Copa America-Chile 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Copa America-Chile 2015
Gledas ove "superstarove" poput Aguerra,Di Marije,Pipite i Teveza a u sustini kada ih vidis u istoj ekipi sa Messijem svatis koliko je covjek bolji od svih njih zajedno.Ista situacija je i u Barceloni sa Suarezom i Neymarom , stim da se sa njima mnogo bolje razumije na terenu i sigurno su kvalitetniji igraci od navedenih , ali opet koliko odskakanje yebenog genija.
meni izgleda da će ovo Chile uzet', nekako su najviše nabrijani, a uz to ljudi igraju jako dobar fudbal
Brazil bih stavio kao drugog favorita, Dunga je već jednom osvojio ovo takmičenje sa "čudnom" ekipom
Argentina mi ne djeluje kompaktno, Sabella je to bio fino posložio, Tata Martino mi ne djeluje kao da zna šta radi 
Zicer na ovoj Copa Americi da kad igra Argentina uvijek oba gol 
YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
- JamesJoyce
- Kontakt:
Navija se za Bolivarove sinove 
Kad oni ispadnu protiv Brazila i Argentine
Kad oni ispadnu protiv Brazila i Argentine
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Grande Paraguay 
Vamos Colombia

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jel rijesio neko probleme sa Web TV ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jel to vam ne rade Arene?Otelo je napisao/la:Jel rijesio neko probleme sa Web TV ?
BH yebeni Telecom
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:Jel to vam ne rade Arene?Otelo je napisao/la:Jel rijesio neko probleme sa Web TV ?![]()
![]()
BH yebeni Telecom
Ne radi samo Arena BiH, zapravo radi ali slika je kao da si uzeo VHS kasetu i izrezao traku unutra i onda preskace
Kakav gol
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Ne radi samo Arena BiH, zapravo radi ali slika je kao da si uzeo VHS kasetu i izrezao traku unutra i onda preskace![]()
Ja sam se razrahatio otkako sam downgrade-ovao sa MojaTV Full na MojaTV Phone. Sad samo ponekad slika nakratko zaledi.
Rondon
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kod mene je Moja TV Full i tu radi sve bez greske, no sestra gleda tv pa ja ne mogu
Pricam za ono njihovo Moja Web TV gdje imaju sve 4 Arene + Arena Hr a ne radi ona prva Arena BiH
Pricam za ono njihovo Moja Web TV gdje imaju sve 4 Arene + Arena Hr a ne radi ona prva Arena BiH
Znam na šta misliš.
Ja sada koristim onaj Telemachov WebTV i mogu ti reći da je mnogo većem nivou nego Telecomov. Nažalost, Telecoma zaboli neka stvar za konkurencijom, urade samo nešto kad moraju i to im je najveća mana.
Da li će i Kolumbija ostati bez bodova nakon prvog kola?
Da li će i Kolumbija ostati bez bodova nakon prvog kola?
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
I ja bih tako ali nema kod mene Telemacha jos. Lakono njihov net i D3 GO a od Telecoma TV i rahat 
Au kakav maloprije choke onog momčine sa brojem 19. Umjesto da je lagano zavrne u suprotan ugao, on se nešta spetlja i ne uradi ništa. 
Edit: Zapata.
Edit: Zapata.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nisi valjda Mehikanac?Chinaglia je napisao/la:razočarao si me, je l' te sramota?SiamoNoi je napisao/la: dok smo mi simpatizeri Bolivije zadovoljni i bodom![]()
Je*o te život propustim Argentinu i Kolumbije,dvije reprezentacije za koje se navija na ovoj Copi
Sad se moraju snimke skinut.Kakva je utakmica bila Urugvaj-Jamajka,jel vrijedi i to gledat?
Izbori
To ti je samo Dzoni gledao pa pitaj njegaSiamoNoi je napisao/la:Sad se moraju snimke skinut.Kakva je utakmica bila Urugvaj-Jamajka,jel vrijedi i to gledat?
Kolumbijci ne bi bazen danas pogodili.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
gotivim Mexico, al' ne zbog togaSiamoNoi je napisao/la:Nisi valjda Mehikanac?Chinaglia je napisao/la:razočarao si me, je l' te sramota?SiamoNoi je napisao/la: dok smo mi simpatizeri Bolivije zadovoljni i bodom![]()
![]()
Bolivijci su ubili Che Guevaru
Eto nek se javi sa dojmovimamessilla je napisao/la:To ti je samo Dzoni gledao pa pitaj njegaSiamoNoi je napisao/la:Sad se moraju snimke skinut.Kakva je utakmica bila Urugvaj-Jamajka,jel vrijedi i to gledat?![]()
Ne dozvolimo da nacija ispašta zbog pojedinacaChinaglia je napisao/la:Bolivijci su ubili Che Guevaru
Izbori
Brazil - Peru
Plesači sambe sa obala kopakabane
protiv
berača koke s vrleti anda
ko će kući poderanog pončaaaaaaaaaa
Plesači sambe sa obala kopakabane
protiv
berača koke s vrleti anda
ko će kući poderanog pončaaaaaaaaaa
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Nisam znao da Venezuela redovno kvasi Kolumbiju
maloprije ovaj spiker rece da od 2007 ne znaju za poraz od Shakirinih zemljaka 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.