FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2015, 21:19

Vidjet cemo hajde, nikakva frka. Ordagic i Kostic su tu, novca da se dovedu kvalitetni igraci ako odi kvalitetni izgleda da ima

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 jun 2015, 21:20

staragarda je napisao/la:jel samo meni ovaj Zeba poceo ic na k u r a c,ili.... :? :?
Nije samo tebi. Pao mi je čovjek u očima samo tako sa ovom izjavom. Mene bi bilo sramota dati izjavu da ću razmislit' o nekom drugom klubu iz PL (čuj Zrinjski, garant mu dali bolju ponudu, jesu malo sutra) nakon što sam dogovorio ostanak u klubu. :facepalm:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 15 jun 2015, 21:39

Sigurno da su ga ponudili nečim što ga zainteresovalo više nego što je imao kod nas. Realno, Zrinjski će u Evropu i tu su u vrhu stalno, a nisam upratio da se neko žali da ga nisu isplatili.
Na upravi je da ga zadrže kako znaju i umiju jer se dovoljno pokazao koliko znači našoj igri.
Ako sam dobro upratio, ovi usmeni dogovori su bili prije skupštine, pa kontam da ih Husić nije htio vezati ugovorom dok ne vidi ishod skupštine. :hmmmmm:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 jun 2015, 21:43

Treba sutnuti sve ovi sto blefiraju i misle da ce sebi dici cijenu (ako je istina). Ka Redjepi. Ma zdravo!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2015, 21:44

Ako ode ja sam ravnodusan jer Sloboda ne moze u Evropu niti naredne godine zbog dugova i racuna..

To bi znacilo da postoji sansa da se dovede neki mlad igrac kao Ordagic kojeg kasnije mozes prodati za nekih pola miliona.. Mislim da klub treba da ide tim stopama

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jun 2015, 21:44

Moze biti da bidne, a moze biti da ne bidne......sto rece jedan sarajlijica pa utece sa lovom..... :D....jedno je sigurno, Azmir moze dovesti boljeg i mladjeg....
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 jun 2015, 21:48

Skver je napisao/la:Moze biti da bidne, a moze biti da ne bidne......sto rece jedan sarajlijica pa utece sa lovom..... :D....jedno je sigurno, Azmir moze dovesti boljeg i mladjeg....
naravno da moze...nije smak svijeta ako ode,prelazni rok je jos mjesec i vise,
sigurno bi doveli i boljeg,ali nekorektno je ovo brate..
ako je istina...ono,pouzdan izvor :lol:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jun 2015, 21:51

aleksandar_veliki je napisao/la:Ne razumijem zbog cega je Zeba pakas? Razgovarao je sa predsjednikom Slobode, no slobodan je igrac i ima pravo razgovorati i s drugim klubovima. Problem je pomalo i u vasim celnicima, koji su prije par dana na sluzbenoj stranici objavili da i Zeba izmedju ostalog ostaje. Ne radi se to tako, mada licno mislim da ce ostati. Takav igrac vam je potreban i po meni ga ne smijete izgubiti...
Ako je da rijec Azmiru Husicu to je za Azmira svetinja.....i obrnuto......ostalo su nijanse..... :D.
🔴⚫️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2015, 21:51

Ma nije pakas, ima opciju da bira ali ako je dao rijec onda ne treba da pregovara sa drugima i da se vrati u Tuzlu. Azmir je takav covjek, ako kazes tako i tako trebas ga ispostovat jer ce i on tebe kada kaze uvijek ispostovat

Zato ja kazem kada se nesto uradi definitivno neka se zovnu novinari i neka se da preskonferencija i slika igrac. A ne da dolazimo mi na trening i fatamo ocima ko je tu novi i koga nema pa javljamo po forumima..

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 jun 2015, 21:53

aleksandar_veliki je napisao/la:Ne razumijem zbog cega je Zeba pakas? Razgovarao je sa predsjednikom Slobode, no slobodan je igrac i ima pravo razgovorati i s drugim klubovima. Problem je pomalo i u vasim celnicima, koji su prije par dana na sluzbenoj stranici objavili da i Zeba izmedju ostalog ostaje. Ne radi se to tako, mada licno mislim da ce ostati. Takav igrac vam je potreban i po meni ga ne smijete izgubiti...
tu si u pravu na zvanicnoj stranici se ne smije nista objavljivati ako nije 100%! jednom sam se slucajno zadesio blizu Azmira kada mu je zazvonio telefon i on govori tom liku (s nekog portala pojma nemam) slobodno napisi da je igrac potpisao za Slobodu! a covjek mu isto ovako dao rijec. jbg trebalo je to drugacije odraditi ali vidjet cemo kojim tokom ce ici sve ovo, ni Zeba nije nezamjenjiv :!: a Azmiru nek bude opomena s kakvim sljamom ima posla........
Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jun 2015, 22:00

aleksandar_veliki je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Ako je da rijec Azmiru Husicu to je za Azmira svetinja.....i obrnuto......ostalo su nijanse..... :D.
A, ko kaze da mu je dao rijec. Ljudi, ne budite naivni. Pricali jesu, no nista se zvanicno nisu dogovorili. No, da mu j i dao rijec, koji klinac bez potpisa objavljujes na sluzbenoj stranici kluba. To je neozbiljno, a vovjek lijeepo kaze da je s Husicem obavio razgovor, da je covjek korektan i da nije iskljuceno da nastavi karijeru u Slobodi. Ne moze biti cistija situacija...
Za boga milog Aleksandre, pa nije Zeba dogovarao sa Almirom Gredicem, nego sa Azmirom Husicem......a dogovorili su se.
🔴⚫️

