FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 16 jun 2015, 02:08

uNbx je napisao/la:Mene tacno strah kad pomislim na ovo

------------Leon-------------
-Guza---Mesa---Dulja-
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 jun 2015, 02:09

MCMXLVI kad budes imao vremena, bi li mi mogao napraviti neki dobar avatar za Krstu?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 jun 2015, 02:31

Naravno. Poslat cu ti na pp kada budem imao vremena ;)
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 jun 2015, 05:51

Mrcho je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ja rekoh najbolji poslijeratni napadac, ali i igrac sto ti napisa, nije daleko...
A to ko koliko prati Klub, ko je ´´veci´´ navijac, su price za malu djecu ;)

Pa ti mene nazva torolom, ali hajde hebo to, ti nazva Benku najboljim poslijeratnim napadacem Sarajeva, ja mislim da svakog pravog navijaca to treba uvrijediti, a ja ispadam budala ovdje veca od tebe iako si ti taj koji je rekao da je to nas najbolji poslijeratni napadac!!!!

Ako sam te uvrijedio izvinjavam se iskreno, jer mi nije namjera bila.
Skoro alen pobjego iz kluba, nista posebno u karijeri nije postigo, osim stoje zaradijo nesto malo para ( sitnica za fudbalera) zavrsijo karijeru sa 32-33godine, (guza je tu negdje al po mom misljenju nije bolji, obuca isto) benko najbolji strijelac polusezone (nije imo pravo igrat prvu polusezonu) sa 32 godine i platu ima 500 k km godisnje. Bio reprezentativac hrvaske, igro u kini, hrvaskoj bio najbolji strijelac itd. Leonel mesi benko je najbolji igrac od zavrsetka rata koji je igro u FCS. BENKO JE DONIJO TITULU, go koji je dao olimpicu (dzenova prva na klupi) i go protiv svinjskog su odlucili koce bit prvak (i nije bio u zaledu )
Slazem se da Amidzi treba sto prije pocet punit dzepove, 500k € leon moze donijet jednim golom u ls abd. Cimija treba udat za 1milion € i to je amidzi vec vraceno 10% ulozenog. To ce se njemu mnogo vise svidjet.

Leon je mentor svakom igracu u FCS cak i smjecaninu.

Benko ce u ovoj sezoni plus kup plus evropa dat preko 35 golova abd.

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 16 jun 2015, 07:59

Izrazito volim i postujem Benku i neka ga jos dugo sa nama,al kad bi imao sansu vidjeti Skoru Alena od prije nekoliko godina sad u ovoj ekipi uvijek bi mi taj momak imao prednost nasprem Benke.
Zadnja izmjena: xbox, dana/u 16 jun 2015, 09:51, ukupno mijenjano 1 put.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 16 jun 2015, 09:25

Batistuta Gabrijele, za tebe je Škoro - Pele !
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 jun 2015, 09:46

Jedan kolega je za danas najavljivao potpis 1-2 nova igraca.. e sad vidjecemo je li to istina. Stoper nam treba biti bas kvalitetan,i pored njega doveo bi Mesanovica ili Stevanovica,neka potpisu na 3 godinu i sigurno bi s njima u buducnosti mogli jako puno dobiti. Uz njih ako izleti neki kapitalac,dobro dosao...ako ode Cimirot dovesti jos za njega zamjenu i to je to.
Zahvaliti se: Bandovicu,Puricu,Proticu,Baricu,Kosticu,Mitrevskom,Okicu i mozda Bilbiji.

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 16 jun 2015, 09:56

Danas je press u 11 ali vjerovatno sto se tice priprema za CL,sad jos ako bude i neki tajni gost necemo mu zamjeriti :D
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jun 2015, 10:14

Ugo ugo ugo ugo ugo ugo ugo ugo ugo ugo ugo ugo :D hajde ugo obraduj nas

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 jun 2015, 10:19

Ugo ima jos jednu godinu ugovora sa Cukarickim,tako da su male sanse da on dodje. Ustvari mogao bi doci,ali treba platiti obestecenje za njega.... inace najbolji je stoper u JSL,i njega ne mogu dovesti vodeci klubovi u toj zemlji,sumnjam da cemo mi u tome uspjeti! mislim da je realnije Maslać da potpise...

