Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

soccerfan
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la soccerfan » 15 jun 2015, 01:26

HariTz je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Svaka izgubljena lopta Hajrovića će biti pola gola za protivnika. Trebaju nam smireni igrači koji će stati na loptu, umrtviti igru, ono što najbolje rade Pjanić i Medunjanin. Svaka olako izgbuljena lopta nam može izazvati probleme, jer ovi imaju strašnu tranziciju iz odbrane u napad.
Tačno. Hajrović u velikoj želji da se pokaže izgubit će par lopti od kojih je vrlo moguće da će neka biti kobna. A Belgijanci kakvi su u kontri, yebat će nam znanje.
Da li neko zna jesu li Vrancicu vec gotovi papiri i ima li sanse da bude pozvan za ove dvije tekme?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: Re : RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la Tracy3McGrady » 15 jun 2015, 02:10

soccerfan je napisao/la:
HariTz je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Svaka izgubljena lopta Hajrovića će biti pola gola za protivnika. Trebaju nam smireni igrači koji će stati na loptu, umrtviti igru, ono što najbolje rade Pjanić i Medunjanin. Svaka olako izgbuljena lopta nam može izazvati probleme, jer ovi imaju strašnu tranziciju iz odbrane u napad.
Tačno. Hajrović u velikoj želji da se pokaže izgubit će par lopti od kojih je vrlo moguće da će neka biti kobna. A Belgijanci kakvi su u kontri, yebat će nam znanje.
Da li neko zna jesu li Vrancicu vec gotovi papiri i ima li sanse da bude pozvan za ove dvije tekme?
Jesu sredjeni papiri i ima pravo igrati u Belgiji.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

soccerfan
Kontakt:

Re: Re : RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la soccerfan » 15 jun 2015, 02:12

Tracy3McGrady je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
HariTz je napisao/la: Tačno. Hajrović u velikoj želji da se pokaže izgubit će par lopti od kojih je vrlo moguće da će neka biti kobna. A Belgijanci kakvi su u kontri, yebat će nam znanje.
Jesu sredjeni papiri i ima pravo igrati u Belgiji.
E super. Mozda bi on mogao biti taj "faktor x".
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jun 2015, 02:33

invincible1921 je napisao/la:Hajrovic kako primi loptu tako istu i opali na go...ne znam ja sam ocekivao vise od tog momka, ali kako vrijeme prolazi sve mi vise lici na igraca veoma ogranicenih sposobnosti kojeg sut pros.ere tu i tamo ...ne bi ga uopste volio vidjet u STANI PANI utakmici. Protiv Austrije je u recimo nekoliko situacija kad smo imali 4na3 ili 5na3 sutirao sa preko 25 metara, ja mu to ne bi oprostio da sam trener. Jedino da je Rona u pitanju. Realno receno nije Svabo budala....doveden ko veliko pojacanje a cesto ni klupu ne grije
:rol: :rol: e svasta.
STANI PANI utakmice, cesto ni klupu negrije :crazy: :crazy:
Kolega ti rece da navodno puno gubi lopte, yes yes a druga krila kao znaju stati na loptu bolje od njega. Kako da ne. A u realnom svijetu tehnika i kontrola lopte mu je jaca strana. A sto se tice utakmice protiv Austrije tu je bio jedan od najboljih igraca iako je igrao na pocetku po njemu losijoj lijevoj strani. I da postigao je jedini gol na utakmici. Mada u fudbalu se gleda puno toga. A ne samo jedan dio gol/ovi naprimjer.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 15 jun 2015, 02:44, ukupno mijenjano 1 put.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 jun 2015, 02:43

Pa ne znam zaista da je ikad ista odigro vrijedno paznje izuzev gola slovackoj :hmmmmm: Doduse nije ni imo prilike kod papeta, al et haj vidjecemo dabogda on dao dva Belgiji pa mene ovdje svi zaje.bavali :D
=\_1921_/=

