AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
7 mil godisnje??? Pretpostavljam da se radi o bruto iznosu
Il Club più titolato al mondo!
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Koji Kovacic?KpbKaka22 je napisao/la:Evo maloprije sam piso Milanov Squad za ovu sezonu 2015/2016
Znaci potrošeni tih famoznih 150 milijuna + neki koji bi volio da ostanu u klubu
Golmani : diego lopez,agazi
Odbrana :kolarov ,hummels ,miranda ( t.silva ) de šiljo..
zamjene..antoneli,rami ,alex,abate
Veza:de jong,van ginkel,kovacic,kondogbia
zamjene :montolivo,honda,bonaventura
Krila:menez,el sharawy,cerci
Napad :martinez,ibra..pazzini
To nisu svi igrači,ali ovo je nekhi 20 igrača,koji bi trebalo mjenjati kroz čitavu sezonu
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
Imal' jos koji napadac da ga dovedemo, malo li nam je ovih 10.
Ko je taj Imbula, vidim da ga apsolutno svi spominju i vezu sa svim mogucim klubovima, a evo i mi poslasmo ponudu od 28 miliona
kud svi tu i mali Mujo, pa jel' makar valja?
ajde ibraga, potpisi novi ugovor sa psg
Ko je taj Imbula, vidim da ga apsolutno svi spominju i vezu sa svim mogucim klubovima, a evo i mi poslasmo ponudu od 28 miliona
kud svi tu i mali Mujo, pa jel' makar valja?
ajde ibraga, potpisi novi ugovor sa psg
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
edit: defensive midfielder
bas zanimljivo, cuj mi da se interesujemo za defanzivnog veznjaka

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kad bih ga poredio sa igracem koga vec znate ili pokusavate dovesti (Kondogbia npr), bolji je od njega u svim aspektima igre, sem u tom defanzivnom postavljanju i citanju igre gde je Kondogbia zaista nepogresiv i nadmocniji. Ofanzivni aspekti vise leze Imbuli, dosta je kreativniji igrac i daleko bolji kao organizator i pas igrac, tehnika zaista izvrsna. Fizicke predispozicije identicne vec pomenutom igracu.rope11 je napisao/la:Ko je taj Imbula, vidim da ga apsolutno svi spominju i vezu sa svim mogucim klubovima, a evo i mi poslasmo ponudu od 28 miliona
Zaista cenim da nema greske sa njim, zavisi sta trazite, ako vam je potreban pravi defanzivni specijalista, onda Kondogbia.
ja se vec napio za sva buduca pojacanja_forzamilan_ je napisao/la:Ajde da taj Martinez više bude oficijelan i da dođe Ibra. Sad se priča za Turana oj brete ako on dođe neću se trijeznit 3 dana...
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
Pa s obzirom da De Jong, Muntari i Essien odlaze, da od Monta nema hljeba za prve postave, onda nam treba neko poput Kondogbie koji je defanzivno jak, a zna igrati lopte za razliku od troje gore pomenutih. S druge strane nam treba i neko poput Imbule koji je cini mi se box to box igrac, a s trece strane nam fali i kreativac. 
Najbolje bi bilo dovesti sva tri igraca, al' to ce ici malo teze.
Iako su mediji prenijeli da smo navodno odustali od Kondogbie, sad pise da nismo i da nam je ustvari u cilju dovesti i Imbulu i Kondogbiu, mada je ovaj drugi prioritet.
i ovo sa dzeksonom mi je pocelo ici na klinac, te hoce te nece... te se objavi da je nas igrac, a danas cujes kako izjavljuje da jos nista nije gotovo i da jos uvijek razmatra ponude. sta nas peglas vise
Najbolje bi bilo dovesti sva tri igraca, al' to ce ici malo teze.
