Sretan rođendan Lejla

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kakve veze ima nick REISA ti tvog ???cikular je napisao/la:bad_boy je napisao/la:@ cikular
cuj ovog zlobu,da bolje upoznas me ne bi tako mislio,vec kazem ti da me ovaj covjek ne zanima,sta je se nakrao itd. ti mi neki ovdje pametnjakovic,doso glumit poBoznog ccc.Opusti se malo,pricaj sa rajom,a ne ovdje ko je zloban itd.
Pogledaj svoj nick i onda se pogledaj u ogledalo, te nam onda reci da si dobar.
Opet govoris o nekim kradama. Kratko i jasno, sta je ukradeno i kada?
bad_boy je napisao/la:kakve veze ima nick REISA ti tvog ???![]()
dugo se nisam ovako nasmijao.
Ili da nije REIS sa nama na forumuVirtu4l je napisao/la:bad_boy je napisao/la:kakve veze ima nick REISA ti tvog ???![]()
dugo se nisam ovako nasmijao.
Reis mu je samo kamuflaža, inače dugo vremena sumnjam da radi za neku tajnu obavještajnu službu (stranu, naravno)
Volim sto sam zao momakcikular je napisao/la:Kratko i jasno, koja djela?T-MAC je napisao/la:hahahahahhahahahahahah
oj moj Boze
cuj ja pristalica antikrista,aj nek sam i ovo procitao :![]()
![]()
sad ti kazem ako je on dobar covjek ja sam arhimed
i s tobom se ne treba raspravljati jer ako njega podrzavas onda i podrzavas njegova grozna djela koja je cinio i koja jos uvijek cini
@bad_boy
Ako sam sebe nazivas zlim, zasto ocekujes da te drugi ne nazivaju tako?
Nisi mi odgovorio gdje, kad i koliko je ukradeno.
Pa pjesma ti je sve rekla...cikular je napisao/la:
Dokazi?!
---------------------------
Ova dvojica gore su izrekla teske optuzbe, a naravno nemaju dokaza.
Sada cemo cuti tvoje dokaze pa cemo prosuditi o tome sta pises.
koja djela jel to hocescikular je napisao/la:
Kratko i jasno, koja djela
Uh al' ga opaucibad_boy je napisao/la:[youtube][/youtube]
Tip se od srece izgubiothe scouser je napisao/la:Uh al' ga opaucibad_boy je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
A i on kloc izgleda na pogresnu tribinu dos'o
Pravo je dobar taj naš Reis, kad brani pedofile koje je sud osudiocikular je napisao/la:Lijepo je vidjeti da je jedina stvar za koju kritikujete naseg reisa to sto covjek vozi Mercedesa.T-MAC je napisao/la:kakva bolan zavist,ti ga mozes smatrati svojim duhovnim vodzom ali ja ne
slijedit ga necu nikada ni pod kakvim okolnostima i svaku priliku cu iskoristiti da ga kritikujem jer samo to i zasluzuje
Da budem iskren, i meni se to ne svida, bolje bi mu stajao neki Aston Martin.
Ne pika se taj sud nije serijatskitanzla je napisao/la:Pravo je dobar taj naš Reis, kad brani pedofile koje je sud osudiocikular je napisao/la:Lijepo je vidjeti da je jedina stvar za koju kritikujete naseg reisa to sto covjek vozi Mercedesa.T-MAC je napisao/la:kakva bolan zavist,ti ga mozes smatrati svojim duhovnim vodzom ali ja ne
slijedit ga necu nikada ni pod kakvim okolnostima i svaku priliku cu iskoristiti da ga kritikujem jer samo to i zasluzuje
Da budem iskren, i meni se to ne svida, bolje bi mu stajao neki Aston Martin.
Eto sad će te proglasit islamofobom.bistrikboy je napisao/la:Ne pika se taj sud nije serijatskitanzla je napisao/la: Pravo je dobar taj naš Reis, kad brani pedofile koje je sud osudio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.