PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la staragarda » 16 jun 2015, 12:07

rigotina je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Valcer pod Bijelim brijegom nakon intoniranja njihovih klubskih pjesama na poluvremenu
[youtube][/youtube]
Susret mostarske raje prvi put sa ovom vrstom muzike :urnebes: :urnebes:
jel ovo s ekskurzije? :lolno:
ma kakvi...ovo im je najjace gostovanje..presli preko mosta :urnebes: :urnebes: ..i opet ne moze 300 da ih se skupi :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...a kao navala za karte bila...u fazonu,ne sikirajte se braco...bit ce karti za sve,svi ce uci...ahahahahahaha :urnebes: :urnebes:
mozes mislit kad su ove sabane iz vrapcica skripari prekucali u varpcicicma :urnebes: :urnebes:

p.s. sad se sjetih da su se zalili i kukali kao zasto samo 300 karata...ahahahahahaha :urnebes: :urnebes: ....mentoli na kvadrat :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 16 jun 2015, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 16 jun 2015, 12:10

shaman7 je napisao/la:
rigotina je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Valcer pod Bijelim brijegom nakon intoniranja njihovih klubskih pjesama na poluvremenu
[youtube][/youtube]
Nije bola, ovo je sa obične prvenstvene utakmice koju vi rado nazivate gradskim derbijem
neka, dođite nam opet. komsija skupi ovu malu raju i organizirat cemo nesto za europsku sad, dvojni c i sendvić, neki obilazak. žao mi vas :cry:
goveđigulašmajka

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 16 jun 2015, 12:11

shaman7 je napisao/la:
rigotina je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Nije bola, ovo je sa obične prvenstvene utakmice koju vi rado nazivate gradskim derbijem
protiv sarajeva vas je bilo 2000 (od toga 500 pitara), protiv čelika 800, protiv sirokog 700, protiv zelje 1300, protiv slobode 300, protiv borca 200..

interesantno, najvise vas se skupilo protiv tada aktualnog prvaka, na vama obicnoj utakmici, 3000 ljudi..
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 16 jun 2015, 12:16

staragarda je napisao/la:
rigotina je napisao/la: jel ovo s ekskurzije? :lolno:
ma kakvi...ovo im je najjace gostovanje..presli preko mosta :urnebes: :urnebes: ..i opet ne moze 300 da ih se skupi :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...a kao navala za karte bila...u fazonu,ne sikirajte se braco...bit ce karti za sve,svi ce uci...ahahahahahaha :urnebes: :urnebes:
mozes mislit kad su ove sabane iz vrapcica skripari prekucali u varpcicicma :urnebes: :urnebes:

p.s. sad se sjetih da su se zalili i kukali kao zasto samo 300 karata...ahahahahahaha :urnebes: :urnebes: ....mentoli na kvadrat :urnebes: :urnebes:
[youtube][/youtube]
pastrmka dijeli karte za BB maloj raji
goveđigulašmajka

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 16 jun 2015, 12:19

Ovo je zabrana bila za gostujuce od mupa. Pjeske nas otislo 70-80 na svoju ruku. Ne zalim jer sam se ovu tekmu ismijao do bola :urnebes: :urnebes:

Golemo je da o nekim posjetama pricaju zrinjevci i živinicani a nemaju gostovanja od 500 ljudi smijesno do bola :urnebes: :urnebes:
From father to son

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 jun 2015, 12:21

RED army se skupilo za sezonu za svih 30 utakmica,ko nas protiv MVO i olimpica.. :roll:
ali fakat nije to smijesno..
bato morate vi taj strajk prekinut pod hitno,..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 16 jun 2015, 12:25

Divi im pjesama na poluvremenu prava mostarska raja :urnebes: :urnebes: kamen krš i maslina vino ganga neretva :urnebes: :urnebes: neme brato mostarluk žešći pogotovo ovo boldirano :rol:
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 16 jun 2015, 12:27

solinas je napisao/la:RED army se skupilo za sezonu za svih 30 utakmica,ko nas protiv MVO i olimpica.. :roll:
ali fakat nije to smijesno..
bato morate vi taj strajk prekinut pod hitno,..
Hocemo postavljat gostovanja
From father to son

