Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

NeshaFCB
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la NeshaFCB » 14 jun 2015, 14:47

Tribalian

Iz tvog pisanja zaključujem da želiš poručiti kako je Piksi neizgrađena ličnost.
Dakle za mene, svaki onaj selektor koji dopusti da mu se neko mješa u posao je neizgrađena ličnost i ništa drugo. I snosi svu moguću krivicu ako je dopustio da mu se neko mješa u posao i određuje tim.
To je nekima teško priznati. Hvala Bogu nisam navijač blizanaca, da bih mogao biti etiketiran po tom pitanju. Tole napolje, ali napolje i svi oni pokušaji od selektora.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 14:54

NeshaFCB je napisao/la:
To je nekima teško priznati. Hvala Bogu nisam navijač blizanaca, da bih mogao biti etiketiran po tom pitanju. Tole napolje, ali napolje i svi oni pokušaji od selektora.
Znam da nisi navijac Zvezde i Partizana, vidim ti u nicku, jer je u duhu srpskog naroda te u samoj tradiciji pa jos kad se potera kroz istoriju uvrezeno shvatanje da samo pravi Srbin za Barselonu navija. To je tvoja licna stvar i necu da uticem na to. A ako kazes svi pokusaji od trenera napolje , sto onda prizivas Petkovica? Ja , za razliku od dobrog dela fudbalskih znalaca , znam sto se on preporucuje Toletu svojim izjavama , ali to nema veze sa fudbalom. ;) Fudbal je tu samo sporedna stvar preko koje moze da se ucari neki dinar koji je primarna stvar .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 14:59

šta ne mlati? pa gledaj nam derbije! ko liban jbt!! to tebi nije problem? nije problem što su nam kriminalci menadžeri igrača koje uzmu pod svoje kad ovi imaju 15 godina?!? nije problem što su nam vođe navijača sumnjiva lica?!?
tole mora da ode, ali da se ne zayebavamo, jer sam njegov odlazak neće promijeniti ništa, ako ode samo on, a policija ne krene da primjenjuje zakon o nasilju na sportskim terenima, ako ode tole, a ostane đora, terza, laka, ako ode tole a dođe neki novi Tomislav... fudbalu treba prvo reanimacija a onda totalna remontacija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 15:03

DANTES je napisao/la:šta ne mlati? pa gledaj nam derbije! ko liban jbt!! to tebi nije problem? nije problem što su nam kriminalci menadžeri igrača koje uzmu pod svoje kad ovi imaju 15 godina?!? nije problem što su nam vođe navijača sumnjiva lica?!?
tole mora da ode, ali da se ne zayebavamo, jer sam njegov odlazak neće promijeniti ništa, ako ode samo on, a policija ne krene da primjenjuje zakon o nasilju na sportskim terenima, ako ode tole, a ostane đora, terza, laka, ako ode tole a dođe neki novi Tomislav... fudbalu treba prvo reanimacija a onda totalna remontacija
Molim te da prestanes da se pravis lud . Ti excesi su se desavali i u srecna vremena. I ja u grobarsku tezu o promenama ne verujem, jer vama da nije bilo ovog Karadzica vi ne bi videli polovinu ovih titula koje ste uzeli u prethodnih 8 godina. Moram do grada nesto da obavim, nastavicemo posle sa pricom.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 jun 2015, 15:47

dscile je napisao/la:Ako se ide na promjene, Tole prvi mora otici.. a za njim i svi njegovi jarani.
Apsolutno, treba da ide i on i svi njegovi kompanjerosi i svi oni koji dižu ruke za njega. Međutim ni njihovim odlaskom stvari se same od sebe neće promjeniti. Država treba da odigra bitnu ulogu u mijenjanju nekih loših pojava u srpskom fudbalu/sportu. Kad se sve to ispuni, postoji i nešto treće za šta nemamo lijek, jbg valja sa tim živjeti, to je naš seljački luzerski mentalitet koji nam se obio o glavu milion puta i u sportu i u drugim sferama života. Između ostalog, on se ogleda i u tome što u srpskom fudbalu ne postiji nikakav pravac i cilj, nema kontinuiteta, strpljenja da se istrpe neke stvari. Od kad pratim reprezentaciju (SRJ, SCG, Srbija) nikad ni jedan selektor nije sastavio dva kvalifikaciona ciklusa, nijedan. Pogledajmo samo, nama najfriškiji primjer je Morten Olsen. I kod njih je bilo i posrtanja u kvlaifikacijama i propuštanja velikih takmičenja, ali čovjek je i dalje tu i sa nekim polovnim drugoligaškim igračima nas je u dvije utakmice odučio od fudbala, bukvalno.

