Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

solinas
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la solinas » 14 jun 2015, 07:45

Sta moralisete koji **** i to bas kvazi navijaci zelje
Koji ubjedljivo najvise bljuvotina pisu na svim podforumima.J*** ti licemjerje
Fuj.sramota je Sta SE istim sve dopusta i tolerise
I ono naslo moralisat.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 14 jun 2015, 08:17

solinas je napisao/la:Sta moralisete koji **** i to bas kvazi navijaci zelje
Koji ubjedljivo najvise bljuvotina pisu na svim podforumima.**** ti licemjerje
Fuj.sramota je Sta SE istim sve dopusta i tolerise
I ono naslo moralisat.
prvo ja nisam "ono", to samo pokazuje tvoje frustracije naspram nas, navijača najboljeg kluba u BiH, drugo, de nadji gdje ja to pisem bljuvotine, pa onda mi nesto reci, dont generalizirat dječače ;)

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 14 jun 2015, 09:54

PL liga opcenito, imate temu za prepucavanje. Daj da i kakav info uberemo na ovoj temi.

Sta je sa Benjaminom Colicem? Jel trazi inostrani angazman ili ceka tako unosnu platu nekog naseg kluba, zasto ga Zeljo nije zadrzao, jer je odlican bek? Takodjer i Zeljkovic, nije los.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 jun 2015, 09:59

tuzlak1987 je napisao/la:E moj Salt nikakav oni problem nisu. Glavni im je argument Azmire seljacino..
Takvi navijaci ne trebaju niti jednom klubu u BiH.....maloljetni huligani koje u svoje svrhe koriste razni kriminalci.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jun 2015, 11:32

Batva je napisao/la:PL liga opcenito, imate temu za prepucavanje. Daj da i kakav info uberemo na ovoj temi.

Sta je sa Benjaminom Colicem? Jel trazi inostrani angazman ili ceka tako unosnu platu nekog naseg kluba, zasto ga Zeljo nije zadrzao, jer je odlican bek? Takodjer i Zeljkovic, nije los.
Bio je odlican bek prije 2 godine , poslije povrede je ispod prosjecan bek za ovu ligu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 jun 2015, 11:37

irfo je napisao/la:
Batva je napisao/la:PL liga opcenito, imate temu za prepucavanje. Daj da i kakav info uberemo na ovoj temi.

Bio je odlican bek prije 2 godine , poslije povrede je ispod prosjecan bek za ovu ligu
Nesportski zivot ga je udaljio od ozbiljnije karijere,ovaj drugi u Želji najcesce igrao poziciju stopera na kojoj je grozan,na beku je nesto bolji,jedina prednost mu je fizicka sprema i sto prihvati ulogu kakvu mu trener odredi.Nazalost je jednom prilikom malo kenjao sto je ostao na klupi i tu je pukla tikva.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 14 jun 2015, 11:47

E jbg steta za takvog talenta, mada veliki broj nasih fudbalera cim dodje do kinte zapusti se i oda carima nocnog zivota i poroka. Colic je mlad i mozda ga samo treba dobro nafurati i potjerati da trenira, obecati nekakve bonuse u slucaju napretka i dobrih rezultata, jer covjek ko covjek, nema bolje satisfakcije od para.
Znaci, na Zeljkovica se moze covjek osloniti. Obojica momaka su pokazala da znaju i mogu kad hoce, pogotovo nam dobrih bekova fali u ligi, a i inace ih u svijetu fudbala manjka, tako da se ne smijemo tek tako odricati talenata. Iskreno, ja bih nekoga od njih dvojice volio vidjeti u Slobodi na poziciji desnog beka, ali fakat ima i ljudi kojima nema spasa, ne mozes ih vratiti ozbiljnim treninzima i profesionalizmu, takvi najcesce zavrse u nekom sarlatanskom klubu i vucaraju se po manjim ligama kao bivsi veliki talenti.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jun 2015, 11:51

Gledam ona utakmica mlade reprezentacije i nema Burekovica, momak razvalio ovu polusezonu i nema ga :S vjerovatno od mladih bio i najbolji bek i najbolje lijevo krilo