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 15 jun 2015, 02:50

Kakav hajrovic tu je veliki fudbalski mag visca.
Jer visca je bolji od hazarda :lol:
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jun 2015, 02:50

invincible1921 je napisao/la:Pa ne znam zaista da je ikad ista odigro vrijedno paznje izuzev gola slovackoj :hmmmmm: Doduse nije ni imo prilike kod papeta, al et haj vidjecemo dabogda on dao dva Belgiji pa mene ovdje svi zaje.bavali :D
Pa zabio je toj Austriji koju spominjes golcinu. Donio nam je SP sa golom Slovackoj. Samo nisu fudbal samo golovi. Posebno ako igras krilo. Ima tu puno bitnih stvari a i zavisi protiv kakvog protivnika igras. Vidim ovdje se cak poredi jedan Hajrovic sa Avdijom. Hajde sa TSS to jos i moze proci. Covjek je jak na lopti, ne gubi loptu nista vise od drugih krilnih igraca, ima odlicnu tehniku, dribling, ne bjezi od duela znaci nije samo udarac sa 20,30 m. Njegov najveci minus je da nije standardan u Werderu bio. Mada pri kraju sezone je poceo da igra malo vise. VIdjecemo hoce li uspjeti da se izbori za prvih 11 sljedece sezone. I tacno je ovo sto Virto pise da nam trebaju smireni igraci koji ce stati na loptu protiv Belgije. Samo nije tacno da Hajrovic gubi vise lopti od drugih igraca na toj poziciji.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 15 jun 2015, 02:55, ukupno mijenjano 1 put.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 jun 2015, 02:55

Ajax je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Pa ne znam zaista da je ikad ista odigro vrijedno paznje izuzev gola slovackoj :hmmmmm: Doduse nije ni imo prilike kod papeta, al et haj vidjecemo dabogda on dao dva Belgiji pa mene ovdje svi zaje.bavali :D
Pa zabio je toj Austriji koju spominjes golcinu. Donio nam je SP sa golom Slovackoj. Samo nisu fudbal samo golovi. Posebno ako igras krilo. Ima tu puno bitnih stvari a i zavisi protiv kakvog protivnika igras. Vidim ovdje se cak poredi jedan Hajrovic sa Avdijom. Hajde sa TSS to jos i moze proci. Covjek je jak na lopti, ne gubi loptu nista vise od drugih krilnih igraca, ima odlicnu tehniku, dribling, ne bjezi od duela znaci nije samo udarac sa 20,30 m. Njegov najveci minus je da nije standardan u Werderu bio. Mada pri kraju sezone je poceo da igra malo vise. VIdjecemo hoce li uspjeti da se izbori za prvih 11 sljedece sezone.

Do sada je samo suto...ja mislim da je protiv Austrije imo vise suteva nego pasova nemoj sad da izmiljas.. Uostalom imas Izeta na av. tako da nisi relevantan za objektivnu raspravu
=\_1921_/=

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jun 2015, 02:58

invincible1921 je napisao/la:Do sada je samo suto...ja mislim da je protiv Austrije imo vise suteva nego pasova nemoj sad da izmiljas..
Postigao je jedini gol na utakmici za nasu reprezentaciju. A utakmica je zavrsila 1:1. Cuj vise suteva nego pasova. E svasta i ja jos nesto objasnjavam. A stavio sam ga nocas na avat jer se momak nenormalno i nezasluzeno kritikuje.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 15 jun 2015, 10:11

