Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Haha ne spominji Smigija molim te
pa dobro, imali smo finih pojedinaca i igracki gledano nismo trebali ispasti, ali po prikazanom na terenu smo bili bruka i sramota. Nisam cak ni aludirao na tog crnogorca sto sad u Zelju ide, nego sam rekao generalno kako i Uprava zna pogrijesiti u procjeni igraca.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
J*** mu misa pa kako taj propali Zeljo dogura na famozno 2 mjesto ako nema plate jel to motiv zeljinih igraca ljubav prema klubu ili neka satra ne kontam.Eto Slavija ima vecu platu pa kako onda ispod zelje pa igraci u Sirokom nemaju mislim ispod 2 milje tupla pa opet ipsod mrtvog Zelje.Znate li vi uopste sta pricate.Sta mislite koji nam je ovo put da smo 2 dakle viceprvaci.Pa hajde volio bi vas vidjet sa tom malom platom pa budite 2 ili 3 pa igrajte u evropi pa da malo i za vas navijamo jer koji god nas klub igra u evropi ja navijam za isti jer prestavlja moju drzavu.Dabogda imali svi vece plate a mi se mjenjali sa prve na drugu poziciju.
Ma pusti bolan, pitari nam mogu pricati jbg bili su ispred nas ali fukare

Navijacu kao navijacu ne bi trebalo biti bitno koliko igraci imaju platu, stanje u upravi i te stvari nego striktno ono na terenu i na tabeli
Navijacu kao navijacu ne bi trebalo biti bitno koliko igraci imaju platu, stanje u upravi i te stvari nego striktno ono na terenu i na tabeli
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Da je navijaci kao navijacu svejedno ko je u upravi i kolika je plata,nas bi i danas vodili Baljak,Blekic Merdanovic.
Mislim pod uslovom da se nismo ugasili
Mislim pod uslovom da se nismo ugasili
zato ti pokusaj malo ne mislit o zelji, ono malo izadjes vani nadjes jarana popijete kahvicu mozda naidje i neko bice naziva se zensko pa ti se svidi pokusaj nije lose kunem ti seOrton je napisao/la:Kao sto rekoh nemoj ni pokusat da razumijes.
Nemoj ni pokusat zast neko ima gratis poslovni prostor na stadionu,nemoj pokusat ni da razumijes zasto igraci imaju veca primanja u Slaviji nego li u Zeljeznicaru.Nemoj ni pokusat zasto Hadziahmetovic ima fiksnu klauzulu od 200 milja a pola pripada Zubanu a Olimpic vec spreman ceka da uplati.
Cekaj samo da se Amar vrati pa da nam svima hebe znanje
po cio dan sjedis tu i smisljas neke teorije zavjere, eto ti sve o znas zelji, ti pa ivica, greda, amar i co
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sto se tice Mesanovica Sarajevu deff ne treba i vjerovatno ga Husara uvaljuje Ibraku pa ako prodje-prodje...Duljevic je bolje krilo od njega 10x, sa Okicem je bara-bara , mozda je cak Okic bolji ali jbg puko covjek..mozda je bolji na krilu od Bekica, to jedino...
dok nama opet Mesanovic treba, koliki god da mu je menadzer sup.ak...nama treba takav profiligraca ko oci u glavi..igrac koji napada prostor i da zna dati gol, da lovi lopte Ordagica i Zebe, ili sto mu Ahmetovic odlozi
dok nama opet Mesanovic treba, koliki god da mu je menadzer sup.ak...nama treba takav profiligraca ko oci u glavi..igrac koji napada prostor i da zna dati gol, da lovi lopte Ordagica i Zebe, ili sto mu Ahmetovic odlozi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Okic ima ponudu za vani. Moguce da nasi odrade tu rotaciju. Okic-Mesanovic.
Ako mi ne odradimo to, vjerovatno ce kod vas.
