Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

Fidelis
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la Fidelis » 15 jun 2015, 20:36

Neki domaci mediji su budno pratili svaki pokret u Zenici,svaki povik i svako skandiranje i uvelike su doprinijeli da se cijela stvar prilicno uvelica.To je ona prica o Bosnji i parama.
Zalosno je kakvi smo :puke:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 jun 2015, 20:38

Fidelis je napisao/la:Neki domaci mediji su budno pratili svaki pokret u Zenici,svaki povik i svako skandiranje i uvelike su doprinijeli da se cijela stvar prilicno uvelica.To je ona prica o Bosnji i parama.
Sta su trebali? Prikrivati fasizam sa tribina? Pa, uprati malo sta hrvatski mediji rade nakon svake utakmice gdje se desi neki incident. Sutnja znaci odobravanje.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 15 jun 2015, 20:54

Samo da pitam par stvari ove sto su podrzavali ovo na tribinama.
Jesmo li pomogli palestinskom narodu vrijedjanjem Jevreja, paljenjem Izraelske zastave, oponasanjem Hitlera?
Jesu li Izraelci nakon sto su vidjeli nase ponasanje na tribinama dosli pameti i odjednom povukli svu vojsku sa okupiranih palestinskih zona?
Ako jesu halal im bili i bodovi i novcana kazna.
Koliko je ovih radikalista na tribinama bilo na protestima koji su se odrzavali kao podrska Palestini, koliko ih je odnijelo bilo kakvu vrstu donacije da se pomogne tom narodu, koliko ih je okrenulo humanitarni broj za pomoc Palestini?
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 15 jun 2015, 21:13

SlevinKelevra je napisao/la:
Sta su trebali? Prikrivati fasizam sa tribina? Pa, uprati malo sta hrvatski mediji rade nakon svake utakmice gdje se desi neki incident. Sutnja znaci odobravanje.
Nego jesu li Izraelci osudili zvizdanje nasoj himni, koja se nije ni cula u Haifi? Je li ih mozda FIFA kaznila za to moralisto?

Je li trebamo mozda cijelom svijetu lizati dupe i uvlaciti im se u pakas?

Vecina stvari koja se provlaci ovjde je laz. Neka nas kazne za tih par stvari, ali za zvizdanje himne nemaju pravo i tacka.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 15 jun 2015, 21:24

Ma ta zvizdanja, paljenja, gazenja zastava, to su osobine malih , iskompleksiranih nacija.
Kada nemas ni snage ni pameti da se za sopstvena prava izboris tamo gdje treba, onda ostaju ovi primitivni izljevi mrznje.
Ako je to satisfakcija, ako to vrijedi kazni, oduzimanja poena, imidza koji ce nas prije ili kasnije skupo stajati, onda bujrum palite, gazite , zvizdite...Ima jedna drzava, istocno od nas, koja je sampion u svemu sto ne valja, nazalost i nas uzor u mnogo cemu ! :thumbdown:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 jun 2015, 21:28

I tako, zbog pilecih mozgova mozda fasujemo zestoke kazne i sankcije. Da li su pileci mozgovi nesto naucili u svemu ovome? Naravno da nisu, sutra bi opet isto napravili. Koje su to hablecine.... Stid me disati isti zrak kao takvi ljudi.
Ali mozda se ipak izvucemo, treba mozda Uefi skrenuti paznju na to da su nama prije par godina u Rumuniji isticali ogromne slike Mladica pa nismo pravili frku oko toga. Trazili smo da se slika ukloni i nastavili igrati.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 15 jun 2015, 21:28

SjeverniVjetar je napisao/la:Ma ta zvizdanja, paljenja, gazenja zastava, to su osobine malih , iskompleksiranih nacija.
Kada nemas ni snage ni pameti da se za sopstvena prava izboris tamo gdje treba, onda ostaju ovi primitivni izljevi mrznje.
Ako je to satisfakcija, ako to vrijedi kazni, oduzimanja poena, imidza koji ce nas prije ili kasnije skupo stajati, onda bujrum palite, gazite , zvizdite...Ima jedna drzava, istocno od nas, koja je sampion u svemu sto ne valja, nazalost i nas uzor u mnogo cemu ! :thumbdown:
Ne kontaju oni to. Ne kontaju ni da je onaj transparent za Vranješa dno dna, bez obzira što su im selektor i igrači jasno dali do znanja da se Vranješov status ne mijenja i bez obzira što je momak odlično odigrao.
#Salihović

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 jun 2015, 21:30

emir79 je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
Nego jesu li Izraelci osudili zvizdanje nasoj himni, koja se nije ni cula u Haifi? Je li ih mozda FIFA kaznila za to moralisto?

Je li trebamo mozda cijelom svijetu lizati dupe i uvlaciti im se u pakas?

Vecina stvari koja se provlaci ovjde je laz. Neka nas kazne za tih par stvari, ali za zvizdanje himne nemaju pravo i tacka.
Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao. Nasa himna je docekana dostojanstveno.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 15 jun 2015, 21:33

Gledaj cetnika jesu se udruzili :rol:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 15 jun 2015, 21:34

calcio je napisao/la:I tako, zbog pilecih mozgova mozda fasujemo zestoke kazne i sankcije. Da li su pileci mozgovi nesto naucili u svemu ovome? Naravno da nisu, sutra bi opet isto napravili. Koje su to hablecine.... Stid me disati isti zrak kao takvi ljudi.
Ali mozda se ipak izvucemo, treba mozda Uefi skrenuti paznju na to da su nama prije par godina u Rumuniji isticali ogromne slike Mladica pa nismo pravili frku oko toga. Trazili smo da se slika ukloni i nastavili igrati.
I sta je veca gadost,to sto su oni nama izvjesili Mladica i na tribinama spalili zastavu ili ovo sto smo mi uradili,ovih par sitnica?I jesu li svi ovi moralisti digli ovoliku frku?Nisu,a zasto nisu,zato su naucili da ih se gazi,znaju se samo naguziti.Jesu li nasi portali i cestiti novinari danima pisali o tome?

Gadi mi se gdje zivim.

Da odgovorim ovome gore,pojedinacne povike delegat ne moze cuti,moze mu ih samo neko dojaviti.A bilo je puno dojavljivaca naguzivaca na tribinama,sram ih bilo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 jun 2015, 21:35

NYKnicks Fan je napisao/la:Gledaj cetnika jesu se udruzili :rol:
Znaci, da bi dokazao da nisam cetnik trebam podrzavati uzvikivanje parola na njemackom prema jevrejskim igracima... O, ironijo! :urnebes:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 jun 2015, 21:36

Fidelis je napisao/la:Neki domaci mediji su budno pratili svaki pokret u Zenici,svaki povik i svako skandiranje i uvelike su doprinijeli da se cijela stvar prilicno uvelica.To je ona prica o Bosnji i parama.
Duznost medija je o tome pisati i izvjestavat. Nasi mediji previse cenzurisu sami sebe, i ovaj put su.

Sto se tice himne, to su pizdarije. Za to se ne kaznjava. Bice novcana kazna za baklje (zasluzeno) i novcana ili zabrana publike na jednom dijelu ili citavom stadionu zbog anti-semitskih povika, i to zasluzeno. Posto ne pravimo neke probleme zadnjih godina, mislim da bi mogli proc sa samo novcanom kaznom.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 15 jun 2015, 21:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 jun 2015, 21:37

Fidelis je napisao/la:
calcio je napisao/la:I tako, zbog pilecih mozgova mozda fasujemo zestoke kazne i sankcije. Da li su pileci mozgovi nesto naucili u svemu ovome? Naravno da nisu, sutra bi opet isto napravili. Koje su to hablecine.... Stid me disati isti zrak kao takvi ljudi.
I sta je veca gadost,to sto su oni nama izvjesili Mladica i na tribinama spalili zastavu ili ovo sto smo mi uradili,ovih par sitnica?I jesu li svi ovi moralisti digli ovoliku frku?Nisu,a zasto nisu,zato su naucili da ih se gazi,znaju se samo naguziti.Jesu li nasi portali i cestiti novinari danima pisali o tome?

Gadi mi se gdje zivim.

Da odgovorim ovome gore,pojedinacne povike delegat ne moze cuti,moze mu ih samo neko dojaviti.A bilo je puno dojavljivaca naguzivaca na tribinama,sram ih bilo.
Meni se gade ljudi koji vlastiti fasizam pravdaju tudjim fasizmom. Meni se gade licemjeri koji se zgrazavaju nad Mladicem i parolama "noz zica Srebrenica" a onda odu i hladno na FB napisu "trebo vas je Hitler sve pobiti". Dno dna. Prije svega budi covjek.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 15 jun 2015, 21:41

Ma nidje veze :roll: , samo pogledaj ko su narodi i nacije koji pale tudje zastave po ulicama i stadionima i sve ce ti biti jasno. Jad i cemer, a sto je najgore, to se predstavlja kao vrhunski cin patriotizma :crazy:
Ljudi (djeco), uozbiljite se, te bitke koje bi vodili na stadionima,vode na drugim poljima. Ako nista, treba se obrazovati.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 jun 2015, 21:49

calcio je napisao/la: Meni se gade ljudi koji vlastiti fasizam pravdaju tudjim fasizmom. Meni se gade licemjeri koji se zgrazavaju nad Mladicem i parolama "noz zica Srebrenica" a onda odu i hladno na FB napisu "trebo vas je Hitler sve pobiti". Dno dna. Prije svega budi covjek.
Bravo! 11. juli, pojedince na drustvenim mrezama mozes na hljeb mazati, dva dana kasnije kaci Hitlera i pise kako je steta sto nije zavrsio sa jevrejima kad je poceo! Ej, mozes misliti. :crazy:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 15 jun 2015, 21:49

calcio je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:

Gadi mi se gdje zivim.

