Olympique Lyonnais

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

harishp
Kontakt:

Re: Olympique Lyonnais

Post Postao/la harishp » 21 apr 2010, 20:37

steve-o je napisao/la:aj' nek barem pjana igra od pocetka. ovaj gonalons me brine, nevjerujem da ce on uspjeti kvalitetno zamijeniti makouna!
Gonalons je vruce,hladno.Ili odigra za desetku ili uprska.
Sto se tice Govoua ista prica kao i sa Bilalom poslije ebanja nema kajanja.
Bojim se da Bilal ne izvuce zuti na racun Pjane.Prgav je a Pjana neiskusan ipak jos u tim slucajevima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 21 apr 2010, 21:36

harishp je napisao/la:
steve-o je napisao/la:aj' nek barem pjana igra od pocetka. ovaj gonalons me brine, nevjerujem da ce on uspjeti kvalitetno zamijeniti makouna!
Gonalons je vruce,hladno.Ili odigra za desetku ili uprska.
Sto se tice Govoua ista prica kao i sa Bilalom poslije ebanja nema kajanja.
Bojim se da Bilal ne izvuce zuti na racun Pjane.Prgav je a Pjana neiskusan ipak jos u tim slucajevima.
Ne trebas se bojati vise, Bilal je pocrvenio ali ne od sramote zbog sex skandala... :D
100% sportski i krajnje opušten potpis

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 21 apr 2010, 21:43

Gonalons je zasad bolji i od Kima i Pjanica. Veoma siguran, mogao bi on ubrzo zaigrati za francusku reprezentaciju. 8-) Mada on nije jedini, ima tu i Grenier, Tafer, Belfodil, Gassama,... uvijek je OL proizvodio dobre igrace.
@cikular
Ja bi bio zadovoljan i sa Toulalanom. :mrgreen: Lik je zivotinja 8-)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 21 apr 2010, 21:45

harishp je napisao/la: Sto se tice Govoua ista prica kao i sa Bilalom poslije ebanja nema kajanja.
ovaj bilal pravi vjernik, hem sto slavi jos uvijek Bozic :lol: , vec izgleda voli mlado meso van braka a na terenu glumi mesara :roll: :oops:

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 21 apr 2010, 21:50

A jesu zalostni ovi Bavarci, jos ni ne gube, a vec traze izgovor :roll:
Crveni cist, jos nije odmah sklonio nogu sa zgloba nego nastavio da pritisce ne bili mu se posrecilo da slomi nogu Lichi :roll: Inace je Ribery divan covjek tako da sumnjam da bi ovako nesto uradio...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 21 apr 2010, 21:58

neznam koji se k.urac lyon seta po terenu u pocetkom drugog poluvremena, mnogo neozbiljan pristup!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 apr 2010, 23:06

Ima jos nade samo cu to reci.Vidjeo se i pritisak radi kartona,rastereceni igraci.Da je Pjanic bio u igri Robben nebi sigurno dao gol,jer citavu utakmicu Pjanic je pokrivao sredinu terena perfektno.Rosseti se razmahao pravo u orginalnom Italijanskom stilu,nije ni cudo sto svaka utakmica u Italijanskom prvenstvu neprodje bez crvenog kad su ovakvi sudci.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2010, 23:44

steve-o je napisao/la:neznam koji se k.urac lyon seta po terenu u pocetkom drugog poluvremena, mnogo neozbiljan pristup!
Nije to setanje,odbrana i sredina Bayerna je obavila odlican posao.Sto je i normalno pred toliko svojih dusa.
A Lyon je igrao pod rucnom zbog sedam igarca predsuspenzijim.U drugom mecu nemaju sta izgubiti i assvim sam uvjeren u drugu pricu.Bilal i njegov crveni ce se tek u Lyonu osjetiti.Dok je Toulan koletarna steta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 21 apr 2010, 23:46

BIHfan je napisao/la:Ima jos nade samo cu to reci.Vidjeo se i pritisak radi kartona,rastereceni igraci.Da je Pjanic bio u igri Robben nebi sigurno dao gol,jer citavu utakmicu Pjanic je pokrivao sredinu terena perfektno.Rosseti se razmahao pravo u orginalnom Italijanskom stilu,nije ni cudo sto svaka utakmica u Italijanskom prvenstvu neprodje bez crvenog kad su ovakvi sudci.
svaka mu cast za crveni, tu nije pogrijesio, al brate ovaj rossetti je propao ko' kauc. nekada najbolji sudac na svijetu.

ps: psuje robben asistentnom sudiji sve po spisku a rossetti ni zuti da izvadi, sjecam se da je seju naseg na BPu protiv portugala iskljucio za isti "prekrsaj"... :evil:

