FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harishp
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 21:06

effe_sa je napisao/la:
semafresh je napisao/la:Ja neznam sta se dešava onom Riberiju, ne da je zaslužio crveni, ono je pokušaj ubistva. Nek je dobio crveni i to bas direktan, za skoro slican start i onaj lik iz Lyona je dobio karton. Dobro je to sto niste primili go, znaci tamo ga samo zabijete i prolazite 99%, kad mozete Manchester dva, može i Lyonu makar jedan. Uostalom, ko je veći i bolji tim pokazuje i ovaj forum time da Bayern ima oko 550 stranica, Lyon 26.
opste faul nije toliko bio zestok koliko se oko toga prasine diglo....faul jeste bio ostar....al od strane riberyja niti je bilo namjere, niti je bilo toliko pogubno koliko se predstavlja...kakvu je onda taylor trebao dobiti kaznu kada je polomio eduarda da silvu???moze li se ono sinoc poredit sa udaranjem glavom zidanea, kada je udario materazzija...vecina ne shvata da je ribery nagazio u trku lisandra lopeza...ko je god bilo gdje i malo igrao fudbal zna da se u trku jako tesko zaustaviti i sve je bilo jako nesretno....nagazio ga je jako...a koliku mu je povredu nanio pokazalo se...lisandro lopez je odigrao cijelu utakmicu....SVIH 90 MINUTA!!!!!!!namjerno ovo podcrtavam...tu je naravno bio jos jedan portugalski show...a da rosseti glumi vec odavno nekog filmskog junaka iz triler ili akcionih filmova i to je odavno poznato....od Uefa-e smijesno staviti talijana da sudi ovaj susret kad se zna da je moguci protivnik bayerna u finalu italijanska ekipa...druga stvar rosseti kada se obrati paznja dobro na snimak a neka ga svi dobro pogledaju je jedva cekao da pokaze riberyju crveni karton il zbog prethodno pomenutog razloga ili mozda zbog antipatije prema riberyju....italijane ko italijane cak cesto i volim, nisu mi mrzak narod, ali sudije koje dolaze iz italijanske serije A nisu vise povjerljive sudije, jer znamo koliko je tamo namjestanja rezultata bilo i koliko skandala potresa tu ligu koja je prije bila fantasticna a sada jedan sudija rosseti zeli da se kao dokaze, ali sinoc je stekao antipatije mnogih i to nije dobra slika ni za italijanske sudije niti italijanski fudbal...sudija treba biti pedagog, ne treba mu biti cilj da unakazi ekipu kartonima nego da pedagoski utice na igrace kako se utakmica ne bi pretvorila u krvoprolice nego bila normalna fudbalska utakmica...rosseti je sinoc podigao velike tenzije, znamo da mu nije prvi put slicne stvari je radio i na bilinom polju i u nekoliko drugih utakmica sam gledao kada daje cudne kartone i dosudjuje cudne penale....znaci jos jednom ne kazem da faul nije bio ostar ali nije bio obavezno za crveni karton i u toj situaciji mi je sudija djelovao jako cudno
Zar treba slomiti nogu igracu,da bi se to dokazalo da je za crvenog.
Nigdje nikakve veze. :roll:
Kad ides punom ili dzonom ne moras cak protivnika ni dodirnuti da bi bio sankcionisan.
Opasna igra,kako hoces.Tako da je glupo uopste pisati kako je Lisandro cijelu utakmicu odigrao.
Kad nekoga unakazis ebo onda zute i crvene.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 apr 2010, 21:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 21:08

CollegeGunner je napisao/la:@Gero
Neka, vidim da si ti iskusniji sto se toga tice. Mozda je najbolje da neko neutralan postavi uslove, evo ja predlazem @harishp-a. Neka on da prijedlog... :D
Neka bude slicno kao meni i @cukeru.Mijesec dva zaebancije do druge opklade. ;)
Sto znaci potpis i avatar po zelji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 22 apr 2010, 21:32

