Nemaš me šta banovati, ali imam pravo na svoje misljenje kad kazem da je mozda napisano na izvoru informacija sa foruma jer sigurno su neki nekada i napisani vjerovatno. Ne trebaju mi poruke, svaka čast ako ste stupili u kontakt sa njim i dobili provjerene informacijealeksandar_veliki je napisao/la:Sahman, mogu li te banovati ako ti sad pokazem poruke?shaman7 je napisao/la:Nije prvi put da se stvori članak na osnovu naših informacija. Sigurno da Zeba nema vremena da sada se javi sa nekim demantom portalu sportsport, nego da će uskoro potpisati i tako demantovati. Ako ode, onda vas je slagao.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma nebitno ba...ne mislim se sikirat oko ostanka Zebe...ponavljam,svako ide za boljim pa tako i on..ako zrinja nudi vise,sto da ne...nije ni Ordagic potpisao za Slobodu na lijepe oci nego za kesh i uslove u ugovoru...nego mi je ofirno ako vec nije dobio obecani kesh na ruke davat te izjave tipa imam jos ponuda ovo,ono...trebao je vec ako je kesh na ruke dogovorio sa Slobodom do nekog datuma te pare i traziti a ne izlaziti ovako sa poluucjenama jer to jest...kao,necu da kazem da ste mi obecali pare na ruke koje jos ne vidim pa cu malo da pustam probne balone da imam jos ponuda,ofirno i providnoaleksandar_veliki je napisao/la:staragarda je napisao/la:a sto bi ja recimo vjerovao da je ovaj intervju istinit....jel to portali nisu do sad izbacili mali milion laznih izjava igraca....fino je do receno do sad 100 puta da igraci nisu potpisali ugovore zbog nadolazece skupstine....imali su usmeni dogovor sa predsjednikom Husicem koji je i vise nego korektan covjek a i izdasan kad su finansije u pitanju...ko je ikad popricao sa Azmirom Husicem zna o cemu se radi....ako je Zeba mislio igrat jos godinu,dvije moze dobre love klepit i u Slobodi sto se PL tice...cisto sumnjam da mu zrinja moze vise ponudit al et..nije nemoguce....i ako vec ima bolju ponudu neka ide...samo ofirno je ovo..razgovarao sam,imam nekih ponuda pa cu vidjet....a dogovorio je na rijec sa Husicem..ovaj to bas ne voli i koliko poznajem Husica mogao bi i Husic jos jednom razmislit treba li nama Zeba za te pare i sta se moze naci na trzistu....ako je tacna ova izjava Zebe...sto se mene tice,svako ide za boljim i ne treba se puno neckati...hvala mu za sve,sretno,prijatnoaleksandar_veliki je napisao/la:Skver, prroblem je taj sto vi svi, slijepo vjerujete čelnicima svojih klubova. Evo, ja koji nisam tu u Tuzli ti postavljam pitanje, zbog cega bih vjerovao Azmiru, a ne bih Zajki ako recimo sada znam da je ovaj prije par dana na sluzbenim stranicama slagao kada je rekao da je sve dogovoreno sa igracem...![]()
Budi siguran da je svaki intervju, odnosno izjava na ovom portalu, snimana ili pak uslikana na viberu i stavljena u arhivu. Ponavljam, razgovorali jesu, to i Zeba kaze, ali cini mi se da konacan dogovor nisu postigli jer bi onda pao i potpis. Mozda, kazem mozda, je po dogovoru trebala Sloboda na ruke dati odreedjenu lovu, a jos je nije dala. A, ova suplja, rijec je svetinja i slicno u fudbalu ne pije vode...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pokaži svima poruke nemoj sad interno ovo onoaleksandar_veliki je napisao/la:Sahman, mogu li te banovati ako ti sad pokazem poruke?shaman7 je napisao/la:Nije prvi put da se stvori članak na osnovu naših informacija. Sigurno da Zeba nema vremena da sada se javi sa nekim demantom portalu sportsport, nego da će uskoro potpisati i tako demantovati. Ako ode, onda vas je slagao.

I have a dream
-
- Interni moderator
- Kontakt:
mogo bi on tebi banovice malo pokazatwestherc je napisao/la:Pokaži svima poruke nemoj sad interno ovo onoaleksandar_veliki je napisao/la:Sahman, mogu li te banovati ako ti sad pokazem poruke?shaman7 je napisao/la:Nije prvi put da se stvori članak na osnovu naših informacija. Sigurno da Zeba nema vremena da sada se javi sa nekim demantom portalu sportsport, nego da će uskoro potpisati i tako demantovati. Ako ode, onda vas je slagao.