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 jun 2015, 11:53

Batva je napisao/la:E jbg steta za takvog talenta, mada veliki broj nasih fudbalera cim dodje do kinte zapusti se i oda carima nocnog zivota i poroka. Colic je mlad i mozda ga samo treba dobro nafurati i potjerati da trenira, obecati nekakve bonuse u slucaju napretka i dobrih rezultata, jer covjek ko covjek, nema bolje satisfakcije od para.
Licno sam bio prisutan kad je Pape rekao da ce Colica zvati na okupljanje protiv Slovenije ako nastavi igrati kako je tada igrao,ali od tada kod njega raspad sistema ali sta se moze,mada sam ja imao utisak da se koliko-toliko dohavizao u ovoj polusezoni.Kad vec pricamo o tome ja bih onog kapitena Slobode odmah u Želju doveo da moze,Mehidic cini mi se,sjajan je.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 14 jun 2015, 12:04

bistrikboy je napisao/la:
Batva je napisao/la:E jbg steta za takvog talenta, mada veliki broj nasih fudbalera cim dodje do kinte zapusti se i oda carima nocnog zivota i poroka. Colic je mlad i mozda ga samo treba dobro nafurati i potjerati da trenira, obecati nekakve bonuse u slucaju napretka i dobrih rezultata, jer covjek ko covjek, nema bolje satisfakcije od para.
Licno sam bio prisutan kad je Pape rekao da ce Colica zvati na okupljanje protiv Slovenije ako nastavi igrati kako je tada igrao,ali od tada kod njega raspad sistema ali sta se moze,mada sam ja imao utisak da se koliko-toliko dohavizao u ovoj polusezoni.Kad vec pricamo o tome ja bih onog kapitena Slobode odmah u Želju doveo da moze,Mehidic cini mi se,sjajan je.
To me je i zacudilo, da nisu probali isforsirati Colica, znajuci kakav je igrac i kakve kapacitete ima. Barem da uhvati neku formu i prodaju ga. Ko god ga kupi, mislim da ce dobro proci sa njim, ako imadne sa kim igrati Colic.

A mehidic jeste veliki znalac s loptom i ima dobar sut, ali je cudan lik. Kada udje sa klupe, uvijek napravi prevagu na terenu i cesto odluci utakmicu. Ali kad igra od pocetka, izgubi se momak na terenu, previse solira. Istina, i trener treba uigrati tim pa da on i bek suradjuju. Ja bih volio da ga Husref ove sezone vise koristi kao startera na lijevom krilu, tako cemo barem znati koliko moze sad kad se Sloboda pojacava i nastoji igrati ozbiljniji fudbal.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 14 jun 2015, 12:13

O Ćolicu dovoljno govori to da je bio.bolji igrač sa 19 nego sa 22, da li je zbog povrede nezdravog života i slično, u svakom slučaju igrač kojeg se trebalo rijesiti

podaaaj
Kontakt:

Post Postao/la podaaaj » 14 jun 2015, 13:03

Peterski je napisao/la:
Aerodromsko je napisao/la:Vidi se koliko si ogranicen kada ozbiljno mislis da je Ibrakovic komentarisao to i nije radi toga sto navija za zelju,ne budi nedokazan i glup.To je zato sto je iz dana u dan samo Sarajevo spominjao u negativnom kontekstu bez ikakvog povoda.S vremena na vrijeme i napise nesto sitno za zelju ali inace se bazirao samo na tome da uvrijedi Sarajevo,gradjane i navijace tog kluba.Mnogo puta je receno da nikome ne smeta to sto on trenira na grbavici nekada,to sto izjavljuje ljubav prema klubu kojem voli i tu nema nista pogresno ali vrijedjanje navijaca Sarajeva iz dana u dan bez ikakvog razloga? iz tog razloga mu je ocitana bukvica pa se poslije meca sa Federerom zahvalio i jednoj i drugoj skupini koji su ga bodrile (Horde,Manijaci)a i obrisao je gluposti gdje je vrijedjao gradjane i navijace Sarajeva i nadam se da je to bio njegov zadnji ispad sto se tice ovoga.

Kako to vrijeđa građane Sarajeva? Navijače kluba možda, građane nikada.

Ionako pokušavate prisvojiti onu Montenovu pjesmu kao svoju, pjevate pjesmu grada, hoćete svoju verziju "Grbavice". Ali ne ide, neće proći. Nasmijavate nas iz dana u dan, od onog derbija kad ste doveli Mirzu Šoljanina pa nadalje :D Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Sabane kad se vec pravis pametan "Grbavica" nije zeljezinarova pjesma niti je posvecena njemu, to je pjesma posvecena ratnoj Grbavici u kojoj Tifa izmedju ostalog spominje zelju i stadion koji je dio te grbavice i zna se da je tifa vas navijac, a to sto je on kasnije s vama isforsiro tu pjesmu je druga prica.
A sto se tice Kemicine pjesme navijaci Sarajeva je pjevaju kao pjesmu grada i niko je ne prisvaja kao svoju pjesmu tako da ispadas paglu oko tih verzija grbavice. Mi smo ponosni sto ime naseg kluba nosi ime naseg grada.

