PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Cernica
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Cernica » 16 jun 2015, 12:49

Cuj zapjevaj :urnebes: :urnebes: daj bola malo se edukuj o evropskoj i svjetskoj elektronskoj sceni. Yebo cajke cecu mitra mirica i muharema serbezovskog :urnebes: :urnebes: neka tebe komsija kuci ne idi u evropu :rol:
From father to son

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 16 jun 2015, 12:51

Realno je da je tužno čitati koliko je tu nedorasle ekipe za ozbiljnu zaje.banciju. Transfer neugodnosti svaki put kad se izblamiraju :facepalm:

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 16 jun 2015, 12:55

Cernica je napisao/la:Cuj zapjevaj :urnebes: :urnebes: daj bola malo se edukuj o evropskoj i svjetskoj elektronskoj sceni. Yebo cajke cecu mitra mirica i muharema serbezovskog :urnebes: :urnebes: neka tebe komsija kuci ne idi u evropu :rol:
Komšo ja sam već u EU, ali nema veze od mene imaš dvije karte pa povedi nekog da pogledaš uživo europsku utakmicu. Ne traži više po Youtube :urnebes:
I have a dream

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 16 jun 2015, 12:58

Fukare ja ne znam šta je vama? zasto se uopšte palite i gledate taj Velez , ne razumijem vas ?

Taj klub je nekada bio respekt kao sto je nekada bila jugoslavija ,danas nema jugoslavije isto tako ovih nema kao prije!

Za cijelu sportku javnost al realno danas su u rangu obarske ,viteza , drine z..

-bolji igrači ove lige ih gledaju tako
-ozbiljnije navijačke grupe
-po gledanosti ( pracenju )
-ambijentu
-tako ih dozivljavaju svi veći klubovi u Bih uključujući i Tuzansku slobodu
-itd itd..

Zadnje kolo 200 dusa na livadi pored mostara ukjucujuci ,sudije ,policiju ,zastitare i svo osoblje .

http://sportsport.ba/bh_fudbal/pao-reko ... oni/163578

Sarajevo - Sloboda 22.000 gledalaca

Široki Brijeg - Zrinjski 4.500

Čelik - Željezničar 3.000

Drina - Slavija 2.000

Mladost - Zvijezda 1.500

Travnik - Vitez 1.200

Velez -Borac 200

Sva sreća za njih sto sledece sezone ispada 6 klubova,to znači ako ispadnu a najvjerovatnije da hoce lakse će podnijeti ispadanje .
Plus veliko je pitanje kad ce se vratiti u PL ?

10 klubova koji ce najv. ostati : Sarajevo , Sloboda,Zeljezničar , Široki B. Zrinjski ,Olimpik ,Čelik,Borac ,Slavija ,Radnik ( super igrali drugi dio sezone uz to dovest ce pojačanja ,Krstajić dobro radi svoj posao ) .

Ljudi pa uozbiljite se malo i ne gledajte ih,mali su, nema ih !

Mene lično sramota čitati ove rasprave to je za nas koda bi se raspravljali sa navijačima obarske !!!! Dzaba se ovdje blamirate !
Zadnja izmjena: sssloboda, dana/u 16 jun 2015, 15:34, ukupno mijenjano 3 puta.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 16 jun 2015, 13:02

westherc je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Cuj zapjevaj :urnebes: :urnebes: daj bola malo se edukuj o evropskoj i svjetskoj elektronskoj sceni. Yebo cajke cecu mitra mirica i muharema serbezovskog :urnebes: :urnebes: neka tebe komsija kuci ne idi u evropu :rol:
Komšo ja sam već u EU, ali nema veze od mene imaš dvije karte pa povedi nekog da pogledaš uživo europsku utakmicu. Ne traži više po Youtube :urnebes:
Ma ti si brato u gornjem ograđeniku ali dobro :urnebes: odo brato napustam vas. Malo se okupat ispod starog. Ono mostarski samo šorc japanke i ledo. Cavijapi ko salate. Vec opaljen ko vjeverica :njanjanja: neopisiv osjecaj. Haj komsija trazi smokvu ili maslinu i malo hladovine :urnebes: :urnebes: :wave:
From father to son

