Aha, treba mi nenormalna sreca da prije svega upadnem u dom, pa da dobijem normalne ljude i pusace oko sebe
Jel tesko upasti ?
Moderator/ica: insider
a dobro, sve zavisi sta kome vise odgovarahodža je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Ma lakse ti je zbog prevoza iz Nedzarica. Sjednes u tramvaj ispred doma i izadjes ispred faxa.
Što si lud, špica ujutro, gužva...ovako lagano sa Bjelava, eto ga za 15 min max. A sve niz brdoDobro, zeznuto je vraćat se
![]()
To stoji, naravno.Evolution87 je napisao/la: a dobro, sve zavisi sta kome vise odgovara![]()
Ali na Bjelavama ima strasnu pekaru, student. Po meni jedna od najboljih u gradu.
Nevolja natjeralauNbx je napisao/la:Imal pravnika ovdje? Sve neki inzinjeri jbte
uNbx je napisao/la:Imal pravnika ovdje? Sve neki inzinjeri jbte
Tacnije, na UNSAhodža je napisao/la:uNbx je napisao/la:Imal pravnika ovdje? Sve neki inzinjeri jbte
samo budale studiraju pravo u BiH![]()
Mi imamo Cue i Aquarius, kud ces boljeuNbx je napisao/la:Tacnije, na UNSAhodža je napisao/la:uNbx je napisao/la:Imal pravnika ovdje? Sve neki inzinjeri jbte
samo budale studiraju pravo u BiH![]()
@reds Bar mi je blizu maticna kafana
reds_forever je napisao/la: Mi imamo Cue i Aquarius, kud ces bolje
ETF, hejt za njegaAlanSmith14 je napisao/la:Dex jesi l' na građevini ?? .... skonto sam da si u devetom paviljonu po 'braći'
A pekara Student je vrh, mislim da sam u zadnja 2 mjeseca svaku noć poslije 00:00 kupovao nešto u Studentu iako mi večera bude dovoljna xd .. al jbg navika postalo.
Titu si zaboravilareds_forever je napisao/la: Mi imamo Cue i Aquarius, kud ces bolje
šta imaš ti protiv filozofa jel? hoćeš da to riješimo 1 na 1?uNbx je napisao/la:U titi invazija filozofa preko dana![]()
Bolje i oni nego komunjareuNbx je napisao/la:U titi invazija filozofa preko dana![]()