I ja sam se sjebo momacki.. Ne pamtim kad sam zadnji put zaplako, sad mi je bogda falila, i jos mi faliInterista je napisao/la:Nikad tuzniji nisam bio nisam ocekivao da mogu nesto a bili su tako blizu dali su sve od sebe ali sreca okrenu ledja
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- firefirefirely
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ako mi nismo zasluzuili nije ni Bjelorusija. Uostalom boli me qrac. Al 3 **** suta, 3 suta imamo za Evropsko i promasujemo. Boze dragi
Marković, isto da je brat Sušiću pomladiti tim i krenuti, u nove pobjede.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
dva yebana napada smo imaliiiiiiiiiiBihac96 je napisao/la:Da smo izgubili 10 razlike nebi mi bilo krivo,ali kad smo bili ovako blizu vodili skoro cijelu utakmicu,imamo napad za euro e to mi je krivo.Osjecam se kao popisan.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sreća tvrdite.

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Admine otvori temu da lajemo bez banova
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije to nesposobnost, nas ima 3-4 miliona. I do tih nesretnih situacija ne bi doslo da se nasi ne bore duplo vise od svojih protivnika. Mi smo mala drzava sa losom fudbalskom, kosarkaskom i rukometnom ligom pa su i ti nesretni momenti protiv Litvanije u kosarci, Francuske u fudbalu i ove u rukometu dostojne partije bez da im se ista prigovori
Znas ti nas, j*ebo ti nas !
Ljudi jel moguce da se nama ovo desava, 2 utakmice zaredom dodjemo do kante s vodom i onda nogom oborimo kantu... Sad Nikola najbolji nas igrac, najiskusniji, onakvu gresku u predzadnjem napadu radi...
Al opet, na kraju kapa do poda momci, vi igrate srce, volite ovu nasu napacenu i podijeljenu drzavu, Srce mi je ko Trebevic, kad vidim Nikolu, Josipa, Alena, Vladimir, Faruka, kako jedan za drugog i zadnji atom snage daju.

