FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav je Livaja?? Prvi utisci,kakav vam se cini 

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
- samogrbavica
- Kontakt:
Od svih novi koji su se danas pojavili, Livaja je najbolji. D 

Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 16 jun 2015, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE
Dolazi li Zakarić kod vas ?
Ja se ne sjećam kada je neko zadnji put došao na probu pa da je potpisao ugovor. Tako da očekujem konkretna pojačanja. Nadam se da će ih biti,što prije to bolje. Drago mi je da mnogi hvale Livaju, a ubijeđen sam da će nas Diatta pozitivno iznenaditi. Govedarica se povezivao sa nama ali danas se pojavio na prozovci Slavije. Zna li neko šta je sa njim? Je li propalo ?
FK Željezničar
Tomić je bio na probi pa potpisao.
Prošlo ljeto Baša, Asanović (bio ovdje cijelu polusezonu, onda potpisao ugovor, pa otišao), možda i još neko.
Prošlo ljeto Baša, Asanović (bio ovdje cijelu polusezonu, onda potpisao ugovor, pa otišao), možda i još neko.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ma uglavnom rijetko se ko dokaze nesto specijalno 

Ko je zaduzzen za transfere cudi me da je i ovu dvojicu doveo...Dinara je napisao/la:Govedarica se povezivao sa nama ali danas se pojavio na prozovci Slavije. Zna li neko šta je sa njim? Je li propalo ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Da je bio najbolji, ne bih se slozio, ali bio je dobar. Inace on je davno dobio ciste papire, odavno nije clan kluba, iz razloga sto je uhvacen da krade u svlacionici od drugih igracamanijakinho je napisao/la:Dino Haskovic je bio najbolji igrac u juniorima i medu prvima je potpisao profesionalni ugovor na 4 godine. Momak je apsolutno najveci potencijal i nada bio, ali jedini nije dobio sansu iz nepoznatih razloga. Momak ce sigurno napustiti Zelju ove godine.
Steta za haskovica i meni se cinio kao momak koji moze napraviti nesto ali eto, cuj krao ccc
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
ako je istinagodrina je napisao/la:Steta za haskovica i meni se cinio kao momak koji moze napraviti nesto ali eto, cuj krao ccc

Potpisao je i Mujagic profesionalni ugovor. Istice mu u ljeto 2017gkenan_tm87 je napisao/la:Hiroš je prošle godine potpisao amaterski ugovor sa Željom. Valjda će ga uskoro i dugoročnije osigurati uz klub.
Dino Hasković, Edin Hadžović i Dženis Beganović imaju profesionalni ugovor jos 3 godine. Senad Kašić, Amer Hiroš, Nedim Mekić i Ajdin Mujagić mislim da nemaju vise ugovor jer kod potpisivanja profesionalnog ugovora moramo platiti onu neku naknadu a prosle godine su potpisali amaterske na godinu.
Kolike ugovore imaju Bajic, Sadikovic, Memija, Hadziahmetovic i Kjosevski ako neko zna, mrsko mi traziti? Cekamo jos i da li ce potpisati ovaj novi bek (krilo) Benjamin.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
U današnjem Avazu, E.Sadiković i Uzelac produžuju ugovore a neki juniori potpisuju.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
-
- Kontakt:
Ja sam ocekivao ta dva pojacanja sto je Oda spominjao, al evo treci dan nista... Negdje je zapelo
Izgleda da ozbiljno racunaju na E.Sadikovica ove sezone cim potpisuju produzenje ugovora, mada covjek visi par sezona niti je za prve ekipe a niti je za otpisa.vrbanjusa je napisao/la:U današnjem Avazu, E.Sadiković i Uzelac produžuju ugovore a neki juniori potpisuju.
ma ima u njemu nesto dovoljno da sjedi na klupi plus da ima 11 ssadikovica svi bi igraliblue36 je napisao/la:Izgleda da ozbiljno racunaju na E.Sadikovica ove sezone cim potpisuju produzenje ugovora, mada covjek visi par sezona niti je za prve ekipe a niti je za otpisa.vrbanjusa je napisao/la:U današnjem Avazu, E.Sadiković i Uzelac produžuju ugovore a neki juniori potpisuju.

U kurcobolji i neznanju uspijes jos dva igraca razjebTi koja si imao dogovorena.To je jedno pet igraca koji su bili dogovoreni ali nas sd nema kapaciteta i znanja da realizuje.EdisMulalic je napisao/la:Ja sam ocekivao ta dva pojacanja sto je Oda spominjao, al evo treci dan nista... Negdje je zapelo
I ovaj crnac ne bi dosao da mu nije menadzar ko jeste otisao bi u olimpic.Znaci bukvalno sam dosao.Ovaj zavrsen transfer gdje je sve dogovoreno zatvorena fknansiska konsrukcija ne zna napraviti. Dok nauci da radi mi cemo biti losi pun klinac para...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
E dobro si to rekaoDR.HOUSE je napisao/la:ma ima u njemu nesto dovoljno da sjedi na klupi plus da ima 11 ssadikovica svi bi igraliblue36 je napisao/la:Izgleda da ozbiljno racunaju na E.Sadikovica ove sezone cim potpisuju produzenje ugovora, mada covjek visi par sezona niti je za prve ekipe a niti je za otpisa.vrbanjusa je napisao/la:U današnjem Avazu, E.Sadiković i Uzelac produžuju ugovore a neki juniori potpisuju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

jel ovo suplja ili si fakat nacuo nestochampions1921 je napisao/la:Evo jedna pozitivna mahalska. Ja sam cuo da ce Misimovic izgraditi istocnu tribinu uz uslov da koristi poslovneprostore na odredjeno vrijeme..
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
To je vec odavno poznato samo se trebaju napraviti uslovi za tosalle86 je napisao/la:jel ovo suplja ili si fakat nacuo nestochampions1921 je napisao/la:Evo jedna pozitivna mahalska. Ja sam cuo da ce Misimovic izgraditi istocnu tribinu uz uslov da koristi poslovneprostore na odredjeno vrijeme..

SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
A zasto neko ne reaguje na tu njegovu kurcobolju i nesposobnost?pile87 je napisao/la:U kurcobolji i neznanju uspijes jos dva igraca razjebTi koja si imao dogovorena.To je jedno pet igraca koji su bili dogovoreni ali nas sd nema kapaciteta i znanja da realizuje.EdisMulalic je napisao/la:Ja sam ocekivao ta dva pojacanja sto je Oda spominjao, al evo treci dan nista... Negdje je zapelo
I ovaj crnac ne bi dosao da mu nije menadzar ko jeste otisao bi u olimpic.Znaci bukvalno sam dosao.Ovaj zavrsen transfer gdje je sve dogovoreno zatvorena fknansiska konsrukcija ne zna napraviti. Dok nauci da radi mi cemo biti losi pun klinac para...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.