Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Sta klix valja gluposti da litva mora dobit i mi da dobijemo pa tek onda idemo. Zar nas ne bi trebala vcrs bilo kakava eventualna pobjeda voditi na Ep
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
tako to rade pravi navijačiUnofficialpage je napisao/la:Manuel baš to
Znam da je teško ali ja se nadam opet prolasku

Re: Odg: RE: Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kako sam ja izracunao a mislim da sam dobro, nas uz nasu pobijedu na prvenstvo vodi, nereijesen rezultat blr i litve, pobjeda litve i recimo pobjeda blr od 13 golova razlike e sad ako pobijeda bude veca od navedene razlike i nasa ce morat biti veca protiv danske tesko jeste al nade ima cudi me da to marka nije izjavio na press-uZivot je napisao/la:Sta klix valja gluposti da litva mora dobit i mi da dobijemo pa tek onda idemo. Zar nas ne bi trebala vcrs bilo kakava eventualna pobjeda voditi na Ep
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Dobro si ti to skontao, samo što u slučaju pobjede Litve protiv Bjelorusije mi idemo na EP bez obzira na ishod naše tekme. Jest da mi to nikako nije jasno, jer evo dobije Litva Bjeloruse a mi izgubimo od Danaca. Naša trenutna gol razlika je -4 a gol razlika Litve je -17. Nek' na kraju ostane da imamo bolju gol razliku od njih jer nije realno da oni dobiju Bjelorusiju 10 razlike a da mi izgubimo od Danske koja će igrati sa pola gasa više od 7 razlike.esprit24 je napisao/la:Kako sam ja izracunao a mislim da sam dobro, nas uz nasu pobijedu na prvenstvo vodi, nereijesen rezultat blr i litve, pobjeda litve i recimo pobjeda blr od 13 golova razlike e sad ako pobijeda bude veca od navedene razlike i nasa ce morat biti veca protiv danske tesko jeste al nade ima cudi me da to marka nije izjavio na press-uZivot je napisao/la:Sta klix valja gluposti da litva mora dobit i mi da dobijemo pa tek onda idemo. Zar nas ne bi trebala vcrs bilo kakava eventualna pobjeda voditi na Ep
Mene sad zanima, znači pravi se krug između tri repke sa istim brojem bodova gdje mi imamo najbolju gol razliku al' ako se gledaju rezultati mislim da Litvanija ide jer imaju dvije pobjede (protiv nas i Bjelorusa) dok mi i Bjelorusija imamo po jednu (protiv Litve). Jedino ako se gleda gol razlika onda je realna šansa da odemo ako Litva dobije Bjeloruse.
Al' odmah da se razumijemo niti će Litva dobiti Bjeloruse niti ćemo mi dobiti Dansku, nismo mi te sreće

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
'ta ti to govoriš. Hoćemo, mojne mi tog pesimizma.FaraonTM je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Al' odmah da se razumijemo niti će Litva dobiti Bjeloruse niti ćemo mi dobiti Dansku, nismo mi te sreće

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Drago mi je što Litvanija i Bjelorusija igraju prije, da znamo na čemu smo mi večeras.
Ma treba otići sa parama i obrazom gore Dancima, ajmo dijaspora, ajmo nerminovic, sredite to bolan bolan
Ma treba otići sa parama i obrazom gore Dancima, ajmo dijaspora, ajmo nerminovic, sredite to bolan bolan

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Volim sto smo ovakav narod u p.m
Kad se sjetim cetvrtka samo a danas vec druga stvar
Od ponora do euforije
Vamos Bosnia!!!!!!!!
Kad se sjetim cetvrtka samo a danas vec druga stvar
Od ponora do euforije
Vamos Bosnia!!!!!!!!
Ponijeli smo kofer pun para.Ne sekiraj seSGD53 je napisao/la:Drago mi je što Litvanija i Bjelorusija igraju prije, da znamo na čemu smo mi večeras.

Cim je ovo jedina tekma koje nema nigdje u kladari sve je onda moguce

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ja sam ustvari realni optimistaUnofficialpage je napisao/la:'ta ti to govoriš. Hoćemo, mojne mi tog pesimizma.FaraonTM je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Al' odmah da se razumijemo niti će Litva dobiti Bjeloruse niti ćemo mi dobiti Dansku, nismo mi te srećeVolio bih da odemo pa makar gola ne dali na EP. Pomozi Allahu

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ponovit će se Island. 

valjda ce ovi skandinavci biti previse opusteni i nece zapinjati,nek ponove utakmicu protiv Argentine sa SP i ja sam zadovoljan 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ovo mi je nejasno.Ukoliko Island digne Djetice oni ostaju na 7 bodova i sigurno su najbolji treceplasirani i idu dalje.newton_heath_lyr je napisao/la:I evo malo za one koji ce vcrs pratiti rukomet. Nacini na koji mozemonproci na evropsko prvenstvo.
1. Ukoliko pobijedimo Dansku
2. Ukoliko odigramo nerijeseno a Island pobijedi Crnu Goru
3. Ukoliko izgubimo a Litvanija pobijedi Bjelorusiju
Mec Bjelorusija- Litvanija se igra u 15:15
Mec Island- Crna Gora u 19:00
Mec Danska- BiH u 20:15 sati
Eto sanse su male ali ih imamo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jos nesto mi nije jasno.Ako i samo ako

Naravno ako sam u pravu.Il se u mini tabeli racunaju i rezultati sa Dancima.E tada je druga prica.....
Ima li gdje to zvanicno da ne lupamo bez veze....
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- samo_lijevo
- Kontakt:
Lijepo se nadati, ali niti smo mi u situaciji kao pred Island a isto tako Danska nije u krizi kao sto je tada bio Island.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Za večeras su upitni zbog lakših ozlijeda: Prce,Perić,Vranješ,također su upitni još i : Karačić,Savić...I naravo,kad dodamo na to da nam nema Toreta,šta očekivat? 

- Nerminovic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
imal ko link bjelorusija litvanija?
Ja vjerujem u čudo 
Litva je pokazala da nije kanta za nabijanje protiv nas,a i Bjelorusi su se mučili do kraja protiv njih.Čini mi se da je bilo samo +2.Također Bjelorusi nas nisu pobijedili,a vidjeli ste kako smo igrali.
Sent from Tapatalk

Litva je pokazala da nije kanta za nabijanje protiv nas,a i Bjelorusi su se mučili do kraja protiv njih.Čini mi se da je bilo samo +2.Također Bjelorusi nas nisu pobijedili,a vidjeli ste kako smo igrali.
Sent from Tapatalk
Imam osjećaj da će nam se ponoviti Litvanija i košarka i one razlike...
Blr krenula furiozno valjda ta pobjeda ne bude veca od 13 razlike 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da ništa od ovih Litvanaca 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.