da su postigli usmeni dogovor sloboda i zeba svjedoci vlasnik stana u kojem je zeba zivio ... covjeku je receno sacuva stan za zebu .
E sad ako je ovaj clanak istinit , e vjerujte mi da ce Azmir (ako vec i nije to ucinio) prekrizit Zebu i taj usmeni dogovor . Ovobas lici na situaciju sa Redzepijem , a babuka ne voli te trzavice .
Volio bi da zeba ostane , ali necu se razocarati ni ako ode , znam tacno koliku je platu imao u Slobodi i znam da za te pare mozemo placati 3 odlicna brazilca !!!!
E sad ako je ovaj clanak istinit , e vjerujte mi da ce Azmir (ako vec i nije to ucinio) prekrizit Zebu i taj usmeni dogovor . Ovobas lici na situaciju sa Redzepijem , a babuka ne voli te trzavice .
Volio bi da zeba ostane , ali necu se razocarati ni ako ode , znam tacno koliku je platu imao u Slobodi i znam da za te pare mozemo placati 3 odlicna brazilca !!!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
upravo, za Azmira je data rijec svetinja...njegova data rijec vrijedi vise nego ugovor sa 3 pecata od recimo Husare..a Zeba ako misli tako siroko mu polje
vjerovatno ce i ostali da obore ponudu ako prestane interes Slobode tako da ce opet sam sebi skociti u stomak + izgubiti postovanje ljudi koji su ga zavolili za kratko vrijeme
vjerovatno ce i ostali da obore ponudu ako prestane interes Slobode tako da ce opet sam sebi skociti u stomak + izgubiti postovanje ljudi koji su ga zavolili za kratko vrijeme
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Raja, smirite se, nece Zajko nigdje.
To vam je davno zavrseno a ove informacije su samo posljednji trzaji prepadnutih miseva.
To vam je davno zavrseno a ove informacije su samo posljednji trzaji prepadnutih miseva.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
eo smo se smiriliOmerbavarac je napisao/la:Raja, smirite se, nece Zajko nigdje.

Zrinjski mu mozda moze obecati vece pare, al zato ce ono sto mu Sloboda obeca sigurno dobiti. U Zrinjskom i ne bas, bar po nekim pricama.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
joj,valja sad 7 dana citat smorijade oko Zebe...te ide,ostat ce,nece,zrinjski,sloboda,pare,ovo,ono
-
- Interni moderator
- Kontakt:
vjerujte,od kad je dosao Husic na celo Slobode ja se ne sikiram sekunde jedne...covjek sve sto je obecao to je ispunio...al J E B E N O SVE....bukvalno..i zato ima moje povjerenje....i ako ode Zeba ne sumnjam u kvalitetnu zamjenu...u fudbalu ko i zivotu nema nezamjenjivih...pitanje je samo koliko kostaju
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ovdje postalo ko i u engleskoj ulazi se u trag svakoj informaciji ne moze covjek ni za svalerke stan da ostaviRUDARSKA2 je napisao/la:da su postigli usmeni dogovor sloboda i zeba svjedoci vlasnik stana u kojem je zeba zivio ... covjeku je receno sacuva stan za zebu .

Tacno sto neko napisa ni sekunde se ne sikiram.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Ama i ako ode sta sad...Doce neko drugi ko da je bitno...Povela se prica ko da Zeba placa Slobodu a ne obratno...
& $ ?
Eno vec u avazovom sportu naslov : Zasto je Ordagic zaobisao Grbavicu i Kosevo ?
Sto se Zebe tice nema sikiracije lakapo 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Jutro moji tuzlaci i ostali. Ne mogu se picici pratiti po Panonskom, vrijeme ofirno. Zato cemo i danas pratiti neke nove spekulacije i "moguca" pojacanja Slobode. Ko nam danas treba doci?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Dali je 100% sigurno,da bude odigran taj pripremni meč Sloboda-Kuban u Sloveniji? Jer su oni promjenili glavnog trenera,pa je taj onda promjenio datum dolazka u Sloveniju i tako su otkazali več dogovoreni pripremni meč sa domačim prvoligašom Domžalama. 

Imas sken il sliku kakvu, da vidim umotvorinuTaRgEt_ je napisao/la:Eno vec u avazovom sportu naslov : Zasto je Ordagic zaobisao Grbavicu i Kosevo ?Sto se Zebe tice nema sikiracije lakapo
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
TaRgEt_ je napisao/la:Eno vec u avazovom sportu naslov : Zasto je Ordagic zaobisao Grbavicu i Kosevo ?Sto se Zebe tice nema sikiracije lakapo

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Vama tuzlacima je problem trenutno sto ste poletili visoko,i mislite da samo vi i Sarajevo mozete placat igrace koliko hocete,al malo se raspitajte o trenutnoj situaciji u Zrinji pa cete znat koliko se ima para i odakle. Zrinjski je bio sezonu dvi u **** al od kad su dosli ovi neki novi ljudi situacija se promjenila i ako hoce mogu dovest kojeg hoce igraca iz PL,sto je najvaznijena kraju se sve rijesi i bude cist racun duga ljubav,ne ulazi se u dugove vise. Naravno da ne ispadne sad da smo Pariz po financijama nismo uvjek moze bolje,al vjerujte nemojte mislit da ste nesto vi nadmocniji nad Zrinjskim.
-
- Kontakt:
OK, sve to stoji, ne treba se dizat i glumit nešto što nisi, ali porediti Slobodu i Zrinjski...GradKamena je napisao/la:Vama tuzlacima je problem trenutno sto ste poletili visoko,i mislite da samo vi i Sarajevo mozete placat igrace koliko hocete,al malo se raspitajte o trenutnoj situaciji u Zrinji pa cete znat koliko se ima para i odakle. Zrinjski je bio sezonu dvi u **** al od kad su dosli ovi neki novi ljudi situacija se promjenila i ako hoce mogu dovest kojeg hoce igraca iz PL,sto je najvaznijena kraju se sve rijesi i bude cist racun duga ljubav,ne ulazi se u dugove vise. Naravno da ne ispadne sad da smo Pariz po financijama nismo uvjek moze bolje,al vjerujte nemojte mislit da ste nesto vi nadmocniji nad Zrinjskim.

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.