Dovođenje Drulovića na klupu reprezentacije pa onda smjenjivanje i dovođenje Advokata pred sam start kvalifikacija je debilizam par ekselans.

marconato je napisao/la:Veliki uspjeh, igrati antifudbal i oslanjati se na odbranu, a kad je ista (povredom Vidića) pukla, primis 6 komada i izblamiras se na SP... :facepalm:
Po meni jedan očit primjer našeg mentaliteta. Čemu sad priče o (anti)fudbalu za vrijeme Petkovića, kad smo svi odreda u to vrijeme bili oduševljeni i pisali hvalospjeve na njegov račun kad nas je poslije 6 godina odveo na veliko takmičenje. Nemoj mi reći da ne bi sad potpisao da sa takvim (anti)fudbalom odemo na evropsko. Čovjek je sa ekipom koja je po imenima dosta slabija nego ova danas, izdominirao grupom u kojoj je još bila i Španija. To što se kasnije dešavalo na prvenstvu je još jedan pokazatelj našeg mentaliteta. Pozvao sina u reprezentaciju, naknadno nakon povrede mislim Vučinića, uslijedilo je automatsko skidanje glave ko da ga je postavio za kapitena. Nakon poraza od Holandije stvari su dodatno izmakle kontroli, Koroman nešto srao po medijima, Vidić i Kežman se sukobili na treningu i sve je otišlo u 3pm. Da ne pričamo kako smo sami sebe syebali 2010. :facepalm:

evo sad fino i na miru uz pivu pogledajte
[youtube][/youtube]
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 16:09

Tribalian je napisao/la:
DANTES je napisao/la:šta ne mlati? pa gledaj nam derbije! ko liban jbt!! to tebi nije problem? nije problem što su nam kriminalci menadžeri igrača koje uzmu pod svoje kad ovi imaju 15 godina?!? nije problem što su nam vođe navijača sumnjiva lica?!?
Molim te da prestanes da se pravis lud . Ti excesi su se desavali i u srecna vremena. I ja u grobarsku tezu o promenama ne verujem, jer vama da nije bilo ovog Karadzica vi ne bi videli polovinu ovih titula koje ste uzeli u prethodnih 8 godina. Moram do grada nesto da obavim, nastavicemo posle sa pricom.
jesu ali u manjem obimu, problem je kad lice koje ima zabranu ulaska na stadione opet napravi sranje na stadionu..

što se tiče grobarske teze... nismo mi ništa uzeli zbog toleta već zbog lukića i njemu sličnih..
a taj tvoj stav je najveći problem.. smeta li tebi tole ko tole ili tole ko grobar? meni smeta ko tole...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 16:16

Briga mene za Toleta grobara ! Meni smeta Tomislav karadzic , nestrucno lice koje obavlja funkciju predsednika FSS-a. Nikada kod nas u savezu nisu cvetale ruze, samo se nije postavljalo pitanje da li cemo se kvalifikovati negde, vec kakav cemo plasman ostvariti na EP ili SP. A tole nas je doveo u rang Gibraltara. Ali drago mi je da ste i vi partizanovci shvatili (nadam se) da je Karadzic unistitelj fudbala , jer ste do skoro branili lik i delo tog istog Toleta.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 jun 2015, 16:19

DANTES je napisao/la:smeta li tebi tole ko tole ili tole ko grobar? meni smeta ko tole...

meni tole smeta kao grobar, ali grobar srpskog fudbala i smeta mi to što iz kluba za koji ti navijaš, on dobija bezrezervnu podršku godinama, pjevanje pjesmica na jugu da ne pominjem. Da nije toga, dotični bi se vjerovatno zvao bivšim predsjednikom fss.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 16:22

alan_kardec je napisao/la:

meni tole smeta kao grobar, ali grobar srpskog fudbala i smeta mi to što iz kluba za koji ti navijaš, on dobija bezrezervnu podršku godinama, pjevanje pjesmica na jugu da ne pominjem. Da nije toga, dotični bi se vjerovatno zvao bivšim predsjednikom fss.
Ne zaboravi onaj transparent sa ljubavnom porukom od Grobara .

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 16:43

Tribalian je napisao/la:Briga mene za Toleta grobara ! Meni smeta Tomislav karadzic , nestrucno lice koje obavlja funkciju predsednika FSS-a. Nikada kod nas u savezu nisu cvetale ruze, samo se nije postavljalo pitanje da li cemo se kvalifikovati negde, vec kakav cemo plasman ostvariti na EP ili SP. A tole nas je doveo u rang Gibraltara. Ali drago mi je da ste i vi partizanovci shvatili (nadam se) da je Karadzic unistitelj fudbala , jer ste do skoro branili lik i delo tog istog Toleta.
o da... igrali smo na svakom ep i sp... kako da ne..
branili smo kad ga je napadao pošteni terzić i lukić marionetski... karadžić i njemu slični su najviše oštetili partizan... pare su prosti rečeno nestale bez traga i mngoooooo glasova..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 16:51

DANTES je napisao/la: o da... igrali smo na svakom ep i sp... kako da ne..
branili smo kad ga je napadao pošteni terzić i lukić marionetski... karadžić i njemu slični su najviše oštetili partizan... pare su prosti rečeno nestale bez traga i mngoooooo glasova..
E @ DANTES ajde nemoj vise da foliras kako si ti nesto kao protiv Toleta , niko ovde nije debil i svi vidimo sta se desava . Svako postovanje za tebe ali nemoj da vredjas niciju inteligenciju ovde.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 jun 2015, 16:56