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 21 apr 2010, 23:54

harishp je napisao/la: Nije to setanje,odbrana i sredina Bayerna je obavila odlican posao.Sto je i normalno pred toliko svojih dusa.
A Lyon je igrao pod rucnom zbog sedam igarca predsuspenzijim.U drugom mecu nemaju sta izgubiti i assvim sam uvjeren u drugu pricu.Bilal i njegov crveni ce se tek u Lyonu osjetiti.Dok je Toulan koletarna steta.
dobro razumijem ja to igrati malo pod rucnom radi kartona etc, al' ipak nisu smijeli igrati tako duboko na svojoj polovici terena, to je bila cista invitacija da ih zgazi bayern(pogotovo nakon iskljucenja toulalana) i tako je i pao gol robbenov. i moram pomenuti da se vidio umor kod pojedini igraca lyona veceras valjda radi dugog puta, prije svega cissokho, kallstrøm, reveilleire etc. nije se doduse ni primjetio nedostatak toulalana nakon sto je puel pomaknuo gonalonsa u sredinu odbrane, ako nebudu rezervni stoperi lyona spremni za uzvrat, siguran sam da ce ovaj mladic gonalons odlicno odradit svoj posao na toj poziciji.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 apr 2010, 23:55

Valjda malo ofanzivnije to bude u Francuskoj. Ovo veceras ne pokazuje stvarno stanje ekipe koja igra polufinale i koja je uostalom i nadigrala jedan L'pool i izbacila Real. Imate Cissokha zivotinju, bice strasan bek.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 00:37

steve-o je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Ima jos nade samo cu to reci.Vidjeo se i pritisak radi kartona,rastereceni igraci.Da je Pjanic bio u igri Robben nebi sigurno dao gol,jer citavu utakmicu Pjanic je pokrivao sredinu terena perfektno.Rosseti se razmahao pravo u orginalnom Italijanskom stilu,nije ni cudo sto svaka utakmica u Italijanskom prvenstvu neprodje bez crvenog kad su ovakvi sudci.
svaka mu cast za crveni, tu nije pogrijesio, al brate ovaj rossetti je propao ko' kauc. nekada najbolji sudac na svijetu.

ps: psuje robben asistentnom sudiji sve po spisku a rossetti ni zuti da izvadi, sjecam se da je seju naseg na BPu protiv portugala iskljucio za isti "prekrsaj"... :evil:
E to je citava ocjena Rossetija kao sudija.voli da bude u centru paznje a kriteriji nula.
Eboga onaj ko ga forsira kao i Ovreba i takve.
zbog tih stvari mi se ponekad fudbal i zgadi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 22 apr 2010, 08:05

Mislim da je Lyon sada u jos boljoj poziciji, posto se Bavarci vec vide u finalu i ubjedeni su da je ono prava snaga Lyona, a ustvari ne znaju sta ih ceka. Jedini problem je sto Toulalan nece igrati, a juce je odlicno cuvao Robbena dok nije iskljucen. Valjda ce se Boumsong oporaviti do iduceg meca.
Ubjeden sam da Bayern nece dati go na Gerlandu, bili su sinoc puno bolji i kontrolisali igru, al da nije bilo Mullerove glave nebi nikad ni onaj jedan go dali. Treba zaustaviti Robbena i zaustavljen je i Bayern, a OL ce sigurno dati go. Mozda dodje i do penala. :D

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 22 apr 2010, 10:50

CollegeGunner je napisao/la:Mislim da je Lyon sada u jos boljoj poziciji, posto se Bavarci vec vide u finalu i ubjedeni su da je ono prava snaga Lyona, a ustvari ne znaju sta ih ceka. Jedini problem je sto Toulalan nece igrati, a juce je odlicno cuvao Robbena dok nije iskljucen. Valjda ce se Boumsong oporaviti do iduceg meca.
Ubjeden sam da Bayern nece dati go na Gerlandu, bili su sinoc puno bolji i kontrolisali igru, al da nije bilo Mullerove glave nebi nikad ni onaj jedan go dali. Treba zaustaviti Robbena i zaustavljen je i Bayern, a OL ce sigurno dati go. Mozda dodje i do penala. :D

da je bilo Mullera, Bayern bi dao gol i protiv igrača više jer kako se sjećam Lahm je probio stranu prije nego je Toulalan isključen i ubacio Mulleru a ovaj ko krele mašio al ajd ok je

A Robbena mozes i zatvoriti ali daj mu jednu priliku i gol ... isto ko protiv Man Utd ili Lyon-a sinoc nije ga bilo prvo poluvrijeme niđe

Mislim da griješiš ako bi ko trebao da postigne gol onda je Bayern na Gerlanu jer 0 nece biti pored njihovog imena ofc ako se nesto nepredviđeno desi ... kao sinoc crveni

Uglavnom trebala bi biti utakmica za gol više jer Lyon će igrati za razliku od sinoc tj. napadati sto daje Bayernu sansu ...

