FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Evo citam da vam ode Andrija...Koji cirkus su postali veciti 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
djoleprijedor je napisao/la:Ovom Čukaričkom i Partizanu da je zamjeniti dresove igračima,bilo bi 3-0 za Čuku.Ljudi igraju daleko najljepši fudbal u Srbiji i ukoliko nastave sa kvalitetnim radom i ulaganjima,uz ovako kilave Partizan i Zvezdu,Vojvodinu više i ne računam za ozbiljno od smrti Bate Butorovića,mogli bi postati prvi klub nakon Obilića što će uzeti titulu od "Večitih".
I onda kad spominju LŠ![]()
![]()
Pa u svakoj liniji tima nam fali bar po jedan KVALITETAN IGRAČ.S ovim timom pitanje možemo li i 2.pretkolo proći,nemojte da se sprdamo sa sobom
![]()
ČESTITKE FK ČUKARIČKI
Staro je pravilo da se protiv FK Blizanaca ne mozhe dalje od treceg mesta, ako ti Arkan nije u upravi - a znamo da vishe nije nikome.
Dzaba Brdjanima i da naprave najbolji tim, mogu samo da gledaju kako neko drugi ide iz utakmice u utakmicu k`o vreo nozh kroz maslac, a i ako se pobune - brzo ce im se staviti do znanja sa vishih instanci da ne prave problem bez veze i da im je trece mesto sasvim OK.
- djoleprijedor
- Kontakt:
@marconato,to za Andriju sam manje-više očekivao,a od jednog lika iz Zagreba koji je vozio jednog menadžera u BG kod Đure sam čuo još prošle godine na jesen da je Andrija prodat nekoj agenciji.A i ova uprava je priznala da ne "posjeduju" 75 % Živkovića .
@Magica,razumijem ja što ti govoriš,nažalost si u pravu,ali opet se nadam kakvom takvom boljitku i nekim promjenama...Mada kad dvaput razmislim i pogledam sve njuške koje sjede u i oko Saveza i Klubova,padnem u depresiju...
@Magica,razumijem ja što ti govoriš,nažalost si u pravu,ali opet se nadam kakvom takvom boljitku i nekim promjenama...Mada kad dvaput razmislim i pogledam sve njuške koje sjede u i oko Saveza i Klubova,padnem u depresiju...
Mens sana in corpore sano.
gledao sam naše kadete na turniru u Bijeljini... ima par klinaca stofa... Đorđe Jovanović, Vujanić, Vladić, Strahinja Jovanović... i Bošnjak, on kao treba da debituje za prvi tim...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Za tog Bošnjaka je Stojadinović zimus tvrdio da ga prati Barca i da je upisan u njihov tefter! Gledao sam i ja danas i mali ja pravi moderan stoper, sa izuzetnom tehnikom i elegancijom u igri...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
meni se više svidio bek vlalukin... bošnjak je više bio u vezi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Da da Vlalukin, polivalentan. Prvo poluvrijeme igrao stopera, drugo probija po veznom 
a vidim da iz bijeljine ima dosta klinaca po zvezdi, vojvodini, ne znam za partizan... opasan kraj... jesi i ti trenirao šta 
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nisam ja iz Bijeljine, ali sam blizu
Trenirao sam fudbal i igrao protiv Radnika, Velike Obarske...Opasne smo bitke vodili...
U pionirskoj kategoriji smo tukli Zvezdu 3-2 u prijateljskoj, sa sve Matićem na celu
U pionirskoj kategoriji smo tukli Zvezdu 3-2 u prijateljskoj, sa sve Matićem na celu
Ja sam bio bekcina i pustao njihove igrace

sramota... ja bih te cebovao u svlačionici... imaš tolerantne drugove...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma sreca pa smo bili mnogo jaki, pa smo ih i pored mog nezalaganja dobili 
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Pioniri na Coca Cola Elite Neon kupu u Atini prosli u finale izbacivsi Panatinaikos i za koji minut igraju u finalu sa Manchester Sitijem. Direktan prenos na http://elite.neoncup.gr/en/home/

Potpisali ste Valeri Bozinova...
- alan_kardec
- Kontakt:
al zato mu je žena mačka u pravom smislu riječi. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- djoleprijedor
- Kontakt:
Vratili se i Eliomar Silva i Beko Fofana sa pozajmica,kakve su šanse da ih Milinković "uzme u obzir"?
Što se Božinova tiče,pojačanje,defintivno!
Što se Božinova tiče,pojačanje,defintivno!
Mens sana in corpore sano.
žena od Valerija će da popali splavove
Eliomar je sjajan igrač, ali ne znaju da ga koriste batađorovci
Eliomar je sjajan igrač, ali ne znaju da ga koriste batađorovci
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.