FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 jun 2015, 21:52

Zip je napisao/la:A trebamo se uskoro i pomoriti da ce Duljevic otici u neku jacu ligu..
daj Boze da bude tako jer vjerovatno ga ni nasi nece pustiti olahko za 300.000 KM ili slicno, a da bi imao finu cijenu mora i fino igrati, a nas zanimaju samo uspjesi :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 jun 2015, 21:54

Kako bih volio samo da Puzigacu i Berberovica otjeraju... :)
A ovo ostalo, neka dodje ko ima kvalitet i psihu da se bori s pritiskom :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 15 jun 2015, 21:56

Slažem se da je Stevanović u top formi bolji od Okića u top formi, a dok Duljević bude spreman da ide, do tad bi Anđušić trebao polako početi dobivati više šanse. Nema potrebe gomilati igrače, kad imamo svoje.
4.10.2009.

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 15 jun 2015, 21:57

amypitar je napisao/la:Ali se Patrizan pojacava za LŠ.
Njih i Dinamo bi valjalo izbjeci prejaki su za nas, a jos bi nas komsije gledale dobro naguziti.Brzo vrijema prolazi, valjda cemo do okupljanja kompletirati tim.
A kako bi nas to komsije naguzile kad su u prijateljskoj na kontejneru od istog tog Partizana fasovali 7 kom. ..

A samo prijateljska bila

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 jun 2015, 21:59

Oploditelj je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ali se Patrizan pojacava za LŠ.
Njih i Dinamo bi valjalo izbjeci prejaki su za nas, a jos bi nas komsije gledale dobro naguziti.Brzo vrijema prolazi, valjda cemo do okupljanja kompletirati tim.
A kako bi nas to komsije naguzile kad su u prijateljskoj na kontejneru od istog tog Partizana fasovali 7 kom. ..

A samo prijateljska bila

Kad kazem komsije mislio sam na ta dva kluba,a ne na anamo one.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 jun 2015, 22:05

partizan nas ne bi naguzio bez obzira na pojacanja(Bojinov jeste zvucno pojacanje ali ostali su bez nekoliko vaznih igraca zadnjih pola godine), daleko su oni jos uvijek od Dinama recimo koji nas vec bi naguzio :D...ne podcjenjujem Partizan smatram ih kvalitetnijim od nas ali ne toliko koliko se misli, jer Partizan je iz godine u godinu sve slabiji kao i citava njihova liga no ne treba nam rat na ulicama i stadionu pa sto dalje od nas
Pyro is not a crime !

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 15 jun 2015, 22:08

Oni skandinavci su mjera. Sa njima bi se moglo

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 jun 2015, 22:09

da, ali kad bi ih mogli dobiti, nazalost mislim da nema nista od toga
Pyro is not a crime !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 jun 2015, 22:10

Moze se sa svima igrati, ovi igraci to mogu, to su i pokazali prosle godine. U velikim utakmicama smo pravi, imamo motiva, ne prepadnemo se, nemamo nikakav kompleks. Problem nastupa kad trebas da igras sa Drinom, Slavijom i ovim manjim ekipama.

Moja zelja Maribor, prva na Kosevu 0-0 i onda da nas krene 2 ljami kod janeza. Dajemo prvi gol, ostalo je historija.
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 jun 2015, 22:12

Head je napisao/la:Moze se sa svima igrati, ovi igraci to mogu, to su i pokazali prosle godine. U velikim utakmicama smo pravi, imamo motiva, ne prepadnemo se, nemamo nikakav kompleks. Problem nastupa kad trebas da igras sa Drinom, Slavijom i ovim manjim ekipama.

Moja zelja Maribor, prva na Kosevu 0-0 i onda da nas krene 2 ljami kod janeza. Dajemo prvi gol, ostalo je historija.
Leon bi ti sad samar opalio :D
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 15 jun 2015, 22:16

:lol:

Pa imal jače ekipe od ove sa foruma?

:tokralju:
4.10.2009.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 jun 2015, 22:19

I ja bih Maribor rado vidio...

Zadnje 2-3 godine, Maribor bas igra protiv timova iz BiH..

Ko zna, mozda je vrijeme da ispadnu..
Uglavnom, potrobmo je dosta srece i nafake i jako dobre koncentracije pred utakmicu i tokom utakmice...
I trebamo dobro pripremiti igrace, pa idemo se fajtati... Pa ko bude bolji :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 jun 2015, 22:22

ja ali da prvu dobijemo 1-0 makar, pustite ba Heada cuj 0-0 :D...sad malo ozbiljnije, prolazak recimo Maribora bi mozda bukvalno bio historijski jer bi u tom slucaju vrlo moguce dobili u trecem pretkolu nekog protivnika koji je daleko slabiji od njih i gdje bi nam se onda sirom otvorila vrata grupnoj fazi, minimum EL :D

edit: bas me zanima misljenje forumasa, ako bi mogli birati sta bi izabrali:
1. Skenderbeg, prolazimo sigurno no u trecem onda ispadamo i idemo u play off EL
2.Maribor, mozda odmah ispadnemo, mozda prodjemo i onda dobijamo Skenderbeg u trecem pretkolu :D
Pyro is not a crime !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jun 2015, 22:37

Samo Partizan,to mi je zelja od zadnjeg zvizduka sudije na utakmicu protiv Slobode...moze se igrati bez problema sa tom ekipom na stranu sve na sta bi to licilo ,vezano za igranje moze se igrati pa sta bog da.Samo ne "neki" Borisov neki kurci palci koji su svemirski brodovi a 80% Evopa navijaca culo nije za to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 15 jun 2015, 22:38

UEFA će već na neki način učiniti sve da recimo ne igraju Sarajevo vs Partizan ili vs Dinamo, tako da što se toga tiče, treba biti miran.
Mes Que Un Club

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 jun 2015, 22:42

Zbog onih regionalnih podijela nema sanse da nam dodju skandinavci. Nas ce uglavnom zapasti ove neke ekipe sa istoka uz Maribor i Videoton/Skenderbegu. Kao sto sam vec rekao najradije bi Maribor, em se mozemo nositi sa njima, em u slucaju prolaza bili bi nosioci u trecem pretkolu. A gledano i sa navijackog aspekta bio bi to jedan od najboljih evropskih izleta.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 jun 2015, 22:42

miky_hz je napisao/la:Samo Partizan,to mi je zelja od zadnjeg zvizduka sudije na utakmicu protiv Slobode...moze se igrati bez problema sa tom ekipom na stranu sve na sta bi to licilo ,vezano za igranje moze se igrati pa sta bog da.Samo ne "neki" Borisov neki kurci palci koji su svemirski brodovi a 80% Evopa navijaca culo nije za to
Iskreno, puca mi neka stvar za Evropa navijace. Oni ovo sve nisu ni zasluzili nas 2-3 hiljade jeste.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 15 jun 2015, 22:45

Samo da nedaj bože dobijemo Bate ili Makabi ili Ludogorets, neatraktivni ali razguljuju. Inače sportski nam je na putu negdje :crazy: ja ga očekujem sa prijatnim vijestima :zviz:
Mosa RajvoSa

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 jun 2015, 22:49

Pa kada je to izvlacenje?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 15 jun 2015, 22:52

hule_barca je napisao/la:UEFA će već na neki način učiniti sve da recimo ne igraju Sarajevo vs Partizan ili vs Dinamo, tako da što se toga tiče, treba biti miran.
1996-e su u okviru kupa šampiona igrali Partizan - Croatia ( Dinamo ). Tako da...
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, PingoFTW, ristagrad, Tatamata1946 i 61 gost.