Nisam mu ni oprostio.Cartman je napisao/la:Ne znam kako si oprostio Safetu sto ga nije zvao kada je bio u nabjoljoj formi.Head je napisao/la:Said u pravoj formi bi igro u prvih 11. Ja ne vidim krilo u reprezentaciji da ima bolju tehniku, brzinu, i mogucnost da stvori visak, naniza 2-3 igraca od njega
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
1946
Nema teme u koju da ga svrstam ali ovaj Sergej Barbarez umjesto da se trenerski edukuje, a ne da se slika kako kocka.Mozda bi bilo sta od njega.Ovako ko god ga spomene za selektora.Mislim da je smijesan.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ima on temu na forumu ali nije aktivna jer nema sta da se pise kad ga nigdje nema u svjetu fudbala, nece on nikada bit trener a kamoli selektor.
...
Sto se tice novih igraca do Belgije ce vjerovatno Vrancic dobiti pozvi, sto se tice jos nekih igraca iskreno ne znam koga da zove, ko ima papire a da bi nam dobro dosao. Inace mislim da je ovaj trenutni igracki kadar + Vrancic taj koji ce iznjeti kvalfikacije.
...
Sto se tice novih igraca do Belgije ce vjerovatno Vrancic dobiti pozvi, sto se tice jos nekih igraca iskreno ne znam koga da zove, ko ima papire a da bi nam dobro dosao. Inace mislim da je ovaj trenutni igracki kadar + Vrancic taj koji ce iznjeti kvalfikacije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Neznam jeli neko pisao o tome ali Rade Krunic je pred potpisom za Empoli. Kolonija igraca u Italiji se povecava.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
SjeverniVjetar
Je li neko gleda Eldina i Saragosu, play off? Kod kuce izgubili 3-0, u gostima vode 4-0
Eldin dobar, nije dao gol ali igra dobro.
Eldin dobar, nije dao gol ali igra dobro.
Ako ostane ovako na korak su do Primere. Momka treba svakako pozvati i dati mu sansu u prvoj prijateljskoj. Girona je vazila za velikog favorita. Evo vec 1:4 
-
SjeverniVjetar
Saragosa nema odbrane, citavu sezonuAjax je napisao/la:Ako ostane ovako na korak su do Primere. Momka treba svakako pozvati i dati mu sansu u prvoj prijateljskoj. Girona je vazila za velikog favorita. Evo vec 1:4
- akisarajevo92
- Kontakt:
Au tek sad vidim da vodeSjeverniVjetar je napisao/la:Saragosa nema odbrane, citavu sezonuAjax je napisao/la:Ako ostane ovako na korak su do Primere. Momka treba svakako pozvati i dati mu sansu u prvoj prijateljskoj. Girona je vazila za velikog favorita. Evo vec 1:4, po kvalitetu su 5. napad i 17. odbrana
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 14 jun 2015, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Fali njemu jos 25 kila pa da bude biban, jadnika izmucili.Elegant je napisao/la:Joj vidi Saida prepolovio kilazu, sta ti je pravi trening u Dinamu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
SjeverniVjetar
Evo prodjose u finale ! Ako se tim sa ovakvom odbranom plasira u Primeru, to ce biti senzacijaakisarajevo92 je napisao/la: Au tek sad vidim da vodeEkipa koju jako gotivim, ne mogu vjerovati da su stigli 0:3.
(igraju dvomec bez najboljeg strijelca Borje)
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 14 jun 2015, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci jos Las Palmas pobjede i imat cemo jos jednog igraca u Primeri

moze on do primere bez zaragoze takodje, pisalo se da ima dva-tri kluba koji su zainteresovana za njegove uslugeAjax je napisao/la:Znaci jos Las Palmas pobjede i imat cemo jos jednog igraca u Primeri![]()
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
SjeverniVjetar
Ma Saragosa je komedija, imaju odbranu da je svaki napad protivnika sansa. Gol razlika im je +3 ! Mislim da, i ako se ne plasiraju, Eldin ide u Primeru 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gledao sam drugo poluvrijeme, odlican je bio. Dosta dobar tehnicki, nije grijesio u dodavanjima.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jbg igraju takav fudbal, Zeman style
Ove sezone protiv Palmasa oba puta izgubili (2:0, 5:3)
Ove sezone protiv Palmasa oba puta izgubili (2:0, 5:3)
Don't believe the hype.
Gdje je sad onaj sto je pisao da nismo na to spali da zovemo igrace iz druge lige Spanije. A nije mu smetao Visca kad je igrao u drugoj ligi Turske da se poziva.
I jos kad Hadzic zaigra u Primeri. Znaci Skauting 0 bodova. A i bez Primere bi ga trebalo isprobati. Ima kvalitet, nema i hvala lijepo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 jun 2015, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar igrac Eldar sad za sad bolji od Tankovica
-
SjeverniVjetar
Tankovic i Arslanagic, trenutno, nemaju mjesta medju 23 igraca reprezentacije, ako cemo suditi po kvalitetu. Druga stvar je potencijal, koji jos nisu realizovali, ali ne znaci da nece. U svakom slucaju, ako se moze , treba ih pridobiti, od viska ne boli glava.Bosnjo90 je napisao/la:Dobar igrac Eldar sad za sad bolji od Tankovica
Hadzic ima mjesta medju 23.
Za naredne kvalfiakcije ih treba kontaktirati za ove je kasno, sem toga da se odluce hoce li za NAS ili Belgiju/Swede. Inace moraju da sređuju dokumente.SjeverniVjetar je napisao/la:Tankovic i Arslanagic, trenutno, nemaju mjesta medju 23 igraca reprezentacije, ako cemo suditi po kvalitetu. Druga stvar je potencijal, koji jos nisu realizovali, ali ne znaci da nece. U svakom slucaju, ako se moze , treba ih pridobiti, od viska ne boli glava.
Hadzic ima mjesta medju 23.
Sva sreca pa sad imamo ljude zaduzene u reprezentaciju za nove igrace, vjerovatno ce ih biti jos.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovaj Hambo bi mogao takodje biti igrac za buducnost. Zvali su ga finci u A reprezentaciju ali se zbog povrede nije odazvao. Mislim da bi on svakako radije igrao za nas, ali njega treba brzo kontaktirati jer ako nastavi kao do sada zvace ga finci opet.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 17 gostiju.