PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Cuj zapjevaj
daj bola malo se edukuj o evropskoj i svjetskoj elektronskoj sceni. Yebo cajke cecu mitra mirica i muharema serbezovskog
neka tebe komsija kuci ne idi u evropu 
From father to son
Realno je da je tužno čitati koliko je tu nedorasle ekipe za ozbiljnu zaje.banciju. Transfer neugodnosti svaki put kad se izblamiraju 
Komšo ja sam već u EU, ali nema veze od mene imaš dvije karte pa povedi nekog da pogledaš uživo europsku utakmicu. Ne traži više po YoutubeCernica je napisao/la:Cuj zapjevaj![]()
daj bola malo se edukuj o evropskoj i svjetskoj elektronskoj sceni. Yebo cajke cecu mitra mirica i muharema serbezovskog
![]()
I have a dream
Fukare ja ne znam šta je vama? zasto se uopšte palite i gledate taj Velez , ne razumijem vas ?
Taj klub je nekada bio respekt kao sto je nekada bila jugoslavija ,danas nema jugoslavije isto tako ovih nema kao prije!
Za cijelu sportku javnost al realno danas su u rangu obarske ,viteza , drine z..
-bolji igrači ove lige ih gledaju tako
-ozbiljnije navijačke grupe
-po gledanosti ( pracenju )
-ambijentu
-tako ih dozivljavaju svi veći klubovi u Bih uključujući i Tuzansku slobodu
-itd itd..
Zadnje kolo 200 dusa na livadi pored mostara ukjucujuci ,sudije ,policiju ,zastitare i svo osoblje .
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pao-reko ... oni/163578
Sarajevo - Sloboda 22.000 gledalaca
Široki Brijeg - Zrinjski 4.500
Čelik - Željezničar 3.000
Drina - Slavija 2.000
Mladost - Zvijezda 1.500
Travnik - Vitez 1.200
Velez -Borac 200
Sva sreća za njih sto sledece sezone ispada 6 klubova,to znači ako ispadnu a najvjerovatnije da hoce lakse će podnijeti ispadanje .
Plus veliko je pitanje kad ce se vratiti u PL ?
10 klubova koji ce najv. ostati : Sarajevo , Sloboda,Zeljezničar , Široki B. Zrinjski ,Olimpik ,Čelik,Borac ,Slavija ,Radnik ( super igrali drugi dio sezone uz to dovest ce pojačanja ,Krstajić dobro radi svoj posao ) .
Ljudi pa uozbiljite se malo i ne gledajte ih,mali su, nema ih !
Mene lično sramota čitati ove rasprave to je za nas koda bi se raspravljali sa navijačima obarske !!!! Dzaba se ovdje blamirate !
Taj klub je nekada bio respekt kao sto je nekada bila jugoslavija ,danas nema jugoslavije isto tako ovih nema kao prije!
Za cijelu sportku javnost al realno danas su u rangu obarske ,viteza , drine z..
-bolji igrači ove lige ih gledaju tako
-ozbiljnije navijačke grupe
-po gledanosti ( pracenju )
-ambijentu
-tako ih dozivljavaju svi veći klubovi u Bih uključujući i Tuzansku slobodu
-itd itd..
Zadnje kolo 200 dusa na livadi pored mostara ukjucujuci ,sudije ,policiju ,zastitare i svo osoblje .
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pao-reko ... oni/163578
Sarajevo - Sloboda 22.000 gledalaca
Široki Brijeg - Zrinjski 4.500
Čelik - Željezničar 3.000
Drina - Slavija 2.000
Mladost - Zvijezda 1.500
Travnik - Vitez 1.200
Velez -Borac 200
Sva sreća za njih sto sledece sezone ispada 6 klubova,to znači ako ispadnu a najvjerovatnije da hoce lakse će podnijeti ispadanje .
Plus veliko je pitanje kad ce se vratiti u PL ?
10 klubova koji ce najv. ostati : Sarajevo , Sloboda,Zeljezničar , Široki B. Zrinjski ,Olimpik ,Čelik,Borac ,Slavija ,Radnik ( super igrali drugi dio sezone uz to dovest ce pojačanja ,Krstajić dobro radi svoj posao ) .
Ljudi pa uozbiljite se malo i ne gledajte ih,mali su, nema ih !
Mene lično sramota čitati ove rasprave to je za nas koda bi se raspravljali sa navijačima obarske !!!! Dzaba se ovdje blamirate !
Zadnja izmjena: sssloboda, dana/u 16 jun 2015, 15:34, ukupno mijenjano 3 puta.