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 16 jun 2015, 12:28

Cernica je napisao/la:Divi im pjesama na poluvremenu prava mostarska raja :urnebes: :urnebes: kamen krš i maslina vino ganga neretva :urnebes: :urnebes: neme brato mostarluk žešći pogotovo ovo boldirano :rol:
e moj autohtoni, ti ne znas vise sta bi reko. pij taj hajneken i ne seri :facepalm:
goveđigulašmajka

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 jun 2015, 12:28

Citam i ne vjerujem :rol: :rol: frajer im sinoc METNO i ne vadi
7-8 ih se zalijece :urnebes: :urnebes: a ovaj PRSKA i samo ih PRSKA :tokralju: :tokralju:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 jun 2015, 12:30

rodjenisa je napisao/la:Citam i ne vjerujem :rol: :rol: frajer im sinoc METNO i ne vadi
7-8 ih se zalijece :urnebes: :urnebes: a ovaj PRSKA i samo ih PRSKA :tokralju: :tokralju:
Ma hajd sto ih on samara (nije da nismo navikli), ali ih je toliko izludio da su i sami sebe poceli :rol: :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 16 jun 2015, 12:32

slika

Beclija krenimo od koseva

Daj sad fukare

Rodjenisa :thumbup:
From father to son

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 16 jun 2015, 12:33

Nema do pastrmke brato... On je uber građanin sluša Mozarta i ozbiljnu glazbu kao što je Meho Puzić i Hanka... :urnebes: :urnebes:
Bio na Marakani 700 puta i bario 707 a kad pogleda nazad 20 godina jednom bili 5 i to ga **** pa sluša Matu misli "**** te kad oni idu s Matom u Europu, mogu i ja" :lol:
I have a dream

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 jun 2015, 12:35

Evolution87 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Citam i ne vjerujem :rol: :rol: frajer im sinoc METNO i ne vadi
Ma hajd sto ih on samara (nije da nismo navikli), ali ih je toliko izludio da su i sami sebe poceli :rol: :rol:
Vidio sam i to drug ,neki lik je postavio sjever Koseva i prikazao kao gostovanje fukara protiv Sarajeva :rol: :rol:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 jun 2015, 12:36

westherc je napisao/la:Nema do pastrmke brato... On je uber građanin sluša Mozarta i ozbiljnu glazbu kao što je Meho Puzić i Hanka... :urnebes: :urnebes:
Bio na Marakani 700 puta i bario 707 a kad pogleda nazad 20 godina jednom bili 5 i to ga **** pa sluša Matu misli "**** te kad oni idu s Matom u Europu, mogu i ja" :lol:
A šta to vi slušate? Matu Bulića i slične nacionaliste i obožavaoce poraženih režima iz II svj. rata? :facepalm:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 16 jun 2015, 12:38

westherc je napisao/la:Nema do pastrmke brato... On je uber građanin sluša Mozarta i ozbiljnu glazbu kao što je Meho Puzić i Hanka... :urnebes: :urnebes:
Za razliku vise volim umeka,coxa,jeffa milsa,varelu,bryana zentza,kazu kimuru,valentina kanzyania i sve iznad 140 bpm ali sta to tebi znaci jer mislis da sam ti nabrojao sada sastav nekog engleskog drugoligasa :urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 16 jun 2015, 12:38

AlemC85 je napisao/la:
A šta to vi slušate? Matu Bulića i slične nacionaliste i obožavaoce poraženih režima iz II svj. rata? :facepalm:
najradije slušamo stream iz UEFE i giannia infantina da nam kaže gdje ćemo na ljeto, boli nas **** ;)
goveđigulašmajka

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 16 jun 2015, 12:43

Cernica je napisao/la:
Za razliku vise volim umeka,coxa,jeffa milsa,varelu,bryana zentza,kazu kimuru,valentina kanzyania i sve iznad 140 bpm ali sta to tebi znaci jer mislis da sam ti nabrojao sada sastav nekog engleskog drugoligasa :urnebes: :urnebes: :rol:
Aj jednu od Jeffa, zapjevaj snimi pa pošalji da imam šta slušat na putu po europskim utakmicama :urnebes:
I have a dream

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 16 jun 2015, 12:45

westherc je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
Aj jednu od Jeffa, zapjevaj snimi pa pošalji da imam šta slušat na putu po europskim utakmicama :urnebes:
:damn:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 jun 2015, 12:47

slika
Što Pastrmka nema djece :mrgreen:

Dok se niste upalili, za gostovanjima me boli **** koliko i za ružama u parku u Zenici.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.