Ako mi ne odradimo to, vjerovatno ce kod vas.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Kako god okrenes Sloboda ce biti iza Zeljeznicara sljedece sezone.ElCartel11 je napisao/la:Samo nek Zeljo pokaze interes za Mesanovica, ima da ga drugi dan Sloboda odmah dovede
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vidjet cemoElegant je napisao/la:Kako god okrenes Sloboda ce biti iza Zeljeznicara sljedece sezone.ElCartel11 je napisao/la:Samo nek Zeljo pokaze interes za Mesanovica, ima da ga drugi dan Sloboda odmah dovede
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ako ce Sloboda biti medju prve 3 ekipe, onda ok, neka bude iza Zelje. 
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
EdisMulalic
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:doveli bi oni da mogu ali pare diktiraju stvariElCartel11 je napisao/la:Samo nek Zeljo pokaze interes za Mesanovica, ima da ga drugi dan Sloboda odmah dovedePuljic i Diatta pojacanja za Europu sve ti je jasno (onog crnogorca necu ni spominjati jer taj nije prosao probu u Slobodi kad smo bili mrtvi odron)
jos ako se Dzeko ne proda prnuli su u fenjer
mi navijaci ne zelimo Mesanovica (jer je paksu kao i kompletna njegova generecija) ali kako stvari stoje igrat ce za nas iduce godine, jbg
Prvo se informisi malo, Puljic? Drugo, sta bolan ti znas? O cemu pricas? Dosli ste do malo para i kao da ste boga za **** ufatili. Pa malo vratis film i sjetis se da je veliki Zeljo harao ovom ligom s "pojacanjima" iz Gradine, Banovica i sl
U
Prvo se informisi malo, Puljic? Drugo, sta bolan ti znas? O cemu pricas? Dosli ste do malo para i kao da ste boga za **** ufatili. Pa malo vratis film i sjetis se da je veliki Zeljo harao ovom ligom s "pojacanjima" iz Gradine, Banovica i sl
To je kralju moj do struke i puno strucnijih ljudi od tebe i slicnim tebi. Zaboravljate koji je najveci klub u ovoj drzavi, koji klub jedini i proizvodi igrace, u kojem djeca haraju, igraju srcem za grb i za ime. Stvari i da ostanu ovakve kakve su sljedecih 10 godina, da idu ovim tokom, prisli bi nam, mozda do malo ispod koljena
A nece, znate to i vi koliko i mi, i to vas ubi, i vas i ove nase komsije
[/quote]
Da Bog da nas stalno ubijali ovako
Da Bog da nas stalno ubijali ovako
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Mitomanija. Al drago mi je to. Dok god puse te price nece pokusati uzeti stvari u svoje ruku, i nesto pokrenuti.
Gredicu, majstore samo hrabro u ovom "smijeru". Svi te podrzavamo.
Gredicu, majstore samo hrabro u ovom "smijeru". Svi te podrzavamo.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Kaka BI SE mogla ocekivati odluka o sistemu takmicenja
Play oft CE biti ili..
Najbolje Playoff i da SE prenesu samo bodovi medjusobni izmedju ucesnika playoffa
Bilo BI zanimljivo.
Nesto poput belgije Barem..
Play oft CE biti ili..
Najbolje Playoff i da SE prenesu samo bodovi medjusobni izmedju ucesnika playoffa
Bilo BI zanimljivo.