Jedino cemu se vi mozete smijati u danasnjim vremenima je sopstvenoj muci koju vam nabija FKS.
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19

Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 14 jun 2015, 13:18

podaaaj je napisao/la:
Peterski je napisao/la:
Aerodromsko je napisao/la:Vidi se koliko si ogranicen kada ozbiljno mislis da je Ibrakovic komentarisao to i nije radi toga sto navija za zelju,ne budi nedokazan i glup.To je zato sto je iz dana u dan samo Sarajevo spominjao u negativnom kontekstu bez ikakvog povoda.S vremena na vrijeme i napise nesto sitno za zelju ali inace se bazirao samo na tome da uvrijedi Sarajevo,gradjane i navijace tog kluba.Mnogo puta je receno da nikome ne smeta to sto on trenira na grbavici nekada,to sto izjavljuje ljubav prema klubu kojem voli i tu nema nista pogresno ali vrijedjanje navijaca Sarajeva iz dana u dan bez ikakvog razloga? iz tog razloga mu je ocitana bukvica pa se poslije meca sa Federerom zahvalio i jednoj i drugoj skupini koji su ga bodrile (Horde,Manijaci)a i obrisao je gluposti gdje je vrijedjao gradjane i navijace Sarajeva i nadam se da je to bio njegov zadnji ispad sto se tice ovoga.

Ionako pokušavate prisvojiti onu Montenovu pjesmu kao svoju, pjevate pjesmu grada, hoćete svoju verziju "Grbavice". Ali ne ide, neće proći. Nasmijavate nas iz dana u dan, od onog derbija kad ste doveli Mirzu Šoljanina pa nadalje :D Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Sabane kad se vec pravis pametan "Grbavica" nije zeljezinarova pjesma niti je posvecena njemu, to je pjesma posvecena ratnoj Grbavici u kojoj Tifa izmedju ostalog spominje zelju i stadion koji je dio te grbavice i zna se da je tifa vas navijac, a to sto je on kasnije s vama isforsiro tu pjesmu je druga prica.
A sto se tice Kemicine pjesme navijaci Sarajeva je pjevaju kao pjesmu grada i niko je ne prisvaja kao svoju pjesmu tako da ispadas paglu oko tih verzija grbavice. Mi smo ponosni sto ime naseg kluba nosi ime naseg grada.

Jedino cemu se vi mozete smijati u danasnjim vremenima je sopstvenoj muci koju vam nabija FKS.
:tokralju:
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 14 jun 2015, 13:34

podaaaj je napisao/la:
Peterski je napisao/la:

Joj sto zapjeni frajer :lol: :lol: :lol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 14 jun 2015, 13:34

lisander je napisao/la:O Ćolicu dovoljno govori to da je bio.bolji igrač sa 19 nego sa 22, da li je zbog povrede nezdravog života i slično, u svakom slučaju igrač kojeg se trebalo rijesiti
Definitivno, onu sezonu kada su Kvesa i on drzali bekove je bila mu za pamcenje. Od tada samo nizbrdo ide...

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 14 jun 2015, 15:50

Trenutno jedan od najinteresantnijih slobodnih igrača na trižištu je Jasmin Mešanović koji ima ponude četiri kluba. Nakon što mu je istekao ugovor, kojeg više nije želio produžavati sa Osijekom, Mešanović se našao na meti naših klubova, a najzagrijaniji su Sarajevo i Sloboda. Ovaj igrač je već igrao za Slobodu, a Tuzlaci smatraju da bi upravo ovaj detalj mogao prevagnuti u odluci da bivši mladi reprezentativac stigne ponovo u Slobodu. Koliko su zapravo ozbiljne namjere Tuzlaka, odnosno predsjednika Azmira Husića, potvrđuje i činjenica da je Sloboda sada ponudila iste uslove kao i prvak Sarajevo. Također, Mešanović na stolu ima i ponudu Zrinjskog, a do sredine naredne sedmice trebalo bi se znati ime novog kluba. Ipak, moguće je da Mešanović nastavi karijeru u Belgiji pošto ima ponudu jednog tamošnjeg kluba.
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jun 2015, 15:56

Nadam se da ce otici u Slobodu ili Zrinjski

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 jun 2015, 15:57

kao fol ima ponudu iz Belgije i sad vaga :facepalm: , a proslog ljeta zelio korak naprijed u karijeri i pafff Osijek :lol:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 14 jun 2015, 15:58

Po meni on nije uopste los igrac a i mlad je mada nam realno ne treba nesto specijalno..na odbranu se fokusirati !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 jun 2015, 16:00

Aerodromsko je napisao/la:Po meni on nije uopste los igrac a i mlad je mada nam realno ne treba nesto specijalno..na odbranu se fokusirati !
nista, prosjek, VOZDRA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []