Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- SasaKajkut
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
18 min: 7 - 2 za bjelorusiju
lagano uzimaju ovo,sve je na nama
lagano uzimaju ovo,sve je na nama
Fakat ne vidim nacin da pariramo reprezentaciji poput Danske sa ho-ruk sistemom igre, kad kazem pariramo pod tim podrazumijevam i fasungu od 4-5 razlike. Al sta cu, ja ne bih bio ja da se ne nadam.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ovo je dogovoreno da litva izgubi 15+
- SasaKajkut
- Kontakt:
Nek su se protiv nas borili,,,mamu im ****xinxee je napisao/la:ovo je dogovoreno da litva izgubi 15+

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A daaaaaj, glupi Litvanci, ode ovo plus 50 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dajte ba Bjelorusi nemojte da vam sankcije uvedemo...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Zipa Portugala egal u Rusiji, ako pobjede idu na EP 

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- skyisthelimit
Rukometna reprezentacija BiH
Pa koja je razlika izgubili 15 ili 2 ralike. Meni jos i dan danas NIJE JASNO zasto je nasa utakmica u Litvi bila nevazna i takvom proglasena jer se zna da smo tu izgubili EP.xinxee je napisao/la:ovo je dogovoreno da litva izgubi 15+
15.10 - 15.06 ...
- SasaKajkut
- Kontakt:
evo litve 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobro je -5 je, podnošljivije je. Ima još malo šanse. Hajde braćo Litvanci 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jel ovo mene oci varaju ili se vi nadate da ce Litvanija dobiti Bjelorusiju
jos pricaju dogovoreno bla bla,pa sta i da jest,niko nama nije kriv osim nas samih,imali smo sve,prokockali smo svoju sansu u Zenici i da ne pricamo protiv Bjelorusije u Minsku i porazu protiv jos vecih amatera iz Litvanije od 4 gola razlike
..
Skupina amatera zasluzeno ce da gleda europsko prvenstvo u udobnosti svoje fotelje,sto njima vise znaci nego trckarat po terenu sat vremena.
Veceras ocekujem 10+ za Dansku,jer nasi ne znaju nit mogu.. zao mi samo Malinovica !

Skupina amatera zasluzeno ce da gleda europsko prvenstvo u udobnosti svoje fotelje,sto njima vise znaci nego trckarat po terenu sat vremena.
Veceras ocekujem 10+ za Dansku,jer nasi ne znaju nit mogu.. zao mi samo Malinovica !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Unofficialpage je napisao/la:A daaaaaj, glupi Litvanci, ode ovo plus 50
Ne možeš ovo nikakoUnofficialpage je napisao/la:Dobro je -5 je, podnošljivije je. Ima još malo šanse. Hajde braćo Litvanci

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
+Perica i golmana Burica. Inaceharry_90 je napisao/la:Jel ovo mene oci varaju ili se vi nadate da ce Litvanija dobiti Bjelorusiju![]()
![]()
jos pricaju dogovoreno bla bla,pa sta i da jest,niko nama nije kriv osim nas samih,imali smo sve,prokockali smo svoju sansu u Zenici i da ne pricamo protiv Bjelorusije u Minsku i porazu protiv jos vecih amatera iz Litvanije od 4 gola razlike
..

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Ma žao mi ih je svih njih. Svaki od njih se bori ali rijetko koji zna igrati. Džaba ti trka i borba u dvoranskim sportovima ako ne znaš igrati, nije to k'o u fudbalu da sama trka garantuje određenu prednost.moj uzor-S.G je napisao/la:+Perica i golmana Burica. Inaceharry_90 je napisao/la:Jel ovo mene oci varaju ili se vi nadate da ce Litvanija dobiti Bjelorusiju![]()
![]()
..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ubise Bjelorusi Litvance.Pa ne vjerujem da smo od ove Litvanije zijanili.Fakat ne zasluzujemo da idemo na Evropsko.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- SimkeSamke
- Kontakt:
mi veceras ako uzmemo Dance idemo bez obzira na rezultat Bjelorusije ? 

Naša pobjeda i da Bjelorusi ne uzmu Litvance sa više od 13 razlike. Ako uzmu 14 recimo onda mi moramo uzeti Dansku minimum 2 razlike i tako sve više i više...SimkeSamke je napisao/la:mi veceras ako uzmemo Dance idemo bez obzira na rezultat Bjelorusije ?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bjelorusija neće uzeti više od 13 razlike tako da mi idemo sa pobjedom bilo kakvom protiv Danske a ja vjerujem iskreno i duboko u tu pobjedu na EP.
Samo mi nije jasno to što govorite ako bude x između nas i Danaca i ako island pobjedi crnu goru mi kao najbolji treceplasirani idemo a crna gora sad ima 7 bodova,ne vidim racunicu kako mi mozemo biti ispred njih ???
Samo mi nije jasno to što govorite ako bude x između nas i Danaca i ako island pobjedi crnu goru mi kao najbolji treceplasirani idemo a crna gora sad ima 7 bodova,ne vidim racunicu kako mi mozemo biti ispred njih ???
FK Sarajevo !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ili da remiziramo ali da Island dobije CG.FaraonTM je napisao/la:Naša pobjeda i da Bjelorusi ne uzmu Litvance sa više od 13 razlike. Ako uzmu 14 recimo onda mi moramo uzeti Dansku minimum 2 razlike i tako sve više i više...SimkeSamke je napisao/la:mi veceras ako uzmemo Dance idemo bez obzira na rezultat Bjelorusije ?

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.