Nesto poput belgije Barem..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nije ovdje problem ko je dosao do para....vec(i) je problem ko je ostao bez para.EdisMulalic je napisao/la:Prvo se informisi malo, Puljic? Drugo, sta bolan ti znas? O cemu pricas? Dosli ste do malo para i kao da ste boga za **** ufatili. Pa malo vratis film i sjetis se da je veliki Zeljo harao ovom ligom s "pojacanjima" iz Gradine, Banovica i slTo je kralju moj do struke i puno strucnijih ljudi od tebe i slicnim tebi. Zaboravljate koji je najveci klub u ovoj drzavi, koji klub jedini i proizvodi igrace, u kojem djeca haraju, igraju srcem za grb i za ime. Stvari i da ostanu ovakve kakve su sljedecih 10 godina, da idu ovim tokom, prisli bi nam, mozda do malo ispod koljena
-
EdisMulalic
- Kontakt:
Sta hoces s tim da kazes? Neupuceni ste, ne razumijete neke stvari.. Ispade da mi ostadosmo, a pogledas dugovanja i pokrijes se usimaSkver je napisao/la:Nije ovdje problem ko je dosao do para....vec(i) je problem ko je ostao bez para.EdisMulalic je napisao/la:Prvo se informisi malo, Puljic? Drugo, sta bolan ti znas? O cemu pricas? Dosli ste do malo para i kao da ste boga za **** ufatili. Pa malo vratis film i sjetis se da je veliki Zeljo harao ovom ligom s "pojacanjima" iz Gradine, Banovica i slTo je kralju moj do struke i puno strucnijih ljudi od tebe i slicnim tebi. Zaboravljate koji je najveci klub u ovoj drzavi, koji klub jedini i proizvodi igrace, u kojem djeca haraju, igraju srcem za grb i za ime. Stvari i da ostanu ovakve kakve su sljedecih 10 godina, da idu ovim tokom, prisli bi nam, mozda do malo ispod koljena
Vrbanjusa
"Modra boja,na bijelome platnu,
Da ja tebi nesto docaram.....upuceni smo i to odlicno.....prijatelju, danas je sve na prodaju, sve se kupuje i prodaje, tako funkcionira svjetsko trziste, da bi dobio moras uloziti...sticajem okolnosti mi smo dobili i imamo investitora, covjeka koji je uspjesan i koji odlicno poznaje svjetske tokove biznisa...naravno onaj ko ulaze i treba da dobije...dakle onaj ko najvise ulozi treba da najvise i dobije......e sad druga je stvar sto neko izmislja toplu vodu.EdisMulalic je napisao/la:Sta hoces s tim da kazes? Neupuceni ste, ne razumijete neke stvari.. Ispade da mi ostadosmo, a pogledas dugovanja i pokrijes se usimaVasa i nasa, konkretno. Velika je razlika, sad cu ti pokusat docarat nesto, npr. mi se ne zaduzujemo kod nekih tamo Azmira i slicnih milione maraka, da bi se borili za premier ligu i neki mrtvi opstanak u toj ligi, kakvoj takvoj. A nit se prodajemo za nekih par miliona, par titula
I opet na kraju stoji ono pitanje, najveci, najtrofejniji klub u drzavi je?
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
imas li kakav konkretan dokaz da nam izneses za ovu tvrdnjufukaratz je napisao/la:osvojili ste titule kupujuci utakmice i to je to.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
EdisMulalic
- Kontakt:
Pa eto ulozili ste vise i sta ste dobili? Zar je izmisljanje malo stat na loptu, neke dvije godine smanjit budzet, troskove, vratit dugove pa onda krenut naprijed? Kako se i planira, privuc investitore, a ne prodat seSkver je napisao/la:Da ja tebi nesto docaram.....upuceni smo i to odlicno.....prijatelju, danas je sve na prodaju, sve se kupuje i prodaje, tako funkcionira svjetsko trziste, da bi dobio moras uloziti...sticajem okolnosti mi smo dobili i imamo investitora, covjeka koji je uspjesan i koji odlicno poznaje svjetske tokove biznisa...naravno onaj ko ulaze i treba da dobije...dakle onaj ko najvise ulozi treba da najvise i dobije......e sad druga je stvar sto neko izmislja toplu vodu.EdisMulalic je napisao/la:Sta hoces s tim da kazes? Neupuceni ste, ne razumijete neke stvari.. Ispade da mi ostadosmo, a pogledas dugovanja i pokrijes se usimaVasa i nasa, konkretno. Velika je razlika, sad cu ti pokusat docarat nesto, npr. mi se ne zaduzujemo kod nekih tamo Azmira i slicnih milione maraka, da bi se borili za premier ligu i neki mrtvi opstanak u toj ligi, kakvoj takvoj. A nit se prodajemo za nekih par miliona, par titula
I opet na kraju stoji ono pitanje, najveci, najtrofejniji klub u drzavi je?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.