Iako su mediji prenijeli da smo navodno odustali od Kondogbie, sad pise da nismo i da nam je ustvari u cilju dovesti i Imbulu i Kondogbiu, mada je ovaj drugi prioritet.
i ovo sa dzeksonom mi je pocelo ici na klinac, te hoce te nece... te se objavi da je nas igrac, a danas cujes kako izjavljuje da jos nista nije gotovo i da jos uvijek razmatra ponude. sta nas peglas vise
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Vratim se sa posla i očekujem da vidim da su napokon nekoga doveli kad ono još ništa. Povezujemo se sa toliko puno imena da je to nevjerovatno. Pored svih ovih imena doveden je, tj, vraćen Ely i Niang.
Prošle sezone nismo znali šta ćemo sa toliko loših igrača, sad se raspravlja o tome kako ćemo posložiti sve ove zvijezde ako iko od njih i dođe. Vrijeme je za to, što već ne danas?
Prošle sezone nismo znali šta ćemo sa toliko loših igrača, sad se raspravlja o tome kako ćemo posložiti sve ove zvijezde ako iko od njih i dođe. Vrijeme je za to, što već ne danas?
Milan will try to bring in Luiz Adriano immediately instead of waiting until January (when he becomes a free agent). [GdS]
J.Martinez, Ibrahimovic i Adriano, koja bi to perverzija bila, ali puno je ovo da se sve spicka na napadace, odmah bi noga bila i faraonu i menezu i ostalim napadacima koje imamo ( mada me za ove ostale i zaboli vala ) samo nek mi Faraona ne diraju.
Doduse Adriano ne bi nesto puno ni kostao buduci da je vec zimus slobodan igrac, moglo bi se to rijesiti za par miliona, to je sad Galetu kao da vitre baci
J.Martinez, Ibrahimovic i Adriano, koja bi to perverzija bila, ali puno je ovo da se sve spicka na napadace, odmah bi noga bila i faraonu i menezu i ostalim napadacima koje imamo ( mada me za ove ostale i zaboli vala ) samo nek mi Faraona ne diraju.
Doduse Adriano ne bi nesto puno ni kostao buduci da je vec zimus slobodan igrac, moglo bi se to rijesiti za par miliona, to je sad Galetu kao da vitre baci
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Gledajuci Balotelija, Endi Kerola i jos nekolicine igraca koji su placani za gotovo nista, onda je Martinez i vise nego odlicno pojacanje. A ja sam ga prizeljkivao i ovdje spominjao milion puta. Plata mu je 7mil. ukljucujuci poreze i sta sve vec ide.
L. Adriana dovesti na zimu kao besplatnog, e tu je Celo nenadjebiv.
Idemo dalje.
L. Adriana dovesti na zimu kao besplatnog, e tu je Celo nenadjebiv.
Idemo dalje.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
milanist je napisao/la:to je sad Galetu kao da vitre baci
OFFICIAL: AC Milan sack Inzaghi
AC MILAN APPOINT SINISA MIHAJLOVIC AS NEW HEAD COACH
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
đe ste Srbi? 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Miha će ih vinuti u nebeske visineChinaglia je napisao/la:đe ste Srbi?
Uzbudljivo ljeto na Apeninima. Nema govora da nas očekuje i zanimljiva sezona. Drago bi mi pravo bilo da se Milan vrati na sami vrh. Nije mi Roma zanimljiva
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ne lažiL'Avvocato je napisao/la:Drago bi mi pravo bilo da se Milan vrati na sami vrh.
dobarL'Avvocato je napisao/la:Miha će ih vinuti u nebeske visineChinaglia je napisao/la:đe ste Srbi?
druže, oni nikome nisu zanimljivi, osim za šprdačinuL'Avvocato je napisao/la:Uzbudljivo ljeto na Apeninima. Nema govora da nas očekuje i zanimljiva sezona. Drago bi mi pravo bilo da se Milan vrati na sami vrh. Nije mi Roma zanimljiva
kad ih Miha Laziale, natjera da pjevaju Non mollare maimuxa je napisao/la:Chini pazi sta pises
- muha milanez
- Kontakt:
Vrijeme je da se pravi Milan suprotstavi Juventusu. Nema od Rome ništa, a imali su priliku proteklih sezona da urade nešto više. Nadam se da će ovo ljeto biti prekretnica u Milanu, da će napokon biti kako treba. Samo uz jak Milan Seria A može napredovati.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.