Ukoliko budemo igrali kao protiv Izraela, natrpat ce nas Belgija do vrha. Opce je poznato da je sportsport leglo strucnjaka, vrhunski poznavalaca nogometa i strategije i u to ne zelim da ulazim, ali biti zadovoljan zalaganjem nakon utakmice sa Izraelom mogu iskljucivo ljudi koji nogomet posmatraju kroz emocije, rezultat i hobi. Iole ozbiljna reprezentacija ce iskoristiti onakvu nonsalantnost nasih igraca. Dzeko, Lulic, Pjanic, Medunjanin su igraci koji ne igraju odbranu, upravo iz tog razloga su nam Izraelci kroz par pasova dolazili do suteva, dobrih prilika, kaznenog i sl. Ukoliko zelimo na Euro, moramo se maksimalno uozbiljit i igrati u oba pravca. Svi igraci moraju ucestvovati u fazi odbrane, to jednostavno zahtjeva savremeni nogomet, a nasi sminkeri to ne zele da rade. Nakon izgubljene lopte iza ostaju 4 sigurno, a vrlo cesto i petorica igraca, sa ovakvim pristupom nek nam je Bog na pomoci protiv Belgije. U utakmicu protiv Izraela smo morali uci agresivnije, nismo grizli, a igrali smo finalnu utakmicu, bas kao i svaka narednu. Da smo izgubili ne bih im halalio, ne zbog poraza nego zbog nezalaganja. Nadam se mnogo boljoj predstavi protiv Belgije.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 15 jun 2015, 10:24

Zaboravljamo Zeca, njemu forma konstantno raste, da je malo pametniji, vec bi bio u nekoj dobroj ekipi. Ako napravi dobar transfer, gdje ce imati kvalitetne saigrace, mogao bi se zacementirati u prvih 11 reprezentacije.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 jun 2015, 14:48

juveboy je napisao/la:Ukoliko budemo igrali kao protiv Izraela, natrpat ce nas Belgija do vrha. Opce je poznato da je sportsport leglo strucnjaka, vrhunski poznavalaca nogometa i strategije i u to ne zelim da ulazim, ali biti zadovoljan zalaganjem nakon utakmice sa Izraelom mogu iskljucivo ljudi koji nogomet posmatraju kroz emocije, rezultat i hobi. Iole ozbiljna reprezentacija ce iskoristiti onakvu nonsalantnost nasih igraca. Dzeko, Lulic, Pjanic, Medunjanin su igraci koji ne igraju odbranu, upravo iz tog razloga su nam Izraelci kroz par pasova dolazili do suteva, dobrih prilika, kaznenog i sl. Ukoliko zelimo na Euro, moramo se maksimalno uozbiljit i igrati u oba pravca. Svi igraci moraju ucestvovati u fazi odbrane, to jednostavno zahtjeva savremeni nogomet, a nasi sminkeri to ne zele da rade. Nakon izgubljene lopte iza ostaju 4 sigurno, a vrlo cesto i petorica igraca, sa ovakvim pristupom nek nam je Bog na pomoci protiv Belgije. U utakmicu protiv Izraela smo morali uci agresivnije, nismo grizli, a igrali smo finalnu utakmicu, bas kao i svaka narednu. Da smo izgubili ne bih im halalio, ne zbog poraza nego zbog nezalaganja. Nadam se mnogo boljoj predstavi protiv Belgije.
Ma nisu nam igraci u formi tako da smo Izrael dobili na cistu silu i veliku razliku u kvaliteti koju posjedujemo. Igra je bila ocaj realno...Nadam se da ce se forma ako nista vratiti do Belgije
=\_1921_/=

