FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amorovski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amorovski » 14 jun 2015, 01:33

Zagor je napisao/la:furate nam da smo ilegala, al naša srca su puna hrabrosti, završite će se i ova naša bitka i naš će Sjever (Sarajevo) opet biti najjači... :( :)
Najjaca pjesma definitivno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 14 jun 2015, 01:33

bordograd je napisao/la:
THEC je napisao/la:
bordograd je napisao/la:Ovaj Ugo Nigerijac je naš :wave:
daj dokaz :D
Abdulah i on sa dresom će biti dokaz iduće sedmice :D

Lose je to pitanje daj dokaz :mrgreen: . Daj izvor informacije, da vidimo koliko je relevantan. :kafa: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 14 jun 2015, 02:02

pa mislio sam dokaz tipa neka slika video klip gdje se doticni obraca direktno forumasima i obecava da ce naredne sedmice potpisati ugovor sa nama, takav dokaz, nista specijalno :lol: :lol:
Pyro is not a crime !

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 14 jun 2015, 08:36

Hajde Ukah :D
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 14 jun 2015, 08:43

Ja koliko znam još od prošle sedmice smo imali ponude za Puzije i Stojčeva, uprava je htjela prodati i Benku jer ima ponuda od pola mil eura (P.S naišli su na veliko neodobravanje ove ideje kod navijača), ali ostavljaju da se vidi koga ćemo dobiti i kako će to izgledati.Na zadnjoj presici je Ibrak rekao da sad kreće čišćenje kadra, jedni na posudbu, a jedni u prodaju i da će sigurno doći jedan od tri stopera sa kojim pregovaramo.
Mosa RajvoSa

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 jun 2015, 09:46

bit ce nova koša i tamnoputi tj cokoladni momcic a nas brat sa tribiine ce bit u dilerijumu i na aparatima ako bog da ceka sam 30 miljaa dusa na hasetu i fura me ljetna noc i reflektori se pale meni u cet rodjendan 4 dana poslije celo nas obraduje izvlacimo skenderbogu ili maribor viole da pokaramo po slovenije zene nas vole:)))
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 14 jun 2015, 09:56

Rule_hz je napisao/la:bit ce nova koša i tamnoputi tj cokoladni momcic a nas brat sa tribiine ce bit u dilerijumu i na aparatima ako bog da ceka sam 30 miljaa dusa na hasetu i fura me ljetna noc i reflektori se pale meni u cet rodjendan 4 dana poslije celo nas obraduje izvlacimo skenderbogu ili maribor viole da pokaramo po slovenije zene nas vole:)))
Auu brate al' si se ti fisno necim
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 14 jun 2015, 10:17

Rule_hz je napisao/la:bit ce nova koša i tamnoputi tj cokoladni momcic a nas brat sa tribiine ce bit u dilerijumu i na aparatima ako bog da ceka sam 30 miljaa dusa na hasetu i fura me ljetna noc i reflektori se pale meni u cet rodjendan 4 dana poslije celo nas obraduje izvlacimo skenderbogu ili maribor viole da pokaramo po slovenije zene nas vole:)))
More
Ja Maribor prizeljkujem u trecem pretkolu i taman ovi albanci u drugom
Znaci play off na negine a onda ako nisu grupe lp bice le.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 14 jun 2015, 10:26

pitarlOOk je napisao/la:Ja koliko znam još od prošle sedmice smo imali ponude za Puzije i Stojčeva, uprava je htjela prodati i Benku jer ima ponuda od pola mil eura (P.S naišli su na veliko neodobravanje ove ideje kod navijača), ali ostavljaju da se vidi koga ćemo dobiti i kako će to izgledati.Na zadnjoj presici je Ibrak rekao da sad kreće čišćenje kadra, jedni na posudbu, a jedni u prodaju i da će sigurno doći jedan od tri stopera sa kojim pregovaramo.
Cimi, Puzi, Stojcev, Benko...mnogo je. I cetri bitna igraca u osvajanju titule.
Jedino ako onda dovedu cetri zvjerke na njihovim pozicijama.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 jun 2015, 10:58

Stao nam Ivan na ludi kamen. Nek mu je sa srecom.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 jun 2015, 12:33

Ja bi prodao i Milosa i Puzija. Na l.beku imamo Bekica, prikljucit mu Kadusica, i tjt, za nasu ligu moze. Za Milosa uzeti pare dok se jos moze, vidjeti koliko moze Alispahic, i ako ostane Bilbija, nista nismo izgubili. Dodati im mozda jos malog Musica iz Travnika. Dovesti dostojnu zamjenu Cimiju (ako ode), jer su Rustem i Radovac rizicna kombinacija...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 jun 2015, 13:18

Samo Benkaru nek ostave od tih nabrojanih, ostalim se moze i nekako naci zamjena..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 14 jun 2015, 13:21

