Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
ma u pravu si sta sve pisu ali eto necemo mi ko oni bolji smo od njih a u pravu si znam da mogu jos bolje ali eto volio bi da jednu bullsi dobiju cisto da su duze tu jer ipakk su ovi prejaki ali evo noah prije druge utakmice govorio protiv grada clivlenda kako je to grad u koji niko ne ide na odmor kako je to los grad i tak a lebron kad je dosao u chicago rekao je da mu je to drugi najdrazi grad u americi pa nek ostane onda tamo jer osim njeg ovi cavsi su stari sta mislis kak bi on igrao u jednoj ekipi koja ima mlade igrace i igra brzu kosarku mislim da bi on tu mogao odigrat monstruoznu sezonu s 32 i vise koseva po utakmici jos s npr roseom kako bi tu kontre isle mislim da bi imao vise zakucavanja po utakmici od howarda
Biće teško Cavsima veceras u United centru jer imaju velikih problema u posljednim godinama sa opasnom ekipom mladih Bullsa u, koji su i lani dokazali da znaju igrati velike utakmice, a i ove sezone su to potvrdili odigravši odlično u završnici regularnog dijela sezone kada su obezbjedili plasman u play off... mislim da bullsi mogu do pobjede veceras...
Portland docekuje Phoenix i trebali bi doci do pobjede iako igraju bez Roya, ali su pokazali karakter u prvoj utakmici kada su dobili Sunse u njihovoj dvorani. Milsim da ce sabit redove veceras i da ce se osvetiti za onaj debakl u drugoj utakmici....
I za kraj najveci okršaj veceras i toplo se nadam pobjedi Thundera protiva Lakersa, bili su veoma blizu u drugoj utakmici, a i zadnje gostovanje Lakersa u Oklahomi je bilo katastrofalno po njih, bili su razbijeni..
Portland docekuje Phoenix i trebali bi doci do pobjede iako igraju bez Roya, ali su pokazali karakter u prvoj utakmici kada su dobili Sunse u njihovoj dvorani. Milsim da ce sabit redove veceras i da ce se osvetiti za onaj debakl u drugoj utakmici....
I za kraj najveci okršaj veceras i toplo se nadam pobjedi Thundera protiva Lakersa, bili su veoma blizu u drugoj utakmici, a i zadnje gostovanje Lakersa u Oklahomi je bilo katastrofalno po njih, bili su razbijeni..
Der Mann für die entscheidenden Tore.
i ja kontam da bi mogli durantula i ostali veceras slavit mislim da ce sunsi opet dobit jer to koliko oni imaju problema s povredama batum im se povrijedio tak da imaju kratku klupu a ovi trce i sutaju tesko ce im bitiHare_BvB je napisao/la:Biće teško Cavsima veceras u United centru jer imaju velikih problema u posljednim godinama sa opasnom ekipom mladih Bullsa u, koji su i lani dokazali da znaju igrati velike utakmice, a i ove sezone su to potvrdili odigravši odlično u završnici regularnog dijela sezone kada su obezbjedili plasman u play off... mislim da bullsi mogu do pobjede veceras...
bullsi pa bice veceras ako nis zanimljivije do kraja mogli bi mozda i produzetak vidjet
sunsima je ozledjen prvi centar, tako da se ne bih slozio da nemaju problema sa povredama. to sto je portlandu povrijedjeno 75% ekipe je nesto drugo.
ma moze on i u Cavsima kad god pozeli imati 35p u prosjeku kao sto je i sam izjavio da moze kad hoce biti najbolji strjelac ali mu je trenutno bitnija momcaddema je napisao/la:ma u pravu si sta sve pisu ali eto necemo mi ko oni bolji smo od njih a u pravu si znam da mogu jos bolje ali eto volio bi da jednu bullsi dobiju cisto da su duze tu jer ipakk su ovi prejaki ali evo noah prije druge utakmice govorio protiv grada clivlenda kako je to grad u koji niko ne ide na odmor kako je to los grad i tak a lebron kad je dosao u chicago rekao je da mu je to drugi najdrazi grad u americi pa nek ostane onda tamo jer osim njeg ovi cavsi su stari sta mislis kak bi on igrao u jednoj ekipi koja ima mlade igrace i igra brzu kosarku mislim da bi on tu mogao odigrat monstruoznu sezonu s 32 i vise koseva po utakmici jos s npr roseom kako bi tu kontre isle mislim da bi imao vise zakucavanja po utakmici od howarda

ali u Chicagu bi mozda igrao i jos bolje ko zna,ali ipak mislim da od njegovog dolaska tamo nece biti nista

