Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
Crnogorcima fali masa igraca. Jovetic, Vucinic, Vukcevic, Basa, to su im najbolji igraci. Imali su maloprije dobru sansu da smanje na 3:2 i onda bi bilo napeto do kraja.
Slovačka 100% nakon 6 kola, svaka čast 
zadnji poraz 26 Maja 2014 prijateljska sa Rusijom 1:0
nakon toga 9 utakmica pobjede, a prije ove sa Rusijom zadnji poraz protiv Grčke 11 Oktobra u kvalifikacijama za SP 2014
jbt
zadnji poraz 26 Maja 2014 prijateljska sa Rusijom 1:0
nakon toga 9 utakmica pobjede, a prije ove sa Rusijom zadnji poraz protiv Grčke 11 Oktobra u kvalifikacijama za SP 2014
jbt
Zadnja izmjena: SGD53, dana/u 14 jun 2015, 22:40, ukupno mijenjano 2 puta.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- OnlyUnited
- Kontakt:
Repka u kojoj je Koller napravio odlican spoj mladosti i iskustva. Nema tu neke top klase, al' takticka potkovanost i disciplina na vrhunskom nivou, uz naravno max koristenje vl. mogucnosti.SGD53 je napisao/la:Drago mi je zbog Austrije, to daje rezultatski značaj i našem remiju u BečuOnlyUnited je napisao/la:Ibra potopio Crnu Goru.
Al' u ovoj grupi Austrija samara sve redom.
I treba spomenuti i Slovake, u grupi sa Spanijom nakon 5 kola max. ucinak, za svaku pohvalu.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vidi malog

- Donnie Darko
- Kontakt:
Dosta manje kvaitetan nego inače. Rusija i Holandija su jedine izgledne od većih reprezentacija. Mi bi bili nosioci 95% kako stvari stoje.Elegant je napisao/la:Kakv li ce baraz biti.
Financije HNSa ovise o velikim natjecanjima.Bila je nedavno jedna dobra analiza koja je to povrdilaPappy je napisao/la:Ako misliš/mislite da novca neće biti ukoliko je reprezentacija izbačena iz svih takmičenja grdno se varate. Uvijek će novca biti barem za te njihove lopinaške namjere. Njima bi samo još više odgovaralo da se izbace iz svih takmičenja, jer time oni ne bi imali praktično ništa posla.Budimo realni, bilo je ovakvih kolorita ( ne na terenu) i prije nego što je počela borba protiv tjeranja mafije iz Saveza, tako da nisam ja baš siguran da je ovo samo novi čin pokušaja destabilizacije Saveza.
Grčka
Izbori
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovako ugrubo, koga bi mogli gledati na Euru:
Francuska, Island, Ceska, Holandija, Wales, Belgija, BiH, Slovacka, Spanija, Ukrajina, Poljska, Njemacka, Engleska, Svicarska, Rumunija, S. Irska, Austrija, Svedska, Rusija, Hrvatska, Italija, Portugal, Danska, Skotska.
Sve sto valja je tu.
Francuska, Island, Ceska, Holandija, Wales, Belgija, BiH, Slovacka, Spanija, Ukrajina, Poljska, Njemacka, Engleska, Svicarska, Rumunija, S. Irska, Austrija, Svedska, Rusija, Hrvatska, Italija, Portugal, Danska, Skotska.
Sve sto valja je tu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Plus Mađarska koja pići ako ništa kao najbolja treća.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Da, moze i Hungaria,. Nisam htio stavljati one koji nece biti nosioci u playoffu.Donnie Darko je napisao/la:Plus Mađarska koja pići ako ništa kao najbolja treća.
I ovdje ne postoji reprezentacija protiv koje maltene možeš upisati unaprijed tri boda kao što to možeš na SP protiv određenih timova.SlevinKelevra je napisao/la:Ovako ugrubo, koga bi mogli gledati na Euru:
Sve sto valja je tu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A protiv koga su se borili 2006. u Livornu ?SiamoNoi je napisao/la:Financije HNSa ovise o velikim natjecanjima.Bila je nedavno jedna dobra analiza koja je to povrdilaPappy je napisao/la:Ako misliš/mislite da novca neće biti ukoliko je reprezentacija izbačena iz svih takmičenja grdno se varate. Uvijek će novca biti barem za te njihove lopinaške namjere. Njima bi samo još više odgovaralo da se izbace iz svih takmičenja, jer time oni ne bi imali praktično ništa posla.Budimo realni, bilo je ovakvih kolorita ( ne na terenu) i prije nego što je počela borba protiv tjeranja mafije iz Saveza, tako da nisam ja baš siguran da je ovo samo novi čin pokušaja destabilizacije Saveza.
Vjeruj da je.Kao i ono u Milanu.
GrčkaDuša me boli.Ali vratit će se hrabri Heleni još jači.
Izbori
Mislim nemam ja ništa protiv Hrvatske, niti njihovih navijača. Interesuje me sportski aspekt svega toga. U istoj su gabuli i Hrvatska i Srbija, i bore se na dva potpuno različita načina, a ni jedan ne donosi rezultate što je najgore.
SiamoNoi je napisao/la:GrčkaDuša me boli.Ali vratit će se hrabri Heleni još jači.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Imaš nešto protiv protiv Apolona?
Šteta što su se zajebali sa imbecilom Ranijerijem.Ne znam šta im je bilo da su njega išli dovodit.Očekujem da ponovno na idućem SP budu strah i trepet
Izbori
Šteta što su se zajebali sa imbecilom Ranijerijem.Ne znam šta im je bilo da su njega išli dovodit.Očekujem da ponovno na idućem SP budu strah i trepet
To nema nikakve veze s ovim.Nit su navijačke grupe ovdje iste sada i prije 9 godina niti je situacija u nogometu ista.A onakvih budala koje će to veličat će se uvijek i u svakoj državi nać.Ovo u Splitu nema nikakve veze s time što taj simbol predstavlja.Sad,to što bi mnogi htijeli da ima veze i da se zbog toga to napravilo ili što pokušavaju spinat i priču okrenut na tu stranu...to je već druga stvar.Pappy je napisao/la:A protiv koga su se borili 2006. u Livornu ?
Mislim nemam ja ništa protiv Hrvatske, niti njihovih navijača. Interesuje me sportski aspekt svega toga. U istoj su gabuli i Hrvatska i Srbija, i bore se na dva potpuno različita načina, a ni jedan ne donosi rezultate što je najgore.
Izbori
- SlevinKelevra
- Kontakt:
-2 boda i jedina reprezentacija koja se ne moze ni teoretski kvalifikovati.
Dno dna.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Potpuno podrzavam danasnju odluku, ali da se mi nadjemo podsmijavati Srbiji na sportskom planuSlevinKelevra je napisao/la:-2 boda i jedina reprezentacija koja se ne moze ni teoretski kvalifikovati.Dno dna.
Don't believe the hype.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovo nije sportski plan, vec kvalifikacije za Euro 2016 plan... I tu ih moze ismijavati i Gibraltar jer se oni mogu plasirati, a Srbi ne mogu.akisarajevo92 je napisao/la: Potpuno podrzavam danasnju odluku, ali da se mi nadjemo podsmijavati Srbiji na sportskom planu![]()
Boli nas qrac, neko mora i toSlevinKelevra je napisao/la:-2 boda i jedina reprezentacija koja se ne moze ni teoretski kvalifikovati.Dno dna.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kad ce biti donesena odluka u vezi Hrvatske,hoce li ih izbaciti,oduzeti bodove ili nesto trece?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.