Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Oni su pod većim pritiskom nego mi i tu treba tražiti našu šansu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Fazon je da mi nemamo pobjednicki mentalitet kao npr. jedna Hrvatska. Kad smo mi zadnji put slavili protiv reprezentacije koja je sama krema evropskog i svjetskog fudbala? To Belgija trenutno apsolutno jeste kad se sagleda igracki kadar.
Pobjedili smo Belgiju,ali je tad bila tri put slabija,a i mi smo bili jači.
Mozda pobjeda protiv Grčke u zadnjim kvalifikacijama,ali daleko je to od samog vrha sto pokazuju i ove kvalifikacije
Pobjedili smo Belgiju,ali je tad bila tri put slabija,a i mi smo bili jači.
Mozda pobjeda protiv Grčke u zadnjim kvalifikacijama,ali daleko je to od samog vrha sto pokazuju i ove kvalifikacije
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Ma najbolje upisati poraz već sad a igrači ne moraju ni izlaziti na teren.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- SteveHeighway
- Kontakt:
Re: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Slazem se,taman da budu odmorni pred mec sa Andorom i da se neko ne povrijedi protiv Belgije ili nedo Bog dobije zuti karton.adoo11 je napisao/la:Ma najbolje upisati poraz već sad a igrači ne moraju ni izlaziti na teren.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Remi protiv Belgije ce nas vratiti potpuno u igru, i bodovno i moralno.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Dzeko u prajmu tad bio bolji nego zajedno 7-8 reprezentativaca koje danas imamo,da ne pricam o Misketu
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
E jbga, bolji od 8 reprezentativaca što sad imamo..SteveHeighway je napisao/la:Dzeko u prajmu tad bio bolji nego zajedno 7-8 reprezentativaca koje danas imamo,da ne pricam o Misketu
- SteveHeighway
- Kontakt:
To nije? Sta su ovi reprezentativci postigli da se mogu porediti sa Edinom?
Najblizi su mu Spaha i Pjanke.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Pa prvo ne mozeš porediti napadača sa veznim i odbrambenim igračima. Džeko jeste pola naše repke i tu se apsolutno slažem, ali trenutno smo bolje pokriveni na pozicijama i imamo bolje igrače. Jedino Miske fali.SteveHeighway je napisao/la:To nije? Sta su ovi reprezentativci postigli da se mogu porediti sa Edinom?
- SasaKajkut
- Kontakt:
Sanse da odemo na EP direktno su nam iste ko i rukometasima,,znaci minimalne 

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Ostaje da zalimo za onim glupo prosutim bodovima protiv Kipra, a kad pogledas mogli smo u Veslu da slavimo, kao i ona greska Begovica protiv Belgije. Mi ako uzmemo bod Belgiji dobro je, ali polako ima vremena do utakmice stvari se mogu okrenuti naopacke.
Sto se tice utakmica kod kuce Andoru i Vels ako nismo u stanju pobjediti nemamo sta pricati. Na Kipar se ide po mec loptu i iskupljenje.

Sto se tice utakmica kod kuce Andoru i Vels ako nismo u stanju pobjediti nemamo sta pricati. Na Kipar se ide po mec loptu i iskupljenje.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- sigurnoable
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Samo jedan tacan pas Pjanica moze sahraniti Belgiju.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Prosto je nevjerovatno u koja nas je **** onaj bekan susic uvalio. Od gotovog je napravio veresiju. Da smo tada pobjedili yebeni Kipar i Izrael mogli bismo sada mirno privesti kvalifikacijski ciklus kraju i pripremati se za toplo ljeto 2016-o.
Pu kost mrtvih ti yebem...
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sve je do trenera naravno, igraci nisu nimalo podbacili.JackTheStripper je napisao/la:Prosto je nevjerovatno u koja nas je **** onaj bekan susic uvalio. Od gotovog je napravio veresiju. Da smo tada pobjedili yebeni Kipar i Izrael mogli bismo sada mirno privesti kvalifikacijski ciklus kraju i pripremati se za toplo ljeto 2016-o.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Igrači su krivi.
Moze se ovdje momak pljuvati koliko hoce, ali Tino Susic se odlicno uklopio u vezi sa Pjanicem, izgleda da bi to i odgovaralo Pjanicu. Ovdje pas Tine za Pjanica, pa onaj pas Tine Pjanicu za gol protiv Irana. Svi ovi detalji se zapostavljaju, ali jako su bitni.sigurnoable je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ja iskreno Tinu vidim kao naslijednika Medunjanina. Ali jbg. kad se momak dzaba pljuje jer mu mrze amidzu.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 14 jun 2015, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Krivi su svi. Trener, igraci, mediji pa i mi obicni navijaci. AKo ti to nije jasno i ako mislis da je Susic sam za sve kriv onda ti nema pomoci.
Ne mrzimo samo amidzu nego cijelo porodicno stablo.emir79 je napisao/la:
Ja iskreno Tinu vidim kao naslijednika Medunjanina. Ali jbg. kad se momak dzaba pljuje jer mu mrze amidzu.
Nad tobom sunce najljepše sja