DANTES je napisao/la:karadžić i njemu slični su najviše oštetili partizan...
:urnebes: :urnebes:
Da oštetili su ga tako što se najtrofejniji period u istoriji FKP sasvim slučajno podudara sa vladavinom Toleta u fotelji FSS u koju je došao pogađaj odakle.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 jun 2015, 17:01

alan_kardec je napisao/la:

Po meni jedan očit primjer našeg mentaliteta. Čemu sad priče o (anti)fudbalu za vrijeme Petkovića, kad smo svi odreda u to vrijeme bili oduševljeni i pisali hvalospjeve na njegov račun kad nas je poslije 6 godina odveo na veliko takmičenje. Nemoj mi reći da ne bi sad potpisao da sa takvim (anti)fudbalom odemo na evropsko. Čovjek je sa ekipom koja je po imenima dosta slabija nego ova danas, izdominirao grupom u kojoj je još bila i Španija. To što se kasnije dešavalo na prvenstvu je još jedan pokazatelj našeg mentaliteta. Pozvao sina u reprezentaciju, naknadno nakon povrede mislim Vučinića, uslijedilo je automatsko skidanje glave ko da ga je postavio za kapitena. Nakon poraza od Holandije stvari su dodatno izmakle kontroli, Koroman nešto srao po medijima, Vidić i Kežman se sukobili na treningu i sve je otišlo u 3pm. Da ne pričamo kako smo sami sebe syebali 2010. :facepalm:
Antifudbal, nego sta! Covjek samo bunkerisao i bunario na Žigića, a plodove te i takve igre smo obrali na samom SP...Glavne uzdanice, pored granitne odbrane, mu bili Duljaj i Nađ, destrukcija protivnicke igre i igra na kontre!
Cuj poveo sina (amatera), kao da je to nesto sasvim najnormalnije, pa je neopravdano uzet na zub... :roll: Zbog njegovog sina je jedan Marko Pantelić tada ostao bez poziva... ;) Ramba Petkovića da ne spominjem, mozda i najveci grijeh srpskog fudbala, a i on kao i Misimović recimo su ispastali zbog Nađa, Duljaja, Kovačevića, Raća Petrovića i ostalih "proizvoda" te i takve fudbalske filozofije...

Dekretom zabraniti batađorisanje i igru sa 2 zadnja vezna, posebno ako su operisani od fudbala i samo u sluzbi destrukcije protivnicke igre :!:

To sto ti pricas o kontinuitetu rada se podrazumijeva samo u slucajevima modernih strucnjaka sa istim takvim shvatanjem i poimanjem fudbala! Nikako sa ovim batađora skoalarcima i ostalim poltronima zbog kojih i jesmo tu gdje jesmo... ;)

P.S. Grčka je osvojila EP prije 10-ak god. ali to ne pobija cinjenicu da su igrali antifudbal! Sada su, vidimo, u jos vecim gov.ima nego mi... :kafa:
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 14 jun 2015, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 17:02

Tribalian je napisao/la:
DANTES je napisao/la: o da... igrali smo na svakom ep i sp... kako da ne..
E @ DANTES ajde nemoj vise da foliras kako si ti nesto kao protiv Toleta , niko ovde nije debil i svi vidimo sta se desava . Svako postovanje za tebe ali nemoj da vredjas niciju inteligenciju ovde.
isto ja ga tebe mogu da kažem da ti u svemu vidiš partizan, ali utisci varaju zar ne?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 17:06

DANTES je napisao/la: isto ja ga tebe mogu da kažem da ti u svemu vidiš partizan, ali utisci varaju zar ne?
Ne vidim ja nikakav Partizan, vidim ostatke jedne propale idologije cije je steciste vas klub i oni koji se motaju oko njega. Komunisti koji su ceo zivot znali samo da mrze i sikinariju one koji ne misle isto kao oni. To rade i danas, a najsveziji primer je konferencija za stampu vaseg kosarkaskog kluba.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 17:29

ja vidim dva kluba koja uništavaju naš fudbal i ja bih sa apetitom ugasio oba...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 17:47

DANTES je napisao/la:ja vidim dva kluba koja uništavaju naš fudbal i ja bih sa apetitom ugasio oba...
Ti vidis dva kluba koja unistavaju fudbal svi ostali vide FSS i Toleta.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 17:55

fss u kojem se bore dvije struje, društvo sve više podjeljeno, nebuloze, mržnja, uzurpacija trofeja(iskreno sastavi i jednih i drugih su često bili prvaci bez da su imali kvalitet, i recimo da su igrali u ofk bili bi 5-6)...

i kako sve to popraviti?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 17:57

DANTES je napisao/la:fss u kojem se bore dvije struje, društvo sve više podjeljeno, nebuloze, mržnja, uzurpacija trofeja(iskreno sastavi i jednih i drugih su često bili prvaci bez da su imali kvalitet, i recimo da su igrali u ofk bili bi 5-6)...

i kako sve to popraviti?
Nemam komentar . Jednostavno ne vredi polemisati , postavljas stvari onako kakve u osnovi nisu.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 18:10

nego kakve su? smiješ li se ti kladiti kad ode tole da ništa neće biti bolje? ako naravno ne ode sam
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []