Zali se Amaru sto vas napravi i sakatim i sirocadimapile87 je napisao/la:Boga mi nikad vise pruzbi nije bilo na sudjenje ko ove godine hajd pogodi protiv koga.AdiFKS je napisao/la:
Placi djecaci pricaju o postenju.
Liga vam se cijela smije koliko je to ofirna prica![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zao mi ovog pileta bgmi, prodje 15dana od kraja prvenstva mjesec od derbija, on i dalje muku muci oko namjestanja u korist FK Sarajeva
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kratkog pamcenja si onda. A pretpostavljam i zbog cegapile87 je napisao/la:Boga mi nikad vise pruzbi nije bilo na sudjenje ko ove godine hajd pogodi protiv koga.AdiFKS je napisao/la:
Placi djecaci pricaju o postenju.
Liga vam se cijela smije koliko je to ofirna prica![]()
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Bas ce uprava reci navijacima da je ispusila milion maraka.hskzmostar je napisao/la:Aerodromsko je napisao/la:Ispravna stvarHead je napisao/la:Bice neki UEFA monitoring, ako ustanove da su neki klubovi dobili licencu a nisu trebali taj klub ostaje bez love. Pa Zrinjski je prosle sezone ostao bez love od UEFE...
Ispravak netocnog navoda,Zrinjski nije ostao bez novca vec je savez kasnio sa papirologijom prema Ueffi ,novac je uplacen nakon 2. mjeseca!
Meni je dovoljan pokazatelj to da Crnov nije htio produziti jer niste imali na ruke da date, Todor dobija plate na rate kao i Vucina.
Malo ste zastupljeni i javnosti pa zato i nema pikanterija.
Glede pileta, jos uvijek pokazuje kako mu ovo sve tesko pada.
Ide jedna za njega.
[youtube][/youtube]

1946
Ja pogancera na slikama i videu jos bradato.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Stigle su bile pare u Zrinjski. Kasnile jesu određeno vrijeme ali su došle. Pa su kasnije u sve premije za prvenstvo isplaćene. I to poprilične svote. 
[youtube][/youtube]pile87 je napisao/la:Ja pogancera na slikama i videu jos bradato.
1946
U pogledu Zrinjskog još par riječi. Ne eksponiraju se po medijima niti njihovi simpatizeri pričaju šarene laže. U stvari postoji prećutni dogovor da nema hvalisanja po medijima forumima i sl. Još nešto.. u roku od tri najdulje pet godina imaće najbolji stadion u premijer ligi.
Sve zavisi od toga kako ce HDZ i Covic prolaziti na izborima.miki651 je napisao/la:U pogledu Zrinjskog još par riječi. Ne eksponiraju se po medijima niti njihovi simpatizeri pričaju šarene laže. U stvari postoji prećutni dogovor da nema hvalisanja po medijima forumima i sl. Još nešto.. u roku od tri najdulje pet godina imaće najbolji stadion u premijer ligi.
1946
- Aerodromsko
- Kontakt:
miki651 je napisao/la:U pogledu Zrinjskog još par riječi. Ne eksponiraju se po medijima niti njihovi simpatizeri pričaju šarene laže. U stvari postoji prećutni dogovor da nema hvalisanja po medijima forumima i sl. Još nešto.. u roku od tri najdulje pet godina imaće najbolji stadion u premijer ligi.
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
-
perodeformero
- Kontakt:
Za stadion nema teoretske sanse, ako ga ne moze imati Sarajevo koje ima budzet skoro kao citava RS, onda nema sanse da ga ima puno siromasniji z. Mostar
To su te floskule od plaćenih novinarčića....uostalom nisu bili u vlasti protekle četiri godine pa redovno u evropi a lani bogme još jedna titula...Head je napisao/la:Sve zavisi od toga kako ce HDZ i Covic prolaziti na izborima.miki651 je napisao/la:U pogledu Zrinjskog još par riječi. Ne eksponiraju se po medijima niti njihovi simpatizeri pričaju šarene laže. U stvari postoji prećutni dogovor da nema hvalisanja po medijima forumima i sl. Još nešto.. u roku od tri najdulje pet godina imaće najbolji stadion u premijer ligi.
Aj reci da se šališ.perodeformero je napisao/la:Za stadion nema teoretske sanse, ako ga ne moze imati Sarajevo koje ima budzet skoro kao citava RS, onda nema sanse da ga ima puno siromasniji z. Mostar
- tuzlak1987
- Kontakt:
To za stadion je moguce ako imas 10 miliona od grada ili kantona, mozes ga napravit sad pa sad
Sad odakle neko ima te pare da izrovi ne znam
Pappy je napisao/la:Aj reci da se šališ.perodeformero je napisao/la:Za stadion nema teoretske sanse, ako ga ne moze imati Sarajevo koje ima budzet skoro kao citava RS, onda nema sanse da ga ima puno siromasniji z. Mostar![]()
edit: a ako si mislio na Kanton, pa jos gore oni za klubove godisnje daju par stotina hiljada KM i to je to, pa ni travu promijeniti ne mozes kako treba
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 15 jun 2015, 21:31, ukupno mijenjano 3 puta.