Ljudi jel moguce da se nama ovo desava, 2 utakmice zaredom dodjemo do kante s vodom i onda nogom oborimo kantu... Sad Nikola najbolji nas igrac, najiskusniji, onakvu gresku u predzadnjem napadu radi...
Al opet, na kraju kapa do poda momci, vi igrate srce, volite ovu nasu napacenu i podijeljenu drzavu, Srce mi je ko Trebevic, kad vidim Nikolu, Josipa, Alena, Vladimir, Faruka, kako jedan za drugog i zadnji atom snage daju.
FGR !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
E nije, niti će imati, ti dok ne shvatiš da mi nismo Norveška i ne prestaneš nas gledati kroz te naočale, nećeš ni shvatiti zašto nemamo kvalitet.Cartman je napisao/la: To je imala fudbalska reprezentacija jedno vrijeme na primjer.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nikad ovdje dobra biti nece. **** sve sem Bosne.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Psiha je veliki problem. U ovaj mec smo usli max opusteno, znajuci za te minimalne sanse protiv ovakvog protivnika i igrali odlicno u dosta navrata. Nedostatak kvaliteta se moze nadoknaditi velikom borbenoscu te odlicnim rukovodjenjem sa klupe, no nazalost, nikad dva dobra spojiti. Kao sto je vec receno, veceras nije prokockana prilika, al' naravno da ostaje zal, jos nakon ovako uzbudljivog meca.
Treba sada lagano podmladiti tim, napraviti cistku, ostaviti Burice, Malinovica, Perica i Vranjesa, kao kicmu tima, ostalo je zamjenjivo.
Treba sada lagano podmladiti tim, napraviti cistku, ostaviti Burice, Malinovica, Perica i Vranjesa, kao kicmu tima, ostalo je zamjenjivo.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 14 jun 2015, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Lahko je na takav nacin pricati, svako moze biti general poslije bitke. Kad ti drzava za cjelokupan sport u drzavi izdvoji 400.000 maraka ovo dodje i za ginisovu knjigu.Cartman je napisao/la: Mozes i okrenut. Islandu ispada lopta kao zadnjim amaterima i idemo na SP, u Slovackoj igramo ko qurac ali pobjedimo sa dva gola iz nicega, u Atini grci promase prazan gol i tako dalje i tako dalje.
Svaka ekipa ima i "srece" i "nesrece", pa tako i mi. Samo sto ovoj reprezentaciji treba velika doza srece da bi napravili bilo sta, jer kvalitet nemaju. Kada dodjes do nivoa da ti sreca i slucajnosti ne trebaju za uspjeh, onda imas ekipu i onda si nesto napravio. To je imala fudbalska reprezentacija jedno vrijeme na primjer.
Komsije nam ulazu po 15-20 miliona Eura, a mi 400.000 maraka.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kao sto rekoh danas,i ako se ne plasiramo nece biti nezasluzeno.
Ponovo ponavljam,borbenost ,kapa dolje,odnos prema dresu ,da se najezis.
Nedostatak kvalitete definitivno,ali neka je mladi Peric pokusao,ovo ce mu biti dobra skola.
Da smo se pllasirali mislim da bi nam se desio Katar i onih 7 poraza od 8 utakmica.
sad trenutno jest smak svijeta,ali nam se na kraju krajeva taj smak svijeta desio u Litvaniji jer samo nam je ta pobjeda trebala.
Sto bi rekli INDEXI,jutro ce promijeniti sve.
Ponovo ponavljam,borbenost ,kapa dolje,odnos prema dresu ,da se najezis.
Nedostatak kvalitete definitivno,ali neka je mladi Peric pokusao,ovo ce mu biti dobra skola.
Da smo se pllasirali mislim da bi nam se desio Katar i onih 7 poraza od 8 utakmica.
sad trenutno jest smak svijeta,ali nam se na kraju krajeva taj smak svijeta desio u Litvaniji jer samo nam je ta pobjeda trebala.
Sto bi rekli INDEXI,jutro ce promijeniti sve.
BosnaE
paša retardiran si ako misliš da on nije glavni krivac za ovaj neuspjeh. Nije do igrača ako nemaš nijednu izrađenu akciju u 60 minuta...Napade sa igračem više završavamo šutevima sa 10-11 metara, gdje to još ima??? i imaš jos x sličnih situacija... Nadam se da će seljak nakog ovoga dobiti otkaz iako ga je morao dobiti odmah poslije SP !brile je napisao/la:Mrs **** jedno, pas ti mater yebosila14 je napisao/la:glavni i JEDINI krivac za neuspjeh je pi.čka Marković !!! odlazii iz svetinje smeće jednoo!!
Sta ti pricas gluposti? Ti pojma nemas o nogometu, sto si vise puta pokazao. Hajde gledaj Moyesa. Toliko si jadan da je tuzno citat tvoje napacene postove. Idi kod najblizeg doktora podhitno.rio_Ferdy88 je napisao/la:E nije, niti će imati, ti dok ne shvatiš da mi nismo Norveška i ne prestaneš nas gledati kroz te naočale, nećeš ni shvatiti zašto nemamo kvalitet.Cartman je napisao/la: To je imala fudbalska reprezentacija jedno vrijeme na primjer.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 14 jun 2015, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne može čovjek biti pametan nikako, u jednu ruku ovo amaterski izgleda, a u drugu momci se bore gine, i večeras kad su otpisani budu u igri do zadnje sekunde, i onda ponovo isto. Na kraju se sa usta Karačića mogla se pročitati pa do kad više.
Ali što je najgore ovoj ekipi uvijek neko fali od ključni igrača, a oni se izdignu i uvijek isto za nepovjerovati ovo još nismo imali u historiji
Tačno sam predosjetio danas
Ali što je najgore ovoj ekipi uvijek neko fali od ključni igrača, a oni se izdignu i uvijek isto za nepovjerovati ovo još nismo imali u historiji
Tačno sam predosjetio danas
Padovan je napisao/la:99% smo svoju šansu ispustili u Zenici neki dan, ali ne bih se iznenadio kad bi večeras ponovili neku ludu partiju i dobili Danskukoji igraju samo za obraz. Sjetimo se prve utakmice u Njemačkoj pa onda u revanšu koliko nam je falilo, samo da i večeras ne budemo u igri do 59 minute i ponovo uradimo neke gluposti bilo bi previše toliko napetosti u samo nekoliko dana.
Sretno momci kako god bilo, Bosna se voli i kad gubi i kad vodi, pogotovo ovi momci!![]()
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- anonymousHD
- Kontakt:
Ja goreg krilo u životu nisam gledao.

- Evolution87
- Kontakt:
Treba u jedan klip staviti sve ove utakmice fudbalske, kosarkase i rukometne reprezentacije gdje su nas sekunde dijelili do velikog uspjeha. Materijala ne bi manjkalo sigurno.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- skyisthelimit
+1Papastathopoulos je napisao/la:Admine otvori temu da lajemo bez banova
15.10 - 15.06 ...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jest jarane, al' se zato gradi autoput, otvaraju se nove fabrike za hiljade radnih mjesta, ulaže se u obrazovanje, u socijalnu skrb itd. itd.emir79 je napisao/la:
Komsije nam ulazu po 15-20 miliona Eura, a mi 400.000 maraka.

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.