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 22 apr 2010, 17:20

thulkazal je napisao/la: da je bilo Mullera, Bayern bi dao gol i protiv igrača više jer kako se sjećam Lahm je probio stranu prije nego je Toulalan isključen i ubacio Mulleru a ovaj ko krele mašio al ajd ok je

A Robbena mozes i zatvoriti ali daj mu jednu priliku i gol ... isto ko protiv Man Utd ili Lyon-a sinoc nije ga bilo prvo poluvrijeme niđe

Mislim da griješiš ako bi ko trebao da postigne gol onda je Bayern na Gerlanu jer 0 nece biti pored njihovog imena ofc ako se nesto nepredviđeno desi ... kao sinoc crveni

Uglavnom trebala bi biti utakmica za gol više jer Lyon će igrati za razliku od sinoc tj. napadati sto daje Bayernu sansu ...
Ja sam i napisao da ste kontrolisali igru, al i da sa igracima tipa Mullera, Olica, Svinje, itd. tesko dajete golove. Da su juce bili imalo ozbiljniji saigraci pored Robbena vec bi sad slavili nekih 3:0, al ono su klocevi teski, tako da sumnjam da neko od njih moze dati go golmanu poput Llorisa.

Robbenov go je krajnje sretan i da se lopta nije odbila ni ono nebi uslo, dok je poslije imao jednu pravu priliku i Lloris mu je naravno odbranio.

Lyon jos nikad nije primio vise od jednog gola u tekmi LP-a ove sezone, sa tim se nijedna druga momcad nemoze pohvaliti, tako da ti grijesis sa tim misljenjem da ce se Bayern bez problema nadavati golova, pogotovo na Gerlandu.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 22 apr 2010, 17:26

eh tradicije ili ti rekordi su tu da se ruše ...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 22 apr 2010, 17:30

Problem za Lyon ce biti zuti kartoni. Nece moci igrati agresivno. Ustvari hoce,al mogu ostati ti igraci bez finala. Moje misljenje je da ni u revansu nece biti puno golova. Bayern nema razloga da se otvori,a lyon zaostaje "samo "jedan gol.
Moja prepostavka je da ce se pucati jedanesterci.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 apr 2010, 22:57

CollegeGunner je napisao/la: Ja sam i napisao da ste kontrolisali igru, al i da sa igracima tipa Mullera, Olica, Svinje, itd. tesko dajete golove. Da su juce bili imalo ozbiljniji saigraci pored Robbena vec bi sad slavili nekih 3:0, al ono su klocevi teski, tako da sumnjam da neko od njih moze dati go golmanu poput Llorisa.
O jeeeeh :D Igraci kao sto su Muller, Olic itakako znaju zabijati golove. Ako to do sada nisi primjetio, onda ti mrznja prema istima zatvara oci. Sweinsteiger igra sezonu karijere, na novoj poziciji, daleko od protivnickog gola. Ali ti to izgleda ne znas, bitno je pljuvati. Imao razloga za to ili ne. Ponovo kazem, nedaj Boze da je Lyon sta pokazao...ti bi i Robbena nazvao klocem.

Cijenim Lyon kao ekipu, ono sinoc je bilo premalo da bi se mogli nadati finalu. Putovanje, zuti kartoni, qrci-palci, sve to stoji. Evo sad imaju priliku da se odmore za razliku od Bayerna, u revansu ne mogu i ne smiju igrati bunker. Predvidjam izuzetnu utakmicu, jer se Bayern ove sezone samo jednom branio i to protiv Schalkea. Ali i tu je van Gaal pokazao kakav je majstor.
Zelim posteno sudjenje i neka prodje bolja ekipa.
Vom Jäger zum Gejagten

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 22 apr 2010, 23:00

Ja kao da gledam da ce Lyon u revansu rano dobiti crveni karton ili ce protiv njih biti sviran penal.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 22 apr 2010, 23:02

geronimo je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la: Ja sam i napisao da ste kontrolisali igru, al i da sa igracima tipa Mullera, Olica, Svinje, itd. tesko dajete golove. Da su juce bili imalo ozbiljniji saigraci pored Robbena vec bi sad slavili nekih 3:0, al ono su klocevi teski, tako da sumnjam da neko od njih moze dati go golmanu poput Llorisa.
O jeeeeh :D Igraci kao sto su Muller, Olic itakako znaju zabijati golove. Ako to do sada nisi primjetio, onda ti mrznja prema istima zatvara oci. Sweinsteiger igra sezonu karijere, na novoj poziciji, daleko od protivnickog gola. Ali ti to izgleda ne znas, bitno je pljuvati. Imao razloga za to ili ne. Ponovo kazem, nedaj Boze da je Lyon sta pokazao...ti bi i Robbena nazvao klocem.
Ja taman spremam potpis i avatar kad se pojavi ovaj post :D Znaju oni zabijati golove,ali to nije nikakav dokaz da su dobri igraci. Svinju neubrajam tu, dobar je on igrac. Onaj Muller je strasno precjenjen, Olic je veliki borac, al je i strasno smotan. Tebi ljubav prema njima zatvara oci. U kojem bi jos vecem timu takvi igraci imali mjesta?!

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.