Dovodzenje Mesanovica je los potez, gura ovaj Husaric previse svoj nos u nas klub, prvo Okica pa Ostrakovic pa Pirica sad pokusava Husica i Mesanovica.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tubic igrao za BATE Borisov u ligi prvaka ove sezone 
Dovodzenje Mesanovica je los potez, gura ovaj Husaric previse svoj nos u nas klub, prvo Okica pa Ostrakovic pa Pirica sad pokusava Husica i Mesanovica.
Ti si opet šampion !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:**** vas Mesanovic kao da se radi o Bergkampu, a ne o igracu koji se u mrtvom Osijeku nije mogao izboriti za nastavak saradnje.
Krle = hafiz i imam Begove džamije
Mesanovic = djecak koji u mektebu nije dosao ni do fatihe
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Bogati šta je Anđušić po ovom tvom; prešao sufaru?Bosniacum Lilium je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:**** vas Mesanovic kao da se radi o Bergkampu, a ne o igracu koji se u mrtvom Osijeku nije mogao izboriti za nastavak saradnje.![]()
![]()
![]()
![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
tu negdjehilmo je napisao/la:Bogati šta je Anđušić po ovom tvom; prešao sufaru?Bosniacum Lilium je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:**** vas Mesanovic kao da se radi o Bergkampu, a ne o igracu koji se u mrtvom Osijeku nije mogao izboriti za nastavak saradnje.![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ne bih dirao napad, osim ako ne bude nekih odlazaka. Jer sjetite se da nam se i Dulja vraca
EDIT: evo i Ibrak se slaze
Po rijecima Ibraka jos cemo dovesti stopera i eventualno zamjenu za Cimija i to je to. Odlazaka takode nece biti puno.
- Evolution87
- Kontakt:
Tako je brate mojBosniacum Lilium je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:**** vas Mesanovic kao da se radi o Bergkampu, a ne o igracu koji se u mrtvom Osijeku nije mogao izboriti za nastavak saradnje.![]()
![]()
![]()
![]()
Mnogi hoce da ga prodamo, ma momcina NAJBOLJI STRIJELAC I NAJKORISNIJI IGRAC ove sezone
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Momku slabo ko daje kredita, nije im dobroEvolution87 je napisao/la:Tako je brate mojBosniacum Lilium je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:**** vas Mesanovic kao da se radi o Bergkampu, a ne o igracu koji se u mrtvom Osijeku nije mogao izboriti za nastavak saradnje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mnogi hoce da ga prodamo, ma momcina NAJBOLJI STRIJELAC I NAJKORISNIJI IGRAC ove sezone
Skoro sam piso kad je bila rijec o Kinezima i Krletu da ga ne damo. Nece krle u tvornici patika raditBosniacum Lilium je napisao/la:Momku slabo ko daje kredita, nije im dobroEvolution87 je napisao/la:Tako je brate mojBosniacum Lilium je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mnogi hoce da ga prodamo, ma momcina NAJBOLJI STRIJELAC I NAJKORISNIJI IGRAC ove sezoneJos sjedio dosta na klupi kod Kodre
Najinteligentniji igrac u ekipi sa zavidnim tehnickim vjestinama i razornim sutem
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Mangup je ovaj Ibrak
AFERIM 
Zadnja izmjena: pitarlOOk, dana/u 14 jun 2015, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Mosa RajvoSa
- Aerodromsko
- Kontakt:
Jel hoce ili nece? bilo bi savrseno pojacanjeHead je napisao/la:Halalite braco, izletio sam ja za ovog prije vremena izgleda.
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Jes' al Krle je morao polagati prvo razliku predmeta a Mesanovic ne moraBosniacum Lilium je napisao/la:
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
amorovski je napisao/la: Skoro sam piso kad je bila rijec o Kinezima i Krletu da ga ne damo. Nece krle u tvornici patika radit
I ja sam to cuo, nadam se da nigdje nece otici
@Head
sto si pisao po forumu, zbog toga je i propao transfer
Mor'o je pola Jasina izbiflatDerdiyok je napisao/la:Jes' al Krle je morao polagati prvo razliku predmeta a Mesanovic ne moraBosniacum Lilium je napisao/la:
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma Mesanovic sjajan igrac, odma ga treba dovesti.Aerodromsko je napisao/la:Jel hoce ili nece? bilo bi savrseno pojacanjeHead je napisao/la:Halalite braco, izletio sam ja za ovog prije vremena izgleda.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Ma kakav mesanovic, krampa, on ni zelju nije pojacanjeBosniacum Lilium je napisao/la:Mesanovic veca ubleha od Melunovica
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
ma nije los Jasko sjetite se da nam je bio glavni u mladoj repci,kada bi vratio formu mogao bi biti od velike koristi
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: propoklopac, rimljanin90, Semrush [Bot] i 16 gostiju.