NBA Finals 2015 - PRVAK GOLDEN STATE
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Finals 2015
James 50% tima, ona budala JR poceo zabijati veceras i on je oko 30% tima, ostatak je 20%
kakva ekipa parazita...a glavni ublehaš je Dellavedova koji ni jednostavno polaganje ne zna zabiti 
Donnie, je li ti bio ovaj momcina sa violinom na streamu? Svirao Trap Queen.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
celikmilan
- Kontakt:
Da se na Jamesu napravio onakav faul onaj bi vjerovatno u zatvoru završio a ovdje je samo običan faul. A i onaj fudbaler Dellavedova. Bravo sudije.
Zadnja izmjena: celikmilan, dana/u 15 jun 2015, 03:29, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Previse je Smith uzeo danak, pomislit ce u drugom sa zna i to i bi..
Mislim da je Curry oborio veceras rekord, 25 utakmica sa pogodjenom tricom u PO, najduze u NBA..
Mislim da je Curry oborio veceras rekord, 25 utakmica sa pogodjenom tricom u PO, najduze u NBA..
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Klupa Cavsa ubacila 17, a klupa GSW-a 13 poena 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
A Warriorsi se pate sa takvim timom. Sramota za ligu ko ce biti prvak.let3 je napisao/la:James 50% tima, ona budala JR poceo zabijati veceras i on je oko 30% tima, ostatak je 20%![]()
![]()
kakva ekipa parazita...a glavni ublehaš je Dellavedova koji ni jednostavno polaganje ne zna zabiti
Onih osam sekundi nije trebalo svirati. Tri sekunde su im dodali kad nisu imali kontrolu. Sudije katastrofa. Necu vise ni gledati. Grozno finale.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Upravo to prije nego li je Miller i uhvatio loptu krenulo je odbrojavanjeandro234 je napisao/la:to je bila greska poceli su prerano odbrojavati cavsi jos nisu imali loptu u posjedualemsa je napisao/la:Sta uradi 8 secundi call, Cle bi vodili mozda i 2 posjeda, ovako gube....
Brone nek ti je Bog na pomoci, on i Smith oko 50% pucaju, resto ekipe daj Boze da je i 30%
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA Finals 2015
Ne zalis se sto delavedova od kosarkaske lopte misli da je fudbalska ?L-Train je napisao/la:Upravo to prije nego li je Miller i uhvatio loptu krenulo je odbrojavanjeandro234 je napisao/la:to je bila greska poceli su prerano odbrojavati cavsi jos nisu imali loptu u posjedualemsa je napisao/la:Sta uradi 8 secundi call, Cle bi vodili mozda i 2 posjeda, ovako gube....
Brone nek ti je Bog na pomoci, on i Smith oko 50% pucaju, resto ekipe daj Boze da je i 30%
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
LeBron had an incredible first half. He scored or assisted on 16 of the #Cavs 17 field goals. Unreal.
da nema LeBrona ovi bi ispali iz lige

da nema LeBrona ovi bi ispali iz lige
sto ce se zalit kad navija za CavseSteveHeighway je napisao/la:Ne zalis se sto delavedova od kosarkaske lopte misli da je fudbalska ?L-Train je napisao/la:Upravo to prije nego li je Miller i uhvatio loptu krenulo je odbrojavanjeandro234 je napisao/la: to je bila greska poceli su prerano odbrojavati cavsi jos nisu imali loptu u posjedu
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 15 jun 2015, 03:34, ukupno mijenjano 1 put.
To ti je kad neko ne gleda NBA bar si mogao poslusati strucno misljenje nakon faula pojacaj toncelikmilan je napisao/la:Da se na Jamesu napravio onakav faul onaj bi vjerovatno u zatvoru završio a ovdje je samo običan faul. A i onaj fudbaler Dellavedova. Bravo sudije.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
celikmilan
- Kontakt:
Gledam ja NBA i čuo sam izjavu. Samo kažem da bi se James drugačije zaštitio od manjih igrača.L-Train je napisao/la:To ti je kad neko ne gleda NBA bar si mogao poslusati strucno misljenje nakon faula pojacaj toncelikmilan je napisao/la:Da se na Jamesu napravio onakav faul onaj bi vjerovatno u zatvoru završio a ovdje je samo običan faul. A i onaj fudbaler Dellavedova. Bravo sudije.ovo drugo je trebalo da bude lopta za Ratnike
Shumpert je retard
Ja šta radi ovaj Dellavedova dantejebo, pa ovo je Bogu plakati. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- invincible1921
- Kontakt:
Jao Delevedove ovo je sramota da za ligu da imaju ovakvog igraca...i to u finalu
=\_1921_/=
kakvi su to idioti
ovo je cirkus kakvu ekiu ima Cleveland i još igraju u finalu
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Klay ce biti glavni razlog zasto je GSW izgubio ovu tekmu veceras ako se to desi
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
onda nisu ni Warriorsi boljilet3 je napisao/la:hahha
kakvi su to idioti![]()
![]()
ovo je cirkus kakvu ekiu ima Cleveland i još igraju u finalu
Kako bih volio da ovdje odluci sedma utakmica!
Ja ipak mislim da ce glavni razlog u tom slucaju bit Cavsi.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Klay ce biti glavni razlog zasto je GSW izgubio ovu tekmu veceras ako se to desi
Inace, Klay je isti David Vujanic (ko ga zna zna)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakav clutch pogodak
Izbacaj alla Mathew Dellavedova
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 15 jun 2015, 03:47, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.