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 15 jun 2015, 15:32

Ma ljudi dragi pa ne mozete ocekivati da ce Mesa njih za dvije utakmice nauciti nekakvoj aman disciplini, i ovo sto je postigao sa ovim nasim igracima je za svaku pohvalu.U drugom poluvremenu se igra dosta umrtvila sto zbog forme sto zbog neke takticke zamisli ali ne mozete im osporiti da u prvom poluvremenu nisu grizli jer jesu.
Dzeko nek' se ne vraca u odbranu , on je opasniji po nas gol nego protivnik :D :D
Kolasinac po meni nije pruzio maximum ali covjek je pola godine van terena i nije mu ni zamjeriti ali vidjelo se u par situacija njegova borbenost.
Medunjanin napokon ima muda da puca po golu jer znamo kakav sut ima, Pjanicu nasao poziciju koja mu odgovara i vidjelo se da je to drugi Pjanic to kazem ja koji sam ga kritikovao.Momak pokazao da je klasa.
Dosta se poboljsala igra, naravno da ima jos nekih stvari koje trebe korigovati ali zasad je to sve jako dobro.Ne znam sta im prica na treninzima ali ih odlicno motivise, ja sam bio siguran da cemo nakon prvog gola fasovat barem jos 2 ali nismo.Znaci da je Mesa poradio na tom psiholoskom aspektu.
Dalje , ukomponovao je Medunjanina i Pjanica za koje su mnogi tvrdili da ne mogu igrati zajedno a momci pokazali da su odlican tandem, Lulica stavio na pravu poziciju gdje je najvise opasan po protivnicki go.
Napravio spoj mladosti i iskustva sto se pokazalo kao odlican potez.
Sad zasad uradio dosta toga.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jun 2015, 15:38

Šteta što onaj kloc Nainggolan pokloni tri boda Velsu sad će se Belgija moratiti vaditi upravo protiv nas. :think:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 jun 2015, 16:38

http://sportsport.ba/bh_fudbal/uefa-pok ... bih/164907

Ako nas kazne za rasizam moguce da ce bit bez gledaoca protiv Andore.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 15 jun 2015, 16:57

Evo ga,opet Šljivci prizeljkuju kazne.Cuj kazna za zvizdanje nacionalnoj himni,to bi bila nova disciplina dosad nezabiljezena u historiji.
Takodje,ko je vidio ubacivanje predmeta u teren?Takodje,ko je cuo rasisticka skandiranja?

Jedino za sto postoji osnov za kaznu je upaljena baklja na juznoj tribini pred kraj utakmice,sve ostalo bi bio obicni jal zidovskog lobija zbog izgubljene utakmice.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 jun 2015, 17:01

Samo da nam ne uzmu bodove ili zabrane navijace, novcana kazna je izvjesna.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 15 jun 2015, 17:03

Elegant je napisao/la:Samo da nam ne uzmu bodove ili zabrane navijace, novcana kazna je izvjesna.
Ma kakvo oduzimanje bodova, to ne dolazi u obzir nikako a i za zabranu navijaca ne vjerujem.U najgorem slucaju mozemo popit novcanu kaznu.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 15 jun 2015, 17:07

Fidelis je napisao/la:Evo ga,opet Šljivci prizeljkuju kazne.Cuj kazna za zvizdanje nacionalnoj himni,to bi bila nova disciplina dosad nezabiljezena u historiji.
Takodje,ko je vidio ubacivanje predmeta u teren?Takodje,ko je cuo rasisticka skandiranja?

Jedino za sto postoji osnov za kaznu je upaljena baklja na juznoj tribini pred kraj utakmice,sve ostalo bi bio obicni jal zidovskog lobija zbog izgubljene utakmice.
Sto se tice predmeta, vidio sam da, kad su se tek poceli par Izraelaca zagrijavati, da je neko bacio par predmeta prema njima (al meni je izgledalo nesto kao paket paloma, casa papirna itd dakle nista tvrdo) i onda je neko bacio i nas sal prema njima...al to nista nije uletilo u teren...i kazu da je bilo nekih povika na njemackom za Zidove, ali ja to nisam cuo (tacnije razumio :D )

A sto se tice zvizdanja himni i dobacivanja igracima, to je smijesno...ja nisam nigdje procitao da su njihovi navijaci u Haifi s tribina pitali Dzeku "kako familija, jel sve zivo zdravo", vjerovatno su i oni lajali, tako da se to podrazumijeva....nije rijec o pozorisnoj predstavi nego o fudbalskoj utakmici, sasvim normalno..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 jun 2015, 17:10

Cartman je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/uefa-pok ... bih/164907

Ako nas kazne za rasizam moguce da ce bit bez gledaoca protiv Andore.
Hvala, BHF! :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 10 gostiju.