Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
47
24%
Zadovoljan
76
38%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 198

let3
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la let3 » 14 jun 2015, 22:19

Imamo napad za Evropsko prvenstvo, imamo cak i rezultat koji nas vodi na EP, mogli smo cijediti taj napad do samog kraja, ali Prce je odlucio glumiti velikog frajera i neki pasovi iza leđa, iza glave, nešto yebacki :tokralju: :tokralju: naravno poklonio loptu dancima, kontra, gol i hajde kuci levatine bosanske.
Samo u Bosni je takav bezobrazluk i nonšalancija moguc u takvim kljucnim trenucima....zato i jesmo amaterska reprezentacija i zato se nismo ni plasirali

i to da je npr. Vražalić ili Ovčina uradio . ovdje bi se nakucalo dosad 10 stranica pominjanja njegove famlije - dajem glavu.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 jun 2015, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 14 jun 2015, 22:19

Nisam se nadao ničemu protiv Danske, ali sam opet pogledao utakmicu.
Nisam vjerovao ali tako je fino išlo, fala im za sve, znanje ili ne znanje falilo nam je i sreće...
Evo 4 dana mi pritisak preko 160, 1/3 nije ni to loše kako je moglo biti...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Arhitekt
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Arhitekt » 14 jun 2015, 22:20

champions1921 je napisao/la:
Arhitekt je napisao/la:Ima li ikakve moguce sanse da nas Irfan Smajilagic preuzme?On je jedino dobro rjesenje sa ovim mladim momcima
I još da naturalizujemo 5-6 švaba i još toliko skandinavaca..
pitam ozbiljno, ne pratim ba situaciju sa bivsim i sadasnjim rukometasima :D

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 14 jun 2015, 22:20

anonymousHD je napisao/la:Ja goreg krilo u životu nisam gledao. :facepalm: :facepalm:

[img]http://www.rsbih.com/slike/reprezentacije/muskarci/ekipa/14-15/vrazalic.jpg[/img]
Istina, ja gore krilo i uplasenije krilo u zivotu nisam gledo, kako je samo jadan, treba ga sutnut iz repke, po nicemu nije zasluzio da igra..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 jun 2015, 22:21

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Kazem ti ja. Podhitno sine dragi. Imas nekoliko vrlo zabrinjavajucih simptoma.
Ajd mi objasni kakve Moyes ima veze sa svim ovim, tu sam davno priznao da sam pogriješio, ali je i Fergie pogriješio, pa ne vidim da njemu to spominješ i vrijeđaš ga kao mene. I ne obraćaj mi se sa sine, nisam ti sin, stariji sam od tebe i ako ne možeš da normalno komuniciraš, to je tvoj problem.
Sine, ima veze, jer si i na tu temu bio vrlo bezobrazan, bombastican i naravno i tu si se pokazao kao totalna neznalica. Vrijedjao si svakoga sto je kritikovao Moyesa i najavljivao da ostaje 3 godine ili sta vec, pa taman ispao. Ne znas diskutovat, odma pocnes diskutovat forumasa. Uz to nemas fudbalsko znanje. Ne znas jednostavno.

Opet ti kazem sine, podhitno. Svaka sekunda je bitna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 jun 2015, 22:22

Šta vas dvojica momci :mrgreen: .

Utakmica... Ja mislim da mi nismo realna nacija. Mi smo neki san, hologram. Ovo je sve laž. Odo gledat matrix
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 jun 2015, 22:22

Tuga jednaka onoj kad smo izgubili od Litvanije u košarci :plac:
U narednom periodu nam ide Eurobasket, pa fudbal protiv Belgije, odoše živci i srce u helać

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 14 jun 2015, 22:22

tuzlak1987 je napisao/la:Trebate se svi zapitati odakle mi uopste sa amaterskom ligom i bez normalnih uvjeta igramo egal sa Skandinavskom zemljom u gostima?

Ovo je dobro, mi smo sto se tice tog sporta sportski patuljci zbog raznih stvari.
Veceras nije kriv niti Markovic niti igraci, Markovic je po meni vodio dobro utakmicu, a i akcija je bilo. Pogledajte malo bolje pa cete vidjeti da su Prce i Tarabokija postavljali citavo vrijeme valjane akcije. Danska je cvrsta u odbrani pa je se tesko naigrati i letiti, da to bude lijepo za oko
:salut:
FK Sarajevo !

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 14 jun 2015, 22:23

ne postoji baksuznija nacija na svijetu sto se tice sporta
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 14 jun 2015, 22:23

let3 je napisao/la:Imamo napad za Evropsko prvenstvo, imamo cak i rezultat koji nas vodi na EP, mogli smo cijediti taj napad do samog kraja, ali Prce je odlucio glumiti velikog frajera i neki pasovi iza leđa, iza glave, nešto yebacki :tokralju: :tokralju: naravno poklonio loptu dancima, kontra, gol i hajde kuci levatine bosanske.
Samo u Bosni je takav bezobrazluk i nonšalancija moguc u takvim kljucnim trenucima....zato i jesmo amaterska reprezentacija i zato se nismo ni plasirali

i to da je npr. Vražalić ili Ovčina uradio . ovdje bi se nakucalo dosad 10 stranica pominjanja njegove famlije - dajem glavu.
Sto je najgore prce je takvih greski u reprezntaciji imao blizu koliko i golova , znaci kad god on uzme peglat loptu ja znam da je baca nazad ili u noge i barem takve 2 3 greske napravi u utakmici , al haj dao je 10 golova tolko je dao ukupno od plasmana na sp sto je svakako pozitivno. Trebamo osmislit sistem da igramo bez krila stavimo bekova i nek svi sutaju sa 9 metara jer sam tako dajemo golove :puke:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 jun 2015, 22:23

