Za ovo večeras
Za ostali dio kvalifikacija
I realno gledajući nismo ni zaslužili igrati na prvenstvu. Ne možeš se vaditi protiv Danske u Danskoj, a srati se u gaće protiv Litvanije i Bjelorusije.
Moderator/ica: Pasha
Imamo muda i mozemo da se vadimo protiv koga hocemo.ade43 je napisao/la:Ne možeš se vaditi protiv Danske nikako , a u Litvaniji 15 golova zabiješ :O cccccccccccccccc
druze i ja upravo kontam to i ne mogu da vjerujem da uvijek il nas sudije zeznu il mi sami sebe tj. rijetko kad nas protivnici nadigrajuNYKnicks Fan je napisao/la:Ne postoji nacija koja je odigrala vise historijskih utakmica nego mi...
You make your own luck vazda bilo u sportuCartman je napisao/la:Opet pricate o nesreci. A ovdje je samo rijec o manjku kvaliteta. Nista drugo. Kada si kvalitetan onda imas i "srece". Kada nisi onda uvijek kukas. I svaka nacija i svi navijaci svakog kluba kukaju da oni nikad nemaju srece, da nema niko nesretniji. Pizdarije i floskule.
Iste pizdarije o nesreci i sudijama su bile prihvacene istine i nakon fudbalskog i rukometnog SP-a, i oba puta je inkompetentni selektor zadrzao posao i onda nas dalje ukopao u sljedecim kvalifikacijama.sajo10 je napisao/la:Nemamo srece a velesila Litvanija nas prca kao i polu mrtva Bjelorusija. Samo jos fali ona "Zayebo nas sudija". Bosanska posla.
Kvalitet ljudi moji, kvalitet, nedostaje ovoj reprezentaciji.
Pa šta je onda ono prošlo SP u rukometu, isti smo i u fudbalu, čak i goriAmarildo je napisao/la:Al' to je to, Bosanac ostaje Bosanac. Kad je najpotrebnije ne može se sabrat, u tom segmentu smo mislim u fudbali uspjeli sazrit koliko-toliko, ali rukomet i košarka još ništa.
Mrs **** jedno, pas ti mater yebosila14 je napisao/la:glavni i JEDINI krivac za neuspjeh je pi.čka Marković !!! odlazii iz svetinje smeće jednoo!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.