, imaju najjacu ekipu na papiru od svih ekipa ex- Yu, najjaca imena....ali je raskol unutar Saveza, posebno onaj Karadžić i ostali likovi
Ne može me niko ubjediit da igraci poput : Kolarov, Bane Ivanović, Subotić, Matić, Marković, Nastasić, Mitrović, Ljajić i drugi - da su zaboravili igrati fudbala, onako preko noci (ma kako da ne)....da ne mogu biti ispred Danske i Albanije....to su price za malu djecu
Problem u krovnoj kuci, nešto što je BiH selekciju mucilo preko 10 godina....i nije to samo do Curcica
to više nema veze ni sa selektorima.
Meni nije bilo jasno zašto je Drulović (jedan od najboljih mladih strucnjaka u regiji) izabrao Makedoniju ispred matične Srbije - ali sad mi je jasno.
Nece frajer da doživi sudbinu svojih prethodnika....Srbija mora razjebati sami vrh, krovnu kucu, svoj savez, da bi mogla krenuti naprijed
Ne može me niko ubjediit da igraci poput : Kolarov, Bane Ivanović, Subotić, Matić, Marković, Nastasić, Mitrović, Ljajić i drugi - da su zaboravili igrati fudbala, onako preko noci (ma kako da ne)....da ne mogu biti ispred Danske i Albanije....to su price za malu djecu
Problem u krovnoj kuci, nešto što je BiH selekciju mucilo preko 10 godina....i nije to samo do Curcica
Meni nije bilo jasno zašto je Drulović (jedan od najboljih mladih strucnjaka u regiji) izabrao Makedoniju ispred matične Srbije - ali sad mi je jasno.
Nece frajer da doživi sudbinu svojih prethodnika....Srbija mora razjebati sami vrh, krovnu kucu, svoj savez, da bi mogla krenuti naprijed
Zadnja izmjena: let3, dana/u 13 jun 2015, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
let3 je napisao/la:Nije tacno da Srbija nema igracki kvalitetštaviše, imaju najjacu ekipu na papiru od svih ekipa ex- Yu, najjaca imena....
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
+1let3 je napisao/la:Nije tacno da Srbija nema igracki kvalitetštaviše, imaju najjacu ekipu na papiru od svih ekipa ex- Yu, najjaca imena....ali je raskol unutar Saveza, posebno onaj Karadžić i ostali likovi
Ne može me niko ubjediit da igraci poput : Kolarov, Bane Ivanović, Subotić, Matić, Marković, Nastasić, Mitrović, Ljajić i drugi - da su zaboravili igrati fudbala, onako preko noci (ma kako da ne)....da ne mogu biti ispred Danske i Albanije....to su price za malu djecu![]()
Problem u krovnoj kuci, nešto što je BiH selekciju mucilo preko 10 godina....i nije to samo do Curcicato više nema veze ni sa selektorima.
S tim da se ne slazem da smo kvalitetom pojedinaca ispred Hrvata. Nebitno je to sada...
Nego, ova reprezentacija Srbije je jedna od najneozbiljnijih u Evropi i tu svaka prica zavrsava...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Hajd' boga ti, ne sprdaj se.let3 je napisao/la:štaviše, imaju najjacu ekipu na papiru od svih ekipa ex- Yu, najjaca imena....
Mozes da se smejes uvazeni @ Lilarde koliko hoces .Lillard je napisao/la:let3 je napisao/la:Nije tacno da Srbija nema igracki kvalitetštaviše, imaju najjacu ekipu na papiru od svih ekipa ex- Yu, najjaca imena....
![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
ma nije ni bitno to jel jaca od Hrvatske, to je totalno nebitno, ne znam šta se onaj smije al eto
poenta je da se Srbija (sa onim igrackim kadrom) morala boriti sa Portugalom za prvo mjestu u grupi, a ne da se oprašta od kvalifikacija vec nakon 4 kola....e to je bruka
eto nije valjao Mihajlovic, nije valjao Advokat, ne valja Curcic, nije valj'o ni ranije jedan Radomir Antić....Guardiola da dođe ne bi valjao.
valjda je jasno da je do Saveza i krovne kuce.
poenta je da se Srbija (sa onim igrackim kadrom) morala boriti sa Portugalom za prvo mjestu u grupi, a ne da se oprašta od kvalifikacija vec nakon 4 kola....e to je bruka
eto nije valjao Mihajlovic, nije valjao Advokat, ne valja Curcic, nije valj'o ni ranije jedan Radomir Antić....Guardiola da dođe ne bi valjao.
To druze mnogima nije jasno.let3 je napisao/la:.
Bolji ste u obrani i svaka cast. Drugo nista.Tribalian je napisao/la:Mozes da se smejes uvazeni @ Lilarde koliko hoces .Lillard je napisao/la:let3 je napisao/la:Nije tacno da Srbija nema igracki kvalitetštaviše, imaju najjacu ekipu na papiru od svih ekipa ex- Yu, najjaca imena....
![]()
Decko je u pravu. Ipak ne mogu ja ovde da pisem sve sto znam i sve sto cujem po gradu u vezi reprezentacije
iz vise razloga. Unutar ove selekcije postoji teska sabotaza, ali je ne pominjem jer znam uzrok iste. Na papiru i po imenima jesmo najjaci, po svemu ostalom smo najslabiji i to je to.
Vidis da nisi siguran sta si hteo da kazes. Bas u odbrani nismo bolji, ta odbrana o kojoj ti pricas ne postoji vec 3 godine. Pogledaj vezni red.Lillard je napisao/la: Bolji ste u obrani i svaka cast. Drugo nista.