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 jun 2015, 10:20

uNbx je napisao/la:Mene tacno strah kad pomislim na ovo

------------Leon-------------
-Guza---Mesa---Dulja-
Vala ako od jeseni najkasnije Meša ne zaigra i počne koristiti ekipi, onda ne znam što ga držimo...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 jun 2015, 10:27

bosnas_ je napisao/la:Ugo ima jos jednu godinu ugovora sa Cukarickim,tako da su male sanse da on dodje. Ustvari mogao bi doci,ali treba platiti obestecenje za njega.... inace najbolji je stoper u JSL,i njega ne mogu dovesti vodeci klubovi u toj zemlji,sumnjam da cemo mi u tome uspjeti! mislim da je realnije Maslać da potpise...
Nije tacno, igra u Cukarickom kao posudjen igrac Jagielonie ovu sezonu, na TM ne pise kad mu istice posudba ali mislim, da je bila dogovorena za 1 sezonu samo, tako da su realne sanse da ga dovedemo ako padne dogovor
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 16 jun 2015, 10:30

ElCartel11 je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Ugo ima jos jednu godinu ugovora sa Cukarickim,tako da su male sanse da on dodje. Ustvari mogao bi doci,ali treba platiti obestecenje za njega.... inace najbolji je stoper u JSL,i njega ne mogu dovesti vodeci klubovi u toj zemlji,sumnjam da cemo mi u tome uspjeti! mislim da je realnije Maslać da potpise...
Nije tacno, igra u Cukarickom kao posudjen igrac Jagielonie ovu sezonu, na TM ne pise kad mu istice posudba ali mislim, da je bila dogovorena za 1 sezonu samo, tako da su realne sanse da ga dovedemo ako padne dogovor
Nisam ovo znao :shock:
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 16 jun 2015, 10:32

"In summer 2014 he became a free agent, and signed a one-year contract with an ambitious Serbian top-flight side FK Čukarički from the capital Belgrade."
4.10.2009.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 jun 2015, 10:34

Izvinite braco pobrkao sam loncice haha :mrgreen:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 16 jun 2015, 10:35

:thumbup:
4.10.2009.

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 16 jun 2015, 10:37

koalem je napisao/la:"In summer 2014 he became a free agent, and signed a one-year contract with an ambitious Serbian top-flight side FK Čukarički from the capital Belgrade."
"In summer 2015 he became a free agent, and signed a three-years contract with champions of Bosnia and Herzegovina FK Sarajevo.''

:mrgreen: :pray:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 jun 2015, 10:40

http://www.transfermarkt.co.uk/anderson ... ler/115381 ovaj je brez kluba, ima dosta iskustva, ali opet se postavlja pitanje, u kakvoj je formi i da li bi uopste dosao igrati u ovu nasu ligu
Mislim, da ima puno dobrih igraca koji su trenutacno brez kluba i sto se tice financija mi bi si jih mogli priustiti ali odvisno sta je u planu Upravi i Dzeni, koje igrace dovoditi itd. :D
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 jun 2015, 10:51

brzo ce presica....
na b92 sport,pise da je Ugo prosle godine sa Cukarickim potpisao na 2 godine.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=891570

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 jun 2015, 10:55

Cuj prodat Benku :rol: :rol: i to jos za 500k :rol: :rol:
Sto se tice ex-reprezentativca Stevanovica. Moze ali da potpise na 3 godine + i da ima prosjecnu platu bez nekih vecih obaveza. Inace :nene: :nene:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 16 jun 2015, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, bosnas_, riki46, zagorski i 79 gostiju.