Evo ti juga moj bečlija neznalico
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Ovo je prije 5 godina bilo. Da se borimo za evropu bilo bi nas vise a za titulu duplotuzlak1987 je napisao/la:E Pastrmko da to hoces za zivota opet docekati ovoliko vas da se skupi kao na slici volio bih ja tebi ali na kakvim granama ste zadnjih pet godina tesko..
izbij tu iz posjete 30 lesinarafukaratz je napisao/la:Posjete na premijerligaškim terenima u 30. kolu:
Sarajevo - Sloboda 22.000 gledalaca
Široki Brijeg - Zrinjski 4.500
Čelik - Željezničar 3.000
Drina - Slavija 2.000
Mladost - Zvijezda 1.500
Travnik - Vitez 1.200
Velež - Borac 200
Olimpic - Radnik 100
kakav zavrsetak sezone crvene armijespektakl za karj
ja se brato moj pitam imal ikog osim uprave kluba i familije igraca da gleda ovaj veliki klub
Mi brato kada se dignemo ova su gostovanja. Odavno smo u qurcu da bi imali neke euforije. Smjesno mi je vilo vidit tekmu odluke na kosevu u borbi za titulu i 50-60 zrinjevaca. Yebo me otac te nebi pola mostara na kosevo otislo da smo mi u toj poziciji bilituzlak1987 je napisao/la:Kazem ti to je tako bilo prije kad se narod digne, sada nema toga. Kada je gostovanje u pitanju to je pocelo da vazi samo za one koji zele problema pa normalna raja ne ide
zamisli kad s najgorom posjetom ovako palamudi kakav bi tek bio da nekad i uspiu skupit koju miljustaragarda je napisao/la:izbij tu iz posjete 30 lesinarafukaratz je napisao/la:Posjete na premijerligaškim terenima u 30. kolu:
Sarajevo - Sloboda 22.000 gledalaca
Široki Brijeg - Zrinjski 4.500
Čelik - Željezničar 3.000
Drina - Slavija 2.000
Mladost - Zvijezda 1.500
Travnik - Vitez 1.200
Velež - Borac 200
Olimpic - Radnik 100
kakav zavrsetak sezone crvene armijespektakl za karj
ja se brato moj pitam imal ikog osim uprave kluba i familije igraca da gleda ovaj veliki klub
![]()
![]()
..oni su im na toj tekmi dobro posjetu popravili
![]()
![]()
![]()
al vidit ces zato iduce sezone...prekucavanje,karta vise ima da se trazi a i 7c ce bit zreliji...za godinu,dvije maturanti,nije mala stvar![]()
Brato kad te osramotim pocinjes s vrijeđanjima nesto bolest oboljenja i to. Koji si levat dokazuje to da nikad nisi na kosevu bio da bi nas poceo ubjeđivat da su fukare bile na sjeveru. Brato ne mogu da vjerujem s kim sam se raspravljao cijelo vrijeme. Izofiro si se ko junac žešći sa slikama reprezentacijesolinas je napisao/la:ma nije vrijedan vise paznje uopste..taj covjek sebe ubjedi u nesto,i djaba ti sve..i video je montiran..
to pitari sami sebe J***...grmi kosevo..pitarske picke,gazi pitare..furali nas ljudi,
tezak je nas pastrmka,tesko oboljenje ima..vjerovatno nije imao paznje u djetinjstvu,forum mu je sve u zivotu,
Bilo je ba i nas 16 buseva na tom istom jugu 1998 pa sta ? I jos jednom 1999 nas je bilo dosta na Kosevu ali et..tinovo spominjes ba mjesecima ovdje..mozemo se i mi slicnim gostovanjem na tom jugu pohvalitCernica je napisao/la:
Evo ti juga moj bečlija neznalico![]()
![]()
Cernica je napisao/la:Grupica koju je davno popišao RA u sred tuzle,nedavno manijaci,nikad nisu napravili gostovanje od 1000 ljudi,nemaju odrađen ni jedan trans,pale im se autobusi,degenece se gdje se stignu,nemaju slika video ni gostovanja. Jedino sto imaju je audio zapis na kaseti huka 5000 fukara s koseva i plinsko kuhalo![]()
![]()
a brato tuge ove. Iz duše mi ih zao
![]()
Da li se vi grupisete na tribini?Cernica je napisao/la:
![]()
Probisvjet je napisao/la:Da li se vi grupisete na tribini?Cernica je napisao/la:
![]()
Ma sta znaju oni brato. Sinoc onaj jedan postavlja slike sa sjevera kad je reprezentacija igrala. Retardi žešći 90% ih nikad nije ni bilo na koševu. Po njegovom ispade fukare bile protiv Sarajeva na sjeveru a hordasi na jugu ili zajedno biliHead je napisao/la:Pa vidite da je pao gol i navijaci krenuli prema dnu tribine da se raduju golu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.