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ma mozda i nece ali s njima se nikad ne zna a lopez je prvi centar postao tek na polovini sezone i ipak nije neki toliko bitan igrac za sunse dok oden roy i batum 3 startera plus ostali mislim da sunsi bez lopeza nisu nes drasticno losija ekipa i ocekujem njihovu pobjedu i veceras
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bravooo momciii odlicna igra zaista
... koja steta sto nismo bili kompletni citavu sezonu, ja sam uvjeren da bi bili medju prve 4-5 ekipa. Ovo sto gledam u ove tri utakmice zaista daje nam svima nadu da uz super stara slijedece sezone mozemo mnogo toga napraviti.Kraj prve cetvrtine u kojoj baby Bullsi imaju prednost od od 11 poena, odnosno vode rezultatom od 32:21

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
prva cetvrtina bullsi vode 32- 21 rose 15 poena james 10 p rose ako nastavi ovako oborice rekord karijere
tako je samo napred kako bi volio ovo gledat pratim samo score
tako je samo napred kako bi volio ovo gledat pratim samo score
15 razlike samo da nastave ovako
- SaltCityAttack
- Kontakt:
39:23... jesu li Cavsi gubili ikako ove sezone slicnim rezultatom?
...... ovo je suvise rano reci da je gotovo, jer poznavajuci nas bogami tesko je ocekivati da cemo zadrzati, ali se ipak nadamo najboljem 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma koliko samo volje imaju kako se ne boje nikoga ni celta lani ni sad najjace ekipe na svijetu rekao je barkli pobjedite bullse dok jos mozete jer to ce biti sve teze i teze sve ce manje gubit noah i rose iz utakmice u utakmicu sve bolji idu bolji dani
za nepunih 16 minuta cavsi primili 41 p
morali su veceras dat vise sl bacanja bullsima jer su prve 2 jako malo svirali
- SaltCityAttack
- Kontakt:
napokon i autoritet prema Rosu proradio je i kod sudija, jer inace sudije uvjek onim najboljim gledaju kroz prste, a polahko i Rose dobija svoje mjesto kod sudija.Evo Jamesu su svirali faul nad Rosom sto je za nepovjerovati. Ori se dvoranom Cleavlend Suck 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
i bilo je vrijeme koliko ga tuku kad se samo sjetim onog howarda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebat ce nas opet ove trice kosto gledam... mormao zatvoriti wiliamsa i jos neke njihove sutere, a trteba pustiti Jamesa da igra svoju igru i to je to.Neka on dadne svojih 35-40 poena, ali ne smijemo dozvoliti da nam Williams suta sa trice kada god on pozeli
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
da moramo im uzet tricu i jos bolje skakat ne smije shaq imat vec 3 ofanzivna skoka
prvo poluvrijeme 56-45 nadam se da ce izdrzat kao sto sam rekao ako budu dobro skakali 25-18 u skokovima ako se hinrich prikljuci 12 poena i ako budemo imali vise slobodnih mozemo dobit a imali smo 7 naspram 6 cavsi jos kad se koja trica pogodi ide to odoh sad spavat nadam se slicnom rezultatu nek im je sretno ovo do kraja
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Definitivno sada vec mogu reci da imamo jednog super stara u ekipi i slijedece jos jedan ako bog da ili eventualno dva i uz stara poput Noaha bicemo beton 
Vodimo 19 razlike

Vodimo 19 razlike

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Bez obzira kako se zavrsi serija , moze sad i 4-0 , chicago je okazao da ako dovedu Bosha i jps jednog boljeg beka , da mogu biti kandidati za titulu prvi put nakon 1998 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.