bistrikboy je napisao/la:Kamber-Stilic-Jahic a mi deveti

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bistrikboy je napisao/la:Kamber-Stilic-Jahic a mi deveti
A i Coca je bio tu,ma dobro je ovo sve sad majkem' kad skontam 'vakoDR.HOUSE je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Kamber-Stilic-Jahic a mi deveti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dialibaceze je napisao/la:I Šehić ja mislim.
Samo nam još taj belaj faliEnemy00 je napisao/la:Ova dva brazilca hHaha jel moguce pa ono su neki imigranti a ne fudbaleri
Nece ostati 100%DooVe je napisao/la:Samo nam još taj belaj faliEnemy00 je napisao/la:Ova dva brazilca hHaha jel moguce pa ono su neki imigranti a ne fudbaleri
Znaš li koju poziciju igra ?Enemy00 je napisao/la:Bio je momak danas na treningu br.29 iz Hrvatske je negdje dosao. Momak odlican igrac mislim da i on ostaje
Vezna linija, moze zadnjeg veznog.Željooooo je napisao/la:Znaš li koju poziciju igra ?Enemy00 je napisao/la:Bio je momak danas na treningu br.29 iz Hrvatske je negdje dosao. Momak odlican igrac mislim da i on ostaje
Ljudi kako grijesmo za Diattu, vidjet cemo svi. Bit ce veliko pojacanje. Zivi bili pa vidjeli.lazar je napisao/la:Diatta nije za Zelje, to sam govorio još prvi put kad se pominjao. Ali hajde sad je već doveden i to je gotovo. Osim fizike on dalje nema ništa. Teško da će on imati neku veliku minutažu.
Majko moja,ljudi poslije jednog treninga vide da nije za Želju.samogrbavica je napisao/la:Joj cirkus i ove dvojiceA Diatta veze nema s zivotom. Kako je onako dobro odigrao na Kvesu. Joj balvana majko draga
![]()
Livaja zadovaljavajuce.
iskreno ja se vise uzdam da ce neko od ovih juniora sto su prikljuceni bljesnuti nego da ce nasi ubosti sa nekim igracem nama u principu jedino gori na zadnjem veznom dovedemo li dobrog i ovoj ce dijeci biti lakse jer imace s kim igrati i uz nekog sazrijevati.mavi je napisao/la:Bio je i neki Nuredini iz Primorca na probi, igra valjda zadnjeg veznog, nisam nešto impresioniran. Ovi brazilci ne znaju hodati. Danas je bila neka vrsta test utakmice, juniori su nam dobri, Šeha, Midžić, Hiroš i Dino odskaču od ostalih. Buba mi je za sad nekako nedefinisan, sav spetljan, valjda bude nešto od njega. Mali Šehić je već sada bolji bek nego što je Čola ikad bio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.