Ma ti si brato u gornjem ograđeniku ali dobrowestherc je napisao/la:Komšo ja sam već u EU, ali nema veze od mene imaš dvije karte pa povedi nekog da pogledaš uživo europsku utakmicu. Ne traži više po YoutubeCernica je napisao/la:Cuj zapjevaj![]()
![]()
From father to son
Pozdrav iz MakarskeCernica je napisao/la:Ma ti si brato u gornjem ograđeniku ali dobrowestherc je napisao/la:Komšo ja sam već u EU, ali nema veze od mene imaš dvije karte pa povedi nekog da pogledaš uživo europsku utakmicu. Ne traži više po YoutubeCernica je napisao/la:Cuj zapjevaj![]()
![]()
odo brato napustam vas. Malo se okupat ispod starog. Ono mostarski samo šorc japanke i ledo. Cavijapi ko salate. Vec opaljen ko vjeverica
neopisiv osjecaj. Haj komsija trazi smokvu ili maslinu i malo hladovine
![]()
![]()
I have a dream
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da je ovo rekordna posjeta.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Taj dedo ima sedamdeset i nesto godina ,Ibro nas iz Zenice ,svaku al bas svaku utakmicu dodje i bodri svoje rodjeneProbisvjet je napisao/la:Mislim da je ovo rekordna posjeta.![]()
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Koji si to mentol.Probisvjet je napisao/la:Mislim da je ovo rekordna posjeta.![]()
on vrijedi za 100 ljudi, piši +100 jošAlemC85 je napisao/la:Koji si to mentol.Probisvjet je napisao/la:Mislim da je ovo rekordna posjeta.![]()
Prvo nemaš poštovanja ni prema kome, a kao drugo vrijeđaš.
![]()
Ovaj čovjek, kojeg vidimo ovdje je obišao sa Veležom sve moguće terene što vas većina neće ni za jedan vijek...A plus čovjek je Zeničanin i navija za Velež od rane mladosti.
goveđigulašmajka
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
a vidi 7.-ce....morel se lezat omladino...ahahahahaProbisvjet je napisao/la:Mislim da je ovo rekordna posjeta.![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Tek obratih paznju na datum kad je nastala fotka.03.11 2012 one godine kad je poceo zvanicni bojkot RA radi sramne izdaje nekih pojedinaca kada su sezonu prije izbacili nase sportske prijatelje iz Tuzle u Federalnu ligu

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Javite se kada vas bude putovalo na gostovanja 15.000 ljudi.staragarda je napisao/la:a vidi 7.-ce....morel se lezat omladino...ahahahahaProbisvjet je napisao/la:Mislim da je ovo rekordna posjeta.![]()
![]()
![]()
Javite se kad vama prosjecna posjeta bude iznad 500 ljudi. 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Barem priznajete da ste nas i vi izbacilirodjenisa je napisao/la:Tek obratih paznju na datum kad je nastala fotka.03.11 2012 one godine kad je poceo zvanicni bojkot RA radi sramne izdaje nekih pojedinaca kada su sezonu prije izbacili nase sportske prijatelje iz Tuzle u Federalnu ligu![]()
Nego da upitam ove iz Mostara koliko imate simpatizera a da su iz Mostara. Vidim da vam popunjavaju redove ovi iz Zenice, Jablanice, Konjica . .
Ako vas je iko izbacio onda je to Veležova uprava, igrači... A vi na navijače navalili, navijači vam krivi, Stari Most i šta ja znam šta ste još onda psovali i kleliTuzlak04 je napisao/la:Barem priznajete da ste nas i vi izbacilirodjenisa je napisao/la:Tek obratih paznju na datum kad je nastala fotka.03.11 2012 one godine kad je poceo zvanicni bojkot RA radi sramne izdaje nekih pojedinaca kada su sezonu prije izbacili nase sportske prijatelje iz Tuzle u Federalnu ligu![]()
Ovi iz Tuzle isto kao krpelji. Kada se natovare da piju krv, nikako ih se kutarisati. 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
puno je to iznad 500..odvadi malo..spusti ljestvicu...hajde eto neka ove sezone bude preko 300Heller je napisao/la:Javite se kad vama prosjecna posjeta bude iznad 500 ljudi.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
A ti jos veci mentol pa nisi skonto da aludira na posjetu iza golaAlemC85 je napisao/la:Koji si to mentol.Probisvjet je napisao/la:Mislim da je ovo rekordna posjeta.![]()
Prvo nemaš poštovanja ni prema kome, a kao drugo vrijeđaš.
![]()
Ovaj čovjek, kojeg vidimo ovdje je obišao sa Veležom sve moguće terene što vas većina neće ni za jedan vijek...A plus čovjek je Zeničanin i navija za Velež od rane mladosti.
Za dedu
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.