E'o da se i ja javim, da ne bude da samo od Bajrama do Bajrama pisem,sto bi reko @amerosm :mrgreen:
Crveni Riberya- budimo realni zasluzen. Ne vjerujem da je namjerno isao, ali crveni je cist. Nadam se da ce moci igrati u eventualnom finalu.
Crveni Tulalana takodjer cist. Žabaru ne zamjeran kartone, nego stalno sjeckanje igre, a zna se kome je to sinoc odgovaralo.
Roben- po milioniti put ove sezone, kapa dole majstore.
Ako budemo igrali u revansu, kao sto smo sinoc, u Madridu smo 100%. Lyon bukvalno nije imao sanse, do onog suta sa 30 i kusur metara pred kraj prvog poluvremena. A jedan nas gol ( ko to sumnja da necemo zabiti na Gerlandu), znaci da njima trebaju 3 za prolaz. Sorry, al' sinoc vidjenim, meni to djeluje kao mission impossible.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 apr 2010, 21:53

semafresh je napisao/la:Ja neznam sta se dešava onom Riberiju, ne da je zaslužio crveni, ono je pokušaj ubistva. Nek je dobio crveni i to bas direktan, za skoro slican start i onaj lik iz Lyona je dobio karton. Dobro je to sto niste primili go, znaci tamo ga samo zabijete i prolazite 99%, kad mozete Manchester dva, može i Lyonu makar jedan. Uostalom, ko je veći i bolji tim pokazuje i ovaj forum time da Bayern ima oko 550 stranica, Lyon 26.
Ne brukaj si Boga ti.... :oops:
On po broju stranica nesto odredjuje,jesu oni veci klub nema sta al radi broja stranica se nest izvaljujes.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 21:54

ribery je napisao/la:E'o da se i ja javim, da ne bude da samo od Bajrama do Bajrama pisem,sto bi reko @amerosm :mrgreen:
Crveni Riberya- budimo realni zasluzen. Ne vjerujem da je namjerno isao, ali crveni je cist. Nadam se da ce moci igrati u eventualnom finalu.
Crveni Tulalana takodjer cist. Žabaru ne zamjeran kartone, nego stalno sjeckanje igre, a zna se kome je to sinoc odgovaralo.
Roben- po milioniti put ove sezone, kapa dole majstore.
Ako budemo igrali u revansu, kao sto smo sinoc, u Madridu smo 100%. Lyon bukvalno nije imao sanse, do onog suta sa 30 i kusur metara pred kraj prvog poluvremena. A jedan nas gol ( ko to sumnja da necemo zabiti na Gerlandu), znaci da njima trebaju 3 za prolaz. Sorry, al' sinoc vidjenim, meni to djeluje kao mission impossible.
Djes ba, djes ba ti,sto se bona,sto se bona ne jaaaavis :mrgreen:
Milion % uvjeren da ce Lyon biti sasvim druga ekipa nego u Minkenu.
Imenjak tvoj ce se tek u drugom poluvremenu osjetiti kako fali kad budu ganjali rezultat.
Robben ce sve otjerati u onu stvar,kad skonta da jedino on nesto pokusava u toj ekipi. ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 22 apr 2010, 22:04

harishp je napisao/la:Covjece,daj nauci se pisati .Valjda tako ide ;) @Mrgude. Ebo ti svog ucitelja :lol:
:lol: :lol:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 22 apr 2010, 22:06

Mrgood je napisao/la:Čovječe daj nauči pisati.
slika
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 22:12

Da je pravi @Mrgood sad bi na potpisu trebao da stavi.Mrzim fudbal, pardon nogomet. :mrgreen:
Mrzim sve klubove pa bio to Dinamo,Bayern MinKen itd :mrgreen:
I onda vidis samo @geronima sa tomahavkom kako ovog ganja. :lol:
P.S za Dinamo bi mogao oprostiti ali za Bayu ode skalp u helac. :D
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 apr 2010, 22:19

Odluka koliko ce kazniti Ribery-ja, pada tek u srijedu, nakon uzvrata. Smijem se kladiti da ce biti dvije ili vise utakmica ako Bayern prodje u finale a samo jedna ako ih Lyon izbaci. Znaci, bice dvije ili vise utakmice neigranja. :D Mali Mou prizeljkuje Lyon u finalu, jer ima strah od Bayerna i velikog ucitelja. :mrgreen:

Utakmica protiv Lyona jos jednom potvrdila da Bayernu treba bolji napadac nego sto ih trenutno ima (valjda je ovo i Kalle uocio). Prije bih pokusao sa Contentom u sljedecoj sezoni, nego da krenemo sa istim napadom u narednoj!
Hocu da kazem da problem nije samo odbrana i taj famozni bek.

