FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo kad se sjetim Dine Selimovica poslije Goska, kad su ga Mucini placenici pljuvali na zapadu, psovali mu sve itd, i covjek sve izdrzao, uvijek bio prvi na tapeti kritika i ismijavanja... kapa do poda LJUDINO i vodi nase Sarajevo do LP...
revolt je napisao/la:Samo kad se sjetim Dine Selimovica poslije Goska, kad su ga Mucini placenici pljuvali na zapadu, psovali mu sve itd, i covjek sve izdrzao, uvijek bio prvi na tapeti kritika i ismijavanja... kapa do poda LJUDINO i vodi nase Sarajevo do LP...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
ma uzivajte ba iduce hefte 2 igraca podpisuju
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
a koja se prodajuRule_hz je napisao/la:ma uzivajte ba iduce hefte 2 igraca podpisuju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A da šta malo pojasnite aaaa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
mozda 1 i na kraju evrope 1
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ma logicno mi da bar nekoga prodamo ....nemam pojma Bgm, nego onako kazemmacahz je napisao/la:A da šta malo pojasnite aaaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Da mozda slucajno ne znas koja su to dva igraca?Rule_hz je napisao/la:ma uzivajte ba iduce hefte 2 igraca podpisuju
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Ove sezone nas prosjek po utakmici je bio 8-9 hiljada. Ako ovako nastavimo i sa dobrim igrama u Evropi ili slucajem da se plasiramo u istu, ocekujem da ce prosjek sledece sezone biti i 13-14 hiljada. Jos ako dovedemo jos kakvo zvucno pojacanje bice svega
. Zaista lijepa vremena za nas klub i cast je zivjeti u ovo vrijeme kad makar nesto valja u ovoj drzavi, a to smo definitivno mi. Volim te Sarajevo...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Buzdovan je napisao/la:Da mozda slucajno ne znas koja su to dva igraca?Rule_hz je napisao/la:ma uzivajte ba iduce hefte 2 igraca podpisuju![]()
sigurno nisu u rangu diate i livaje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
taj prosjek su popravile zadnje utakmice i ako racunamo evropu, no ako izostavimo to posjeta je realno losa bila, zahvaljujuci i losim igrama ali se naredne sezone nadam da nece biti onakvih padova i mi kad zaredamo barem 3 utakmice (tipa slavija,radnik,vitez) da imamo preko 5000 posjetu tad cemo moci reci da napredujemo i nadam se da cemo u tome uspjetiAmca007 je napisao/la:Ove sezone nas prosjek po utakmici je bio 8-9 hiljada. Ako ovako nastavimo i sa dobrim igrama u Evropi ili slucajem da se plasiramo u istu, ocekujem da ce prosjek sledece sezone biti i 13-14 hiljada. Jos ako dovedemo jos kakvo zvucno pojacanje bice svega. Zaista lijepa vremena za nas klub i cast je zivjeti u ovo vrijeme kad makar nesto valja u ovoj drzavi, a to smo definitivno mi. Volim te Sarajevo...
Pyro is not a crime !
Ovaj Ugo Nigerijac je naš 
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Zar je moguće prodati igrače poput Okica, Bilbije, Puzigace. Njih trojicu bi prodo za nekih 700 hiljada eura.Pantelija je napisao/la:ma logicno mi da bar nekoga prodamo ....nemam pojma Bgm, nego onako kazemmacahz je napisao/la:A da šta malo pojasnite aaaa
Dal je realno?
Livaja je mašina 
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
HahahaahahhahahahahaRule_hz je napisao/la:Buzdovan je napisao/la:Da mozda slucajno ne znas koja su to dva igraca?Rule_hz je napisao/la:ma uzivajte ba iduce hefte 2 igraca podpisuju![]()
sigurno nisu u rangu diate i livaje![]()
Takve ni GOSK ne dovodi, a možeš mi i na PP koji Išaret bacit
Abdulah i on sa dresom će biti dokaz iduće sedmiceTHEC je napisao/la:daj dokazbordograd je napisao/la:Ovaj Ugo Nigerijac je naš
furate nam da smo ilegala, al naša srca su puna hrabrosti, završite će se i ova naša bitka i naš će Sjever (Sarajevo) opet biti najjači...

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
ok, vidjecemo, ja se nadam da ce biti takobordograd je napisao/la:Abdulah i on sa dresom će biti dokaz iduće sedmiceTHEC je napisao/la:daj dokazbordograd je napisao/la:Ovaj Ugo Nigerijac je naš
Pyro is not a crime !
On je 99% siguran, i još sa jednim pregovaramo ali ne znam ni ime ni poziciju.THEC je napisao/la:
ok, vidjecemo, ja se nadam da ce biti tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.