Meni se gade ljudi koji vlastiti fasizam pravdaju tudjim fasizmom. Meni se gade licemjeri koji se zgrazavaju nad Mladicem i parolama "noz zica Srebrenica" a onda odu i hladno na FB napisu "trebo vas je Hitler sve pobiti". Dno dna. Prije svega budi covjek.
Nemoj mi fejzbuka i realnih desavanja,to dvoje se ne moze porediti.
Nista ja ne pravdam,samo kazem da zvizdanje himni ne podlijeze kazni,skandiranje Palestina ne podlijeze kazni,prelazak preko zastave na ulici tri sata prije utakmice ne podlijeze kazni.Od onoga sto se desilo kazni podlijeze baklja i rasisticko skandiranje,ja rasisticko skandiranje nisam cuo.Da je bio neki pojedinacni povik sa tribina to ne sporim ali prvi put cujem da bi neko mogao biti kaznjen zbog pojedinacnog povika sa tribina,do sada koliko znam niko nikad nije kaznjen.

Iz svega je vidljivo da je prica dobrano nategnuta i uvelicana a bez domacih izdajnika to nije moglo.
Dobro,ako su ti neki dusebriznici dobili lovu da prate i snimaju zasto nisu snimili rasisitcke povike i to skandiranje do vidjenja Jevreji?
Ako nema toga onda neko laze i igra igru za nekoga i kraj price.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 15 jun 2015, 22:15

Fidelis je napisao/la: Nista ja ne pravdam,samo kazem da zvizdanje himni ne podlijeze kazni,skandiranje Palestina ne podlijeze kazni,prelazak preko zastave na ulici tri sata prije utakmice ne podlijeze kazni.Od onoga sto se desilo kazni podlijeze baklja i rasisticko skandiranje,ja rasisticko skandiranje nisam cuo.Da je bio neki pojedinacni povik sa tribina to ne sporim ali prvi put cujem da bi neko mogao biti kaznjen zbog pojedinacnog povika sa tribina,do sada koliko znam niko nikad nije kaznjen.

Iz svega je vidljivo da je prica dobrano nategnuta i uvelicana a bez domacih izdajnika to nije moglo.
Dobro,ako su ti neki dusebriznici dobili lovu da prate i snimaju zasto nisu snimili rasisitcke povike i to skandiranje do vidjenja Jevreji?
Ako nema toga onda neko laze i igra igru za nekoga i kraj price.
Tačno tako.

Jedino za što mi možemo biti kažnjeni je paljenje baklje (financijski)
ako postoje ti neki nacistički ili šta već uzvici, eventualno protiv Andore prazan stadion. Ali to bi bio maximum

Ja očekujem fin kaznu zbog bakljade i eventualno "Zbog ponašanja navijača" jer teško da će naći neki izdvojeni incident, a i utakmica se nije prekidala a i to oni dosta gledaju, uz to mi u skorije vrijeme nemamo neke izgrede kao recimo Hrvatska ili Srbija...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jun 2015, 22:35

Za šta da nas kazne? Za zviždanje himnoj ne mogu, zvižde svi pa tako i mi i to nije uvrijdljivo. To za imitaciju Hitlera je debilno, nekoliko uzvika ali to je bilo pojedinačno i ne možeš cijelu naciju kaznit zbog nekoliko pojedinaca. Izraelci su odlično dočekani, nisu imali nikakav problem. A problem su itekako tražili, blokirali su cijeli grad. Ne bi ih niko ni pogledao, nisu uopšte interesantni, samo sa ovim osiguranjem prave kontra efekt, a vjerovatno im i cilj to, jedino tako i mogu do bodova doći.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 jun 2015, 22:56

SjeverniVjetar je napisao/la:Ma ta zvizdanja, paljenja, gazenja zastava, to su osobine malih , iskompleksiranih nacija.
Upravo tako.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 15 jun 2015, 23:12

Unofficialpage je napisao/la:Za šta da nas kazne? Za zviždanje himnoj ne mogu, zvižde svi pa tako i mi i to nije uvrijdljivo. To za imitaciju Hitlera je debilno, nekoliko uzvika ali to je bilo pojedinačno i ne možeš cijelu naciju kaznit zbog nekoliko pojedinaca. Izraelci su odlično dočekani, nisu imali nikakav problem. A problem su itekako tražili, blokirali su cijeli grad. Ne bi ih niko ni pogledao, nisu uopšte interesantni, samo sa ovim osiguranjem prave kontra efekt, a vjerovatno im i cilj to, jedino tako i mogu do bodova doći.
Odprilike tako. A ako nam zaista uzmu bodove zbog ovoga nemoramo ni ici na EP. Kompletne kvalifikacije bi bile farsa

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, emir79, General505, Maverick, perun i 43 gosta.