Vidite sta nam kaze predsjednik na opasku novinara da je primjetno da Robben uvijek postize odlucujuce golove.
Frage: Aber es ist doch auffällig, dass immer wieder er das entscheidende Tor schießt, oder?
Hoeneß: „Ja, aber er hat auch 25 Millionen Euro gekostet. Da muss er auch ein bisschen mehr leisten als die, die zwei Millionen kosten.“
slika
Sta mu lajsteni Gomez koji je kostao 10 tricavih milona vise nego Robben? slika slika

@ribery, otkud tebe brate slatki? Ja mislio ti cekao finale na bernabeu da se ponovo javis. slika

@hare i @CG, opklada je pala! Posto se pobjednik zna unaprijed nece biti problem da me obojica zatrpate sa novim potpisima i avatarima. slika
Vom Jäger zum Gejagten

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 22 apr 2010, 22:28

samo da napomenem za to sto kaze neko barca ce nabiti bayerna u finalu ako bude takvo finale,nevjerujem da ce nas nabiti jer igramo puno bolje od prosle godine,i treba napomenuti da prosle godine na camp nou nisu igrali lucio i lahm ;) i jos neko al sad se nesjecam ko tacno :roll:

jel neko sinoc gledao sat1 kad je mourinho imao jedan razgovor,kaze da ako inter ne prodje da bi volio da bayern igra u finalu,a ako inter prodje u finale da bi onda volio lyona u finalu,pita nega ovaj sto to,kaze mourinho pa zato sto je bayern bolji,imaju robbena kojem sam bio trener koji je sjajan igrac,a i imaju trenera van gaala koji je bio moj ucitelj moj bos :D :D

pametan je moruinho nea sta :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 22:33

@gero nemoj mene da ja turam,jedino moram @seceru turiti ali to je po propisu. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 apr 2010, 22:38

Evo jos jedna dobra koreografija Bayerna
[youtube][/youtube]

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 22 apr 2010, 22:40

@Gero i Haris
Dogovoreno ;)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 22:45

Ne stvarno malo se i zezam,malo i ozbiljno.
Nesto mi zao sto makar se nisu susreli u finalu ova dva kluba.
Prva tekma sto se tice Bayernove odbrane cista desetka.Sredina sa krmesteigerom vise nego dobra.
Robbena milina ga gledati.Ostali na onu stvar nabiti i pronosati ih Minkenom. :mrgreen:
Koreografija odlicna,malo neurozni kod crvenog ali ebiga i za razumjeti.
O Lyonu necu sad,ima vremena 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 apr 2010, 22:47

Bilal je napisao/la:Evo jos jedna dobra koreografija Bayerna
[youtube][/youtube]
Utakmica protiv HSV-a, proslava rodjendana.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 apr 2010, 23:38

Pustite vi to koga bi Morinjo zelio u finalu, valja njemu u srijedu doci u pakao i prezivjeti, ja i dalje vjerujem u finale Barca i Bayern, i u jednu otvorenu i lijepu utakmicu. Bayern je puno jaci nego prosle sezone, moze biti nakantan to stoji, ali moze se desiti i da Bayern dobije, bila bi to ljepotica utakmica i tu je sve moguce. Iskreno se nadam da ce i Ribbery igrati. Dakle, da ce Bayern proci to mi djeluje izvjesno, mada ni tu nista nije rijeseno jos, sto se tice druge tekme, znate svi kakva masinerija Barca zna biti na Camp Nou, moze Inter popiti 3-4 komada i ne preci centra i to ne bi nikog iznenadilo. Prema tome, sve je jos uvijek otvoreno. Bayern ima veliku sansu za finale gdje ga dugo nije bilo, nedostatak Ribberija po meni i nije veliki peh, cijelu sezonu govorim da je bilo bolje da su ga odma na pocetku sezone prodali i kupili neke druge igrace, koliko sam ja pratio Bayern vidio sam da Francuz jeste dobar ali opet nista fascinantno, mnogo puta kada se cekalo da potvrdi svoj talenta, jednostavno nije ga bilo, ili povrede, ili neprimijetan na terenu itd, a sinoc je napravio cistu glupost i medvjedju uslugu za tim. Meni se cini kako je ove sezone namjerno tako los, kao da se kaje sto nije otisao ili prkosi, i sad sam ubijedjen da na kraju 100 posto odlazi.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 apr 2010, 00:20