Mitrevski, Kostic, Koudiao, Puric, Protic, Bandovic sve igraci kojih se treba rijesiti!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 14 jun 2015, 13:28

Ne damo benkaru :nene:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 jun 2015, 13:36

Imamo konkretne ponude za 5-6 igraca. Prodat cemo bar 2. Ja se nadam da Benko nije jedan od njih...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 jun 2015, 13:38

belosevic28 je napisao/la:Imamo konkretne ponude za 5-6 igraca. Prodat cemo bar 2. Ja se nadam da Benko nije jedan od njih...
Ma nemamo.
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 14 jun 2015, 14:00

Kakvi Benko, njega ne bih dao ni za kakve pare, sto se ostalih tice jbg sto da ne, mislim na onaj juce nabrojani trio, imamo mi za Stojceva zamjenu samo da se oporavi a ko sumnja u njegov kvalitet neka ode Dzenu Uscuplica pitati sta misli o njemu ;)
Pyro is not a crime !

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 14 jun 2015, 14:03

Kakav je ovaj Brazilac Bruno iz Novog Pazara ? Ja prvi put čujem za ovo :D
Dvadesetpetogodišnji Bruno Oliveira de Matos je ovu sezonu odigrao za Novi Pazar, a nalazi se na listi želja crveno-bijelih, no problem za Crvenu Zvezdu predstavlja činjenica da on ima još godinu ugovora sa svojim timom, te oni nisu spremni plaćati odštetu!

S druge strane, vlasnik FK Sarajevo Vincent Tan neće žaliti ovog ljeta na pojačanjima, te suma od nekoliko stotina hiljada eura, koliko će sigurno tražiti njihovi sportski prijatelji, neće predstavljati problem za dovođenje ovog lucidnog veznjaka.

Ko je Bruno? Riječ je o ljevaku koji igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a odlično se snalazi i na poziciji lijevog krilnog napadača, što je pozicija koja je trenutno deficitarna u redovima kluba s Koševa. Krasi ga izuzetak pregled igre i, kao i kod svih Brazilaca, savršena tehnika.

O njegovim kvalitetima i velikom potencijalu govori podatak da ga je lično Luis Felipe Scolari 2010. godine doveo u Palmeiras iz Piracicabe, te je planirao graditi igru na njemu, no debaklom Brazila na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici upravo je Scolari naslijedio Dungu na selektorskoj poziciji, a Felipaov nasljednik u Palmeirasu Bruni nije želio ni dati šansu, te se ovaj talentovani veznjak selio iz jednog u drugi brazilski klub, a pred početak prošle sezone je iz Juazeirensea prešao u Novi Pazar, gdje je u Jelen Superligi na 22 meča postigao tri pogotka.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 14 jun 2015, 14:13

Derdiyok je napisao/la:Kakav je ovaj Brazilac Bruno iz Novog Pazara ? Ja prvi put čujem za ovo :D
Dvadesetpetogodišnji Bruno Oliveira de Matos je ovu sezonu odigrao za Novi Pazar, a nalazi se na listi želja crveno-bijelih, no problem za Crvenu Zvezdu predstavlja činjenica da on ima još godinu ugovora sa svojim timom, te oni nisu spremni plaćati odštetu!

S druge strane, vlasnik FK Sarajevo Vincent Tan neće žaliti ovog ljeta na pojačanjima, te suma od nekoliko stotina hiljada eura, koliko će sigurno tražiti njihovi sportski prijatelji, neće predstavljati problem za dovođenje ovog lucidnog veznjaka.

Ko je Bruno? Riječ je o ljevaku koji igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a odlično se snalazi i na poziciji lijevog krilnog napadača, što je pozicija koja je trenutno deficitarna u redovima kluba s Koševa. Krasi ga izuzetak pregled igre i, kao i kod svih Brazilaca, savršena tehnika.

O njegovim kvalitetima i velikom potencijalu govori podatak da ga je lično Luis Felipe Scolari 2010. godine doveo u Palmeiras iz Piracicabe, te je planirao graditi igru na njemu, no debaklom Brazila na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici upravo je Scolari naslijedio Dungu na selektorskoj poziciji, a Felipaov nasljednik u Palmeirasu Bruni nije želio ni dati šansu, te se ovaj talentovani veznjak selio iz jednog u drugi brazilski klub, a pred početak prošle sezone je iz Juazeirensea prešao u Novi Pazar, gdje je u Jelen Superligi na 22 meča postigao tri pogotka.

Sve sama nagadjanja.Sto je još gore, ovo ti je staro ko Grcka.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 14 jun 2015, 14:35

ide ZEC šumom i naleti na risa, kaže ris da ću da te pojedem
a ZEC ce: Ne rise !
ris: Ne remse :salut:
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], miguelramos i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []