FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 15 jun 2015, 23:42

belosevic28 je napisao/la:Klaric mladji u Akademiju. Klaric straiji na posudbu. Sa njim nista ne gubimo, jer mu je istekao ugovor, a mozda bude nesto od njega. Mada je Sanin bitniji, strasan talenat...
Aa neko ce sutra da dobije perilicu aBd :beba: :beba: :beba:

:bih:
Dolazi bracalaaaaa :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :zviz: :zviz:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 15 jun 2015, 23:43

Ja znam da se niko nece sloziti samnom i da ce vecina pomisliti da sam lud, da veze nemam sta pricam, da se ne razumijem u fudbal i da mi je "kriket" primarni sport u zivotu, ali ja bi ako je dosla ponuda za Benku od 500k eura kako je neko naveo unazad par dana (inace ne vjerujem insajderima)oda bi ga prodao definitivno...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 jun 2015, 23:44

uNbx, ranom zorom aBd brate. Uuuh i pozelio sam :urnebes:
Mrcho, halali, ali prati kriket :rol: :rol: :rol:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

macahz
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 15 jun 2015, 23:49

belosevic28 je napisao/la:maca, jel mozda zato sto je Okic tvoj igrac? ofiran si bha Husaricu, bolje da opametis Sevku da ne cuga onoliko, nego sto trujes raju po forumu i fb...
Ja brate kako me provali... ali Hajd kad je već jasno, Bekic će vam biti Coentrao a ovaj iz Banovica Benzema, a Jasko će da bude hmmmm santi Cazorla ahhhah
Okica sam onako pomenuo, ali bilo koga da sam apomenuo imala bi moj tvrdnja težinu. Madjarska druga liga hallooo, 3 utakmice odigrao, a vi ga usporedjujete sa našim njboljim igračima i gurate ga u ekipu i zauzimate mjesto talentima.
Davno je on prhujao sa vihorom, kad prošli prelazni rok nije htio kod nas sad nam baš ne treba.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 jun 2015, 23:51

Maca nista licno, ali realno, tvoj pulen Okic ima problem. Da Bog da on bio bolji 3 puta od Benke u narednoj sezoni, i svima dokazao da moze izdici se iznad svojih problema, niko sretniji od mene. Ziv ti meni bio...

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 15 jun 2015, 23:52

amypitar je napisao/la:Ali se Patrizan pojacava za LŠ.
Njih i Dinamo bi valjalo izbjeci prejaki su za nas, a jos bi nas komsije gledale dobro naguziti.Brzo vrijema prolazi, valjda cemo do okupljanja kompletirati tim.
Ma soveli Bojinova koji je dobar samo na PES5 ima 30 kila viska, vise mi je licio na obezbjedjenje nego na nekog igraca. Nase podneblje je najtalentovanije, i gdje je Partizan bio kad je prpizvodio svoje igrace, da be nabrajam, a gdje je sad...
Tako i mi, okaniti se propalih igraca, i gurati svoju djecu, da stasaju uz neke iskusne i provjerene igrace. To je prava formula uspjeha.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 jun 2015, 23:53

Ovo je istina za Bojinova. Benkara je za njega ubica

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Ouroboros
Kontakt:

Post Postao/la Ouroboros » 15 jun 2015, 23:55

@Mrcho
Ne treba razmišljati površno u smislu Benke, njega treba dublje proanalizirati. Osim toga što je iznadprosječan igrač za naše uslove, takođe psihom utiče na igrače i motiviše ih (fajter). Na stranu njegov uticaj na navijače, toga smo svi svjesni :mrgreen: .Pare srećom nisu problem i jedino ćemo ostati bez njega ako samoincijativno odluči da nas napusti, što iskreno se nadam neće biti u skorije vrijeme.

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 15 jun 2015, 23:56

belosevic28 je napisao/la:uNbx, ranom zorom aBd brate. Uuuh i pozelio sam :urnebes:
Mrcho, halali, ali prati kriket :rol: :rol: :rol:

Svaka njemu cast na borbenosti koja je stvarno fascinantna, ali napadac je za mene onaj koji 1 na 1 bez problema prolazi, a on to ni jednom nije uradio od kako je u Sarajevu, ako nisam upravu demantujte me... Velkoski kao spic tih par utakmica sto je odigrao na samom pocetku je odigrao fantasticno i meni bi imao prednost ispred svih (trenutnih u klubu) na toj poziciji!!!!!!!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 jun 2015, 23:57

Ma nema nista od prodaje Leona. :nene:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 15 jun 2015, 23:57

ShofaII je napisao/la:Smjesno: Poredite Okica i Stevanovica a Duljevica zaboravili.

Postujem ja da neko misli da Stevanovic ne valja. Moje misljenje je da valja i da ako se moze dovesti onda ne trebamo kalkulisati.
Duljevic najdalje do kraja slijedece sezone, ja mislim da ce on eksplodirati ove godine i da ga necemo moci zadrzati. Mislim da bi se stevanovic do tada vratio.
Sto se tice Okica on mi je jako drag ali ima velike oscilacije u igri, ili je odlican ili se ne vidi a zo en ide uz nase ciljeve. Iskreno ako postoji neka ponuda ja bih ga ptodao. Na njemu se vidi da nema motiva za nasu ligu i da zeli da ide vani. Nesto slicno kao Stojcev.
Ma poredim Okica jer je nase trenutno najgore krilo, a porediti Stevu sa DuljoM, Bekicem, Velkoskim ne bi imalo nikakvog smisla..... Anjdzusic jebtrenutno kvalitetniji igrac od njega

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 15 jun 2015, 23:59

Zato polusansa I gol
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 jun 2015, 23:59

Benko je nas najjaci poslijeratni napadac ! Fajter, killer, mudonja... Dobro brat rece, osim sto je klasa od igraca, sjajan je motivator. Dok god ima zelju, neka ga kod nas !!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 jun 2015, 23:59

Haj ako nekom nije mrsko neka "pročačka" statistiku Velkoskog u utakmicama gdje je igrao kao špic. Mislim da ne treba puno vremena jer nije puno takvih utakmica odigrao.

Pa da uporedimo sa Benkinom!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 jun 2015, 00:02

belosevic28 je napisao/la:Benko je nas najjaci poslijeratni napadac ! Fajter, killer, mudonja... Dobro brat rece, osim sto je klasa od igraca, sjajan je motivator. Dok god ima zelju, neka ga kod nas !!!
Jel ti ovo LED il LCD monitor? :think:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jun 2015, 00:03

Fakat, idi prati kriket.. Momak imas razlicite tipove napadaca, imas te koje ti pominjes, koji kada prime loptu idu okomoto na gol i driblaju protivnika dok imas i naseg Benkaru koji je klasicna devetka i koji ima ono nesto, ima taj osjecaj i sposobnost da jednim dodirom sa loptom postigne gol!
Sad na stranu sto ti mozda ne volis takve igrace, al nemoj bezze zapinjat za to jer je tema ono, nidje veze. Benko zasluzuje ostat samo zbog emocija koje pokazuje na terenu, dalje mi nista ne treba

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 jun 2015, 00:05

uNbx, kakva su to pitanja :D

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 16 jun 2015, 00:06

Ouroboros je napisao/la:@Mrcho
Ne treba razmišljati površno u smislu Benke, njega treba dublje proanalizirati. Osim toga što je iznadprosječan igrač za naše uslove, takođe psihom utiče na igrače i motiviše ih (fajter). Na stranu njegov uticaj na navijače, toga smo svi svjesni :mrgreen: .Pare srećom nisu problem i jedino ćemo ostati bez njega ako samoincijativno odluči da nas napusti, što iskreno se nadam neće biti u skorije vrijeme.

Psihicki utjecati na igrace kao sto su Radovac, Cimi, Kova, Bekic, Kallasi, Dulja (vise manje) nije problem nikakav jer su oni mladi i zeljni igre, pobjeda, rezultata, titula itd, ali kakav utjecaj on ima na Puzu, Dzemu, Milosa, Bilbiju... Apsolutno nikakav vjeruj mi, dubok trag je na njih ulica ostavila da bi Benko moga utjecati na njih i njihovu igru a to se odnosi pogotovo na ovu prvu dvojicu. Milosa i Bilbiju staviti zajedno da igraju u vezi je jednako idiotizmu blago receno i u tim trenucima njima nebi pomoglo 25 000 Benka na Kosevu da ih uzdigne ili dozzove (kako hoces)...

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 16 jun 2015, 00:07

Mrcho je napisao/la:Ja znam da se niko nece sloziti samnom i da ce vecina pomisliti da sam lud, da veze nemam sta pricam, da se ne razumijem u fudbal i da mi je "kriket" primarni sport u zivotu, ali ja bi ako je dosla ponuda za Benku od 500k eura kako je neko naveo unazad par dana (inace ne vjerujem insajderima)oda bi ga prodao definitivno...
Ma sto bi ga prodavo i Amidzi punio djep, nikog ja ne bi prodo, a para imamo tako da i ne moramo ha jaa... sve bi kupio sto valja i u neku grupu se plasirao, a vjerujem ove godine da idemo u grupe...

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 16 jun 2015, 00:10

Rule_hz je napisao/la:Zato polusansa I gol

100% isto kao u Mostaru!!!!

Da se razumijemo, ja njega ne kudim, ali nije napadac po mom ukusu i 100% sam siguran da je Krste bolji od njega skoro u svim segmentima igre!!!!

Vi bi ste prodali Krstu za 500k eura ali ne i Benku koji je stariji 5 ili 6 godina, iako krste je najbolji asistet i strijelac kluba.... Treba malo razmisliti ponekada!!!!!!

Za Stevanovca bi jos rekao da je dovoljno sto ima bolji centarsut od svih nasih igraca koji ga nikako i nemaju!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, James1987, jurisicduska, MojaMalenkost, NeSamSafetee, Proximic i 83 gosta.