Romariooo je napisao/la:Pustite vi to koga bi Morinjo zelio u finalu, valja njemu u srijedu doci u pakao i prezivjeti, ja i dalje vjerujem u finale Barca i Bayern, i u jednu otvorenu i lijepu utakmicu. Bayern je puno jaci nego prosle sezone, moze biti nakantan to stoji, ali moze se desiti i da Bayern dobije, bila bi to ljepotica utakmica i tu je sve moguce. Iskreno se nadam da ce i Ribbery igrati. Dakle, da ce Bayern proci to mi djeluje izvjesno, mada ni tu nista nije rijeseno jos, sto se tice druge tekme, znate svi kakva masinerija Barca zna biti na Camp Nou, moze Inter popiti 3-4 komada i ne preci centra i to ne bi nikog iznenadilo. Prema tome, sve je jos uvijek otvoreno. Bayern ima veliku sansu za finale gdje ga dugo nije bilo, nedostatak Ribberija po meni i nije veliki peh, cijelu sezonu govorim da je bilo bolje da su ga odma na pocetku sezone prodali i kupili neke druge igrace, koliko sam ja pratio Bayern vidio sam da Francuz jeste dobar ali opet nista fascinantno, mnogo puta kada se cekalo da potvrdi svoj talenta, jednostavno nije ga bilo, ili povrede, ili neprimijetan na terenu itd, a sinoc je napravio cistu glupost i medvjedju uslugu za tim. Meni se cini kako je ove sezone namjerno tako los, kao da se kaje sto nije otisao ili prkosi, i sad sam ubijedjen da na kraju 100 posto odlazi.
mozda se cak na pocetku sezone moglo pomislit da ce ribery prkosit i da nece davati maksimum ali mislim da je u par utakmica ipak odigrao kljucnu ulogu...zabio je bitan gol protiv schalkea, namjestio drugi gol protiv manchestera, ucestvovao kod jednog bayernovog gola u firenci, a ima jos par primjera.....i odigrao je par dobrih utakmica....cesto se znao mnogo borit ali nekad tek nakon povrede nije mogao pruzit maksimum, ipak mislim da ce ribery ostati u bayernu i da su neki njegovi potezi i golovi bayernu jednostavno bitini..a sinoc je usao motivisan u utakmicu a rosseti je jednostavno bio preostar u svojoj odluci...faul jeste grub,al nije morao biti crveni karton, ali rosseti je los sudija koji nema osjecaja za fudbal
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 23 apr 2010, 00:28

Ribery je uvijek bio maza i deriste. Ko se to ne sjeca onih njegovih musica prije dolaska u Bayern? Talentovan, ali nikad nece biti ono za sta je bio predoređen. Zasto? Zato sto je jednostavno glup covjek.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 apr 2010, 00:30

Trasimaco je napisao/la:Ribery je uvijek bio maza i deriste. Ko se to ne sjeca onih njegovih musica prije dolaska u Bayern? Talentovan, ali nikad nece biti ono za sta je bio predoređen. Zasto? Zato sto je jednostavno glup covjek.
ja sam veliki navijac bayerna i nesto posebno ne mirisem riberya, ali reci za covjeka da je glup a dosao do ovog nivoa je jednostavno previse degutantno....nece postati novi zidan, ali nije on tako ni glup covjek....da je glup igrao bi u renu ,lensu, tavorio u galati....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.