Ne može se napisati ništa što već mnogo puta nije napisano i ono što se piše nakon svake utakmice važi i za ovu. Šteta što ovi momci propadaju i živo me zanima ko će se nakon Ćurčića usuditi da sjedne na klupu Srbije.
Srbija je bolja u veznom redu od Hrvatske, u odbrani su tu negdje, ali Mandžukić vrijedi kao svi napadači i potencijalni napadači Srbije.
Srbija je bolja u veznom redu od Hrvatske, u odbrani su tu negdje, ali Mandžukić vrijedi kao svi napadači i potencijalni napadači Srbije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pricamo o imenima. Ivanovic, Nastasic, Kolarov. Jos Basta nije los, uglavnom bolji od Srne i ima ih jos par.Tribalian je napisao/la:Vidis da nisi siguran sta si hteo da kazes. Bas u odbrani nismo bolji, ta odbrana o kojoj ti pricas ne postoji vec 3 godine. Pogledaj vezni red.Lillard je napisao/la: Bolji ste u obrani i svaka cast. Drugo nista.
Uglavnom, ne bi se slozio da ste bolji u veznom redu, nea sanse. Ali dobro, svakom svoje.
Ovo potpisujem.Virtu4l je napisao/la: ali Mandžukić vrijedi kao svi napadači i potencijalni napadači Srbije.
@Lilarde, Modric, Kova, Rakitic i koga bi ti jos izdvojio ?
Perisic, Badelj, Brozovic.Tribalian je napisao/la:Ovo potpisujem.Virtu4l je napisao/la: ali Mandžukić vrijedi kao svi napadači i potencijalni napadači Srbije.
@Lilarde, Modric, Kova, Rakitic i koga bi ti jos izdvojio ?
Ne vidim nista kvalitetnije. Al' nebitna prica uglavnom.
Srbija je sa slabijim ili manje talentovanim timom (slabijim imenima na papiru), rutinski izborila nastup na SP 2010, i to ispred jedne Francuske
ali tad ih vodio Antić, koji je strucnjak....no od tada je prošlo vec 5 godina, nije to malo
od tada A selekcija Srbije je u totalnom ofsajdu, taj njihov Savez svako malo vremena potresaju neki skandali, selektori lete, a funkcioneri ostaju.
I ono što je Drulović napravio sa mladom selekcijom je podvig koji veze nema sa njihovim Savezom
od tada A selekcija Srbije je u totalnom ofsajdu, taj njihov Savez svako malo vremena potresaju neki skandali, selektori lete, a funkcioneri ostaju.
I ono što je Drulović napravio sa mladom selekcijom je podvig koji veze nema sa njihovim Savezom
E yebi ga . Nije bas da je to neki svetski kvalitet, ali nema veze, i ovako nismo u istoj grupi, pa nema ni razloga za uporedjivanje . Vi idete na EP , ako vas ne izbace, mi ne idemo i to je cela prica. Bolje ste organizovani i vasi igraci na terenu , za razliku od nasih, igraju fudbal.Lillard je napisao/la:
Perisic, Badelj, Brozovic.
Ne vidim nista kvalitetnije. Al' nebitna prica uglavnom.
I uz sve ovo imamo i fudbalski reprezentativni centar koji se nalazi na adresi Volovsko polje bb. I to govori dosta toga, takodje.od tada A selekcija Srbije je u totalnom ofsajdu, taj njihov Savez svako malo vremena potresaju neki skandali, treneri lete, a funkcioneri ostaju.
Dokle ce vise ljudi da pominju taj prokleti papir i imena ? Samo se nabrajaju neki igraci, a velika vecina, veliku i jaku utakmicu na vecem nivou nije odigrala ko zna od kada, da ne pricamo o prikazanom kvalitetu u istim mecevima. Zasto se stalno u kontekstu klasa i odlicnih igraca u repci poput Baneta i Matica, i hajde Nevena koji je povredjen i ne zeli da bude deo cirkusa, dodaju Ljajic veciti talenat, Markovic, Mitar i trenutni Kolarov koji je evidentno propao igrac i ostatak druzine ?
A sto se Antica tice, on je svoj posao odradio korektno i uklopio one momke onda savrseno, ali se i njemu toliko toga poklopilo, kao i najgora Francuska ikad, da je sve doslo na svoje na utakmicama u Nemackoj.
Onaj tim je itekako bio bolji od ovog, i individualno, a o kolektivu da ne pricamo. Odbrana na vrhuncu sa sve Vidicem na celu, ali svi igraci, gotovo ceo napad je bio u formi zivota, Krasic i Lane limitirani premasili 100% svojih mogucnosti, i ono najvaznije, to je ekipa koja je davala maksimum svaki mec.
Ove danas boli ona stvar, tako da pustite pricu o "talentovanijoj" generaciji ili jacoj po kvalitetu, generacija koja je toliko fizicki nespremna da ne mogu da trce posle 70 minuta igre, porazavajuca istina.
A sto se Antica tice, on je svoj posao odradio korektno i uklopio one momke onda savrseno, ali se i njemu toliko toga poklopilo, kao i najgora Francuska ikad, da je sve doslo na svoje na utakmicama u Nemackoj.
Onaj tim je itekako bio bolji od ovog, i individualno, a o kolektivu da ne pricamo. Odbrana na vrhuncu sa sve Vidicem na celu, ali svi igraci, gotovo ceo napad je bio u formi zivota, Krasic i Lane limitirani premasili 100% svojih mogucnosti, i ono najvaznije, to je ekipa koja je davala maksimum svaki mec.
Ove danas boli ona stvar, tako da pustite pricu o "talentovanijoj" generaciji ili jacoj po kvalitetu, generacija koja je toliko fizicki nespremna da ne mogu da trce posle 70 minuta igre, porazavajuca istina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.