Upravo to, svi ovi su mnogo, pa taman da se dovedu bolji, mali je rizik dok se akomodiraju. Ja sam se recimo, evo od priča forumaša kako Cimi ide, i kako su u pitanju milioni, već nekako halalio s njim. Milioni su dovoljno love da se pokrije igrački kadar, i da svi budemo sretni. Dovođenjem oba beka mi smo riješili većinu problema što se toga tiče. Barić, Protić, Kouadio te još nekolicina njih koji nisu igrali, samim tim ne mogu ni falit, bi mogli osloboditi prostora na platnim listama. Stojčev i Puzi ako imaju ponude, primamljivo je pustiti ih, premda ako se ne uradi ništa po pitanju rezervnog lijevog beka, onda ne treba puštati ni Puzija. Po meni to bi bilo to. Po ovom što vidjeh, ako je ovaj Ugo zamjena, onda ne treba dirati sadašnji stoperski par. Čukarički? Prešao tri banke? Ako dođe, dabogda me demantovao.AdiFKS je napisao/la:Cimi, Puzi, Stojcev, Benko...mnogo je. I cetri bitna igraca u osvajanju titule.pitarlOOk je napisao/la:Ja koliko znam još od prošle sedmice smo imali ponude za Puzije i Stojčeva, uprava je htjela prodati i Benku jer ima ponuda od pola mil eura (P.S naišli su na veliko neodobravanje ove ideje kod navijača), ali ostavljaju da se vidi koga ćemo dobiti i kako će to izgledati.Na zadnjoj presici je Ibrak rekao da sad kreće čišćenje kadra, jedni na posudbu, a jedni u prodaju i da će sigurno doći jedan od tri stopera sa kojim pregovaramo.
Jedino ako onda dovedu cetri zvjerke na njihovim pozicijama.
PS Benko ni pod razno.