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 16 jun 2015, 13:09

Cernica je napisao/la:
westherc je napisao/la:
Ma ti si brato u gornjem ograđeniku ali dobro :urnebes: odo brato napustam vas. Malo se okupat ispod starog. Ono mostarski samo šorc japanke i ledo. Cavijapi ko salate. Vec opaljen ko vjeverica :njanjanja: neopisiv osjecaj. Haj komsija trazi smokvu ili maslinu i malo hladovine :urnebes: :urnebes: :wave:
Pozdrav iz Makarske :wave:
I have a dream

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jun 2015, 16:43

Mislim da je ovo rekordna posjeta. :urnebes:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 jun 2015, 16:46

Probisvjet je napisao/la:Mislim da je ovo rekordna posjeta. :urnebes:
slika
Taj dedo ima sedamdeset i nesto godina ,Ibro nas iz Zenice ,svaku al bas svaku utakmicu dodje i bodri svoje rodjene :thumbup: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 jun 2015, 16:50

slika
Koji si to mentol. :facepalm: Prvo nemaš poštovanja ni prema kome, a kao drugo vrijeđaš. :oops: :x Ovaj čovjek, kojeg vidimo ovdje je obišao sa Veležom sve moguće terene što vas većina neće ni za jedan vijek...A plus čovjek je Zeničanin i navija za Velež od rane mladosti. ;)

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 16 jun 2015, 17:02

AlemC85 je napisao/la:
slika
Koji si to mentol. :facepalm: Prvo nemaš poštovanja ni prema kome, a kao drugo vrijeđaš. :oops: :x Ovaj čovjek, kojeg vidimo ovdje je obišao sa Veležom sve moguće terene što vas većina neće ni za jedan vijek...A plus čovjek je Zeničanin i navija za Velež od rane mladosti. ;)
on vrijedi za 100 ljudi, piši +100 još
goveđigulašmajka

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 jun 2015, 17:17

slika
a vidi 7.-ce....morel se lezat omladino...ahahahaha :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 jun 2015, 17:19

Tek obratih paznju na datum kad je nastala fotka.03.11 2012 one godine kad je poceo zvanicni bojkot RA radi sramne izdaje nekih pojedinaca kada su sezonu prije izbacili nase sportske prijatelje iz Tuzle u Federalnu ligu :urnebes: :urnebes:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 jun 2015, 17:21

staragarda je napisao/la:
slika
a vidi 7.-ce....morel se lezat omladino...ahahahaha :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Javite se kada vas bude putovalo na gostovanja 15.000 ljudi. :shh: Ne znam kome vi postavljate standarde? :facepalm:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 jun 2015, 17:24

Javite se kad vama prosjecna posjeta bude iznad 500 ljudi. :shh:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 16 jun 2015, 17:27

rodjenisa je napisao/la:Tek obratih paznju na datum kad je nastala fotka.03.11 2012 one godine kad je poceo zvanicni bojkot RA radi sramne izdaje nekih pojedinaca kada su sezonu prije izbacili nase sportske prijatelje iz Tuzle u Federalnu ligu :urnebes: :urnebes:
Barem priznajete da ste nas i vi izbacili :mrgreen:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 16 jun 2015, 17:29

Nego da upitam ove iz Mostara koliko imate simpatizera a da su iz Mostara. Vidim da vam popunjavaju redove ovi iz Zenice, Jablanice, Konjica . .

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 16 jun 2015, 17:30

Tuzlak04 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Tek obratih paznju na datum kad je nastala fotka.03.11 2012 one godine kad je poceo zvanicni bojkot RA radi sramne izdaje nekih pojedinaca kada su sezonu prije izbacili nase sportske prijatelje iz Tuzle u Federalnu ligu :urnebes: :urnebes:
Barem priznajete da ste nas i vi izbacili :mrgreen:
Ako vas je iko izbacio onda je to Veležova uprava, igrači... A vi na navijače navalili, navijači vam krivi, Stari Most i šta ja znam šta ste još onda psovali i kleli :rol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 jun 2015, 17:32

Ovi iz Tuzle isto kao krpelji. Kada se natovare da piju krv, nikako ih se kutarisati. :facepalm:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 jun 2015, 17:40

Heller je napisao/la:Javite se kad vama prosjecna posjeta bude iznad 500 ljudi. :shh:
puno je to iznad 500..odvadi malo..spusti ljestvicu...hajde eto neka ove sezone bude preko 300 :D :D ..i plus da se 7c uveze sa 8b pa da i ovi krenu na tekme :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 16 jun 2015, 17:42

AlemC85 je napisao/la:
slika
A ti jos veci mentol pa nisi skonto da aludira na posjetu iza gola ;)
Za dedu :thumbup:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.