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 15 jun 2015, 22:05

Ma sta ste se prepali. VIdjecete kad za koji dan pocnu dolazit igrači. Ne smijem ni pomisliti koga ce sve dovest.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jun 2015, 22:09

aleksandar_veliki je napisao/la:Skver, prroblem je taj sto vi svi, slijepo vjerujete čelnicima svojih klubova. Evo, ja koji nisam tu u Tuzli ti postavljam pitanje, zbog cega bih vjerovao Azmiru, a ne bih Zajki ako recimo sada znam da je ovaj prije par dana na sluzbenim stranicama slagao kada je rekao da je sve dogovoreno sa igracem...
Husic sigurno ne laze...Nazovite Husica i pitajte ga ili Husrefa.
🔴⚫️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jun 2015, 22:13

aleksandre, mi slijepo vjerujemo Azmiru Husiću, jer čovjek od onog trenutka kada je došao na čelo Slobode, pa do dana današnjeg, nikad ništa nije slagao, odnosno, sve što je rekao, ispunio je ;) Zajko Zeba i Azmir Husić su postigli usmeni dogovor oko produžetka saradnje, što je eto potvrdio i sam Zeba, zar ne? to je Azmir uzeo zdravo za gotovo, znači, bio je uvjeren da će Zeba potpisat' ugovor, jer kad usmeno nešto dogovoriš, onda samo čekaš potpis!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 jun 2015, 22:16

prvo vijest je pokupljena sa foruma...to mi je prvo zapalo za oko :urnebes:

drugo,zeba moze ici,sto da ne,ima boljih i mladih...ali cisto sumnjam da iko u bih moze mu ponuditi uslove kakve moze sloboda..
sarajevo moze dati para,ali mora cekat amin odozgo.husic nemora.

ja cisto sumnjam da bi bilo na zvanicnoj da nije potpisano..
uostalom....jos dan,dva...bice igraca..para vrti gdje burgija nece..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 jun 2015, 22:17

aleksandar_veliki je napisao/la:Skver, prroblem je taj sto vi svi, slijepo vjerujete čelnicima svojih klubova. Evo, ja koji nisam tu u Tuzli ti postavljam pitanje, zbog cega bih vjerovao Azmiru, a ne bih Zajki ako recimo sada znam da je ovaj prije par dana na sluzbenim stranicama slagao kada je rekao da je sve dogovoreno sa igracem...
a sto bi ja recimo vjerovao da je ovaj intervju istinit....jel to portali nisu do sad izbacili mali milion laznih izjava igraca....fino je do receno do sad 100 puta da igraci nisu potpisali ugovore zbog nadolazece skupstine....imali su usmeni dogovor sa predsjednikom Husicem koji je i vise nego korektan covjek a i izdasan kad su finansije u pitanju...ko je ikad popricao sa Azmirom Husicem zna o cemu se radi....ako je Zeba mislio igrat jos godinu,dvije moze dobre love klepit i u Slobodi sto se PL tice...cisto sumnjam da mu zrinja moze vise ponudit al et..nije nemoguce....i ako vec ima bolju ponudu neka ide...samo ofirno je ovo..razgovarao sam,imam nekih ponuda pa cu vidjet....a dogovorio je na rijec sa Husicem..ovaj to bas ne voli i koliko poznajem Husica mogao bi i Husic jos jednom razmislit treba li nama Zeba za te pare i sta se moze naci na trzistu....ako je tacna ova izjava Zebe...sto se mene tice,svako ide za boljim i ne treba se puno neckati...hvala mu za sve,sretno,prijatno :salut: :salut:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 15 jun 2015, 22:17

Naš predsjednik nije slagao ,a za Zebu ti ne mogu reći.Ako ode onda je slagao sve nas zajedno,

P;S;Ja ne bih želio da ode,jer po meni nema boljeg igrača na Balkanu,

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 15 jun 2015, 22:20

Nije prvi put da se stvori članak na osnovu naših informacija. Sigurno da Zeba nema vremena da sada se javi sa nekim demantom portalu sportsport, nego da će uskoro potpisati i tako demantovati. Ako ode, onda vas je slagao.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 jun 2015, 22:30

shaman7 je napisao/la:Nije prvi put da se stvori članak na osnovu naših informacija. Sigurno da Zeba nema vremena da sada se javi sa nekim demantom portalu sportsport, nego da će uskoro potpisati i tako demantovati. Ako ode, onda vas je slagao.
Sahman, mogu li te banovati ako ti sad pokazem poruke?
sto ces ga banovati...pokazi nam svima,bas da vidimo

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 15 jun 2015, 22:31

shaman7 je napisao/la:Nije prvi put da se stvori članak na osnovu naših informacija. Sigurno da Zeba nema vremena da sada se javi sa nekim demantom portalu sportsport, nego da će uskoro potpisati i tako demantovati. Ako ode, onda vas je slagao.
Sahman, mogu li te banovati ako ti sad pokazem poruke?
De ba šta se nerviraš !!! Istina je . ..

A vi šta pravdate Zebu. Krivo vam ili šta (kolektivno ga branite). . ..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.