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

**** ti luzerski mentalitet.
1946

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 14 jun 2015, 22:25

SGD53 je napisao/la:Nisam se nadao ničemu protiv Danske, ali sam opet pogledao utakmicu.
Nisam vjerovao ali tako je fino išlo, fala im za sve, znanje ili ne znanje falilo nam je i sreće...
Evo 4 dana mi pritisak preko 160, 1/3 nije ni to loše kako je moglo biti...
Nije to sreća, to se zove gubitnički mentalitet, choke u ključnim momentima i nikad da pređemo preko toga.
Ovo večeras je bilo vrhunski odigrano ali ni to nije dovoljno kada jedna lopta odlučuje o prolasku ili ispadanju, a ti luzer u glavi već izgubio utakmicu.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 jun 2015, 22:25

Falilo je širine večeras, niko se nije priključio Prceu, falio je Malinović puno i njegovi golovi. Fali neko ko može zamjeniti Prcea (koji je usput rečeno odigrao dobru utakmicu nakon godinu dana) recimo Halilbegović al' to je već problem selektora. Mora se to malo posložiti.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jun 2015, 22:26

Idemo sad na Eurobasket i bez Teletovica, Nurkica i Đedovića drzimo egal za prolazak u drugi krug i onda nam se desava nesto kao Kecmanova trojka :puke:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 jun 2015, 22:27

Cartman je napisao/la: Sine, ima veze, jer si i na tu temu bio vrlo bezobrazan, bombastican i naravno i tu si se pokazao kao totalna neznalica. Vrijedjao si svakoga sto je kritikovao Moyesa i najavljivao da ostaje 3 godine ili sta vec, pa taman ispao. Ne znas diskutovat, odma pocnes diskutovat forumasa. Uz to nemas fudbalsko znanje. Ne znas jednostavno.

Nisam nikoga nikada vrijeđao zbog toga, i to se mogu zakleti svim svojm mrtvima i staviti ruku na časni Kur'an. Imao sam mišljenje o Moyesu kao i Fergie i ispostavilo se pogrešno i to sam priznao, nemam nikakav problem sa tim. Ne znam kakve to veze ima i sa čim, normalno ti odgovorim na post i ti ovako reaguješ. Smiri se, ništa tu ružno nisam rekao nikada, pa tako ni sada, apsolutno stojim iza toga.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 jun 2015, 22:28

Cartman je napisao/la: Sine, ima veze, jer si i na tu temu bio vrlo bezobrazan, bombastican i naravno i tu si se pokazao kao totalna neznalica. Vrijedjao si svakoga sto je kritikovao Moyesa i najavljivao da ostaje 3 godine ili sta vec, pa taman ispao. Ne znas diskutovat, odma pocnes diskutovat forumasa. Uz to nemas fudbalsko znanje. Ne znas jednostavno.

Nisam nikoga nikada vrijeđao zbog toga, i to se mogu zakleti svim svojm mrtvima i staviti ruku na časni Kur'an. Imao sam mišljenje o Moyesu kao i Fergie i ispostavilo se pogrešno i to sam priznao, nemam nikakav problem sa tim. Ne znam kakve to veze ima i sa čim, normalno ti odgovorim na post i ti ovako reaguješ. Smiri se, ništa tu ružno nisam rekao nikada, pa tako ni sada, apsolutno stojim iza toga.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 14 jun 2015, 22:28

Prce je dobar bio veceras, jes glupo ono uradio al **** desava se.. Svi su dobro igrali osim vrazalica koji je krampa nevidjena, pa lik vise izgubljeni lupti ima od suteva na gol, mrak mi na oci kad ga vidim... Svaka cast momci, ostavili ste srce na terenu, osim vrazalica

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 jun 2015, 22:30

rio_Ferdy88 je napisao/la:

"Gloryhunter", "hajde navijajte za drugi klub kad vam smeta" i ostale pizdarije si pisao svaki dan. Nakon svakog poraza iste price.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 jun 2015, 22:31

tuzlak1987 je napisao/la:Trebate se svi zapitati odakle mi uopste sa amaterskom ligom i bez normalnih uvjeta igramo egal sa Skandinavskom zemljom u gostima?

Ovo je dobro, mi smo sto se tice tog sporta sportski patuljci zbog raznih stvari.
Veceras nije kriv niti Markovic niti igraci, Markovic je po meni vodio dobro utakmicu, a i akcija je bilo. Pogledajte malo bolje pa cete vidjeti da su Prce i Tarabokija postavljali citavo vrijeme valjane akcije. Danska je cvrsta u odbrani pa je se tesko naigrati i letiti, da to bude lijepo za oko
Tako je. A velika je steta da nije bilo Toromanovica u ove zadnje dvije utakmice. Tada bi se kvalifikovali. **** ga sad.
FaraonTM je napisao/la:Falilo je širine večeras, niko se nije priključio Prceu, falio je Malinović puno i njegovi golovi. Fali neko ko može zamjeniti Prcea (koji je usput rečeno odigrao dobru utakmicu nakon godinu dana) recimo Halilbegović al' to je već problem selektora. Mora se to malo posložiti.
I ovo je tacno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 jun 2015, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 jun 2015, 22:32

Koji je đavo ovom Vražaliću? Ne razmišlja kad igra, ima dvojicu igrača ispred sebe, nema teorije da može proći ali nema veze on ide k'o sivonja i naravno probijanje. :creazy:

Ovo će se teško zaboravit, jedan od najtežih sportskih poraza.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.