Pyro is not a crime !
Dobro, koji je onda izvor prihoda Zrinjskog?miki651 je napisao/la:To su te floskule od plaćenih novinarčića....uostalom nisu bili u vlasti protekle četiri godine pa redovno u evropi a lani bogme još jedna titula...Head je napisao/la:Sve zavisi od toga kako ce HDZ i Covic prolaziti na izborima.miki651 je napisao/la:U pogledu Zrinjskog još par riječi. Ne eksponiraju se po medijima niti njihovi simpatizeri pričaju šarene laže. U stvari postoji prećutni dogovor da nema hvalisanja po medijima forumima i sl. Još nešto.. u roku od tri najdulje pet godina imaće najbolji stadion u premijer ligi.
Koliko znam niste prodali igraca za velike pare, od karti ne mozes imati neku veliku sumu, sponzori tanko. Rekao bih da vise prihoda ima Zeljeznicar nego Zrinjski. Pa me zanima, koji je to izvor finansiranja kod vas kad obecavate neke stadione, bez podrske politicke partije koja vas gura
1946
- hskzmostar
- Kontakt:
[quote="Pappy"]Stigle su bile pare u Zrinjski. Kasnile jesu određeno vrijeme ali su došle. Pa su kasnije u sve premije za prvenstvo isplaćene. I to poprilične svote.
[/
Aj ti to objasni nekome tko bolje zna od nas mostaraca!
Procitaj sto je Crnov izjavio,ponuda Zrinjskog za novi ugovor da ga je prihvatio bio bi jedan od vecih od BiH!
“Nisam produžio ugovor iako mi je klub ponudio najbolje što su mogli. Da sam prihvatio imao bih najveća primanja u povijesti kluba, tako su mi barem sami rekli. Međutim, presudila je moja želja da idem van, jer nemam više motiva igrati ovdje”, kaže za **** sjajni nogometaš Zrinjskog Ivan Crnov te dodaje:
A da ti jos gore bude cak nam je ueffa i dala dodatni novac jer su neki euro klubovi placali kazne pa su ga poslali ovim siromasnijim!
Aj ti to objasni nekome tko bolje zna od nas mostaraca!
Procitaj sto je Crnov izjavio,ponuda Zrinjskog za novi ugovor da ga je prihvatio bio bi jedan od vecih od BiH!
“Nisam produžio ugovor iako mi je klub ponudio najbolje što su mogli. Da sam prihvatio imao bih najveća primanja u povijesti kluba, tako su mi barem sami rekli. Međutim, presudila je moja želja da idem van, jer nemam više motiva igrati ovdje”, kaže za **** sjajni nogometaš Zrinjskog Ivan Crnov te dodaje:
A da ti jos gore bude cak nam je ueffa i dala dodatni novac jer su neki euro klubovi placali kazne pa su ga poslali ovim siromasnijim!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Covjek je mislio na budzet Kantona SarajevoPappy je napisao/la:Aj reci da se šališ.perodeformero je napisao/la:Za stadion nema teoretske sanse, ako ga ne moze imati Sarajevo koje ima budzet skoro kao citava RS, onda nema sanse da ga ima puno siromasniji z. Mostar![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Logično da sam na to i mislio. Jok eto FK će imati budžet koji se mjeri stotinama milionaAdo76 je napisao/la:Covjek je mislio na budzet Kantona SarajevoPappy je napisao/la:Aj reci da se šališ.perodeformero je napisao/la:Za stadion nema teoretske sanse, ako ga ne moze imati Sarajevo koje ima budzet skoro kao citava RS, onda nema sanse da ga ima puno siromasniji z. Mostar![]()
@hskzmostar. Reci mi jednu stvar. Samo da provjerim.
- hskzmostar
- Kontakt:
Evo od Kataneca smo zaradili zimus 200 000 Eura,za usporedbu radi toliki novac je bio citav proracun "navodno" Veleza za sezonu 2013/2014!
Lani nam je i Real Madrid uplatio 150 000 Eura za Luku Modrica!
Poduzetnici i javne tvrtke daju malo ali zato ima ljudi iz dijaspore i ZG koji dosta sponzoriraju,ne smijem ti ni reci koliko se skupi novca na donatorskoj veceri ,spale bi ti
Lani nam je i Real Madrid uplatio 150 000 Eura za Luku Modrica!
Poduzetnici i javne tvrtke daju malo ali zato ima ljudi iz dijaspore i ZG koji dosta sponzoriraju,ne smijem ti ni reci koliko se skupi novca na donatorskoj veceri ,spale bi ti
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.