PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
I Sta je smijesno...zamezila raja...hahaha
Razocarao si me.mozes ti i bolje.
Cuga meze sega...Sta je smijesno bato
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Samo bez naglih pokreta prijateljurigotina je napisao/la:ima li bujrumaAjzea je napisao/la:Znači to je taj famozni kavez u koji niko ne smije zagazit![]()
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Za taksistu romske klijentele koji spominje neke 7c . Dok 7c odrađuje transeve torcidi vaša prva ekipa kamenuje autobuse sa atomcima iz tešnja
Jeli vas sramota grob te yebo zapalite se svi na onom kuhalu zajedno sa grahom iz tetovca
From father to son
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa smijesno je sto bi recimo ova cetvorica ugasila one putujuce dzindase iz 7c...solinas je napisao/la:I Sta je smijesno...zamezila raja...hahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ne kontam fakat sta je ovdje smijesno? I kakav ti grah spominjes druze?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Steta sto ne idu na gostovanjastaragarda je napisao/la:pa smijesno je sto bi recimo ova cetvorica ugasila one putujuce dzindase iz 7c...solinas je napisao/la:I Sta je smijesno...zamezila raja...hahaha
Cuga meze sega...Sta je smijesno bato![]()
From father to son
Koja si ti budala haha
Ismijavas Sto je neko zamezio uzeo da popije i to gospodski stolic meza cuga..nisko si pao.
Ismijavas Sto je neko zamezio uzeo da popije i to gospodski stolic meza cuga..nisko si pao.
Brate frajer fakat ima razmisljanje djeteta iz 7c...solinas je napisao/la:Koja si ti budala haha
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
neznam sta je ovdje smijesno..ali fakat...ono...u bosni se mezi i pije...tobejarabi,estakfirulahh

jos gospoda iznije stolic,termosku,...doduse oni jos tucaju kamen od kamen,pa u konzervu neretve podgrijat,za njih je termoska atomska fizika

jos gospoda iznije stolic,termosku,...doduse oni jos tucaju kamen od kamen,pa u konzervu neretve podgrijat,za njih je termoska atomska fizika
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 16 jun 2015, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
Još uvijek čekamo opravdanje zašto nije bilo Red Armija protiv Borca u 30. kolu 
Grupica koju je davno popišao RA u sred tuzle,nedavno manijaci,nikad nisu napravili gostovanje od 1000 ljudi,nemaju odrađen ni jedan trans,pale im se autobusi,degenece se gdje se stignu,nemaju slika video ni gostovanja. Jedino sto imaju je audio zapis na kaseti huka 5000 fukara s koseva i plinsko kuhalo
a brato tuge ove. Iz duše mi ih zao

From father to son
Okle ti to. Bilo je 30ak momakaCoraco je napisao/la:Još uvijek čekamo opravdanje zašto nije bilo Red Armija protiv Borca u 30. kolu
http://www.redarmy-mostar.ba/galerija/t ... ?album=300
From father to son
Ne kontam i daljee ocm.... ebo i ovu temu ode u krc, frajer pise, smije se nekim sasvim normalnim stvarima u BiH a i u svijetu vala. Pise kao da je jos uvijek u osnovnoj i svi se smiju na to... stvarno ne kontam, jel danas toliko moderno bit glup il sta? Ja sam off na ovoj temi, postala je totalna glupost, a tebi Cernica mogu samo porucit druze da si fakat zaostao, imao si provala na pocetku al druze ti svaki dan pises neke nebuloze i ponavljas se dosta, po meni to moze bit smijesno samo nekom ko je jos u osnovnoj al iskreno...Pozdrav svima. 
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 16 jun 2015, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
opet ti sta je smijesno....pa smijesno je to sto nisu u lovu na torcidu kao headhunters 7c iz vrapcicasolinas je napisao/la:neznam sta je ovdje smijesno..ali fakat...ono...u bosni se mezi i pije...tobejarabi,estakfirulahh![]()
jos gospoda iznije stolic,termosku,...doduse oni jos tucaju kamen od kamen,pa u konzervu neretve podgrijat,za njih je termoska atomska fizika![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ja ti skoro postavljao slike i clanke...3000 tuzlaka u zenici,osijek,beograd..ti si teski smor,vise nije ni zabavno,ni smijesno,jer furas jednu te istu spiku non stop..ko pokvaren kastefon..nisi ti dobar sa mozgom..i opet ista spika,nevjerovatno..okupi onu djecicu i dobro se razmaknite na tribini,komocija je zakon
Taksisto romske klijentele nemoj srat. Priznaj da sanjas trans siuksa a ne torcide

From father to son
hahahahahahahaha koji glupani
cuj kuvalo
ne znam ko je gluplji ovaj osnovnoskolac iz vrapcica sto se predstavlja kao neki mator covjek ili mitoman sto mu dade sliku
tek sam sad ubjedjen da ti tekme nisi vidio kako treba 
Sloboda Tuzla
Pa bilo je i nas 20 000 na marakani. Gdje su vam bola od 87-me slike daj postavi grob te yebo. Ili poslje rata u novije doba. Hajde lijepi cekam ili cete ostati na audio zapisu huka sa kosevasolinas je napisao/la:ja ti skoro postavljao slike i clanke...3000 tuzlaka u zenici,osijek,beograd..ti si teski smor,vise nije ni zabavno,ni smijesno,jer furas jednu te istu spiku non stop..ko pokvaren kastefon..nisi ti dobar sa mozgom..i opet ista spika,nevjerovatno..okupi onu djecicu i dobro se razmaknite na tribini,komocija je zakon
From father to son
Brato imas li ti sliku 2000 fukarafukaratz je napisao/la:hahahahahahahaha koji glupanicuj kuvalo
ne znam ko je gluplji ovaj osnovnoskolac iz vrapcica sto se predstavlja kao neki mator covjek ili mitoman sto mu dade sliku
tek sam sad ubjedjen da ti tekme nisi vidio kako treba
From father to son
Oca mi prekidam svaku raspravu s vama. Manijaci Horde Robija Lesinari pa i komsije koje imaju ne brojnih ali za pohvalu konstantnih gostovanja svaka cast ali vi brato stvarno nema smisla da se raspravljamo. Iskreno posto sam citav zivot na tribini da se nebi dovodio u polozaj da vas konstantno omalovazavam prestati cu i ovdje zavrsava moja diskusija s vama. Zelim vam brzu afirmaciju i preuzimanje primata nad siuksima u tk. Zivjeli,sretni i veseli bili
Zadnja izmjena: Cernica, dana/u 16 jun 2015, 01:47, ukupno mijenjano 1 put.
From father to son
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.